Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menum
Sabah 5 sahanda yumurta peynir salatalik ayran
Oglen uyudum :) 3 gundur oglen uyuyorum anlamadim agirlik cokuyor
Aksam 1 butun kizarmis tavuk yedim
Bitter gofret
Ara karisik yogurt yani yesillikli :) yarin guzelcene wcye gidim die bol p biber kullandum :)
Su 2bucuk falandir
Spor 400 sguat

Anammm naptın sennn 1 tavuğu nasıl yedin bebeğimmm

K

nKekendinide say bi zahmet bir ogun yemek yiyon guzel bi eksi olmasi lazim senden sekerim :)

Nerdeeeeee, ben hep böyleyim oruç tutmaya başladım mı bir kaç gün saçmalarım, artı gelir, sonra alışıyor galiba midem 1 öğün yemeğe, ardından toparlanıyor :)) şimdi alışmasını bekliyorumm ama önceki günlere baktığımda bugün iyiydimm çok şükürr :)

Ayyy bende ondan korkuorum oruc tuttugumda saldiriorum sofraya

ahhhh bugünün egzersizi tam benlikmiş yaw Nasıl kaçırdım pöfff

Haitiye bile gitsem buradayım Can'ım zayıflamadan bir yere gitmek yok :)

Jump squat ti canim

Pöf ;( meydan resmen bensiz kalmış ;(

Canım işte o dalgalanmalardan koruman lazım vücudunu. Ayrıca bütçem yok demişsin; 1 fincan yeşil mercimek haşlasan, ya da kendine as bir bulgur pilavı bi kımızı mercimek çorbası çok bir bütçe gerektirmez. Spor konusunda da artık gaza gelip 1. Olmak için kendini paralamak yok.. Sen bizim gözümüzde her zaman birincisini... İyi geceler inşallah sabah daha iyi olursun..

Maalesef ölçemiyorum şeker aleti yok artı insülin direnci de var bende
Artı midemde yara var daha çokta bunkadar yeter

İlk fırsatta doktora git canım hiçbirşey sağlığından önemli değil..

Arkadaşlar hepinizden özür diliyorum kendi sıkıntılarımla meşgul ettim sizleri lütfen hakkınızı helal edin olur mu

O Nasıl laf, gün geliyor hepimiz sıkıntılarımızı dertlerimizi burada anlatıp psikolojik olarak hafifliyoruz ki bu da fiziksel hafiflemeden çok daha önemli.. Bizim tek istediğimiz sağlıklı olman.

2 gun dur acaip sekilde caim tatli istiyor bilmemki neden ?
disimi sikiyorum yemiyorum ama disim kirilacak galiba)))

Tarçın tüket Can'ım yoğurt süt ya da çayına katabilirsin, o da işe yaramazsa yeterli protein almıyor olabilirsin..

Güzelmiş kaptanım ben yarın katılcam bi aksilik çıkmazsa 2 kiloluk dumbell var onlarla yaparım.

Yawrukush body project için de kas Ağrı'larım geçsin diye beginnera dönmüştüm ama dönünce o kadar kolay geldi ki inanamazsın sanki 2 gün önce onu yapan ben değildim. Neyse hafta sonu arasından sonra tekrar başladım çok yorucu ama güzel.. Buradan devam ederim artık ben seviyorum bu türü hem kas geliştirici hareketler hem kardio bir arada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…