Bu akşam görümcemdeydik anca gelebildim teyze kızımızda vardı sen baya zayıflamışsın dediler bana bende tabi bi hava ağzım kulaklarımda karnımın ağrısını falan unuttum.canim ben trye gelirsem getireyim, adresine kargolarim, burdan hic Tr'ye yollamadim kargo onuda bir arastirayim :)
ah koreli vah koreli :)
canim o zaman kas gevsetici varsa sur, vicks varsa sur, kaplan yagi da olur.
enflasmasyon alan bir kremde olur, hatta sar Busem..
spor yapcam diye zorlama sakin kendini..
yaa Busem sorma uyandigindan beri 6 kez tuvaletini yapti 1i mama sandalyesine:)
digeri oyun hamuru oynarken yere( ben bile cis oldum) :)
birini yavrum tum masumluguyla tuvalete yapmak istedi ama deligi denk getiremedi:) tuvalet paspasi, kapi , yer ne ararsan her yere isedi:))
ayy anlatirken fena oldum napicaz bilmiyorum:))
squat jumps canim:)
canim nasil bir rahatsizlik bilmiyorum ama yarin ilk is doktora tamam mi Deryam..
kiloyu dert etme sagligindan hicbir sey muhim degil...
ablacim bugun herkes pert belki derece gelir :)
karnabaharli omleti nasil yaptin gonca ablam??
ben bazen oglanla mucadele etmekten zeytini peyniri agzima bile denk getiremiyorum amazonum:)
sen yine iyisin:))
Yok canm ben hep boyleyimŞansını bira daha zorlarsan o da olacak bir gün :) bütün tavuk Nasıl yenir benim hala aklım almadıbıldırcın olmasın o..
Yok canm ben hep boyleyimhele mangal yandimi ki cok seyrek olur 3 kg rahat yiyorumdur :) bildircin benm disimin koguna yetermi canm ya. Kurbaga bacagini da oldum olasi merak etmisimdir ama gunahmis snirim ole duydum tuhh cok merak etmistim :/
Günaydın canım saat 9 da gideceğim işte
kiz 5 yumurta ve 1 tavuk muMenum
Sabah 5 sahanda yumurta peynir salatalik ayran
Oglen uyudum :) 3 gundur oglen uyuyorum anlamadim agirlik cokuyor
Aksam 1 butun kizarmis tavuk yedim
Bitter gofret
Ara karisik yogurt yani yesillikli :) yarin guzelcene wcye gidim die bol p biber kullandum :)
Su 2bucuk falandir
Spor 400 sguat
canim sende kilo verip eksi goreceksin, kendini niye saymiyorsun bakem?Kendimi saymıyorum da kızlar iyi olup toparlansınlar en kısa zamanda inşaAllah, bir bakıcaz cuma gelmiş, derece alsınlar..
squat guzelim kacirdin bugunuahhhh bugünün egzersizi tam benlikmiş yawNasıl kaçırdım pöfff
Haitiye bile gitsem buradayım Can'ım zayıflamadan bir yere gitmek yok :)
Pöf ;( meydan resmen bensiz kalmış ;(
Canım işte o dalgalanmalardan koruman lazım vücudunu. Ayrıca bütçem yok demişsin; 1 fincan yeşil mercimek haşlasan, ya da kendine as bir bulgur pilavı bi kımızı mercimek çorbası çok bir bütçe gerektirmez. Spor konusunda da artık gaza gelip 1. Olmak için kendini paralamak yok.. Sen bizim gözümüzde her zaman birincisini... İyi geceler inşallah sabah daha iyi olursun..
İlk fırsatta doktora git canım hiçbirşey sağlığından önemli değil..
O Nasıl laf, gün geliyor hepimiz sıkıntılarımızı dertlerimizi burada anlatıp psikolojik olarak hafifliyoruz ki bu da fiziksel hafiflemeden çok daha önemli.. Bizim tek istediğimiz sağlıklı olman.
Tarçın tüket Can'ım yoğurt süt ya da çayına katabilirsin, o da işe yaramazsa yeterli protein almıyor olabilirsin..
Güzelmiş kaptanım ben yarın katılcam bi aksilik çıkmazsa 2 kiloluk dumbell var onlarla yaparım.
sen jilianida seversin o zaman canim:)Yawrukush body project için de kas Ağrı'larım geçsin diye beginnera dönmüştüm ama dönünce o kadar kolay geldi ki inanamazsın sanki 2 gün önce onu yapan ben değildim. Neyse hafta sonu arasından sonra tekrar başladım çok yorucu ama güzel.. Buradan devam ederim artık ben seviyorum bu türü hem kas geliştirici hareketler hem kardio bir arada..
dogruyu soylemisler gonca ablam,karin agrinda gecmis cok sevindim:)Bu akşam görümcemdeydik anca gelebildim teyze kızımızda vardı sen baya zayıflamışsın dediler bana bende tabi bi hava ağzım kulaklarımda karnımın ağrısını falan unuttum.
Karnıbahar omlet kolay canım bizimkiler kızartma seviyolar karnıbaharı haşladım tabi. Sonra küçücük parçalayıp ki çatallada ezilebilir 1 yada 2 yumurta çırp karnıbaharı karıştır isteğe göre karabiber kırmızıbiber tavada tereyağda omlet yapılıyor.
mangalda 3 kilo muYok canm ben hep boyleyimhele mangal yandimi ki cok seyrek olur 3 kg rahat yiyorumdur :) bildircin benm disimin koguna yetermi canm ya. Kurbaga bacagini da oldum olasi merak etmisimdir ama gunahmis snirim ole duydum tuhh cok merak etmistim :/
amin kuzummmGünaydınnnnn
Keyifli, mutlu bir gün olur inşaAllah..
Rabbim hastalara şifa versin, sıkıntısı olanların sıkıntısını gidersin inşaAllah
Eki Görüntüle 1812652
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
Harpy | ODUL | - | - | - | - | ||
CheGuevera | ODUL | - | - | - | |||
melinda23 | ODUL 100JJ | 100IA 10DK Y | - | - | - | - | |
abesle_istigal | ODUL | - | - | - | |||
sevimlicadi0 | 100IA | - | - | - | |||
mylittleboys | ODUL | - | - | - | - | - | - |
edsofi | ODUL | 100JJ | - | - | - | ||
ddanes | 50M | 100JJ 5DK Y | 50IA | - | - | - | - |
AKovser | - | - | - | ||||
zey zey | - | - | - | - | |||
mugehatun | 100IA 50M | 100JJ 50DK | - | - | - | ||
kitabi | 50IA | - | - | - | |||
Asyaca | ODUL | - | - | - | |||
tiffany20 | ODUL | - | - | - | |||
Ollalla | ODUL 100IA | - | - | - | |||
gogo2405 | 75IA | 150 DK | - | - | - | ||
bnnu | - | - | - | ||||
Mavibocuk | - | - | - | ||||
haeshin | ODUL 10DK Y | 150DK | - | - | - |
Yani öyle oturdun tüm bir tavuğu yedin yani bir tane tüm tavuk yedin öyle mi üüüürü üüüüüüBugun 1 butun tavukla 5 yumurtadan sonra yumurtlatrim dedim kesin ama bi ses seda yok gayet iyiyim
Günaydın canımGünaydınlar
Tam benim istediğim egzersiz:) Kollarım çok sallanıyoduSALI GUNU YARISMA EGZERSIZIMIZ
Canlarim bu seferde gogus ve kol kaslarimizi calistiracak, sizleri fazla yormayacak, bugunun acisini cikartacak bir egzersizle karsinizdayim
Bu egzersizi evinizde varsa agirlikla, agirlik yoksa yarim litrelik su siseleriyle, oda yoksa elma, portakal gibi 2 meyveyle yapabilirsiniz.
Sanki birisine sariliyormusuz gibi kollarimizi birbirine kavusturuyoruz.
2 video paylasiyorum, bir tanesinde pilates topuyla yapilmis, pilates topuna ihtiyacimiz yok, yere uzanip yapiyoruz canlar, kolay gelsin:)
Günaydın şekerimGunaydinlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?