Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu akşam görümcemdeydik anca gelebildim teyze kızımızda vardı sen baya zayıflamışsın dediler bana bende tabi bi hava ağzım kulaklarımda karnımın ağrısını falan unuttum.
Karnıbahar omlet kolay canım bizimkiler kızartma seviyolar karnıbaharı haşladım tabi. Sonra küçücük parçalayıp ki çatallada ezilebilir 1 yada 2 yumurta çırp karnıbaharı karıştır isteğe göre karabiber kırmızıbiber tavada tereyağda omlet yapılıyor.

Şansını bira daha zorlarsan o da olacak bir gün :) bütün tavuk Nasıl yenir benim hala aklım almadı bıldırcın olmasın o..
Yok canm ben hep boyleyim hele mangal yandimi ki cok seyrek olur 3 kg rahat yiyorumdur :) bildircin benm disimin koguna yetermi canm ya. Kurbaga bacagini da oldum olasi merak etmisimdir ama gunahmis snirim ole duydum tuhh cok merak etmistim :/

kiz 5 yumurta ve 1 tavuk mu
1 tavuk yedin mi gercekten sok gecireegim:)

Kendimi saymıyorum da kızlar iyi olup toparlansınlar en kısa zamanda inşaAllah, bir bakıcaz cuma gelmiş, derece alsınlar..
canim sende kilo verip eksi goreceksin, kendini niye saymiyorsun bakem?

squat guzelim kacirdin bugunu
darisi bir dahakine

sen jilianida seversin o zaman canim:)
simdi bu leveli bitir sonra diger levela gecince bu da kolay gelecek sana

dogruyu soylemisler gonca ablam,karin agrinda gecmis cok sevindim:)
yapicam bu omleti bu hafta cok guzele benziyor, ama haslamayip buharda yumusatarak deneyeyim bakalim:)

Yok canm ben hep boyleyim hele mangal yandimi ki cok seyrek olur 3 kg rahat yiyorumdur :) bildircin benm disimin koguna yetermi canm ya. Kurbaga bacagini da oldum olasi merak etmisimdir ama gunahmis snirim ole duydum tuhh cok merak etmistim :/
mangalda 3 kilo mu
Edam eniste iyi besliyor seni kuzummm

Günaydınnnnn
Keyifli, mutlu bir gün olur inşaAllah..
Rabbim hastalara şifa versin, sıkıntısı olanların sıkıntısını gidersin inşaAllah
Eki Görüntüle 1812652
amin kuzummm

]TUM CITIRLARIN DIKKATINE

Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar- oduller, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami ise, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.

KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi.
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma

DIPNOT: Haftalik egzersizlerimiz 19160. sayfadadir.

PAZARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler.
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
HarpyODUL - ---
CheGueveraODUL ---
melinda23ODUL 100JJ 50M100IA 10DK Y----
abesle_istigalODUL DINLENME---
sevimlicadi0 100IA ---
mylittleboysODUL ------
edsofiODUL 100JJ ---
ddanes50M 100JJ 5DK Y50IA ----
AKovser 100IA MUAF ---
zey zey ----
mugehatun 75JJ 100IA 50M100JJ 50DK---
kitabi 50M 50IA ---
AsyacaODUL ---
tiffany20ODUL ---
OllallaODUL 100IA ---
gogo2405 50M75IA 150 DK ---
bnnu DINLENME---
Mavibocuk ---
haeshinODUL 10DK Y 150DK ---

TR][/TR]
[/td][/td][/td][/td]

Tam benim istediğim egzersiz:) Kollarım çok sallanıyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…