Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim kalori hesabi nie yapiosunki hep bole hesaplarla yasiyamassinki sonucta saglikli beslenip birdaha kilo almama gayesinde degilmisin ? Ozman kaptanimizin dedigi duzende gitsen yeter zaten kg verirsin bnnu
Canım ne kadar yedim hesaplayınca 1300 kaloriyi gecmemeye dikkat ediyorum geçmek üzereysem duruyorum daha kalori hakkım varsa birşeyler yiyorum , kaçamaklarm olacaksa da kaloriye bakıyorum bugün yapabilir miyim diye vs , kalori sayinca neyden ne kadar aldım biliyorum programlı gidiyor

hoşgeldin aramıza canım.. bende 34 yaşında 61 kilo 155 boy dayım. evliyim 8 yaşında bir kızım var.. keyifkli kilo vermeler..

Canım benim 1 dilim ekmek 25 gr ince kesiyorum 66kalori ediyor ordaki gramlari ben ayarlıyorum, çorba yazmıştim 1 kase içmedim 3 kasik falan aldım, öyle yani gramlarini ben yazıyorum tam 1 porsiyon yemiyorum :))
Tabi cani. Sen nasil rahat ediosan :)

ayy selamlar napısonz yahuuu

dünki menüm

sabah
somates
peynr
zeytın
hıyarto
ceviz badem
cay
2 haş yum

öglen
1 kase nohut
1 y.k pilav
salata
ayran
ara
yok
aksam
3 kofte
3 catal patates
fırında cok az z.yagnda pişirildi hem köfte hem patates

su 1.5 lt
spor yok

Kizlar biz oglanla kahvalti hazirligina geciyoruz.
Bugun ilk kez kendisi cekmecesinden ic camasiri getirdi giydirdim, bez rahatsiz ediyor diyor.
Ay hadi insallah bu sefer bezi birakabiliriz
ınsallah özgem o surec bıraz zor dıe blıorm bızde onmzdekı ay baslıcaz bıraktrmaya bakalm

ahahah yarım tane

55, 55.5larda dolaniyor Demetim:)
Daha kilo almadim ama gobegim simdiden arada gorunuyor:)
Heralde ikincilerde daha cabuk cikiyor gobek..

oyyy cok kg almssn hemen ver yavrukusumahahaaha

canim boyum 1.72 takima 62 kiloyla baslayip, 53 ile mezun oldum.
annem geldi mezuniyetten sonra 55lere hop zipldim, dun sabahta 55.6 idim.:)

idolümsün senin gibi olacagıminşallah hahahaytttt

valla söyledklerne cok katılıorm aynen

menü cok guzel bravo

kız ne eniştesiii ne dion annem senn

enişte kızmadımı kim kızdı anlamadmki hahah

Güzeller daha bir tane dahi yapmadım ben sıfırdayım
arada dinlen cnm :) hep zıplıcak halın yopk sende ınsansın sonucta

hipoglisemi kötü sekerın dustugu an bı kesme seker varsa hemen at agzna canm ya

selam hg nasılsın? gercek adın mı luna acaba degısıkmıs... ben nena canm istanbuldan evli ve 1 cocuk annesiyim aslen boşnağım balkanlardan gelmeyım yanı bu bılgı senın cok işine yaramaz ama sölim dedim nese işte bende şişkoyum zayflıcaz ınsalalh zayflamazsak zaten bn atlım kopruden

Canim hos geldin takima. Takima samsunlu birinin gelmesi cok hosuma gitti:) bi de koreli bulsam takim tam olcak :)

koreliyi napcan be hocam verelm sana bi boşnak güzeli ammada begenıom kendımı haaaa bıde zayflasam egomdan gecılmez zayflatmaın benı

Sana böyle kuru kuru hoşgeldin dedim kusura bakma iyi günümde denk gelmedin bir kendime geleyim bak o zaman
Çeneye

kuru kuru hg ne lan bnmki ıslakmı joeeee

evet zor bı hastlk aslnda yaaa

cikilata kotudur, hic lezzetli degildir, yemeye gerek yoktur

evetssss kımse yemeısn kaka

Arkadaşlar hepinizden özür diliyorum kendi sıkıntılarımla meşgul ettim sizleri lütfen hakkınızı helal edin olur mu

ayy nidemek senın sıkıntın bizim sıkıntmz seker parem sen anlat yeterkı .... dolu dolu konus her seyı dınlerız ama bos konustnmu hiç çekilmıosn ciğermmmm sayfalarca seni okdugumda böle yapasm gelio

Yok sen yuvarlanma sen kilo verr, yuvarlanma işi bana aitt

ahahahah

ayy bı cozzeler yahu nereye kadr baska yere gdıp yapcksnz töbe yaaa uyuz oldm

ohh neü sahane babyto

canm kalsıum u vıtamn olark dılde sut peynr olark alsan daha ıyı vıtamnler kg yapıo dıeblırom ama yavrukush asıl sölesn yanls blıo olablrm

ooo millet tebrıkler valla beee masallah totonuz saglık

menü sahane canımmmm

oo kimler gelıo kız neler dokturcen resım at whatsapptan

ya bunu sevdm hocam da sey bnde pılates lastgı var onla yapsam olaaaarmı

Allah rahatlik versin 4. takimin citir hatunlari
Yarina gorusmek dilegiyle, tatli ruyalar

saolll sanada misss uykularrr aksam 5 te beklerızzz güzellik

Kaptanim dambulmudur nedir ondan yog bizde vallahi ewde bos sisede yok napcammmm @Yawrukush

dambıl cnm dambul deil zaten boş şişe dil dolu şişe lazm

canim elma, portakal varsa onlari al eline, ya da kucuk kavanozlarin varsa recel kavanozu gibi onlarda olur:)
hocamzda cozum bıtmezzzz

Günaydınnnnn
Keyifli, mutlu bir gün olur inşaAllah..
Rabbim hastalara şifa versin, sıkıntısı olanların sıkıntısını gidersin inşaAllah
Eki Görüntüle 1812652

amin ne guzel bır duaaaaa sekerım

Günaydınn sabah 67.9 ile uyandım hemde refiğe rağmen ve bugün daha salı bomba gibi geliyorum Allahın izniyle. Sahalara geri döndüm

ohannes cıddımsn bravo be masalalh

Canım benim 1 dilim ekmek 25 gr ince kesiyorum 66kalori ediyor ordaki gramlari ben ayarlıyorum, çorba yazmıştim 1 kase içmedim 3 kasik falan aldım, öyle yani gramlarini ben yazıyorum tam 1 porsiyon yemiyorum :))
mutfak tartısıyla falan mı tartıyorsun tatlım sen onları?çorbayı anladım canım az olunca öyle girmişsin.. benim programda farklıydı ve daha doğru geliyordu bana.. mesela 1 kumpir 1350 kalori bi bak bakalım senin program ne diycek? kıyaslama yaparız böylece..

canım bana özelden yazarmısın iştah açmayan vitamini :)

Canim kalori hesabi nie yapiosunki hep bole hesaplarla yasiyamassinki sonucta saglikli beslenip birdaha kilo almama gayesinde degilmisin ? Ozman kaptanimizin dedigi duzende gitsen yeter zaten kg verirsin bnnu
canım bende bakıyordum önceden.. kalori hesabı yapmak için değil ama insan akşamüstü yediklerini hesaplayıp görünce gece korkup yemiyorşimdi ezberlemişim kalorilerini nerdeyse ne nekadar olur girip bakmıyorum..

Tabi cani. Sen nasil rahat ediosan :)
Aslında az yemenin yanında bir de günlük dengeyi sağlamaya çalışıyorum protein karbonhidrat vs , gün içerisinde karbonhidrat çok tuketmissem akşam proteine ağırlık veriyorum karbonhidrati azaltıyorum vs çeşitli sebepleri var :))

Canım kumpir in içerisine konulan malzemeye göre değişir kalori değeri , yıllardır kalori hesaplarım artık ney ne kadar eder tahmini değer söyleyebiliyorum ama programı merak ettiysen 640 gr kumpir 774 kalori yazıyor ama dediğim gibi envai çeşit kumpir yapabilirsin içeriğindeki malzemeye bağlı :)

Demi aynen :))
Bir de yediklerimi yazınca daha da dikkat ediyorum :) şunu yazmiim şunu yemişim şunu yememeliyim oovvv karbonhidrati çok tuketmisim protein almalıyım vs :)

benim ki karışık kumpir mayonez ketçapsız olan.. sade kumpir dediğin gibi çıkıyor bende..ay sonuç olarak beklemediğim uçuk kalorileri görünce yemekten vazgeçiriyor beni.. işlevi aynı sonuçta..

Ozge ilk gunler yapacak zaten yapsin bırak cocuk rahatsizlik duyuyosa bundan ogrenecektir kesin. Ama hic umuruna takmayip hayatina devam ediyosa o zaman ogrenmiyo. Deniz yazin cisli altiyla ohooo hic rahatsiz olmadan oyuna devam ediyodu. Ama iki hafta once kendi actirdi 2 gun boyunca 20 dk da bir az az yerlere ustune cis yapti utandi rahatsiz oldu 3. Gun ogrendi. Kakada sorun oluyi bizim 2 gunde bir yapiyo tutuyo henuz alisamadi ucuna gelmed3n oturmuyo tuvalete. Ogrenir canim hic sıkma cocugu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…