Canım ne kadar yedim hesaplayınca 1300 kaloriyi gecmemeye dikkat ediyorum geçmek üzereysem duruyorum daha kalori hakkım varsa birşeyler yiyorum , kaçamaklarm olacaksa da kaloriye bakıyorum bugün yapabilir miyim diye vs , kalori sayinca neyden ne kadar aldım biliyorum programlı gidiyorCanim kalori hesabi nie yapiosunki hep bole hesaplarla yasiyamassinki sonucta saglikli beslenip birdaha kilo almama gayesinde degilmisin ? Ozman kaptanimizin dedigi duzende gitsen yeter zaten kg verirsinbnnu
hoşgeldin aramıza canım.. bende 34 yaşında 61 kilo 155 boy dayım. evliyim 8 yaşında bir kızım var.. keyifkli kilo vermeler..TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : Lunadaisies
İsim (İsteğe Bağlı ): Luna
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: Yok
Yaşadığınız şehir: Samsun
Boyunuz : 1.57
Kilonuz: 92 : ((((((((
Hedef kilonuz : 59
Kilo alma hikayeniz : Şimdi şöyle ilk olarak psikolojik sorunlar artı işsiz olmak beni bu hale getirdi diyebilirim şu an güncel kullandığım ilaçlar var halen onların etkisi çok fazla kilo almamda, ama buna dur diyebilmek için desteğe ihtiyacım var o yüzden takıma girmeyi talep ettim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Eski halimi özledim. Çok sağlıksızım. Nefes almakta zorlanıyorum yürüdüğümde. Şimdilik 59 kilo olma hedefim var daha sonra eski kilom olan 50 ye dönmek isterim tabi.
Tabi cani. Sen nasil rahat ediosan :)Canım benim 1 dilim ekmek 25 gr ince kesiyorum 66kalori ediyor ordaki gramlari ben ayarlıyorum, çorba yazmıştim 1 kase içmedim 3 kasik falan aldım, öyle yani gramlarini ben yazıyorum tam 1 porsiyon yemiyorum :))
ınsallah özgem o surec bıraz zor dıe blıorm bızde onmzdekı ay baslıcaz bıraktrmaya bakalmKizlar biz oglanla kahvalti hazirligina geciyoruz.
Bugun ilk kez kendisi cekmecesinden ic camasiri getirdi giydirdim, bez rahatsiz ediyor diyor.
Ay hadi insallah bu sefer bezi birakabiliriz
Selam guzeller, gununuz nasil gecti/geciyor?:)
selam nerelerdesn kaptanım özledik yahuu aaaa
@Yawrukush afiyet olsun kaptanim. Sen de pasamiz da daha iyisiniz insallah.
Bugunun egzersizi nasil gidiyor. Kim birinci olacak bakalim:) Squati ben pek severim. Yarim tane yaptim
55, 55.5larda dolaniyor Demetim:)
Daha kilo almadim ama gobegim simdiden arada gorunuyor:)
Heralde ikincilerde daha cabuk cikiyor gobek..
canim boyum 1.72 takima 62 kiloyla baslayip, 53 ile mezun oldum.
annem geldi mezuniyetten sonra 55lere hop zipldim, dun sabahta 55.6 idim.:)
Asyam pozitif ol gulum.
Allaha sukur bebisin geldi, sagligin yerinde, doktorlar her seyi kontrol ediyorlar
Hersey normal seyrinde.
Sen hamileligin tadini cikart, kendine hamile elbiseleri bak.
caninin istedigi seyleri ye.
bebek magazalarina gir arada.
esinle bol bol vakit gecirin, kitap oku, uyu dinlen.
gercekten bak sonra anlayacaksin bu dediklerimi.
bunlar senin son ozgurce, kendi istedigince hareket ettigin aylarin.
bebis gelince ona yoneleceksiniz ister istemez.
Sabah
Yarim peynirli omlet(kizim yemedi kalani yedim)
Haslanmis yumurta
Peynir zeytin
Domatea
Ara
2kuru kayisi 2ceviz
Ogle
1 tabak yogurtlu kabak yemegi
Yarim muz
Ara
4cilek
Aksam
1kase sehriye corbasi
Yarim kase semizotu
3pirzola
Salata
Bi isirik kek
Su 3lt
Yesilcay kupa
Spor:bugun dinlendim
Kosu bandim geldi servis yarin gelicekmisss bugun mola
kız ne eniştesiii ne dion annem senn
arada dinlen cnm :) hep zıplıcak halın yopk sende ınsansın sonuctaGüzeller daha bir tane dahi yapmadım ben sıfırdayım
Ya onun bana hiç faydası olmuyor tarçın kullanınca Can'ım daha da istiyor tarçınlı tatlılar aklıma geliyor mesela sabah doktora gidiyorum kızlar tatlı krizlerim yine başladı karnım davul gibi şiş
Halsizim şeker dengem yine bozuldu belli hipoglisemi yine devrede sanırım
TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : Lunadaisies
İsim (İsteğe Bağlı ): Luna
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: Yok
Yaşadığınız şehir: Samsun
Boyunuz : 1.57
Kilonuz: 92 : ((((((((
Hedef kilonuz : 59
Kilo alma hikayeniz : Şimdi şöyle ilk olarak psikolojik sorunlar artı işsiz olmak beni bu hale getirdi diyebilirim şu an güncel kullandığım ilaçlar var halen onların etkisi çok fazla kilo almamda, ama buna dur diyebilmek için desteğe ihtiyacım var o yüzden takıma girmeyi talep ettim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Eski halimi özledim. Çok sağlıksızım. Nefes almakta zorlanıyorum yürüdüğümde. Şimdilik 59 kilo olma hedefim var daha sonra eski kilom olan 50 ye dönmek isterim tabi.
Canim hos geldin takima. Takima samsunlu birinin gelmesi cok hosuma gitti:) bi de koreli bulsam takim tam olcak :)
Sana böyle kuru kuru hoşgeldin dedim kusura bakma iyi günümde denk gelmedin bir kendime geleyim bak o zaman
Çeneye
canim benim internetten arastirdim rahatsizligini cok gecmis olsun gulum.
agir egzersiz sonrasi hipoglisemi atagi olabiliyormus, sen gunlerdir spora cok yukleniyorsun.
belki bu sebepten rahatsizlandin.
bir de bir miktar sekerli bir yiyecek takviyesi yapilmali atak zamani yaziyor.
az sekerli bir neskafe icsene guzelim.
sekerini duzenli olcuyor musun??
suan kac oldugunu biliyor musun?
cikilata kotudur, hic lezzetli degildir, yemeye gerek yoktur
Arkadaşlar hepinizden özür diliyorum kendi sıkıntılarımla meşgul ettim sizleri lütfen hakkınızı helal edin olur mu
Yok sen yuvarlanma sen kilo verr, yuvarlanma işi bana aitt
ne yorucu bir gun:)
sende ari gibisin masallah canim:)
derece geliyor heralde amaninnnn:)
o ne adim oyleeeee, vay vay vay :)
biz oglanla tekrar tuvalet egitimine basladik canim, dedim evin zaten kanalizasyonu patlamis, bir de oglan kirletse ne yazar:)
ikimizde daha iyiyiz cok sukur.
kanalizasyonculari sabahtan beri 3 kez aradik hala gelen giden yok
Menum
Sabah
1 kk peynir
salatalık
biber
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
şekersiz çay
Ara yok
Öğle
tarhana çorbası
1 dilim ekmek
yoğurt
garnitürlü yemek
Ara
2 kuru kayısı
Akşam
1 dilim ekmek
bezelye yemeği
yoğurt
tarhana çorbası
Su 2 litre
yeşilçay 2 fincan
Adım 20324
Buarada size birşey danışmak istiyorum. Gece yarısı her iki bacağımada da kramp girdir hemde 2 şer kez neyse kramp bitti gittide sonra ama bir bacağıma ağrı kaldı böyle damarlar çekiliyormuş gibi. Tabiki annem bunu duyunca güzel bir azar işittim düzgün beslembediğim den dolayı yarın gitim vitamin, kalsiyum hapları alcam diyetin yanına takviyr olarak. Başka önerebileceğiniz bişey var mı bana?
Pazartesi Egzersiz Sonuçları
Bugünün Birincisi 500 squat jumps ile @Ollalla tebrikler canım Eki Görüntüle 1812486
Bugünün İkincisi 400 squat jumps ileedsofi tebrikler canım
Bugünün Üçüncüsü 100 squat jumps iletiffany20 tebrikler canım
sabah
sahanda yumurta
yeşillik
domates salatalık
zeytin
peynir
ceviz
badem
öğlen:
2 kahve fincan
2 soda
2 bardak yeşil çay
akşam:
1 tabak kabaklı patlıcanlı sebze yemeği
salata
yoğurt
su: 2lt
spor: 45 dk pilates 5000 adım
rica ederim kaptanımm. ben kaçar menümü de yazdım. Bu hafta çok yoğunum maalesef.
yarın misafirlerim var, çarşamba günü oğlanın okul yemeği sırası bende spordan koştur koştur eve gelip orayla ilgilencem, perşembe hastane işlerimiz var cumaya Allah kerim :)))
SALI GUNU YARISMA EGZERSIZIMIZ
Canlarim bu seferde gogus ve kol kaslarimizi calistiracak, sizleri fazla yormayacak, bugunun acisini cikartacak bir egzersizle karsinizdayim
Bu egzersizi evinizde varsa agirlikla, agirlik yoksa yarim litrelik su siseleriyle, oda yoksa elma, portakal gibi 2 meyveyle yapabilirsiniz.
Sanki birisine sariliyormusuz gibi kollarimizi birbirine kavusturuyoruz.
2 video paylasiyorum, bir tanesinde pilates topuyla yapilmis, pilates topuna ihtiyacimiz yok, yere uzanip yapiyoruz canlar, kolay gelsin:)
Allah rahatlik versin 4. takimin citir hatunlari
Yarina gorusmek dilegiyle, tatli ruyalar
Kaptanim dambulmudur nedir ondan yog bizde vallahi ewde bos sisede yok napcammmm@Yawrukush
hocamzda cozum bıtmezzzzcanim elma, portakal varsa onlari al eline, ya da kucuk kavanozlarin varsa recel kavanozu gibi onlarda olur:)
Günaydınnnnn
Keyifli, mutlu bir gün olur inşaAllah..
Rabbim hastalara şifa versin, sıkıntısı olanların sıkıntısını gidersin inşaAllah
Eki Görüntüle 1812652
Günaydınn sabah 67.9 ile uyandım hemde refiğe rağmenve bugün daha salı bomba gibi geliyorum Allahın izniyle. Sahalara geri döndüm
tadı yok gibi birşey canım.. ben seviyorum 5-6 tane de kuru üzüm atıyorum.. birkaç hafta böyle devam etsin kahvaltı dedim..Canm yulaf ezmesi nasil bisi ? Tadi
mutfak tartısıyla falan mı tartıyorsun tatlım sen onları?çorbayı anladım canım az olunca öyle girmişsin.. benim programda farklıydı ve daha doğru geliyordu bana.. mesela 1 kumpir 1350 kalori bi bak bakalım senin program ne diycek? kıyaslama yaparız böylece..Canım benim 1 dilim ekmek 25 gr ince kesiyorum 66kalori ediyor ordaki gramlari ben ayarlıyorum, çorba yazmıştim 1 kase içmedim 3 kasik falan aldım, öyle yani gramlarini ben yazıyorum tam 1 porsiyon yemiyorum :))
canım bana özelden yazarmısın iştah açmayan vitamini :)Hosgeldin tatlim
Benim 4 yada 5. Haftam
104 ile geldim takima 96kusurum suannn
Yanii buda sana motivasyon olsun:)
Canim ya cacik sislik yapiyorrrr
Kivrandirir adamiii
Biran once duzelll cnm
Yapta cnm nasil yaparsan yappp
Zamanla vucudundaki degisimi gorup yarayip yaramadigini anlarsin n
Estagfrullh o nasil sozzzzzz
Beni ye beni yeee:):)
Tarcin dene cnmmm
Ben vitamin kullaniyorum
Istah acmayan birtane buldumm
Cidden de cok faydasini goruyorum
Sacim disim dokulmesin tek derdimm tatlim istersen resim atarim
Dinlenme iptal kaptanimmm
Sayende sporumu da yaptimm
:)
Gozden kacmasin rica ediiciiiimmmm
canım bende bakıyordum önceden.. kalori hesabı yapmak için değil ama insan akşamüstü yediklerini hesaplayıp görünce gece korkup yemiyorCanim kalori hesabi nie yapiosunki hep bole hesaplarla yasiyamassinki sonucta saglikli beslenip birdaha kilo almama gayesinde degilmisin ? Ozman kaptanimizin dedigi duzende gitsen yeter zaten kg verirsinbnnu
Aslında az yemenin yanında bir de günlük dengeyi sağlamaya çalışıyorum protein karbonhidrat vs , gün içerisinde karbonhidrat çok tuketmissem akşam proteine ağırlık veriyorum karbonhidrati azaltıyorum vs çeşitli sebepleri var :))Tabi cani. Sen nasil rahat ediosan :)
Canım kumpir in içerisine konulan malzemeye göre değişir kalori değeri , yıllardır kalori hesaplarım artık ney ne kadar eder tahmini değer söyleyebiliyorum ama programı merak ettiysen 640 gr kumpir 774 kalori yazıyor ama dediğim gibi envai çeşit kumpir yapabilirsin içeriğindeki malzemeye bağlı :)mutfak tartısıyla falan mı tartıyorsun tatlım sen onları?çorbayı anladım canım az olunca öyle girmişsin.. benim programda farklıydı ve daha doğru geliyordu bana.. mesela 1 kumpir 1350 kalori bi bak bakalım senin program ne diycek? kıyaslama yaparız böylece..
Demi aynen :))canım bende bakıyordum önceden.. kalori hesabı yapmak için değil ama insan akşamüstü yediklerini hesaplayıp görünce gece korkup yemiyorşimdi ezberlemişim kalorilerini nerdeyse ne nekadar olur girip bakmıyorum..
benim ki karışık kumpir mayonez ketçapsız olan.. sade kumpir dediğin gibi çıkıyor bende..ay sonuç olarak beklemediğim uçuk kalorileri görünce yemekten vazgeçiriyor beni.. işlevi aynı sonuçta..Aslında az yemenin yanında bir de günlük dengeyi sağlamaya çalışıyorum protein karbonhidrat vs , gün içerisinde karbonhidrat çok tuketmissem akşam proteine ağırlık veriyorum karbonhidrati azaltıyorum vs çeşitli sebepleri var :))
Canım kumpir in içerisine konulan malzemeye göre değişir kalori değeri , yıllardır kalori hesaplarım artık ney ne kadar eder tahmini değer söyleyebiliyorum ama programı merak ettiysen 640 gr kumpir 774 kalori yazıyor ama dediğim gibi envai çeşit kumpir yapabilirsin içeriğindeki malzemeye bağlı :)
Demi aynen :))
Bir de yediklerimi yazınca daha da dikkat ediyorum :) şunu yazmiim şunu yemişim şunu yememeliyim oovvv karbonhidrati çok tuketmisim protein almalıyım vs :)
Ozge ilk gunler yapacak zaten yapsin bırak cocuk rahatsizlik duyuyosa bundan ogrenecektir kesin. Ama hic umuruna takmayip hayatina devam ediyosa o zaman ogrenmiyo. Deniz yazin cisli altiyla ohooo hic rahatsiz olmadan oyuna devam ediyodu. Ama iki hafta once kendi actirdi 2 gun boyunca 20 dk da bir az az yerlere ustune cis yapti utandi rahatsiz oldu 3. Gun ogrendi. Kakada sorun oluyi bizim 2 gunde bir yapiyo tutuyo henuz alisamadi ucuna gelmed3n oturmuyo tuvalete. Ogrenir canim hic sıkma cocugu.canim ben trye gelirsem getireyim, adresine kargolarim, burdan hic Tr'ye yollamadim kargo onuda bir arastirayim :)
ah koreli vah koreli :)
canim o zaman kas gevsetici varsa sur, vicks varsa sur, kaplan yagi da olur.
enflasmasyon alan bir kremde olur, hatta sar Busem..
spor yapcam diye zorlama sakin kendini..
yaa Busem sorma uyandigindan beri 6 kez tuvaletini yapti 1i mama sandalyesine:)
digeri oyun hamuru oynarken yere( ben bile cis oldum) :)
birini yavrum tum masumluguyla tuvalete yapmak istedi ama deligi denk getiremedi:) tuvalet paspasi, kapi , yer ne ararsan her yere isedi:))
ayy anlatirken fena oldum napicaz bilmiyorum:))
squat jumps canim:)
canim nasil bir rahatsizlik bilmiyorum ama yarin ilk is doktora tamam mi Deryam..
kiloyu dert etme sagligindan hicbir sey muhim degil...
ablacim bugun herkes pert belki derece gelir :)
karnabaharli omleti nasil yaptin gonca ablam??
ben bazen oglanla mucadele etmekten zeytini peyniri agzima bile denk getiremiyorum amazonum:)
sen yine iyisin:))
Olsun ikisine de ucundan bulasmissin :)))aslen nerelisin. Ben aydinda oturuyorum. Ucundan aydinli gobeginden izmirli kenarindan konyaliyim. Tam bir melezim yani :)samsunda yaşıyorum ama samsunlu değilim ama bir zamanlar korecan olduğum doğrudur :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?