Yok canm ben hep boyleyimhele mangal yandimi ki cok seyrek olur 3 kg rahat yiyorumdur :) bildircin benm disimin koguna yetermi canm ya. Kurbaga bacagini da oldum olasi merak etmisimdir ama gunahmis snirim ole duydum tuhh cok merak etmistim :/
kiz 5 yumurta ve 1 tavuk mu
1 tavuk yedin mi gercekten sok gecireegim:)
canim sende kilo verip eksi goreceksin, kendini niye saymiyorsun bakem?
squat guzelim kacirdin bugunu
darisi bir dahakine
sen jilianida seversin o zaman canim:)
simdi bu leveli bitir sonra diger levela gecince bu da kolay gelecek sana
dogruyu soylemisler gonca ablam,karin agrinda gecmis cok sevindim:)
yapicam bu omleti bu hafta cok guzele benziyor, ama haslamayip buharda yumusatarak deneyeyim bakalim:)
mangalda 3 kilo mu
Edam eniste iyi besliyor seni kuzummm
amin kuzummm
Hosgeldin tatlimTAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : Lunadaisies
İsim (İsteğe Bağlı ): Luna
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: Yok
Yaşadığınız şehir: Samsun
Boyunuz : 1.57
Kilonuz: 92 : ((((((((
Hedef kilonuz : 59
Kilo alma hikayeniz : Şimdi şöyle ilk olarak psikolojik sorunlar artı işsiz olmak beni bu hale getirdi diyebilirim şu an güncel kullandığım ilaçlar var halen onların etkisi çok fazla kilo almamda, ama buna dur diyebilmek için desteğe ihtiyacım var o yüzden takıma girmeyi talep ettim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Eski halimi özledim. Çok sağlıksızım. Nefes almakta zorlanıyorum yürüdüğümde. Şimdilik 59 kilo olma hedefim var daha sonra eski kilom olan 50 ye dönmek isterim tabi.
Canim ya cacik sislik yapiyorrrrMenüm
Kahvaltı bir yumurta iki dilim ekmek domates salatalık
Ara kahve
Öğlen bir tabak etli kabak bir kase cacık bir dilim ekmek
Bol yeşillik
Akşam iki kaşık makarna cacık yeşil salata
Türk kahvesi
Egzersiz 3500 adım
@Asyaca hareket yok bu hpoglisemi beni mahvediyor kızlar
Psikolojik yıkımı ayrı dert karnım davul gibi şiş ve neredeyse 69 kilo geliyorum
Biran once duzelll cnmSana böyle kuru kuru hoşgeldin dedim kusura bakma iyi günümde denk gelmedin bir kendime geleyim bak o zaman
Çeneye
Yapta cnm nasil yaparsan yapppkızlar benim buna benzer bi aletim var ben sporu bununla yapıcam kabul olur değil mi
Estagfrullh o nasil sozzzzzzArkadaşlar hepinizden özür diliyorum kendi sıkıntılarımla meşgul ettim sizleri lütfen hakkınızı helal edin olur mu
2 gun dur acaip sekilde caim tatli istiyor bilmemki neden ?
disimi sikiyorum yemiyorum ama disim kirilacak galiba)))
Ben vitamin kullaniyorumBuarada size birşey danışmak istiyorum. Gece yarısı her iki bacağımada da kramp girdir hemde 2 şer kez neyse kramp bitti gittide sonra ama bir bacağıma ağrı kaldı böyle damarlar çekiliyormuş gibi. Tabiki annem bunu duyunca güzel bir azar işittim düzgün beslembediğim den dolayı yarın gitim vitamin, kalsiyum hapları alcam diyetin yanına takviyr olarak. Başka önerebileceğiniz bişey var mı bana?
Dinlenme iptal kaptanimmm]TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar- oduller, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami ise, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi.
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
DIPNOT: Haftalik egzersizlerimiz 19160. sayfadadir.
PAZARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler.
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Harpy ODUL - - - - CheGuevera ODUL - - - melinda23 ODUL 100JJ 50M 100IA 10DK Y - - - - abesle_istigal ODUL DINLENME - - - sevimlicadi0 100IA - - - mylittleboys ODUL - - - - - - edsofi ODUL 100JJ - - - ddanes 50M 100JJ 5DK Y 50IA - - - - AKovser 100IA MUAF - - - zey zey - - - - mugehatun 75JJ 100IA 50M 100JJ 50DK - - - kitabi 50M 50IA - - - Asyaca ODUL - - - tiffany20 ODUL - - - Ollalla ODUL 100IA - - - gogo2405 50M 75IA 150 DK - - - bnnu DINLENME - - - Mavibocuk - - - haeshin ODUL 10DK Y 150DK - - -
TR][/TR]
[/td][/td][/td][/td]
Canım atarsan çok sevinirim İnşallah aynısını bulabilirimHosgeldin tatlim
Benim 4 yada 5. Haftam
104 ile geldim takima 96kusurum suannn
Yanii buda sana motivasyon olsun:)
Canim ya cacik sislik yapiyorrrr
Kivrandirir adamiii
Biran once duzelll cnm
Yapta cnm nasil yaparsan yappp
Zamanla vucudundaki degisimi gorup yarayip yaramadigini anlarsin n
Estagfrullh o nasil sozzzzzz
Beni ye beni yeee:):)
Tarcin dene cnmmm
Ben vitamin kullaniyorum
Istah acmayan birtane buldumm
Cidden de cok faydasini goruyorum
Sacim disim dokulmesin tek derdimm tatlim istersen resim atarim
Dinlenme iptal kaptanimmm
Sayende sporumu da yaptimm
:)
Gozden kacmasin rica ediiciiiimmmm
Yok kaptanım benim ayağıma nezaman kramp girse gene kalsiyum eksikliği çıkar işte sadece krampla kalsa iyide keampın sonrasında ağrı devam ediyor oda sporumı etkiliyor yoksa başka bir sorunum yokyok canim biz iyi olalimda evi kanalizasyon gotursede olur ne yapalim:)
canim kaslarimiz vucudumuzun hareketlerini saglamak icin calisirlar.
ve kaslarimizi surekli kasilip, gevserler.
eger bir kez kasildiktan sonra gevsemezse , ya da beyine bu sinyal gitmezse kramp meydana gelir.
egzersiz oncesi isinip , egzersiz sonrasi soguma hareketlerini yapmadiysan,
egzersiz esnasinda kaslarini zorladiysan,
yeterince su tuketmiyorsan olabilir.
endise edecek bir sey yok, bol su tuket, potasyumu zengin muz, portakal gibi meyveler ye.
firsat bulursanda kan tahlili yaptirip degerlerine baktirabilirsin, icinin rahat etmesi acisindan..
ellerine saglik kaptanim, tebrikleeeeer guzeller:)
Tavuk kucuktu ya abartmayin .kiz 5 yumurta ve 1 tavuk mu
1 tavuk yedin mi gercekten sok gecireegim:)
canim sende kilo verip eksi goreceksin, kendini niye saymiyorsun bakem?
squat guzelim kacirdin bugunu
darisi bir dahakine
sen jilianida seversin o zaman canim:)
simdi bu leveli bitir sonra diger levela gecince bu da kolay gelecek sana
dogruyu soylemisler gonca ablam,karin agrinda gecmis cok sevindim:)
yapicam bu omleti bu hafta cok guzele benziyor, ama haslamayip buharda yumusatarak deneyeyim bakalim:)
mangalda 3 kilo mu
Edam eniste iyi besliyor seni kuzummm
amin kuzummm
Yidim yidim ooohhh ooohhhYani öyle oturdun tüm bir tavuğu yedin yani bir tane tüm tavuk yedin öyle mi üüüürü üüüüüü
Denir sana başka hiç bişey diyemem
Canim sana bi tavsiye tv de duymustum iyi bi doktordan ayaginiza krap girmesini onlemek istiosaniz her gun 1 orta boy muz yiyin dedi gorunki gecicek dediYok kaptanım benim ayağıma nezaman kramp girse gene kalsiyum eksikliği çıkar işte sadece krampla kalsa iyide keampın sonrasında ağrı devam ediyor oda sporumı etkiliyor yoksa başka bir sorunum yok
Nisanlinin ailesi ne guzel sana yardimci, ilgili insanlarmis.
Sonuna kadar boyle olur insallah guzelim,
Ne tatli heyecanlar yaa, iciniz kipir kipir olmustur:)
Bende ilk girdigim magazaya istedigim modeli soylemistim, hop diktiler sagolsunlar:)
Icine sinmis ya bundan guzeli yok canim..
Benim gelinligimde uygundu fiyat olarak kuzum.
Dugunumde 53kiloydum yillarca gelinligimi ihtiyaci olan biri olsada hediye etsem diye ugrasti annem.
Ama cikmadi kimse, artik da birsuru yeni modeller cikti, kim olsa begenmez:)
Ahahah birisi bir bütün tavuk mu yemiş acabaDun 2 kiloya yakin yedim ya tartildim hatta aksam. bu sahahta canm bisi istemedi yaw şöle tavuk olsada yesek
Solgar vm 2000Canım atarsan çok sevinirim İnşallah aynısını bulabilirim
Yidim yidim ooohhh ooohhh
Afiyet bal şeker olsun o tavuk içeri girmişken tüm yağları gagalasın :)
canım bu program senin düşük gösteriyor kalorileri, beyaz ekmek 110 kalori civarında en incesinden oda.. çorba içtiğinde 1 kase 200 gr yani 2 girmen lazım sisteme.. ızgaralarda bizde 100 gr olmaz 200 gr civarında oluyor.. yanlış takip edersen hesabın karışır sonra tatlım..Bugünkü menüm :
Toplam 1229 kalori
(Burçak tan sadece 1 tane yedim onu da zorla yedirdiler :)) tansiyonum düşüktür hep , şeker pek tüketmem şekerim düşecek diye 1 tane verdiler :)) )
Menüye ilave bolca yeşillik salata
Eki Görüntüle 1812332 Eki Görüntüle 1812334 Eki Görüntüle 1812335
Canm yulaf ezmesi nasil bisi ? Tadiselam kızlar pazartesi menümü yazayım geçmişi okumaya devam edeyim..
sabah: 1 kase yulaf ezmesi sütle
14: 4 sarma, 1 kase mercimek çorbası, 1 dilim tam buğday
16: 1 dilim tam buğday, biraz peynir ve domates
19: 4 kaşık et sote, yeşil salata, ayran, 1 dilim tam buğday
21: 1 tane pişmaniye
su 3 lt kadar yeşil çay 2 kupa
spor yapamadım maalesef..
Canım benim 1 dilim ekmek 25 gr ince kesiyorum 66kalori ediyor ordaki gramlari ben ayarlıyorum, çorba yazmıştim 1 kase içmedim 3 kasik falan aldım, öyle yani gramlarini ben yazıyorum tam 1 porsiyon yemiyorum :))canım bu program senin düşük gösteriyor kalorileri, beyaz ekmek 110 kalori civarında en incesinden oda.. çorba içtiğinde 1 kase 200 gr yani 2 girmen lazım sisteme.. ızgaralarda bizde 100 gr olmaz 200 gr civarında oluyor.. yanlış takip edersen hesabın karışır sonra tatlım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?