Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlar nasılsınız bu sabah? Ben tuvalete de kızımla birlikte girdikten sonra artık günün geri kalanına hazır olduğuma karar verdim :)

Yok canm ben hep boyleyim hele mangal yandimi ki cok seyrek olur 3 kg rahat yiyorumdur :) bildircin benm disimin koguna yetermi canm ya. Kurbaga bacagini da oldum olasi merak etmisimdir ama gunahmis snirim ole duydum tuhh cok merak etmistim :/

Ayyy mangal olunca ben de dünyadan kopuyorum. Bakma sana laf yetiştiriyorum ama ben kıbrıslıyım et güzelse ben de rahat 1 kilo yerim hele şöyle güzel bir pirzola ya da şeftali kebabı

Evet kaptanım yaa Nasıl kaçırdım jilliana gelince sevmek ne kelime bayılırım.. Oğlumdan sonraki kilolarımdan onun sayesinde kurtuldum. Bu sistemin gerçekten işe yaradığını düşünüyorum. Biraz kilo vereyim yine başlicam

Hosgeldin tatlim
Benim 4 yada 5. Haftam
104 ile geldim takima 96kusurum suannn
Yanii buda sana motivasyon olsun:)

Canim ya cacik sislik yapiyorrrr
Kivrandirir adamiii

Sana böyle kuru kuru hoşgeldin dedim kusura bakma iyi günümde denk gelmedin bir kendime geleyim bak o zaman
Çeneye
Biran once duzelll cnm

kızlar benim buna benzer bi aletim var ben sporu bununla yapıcam kabul olur değil mi
Yapta cnm nasil yaparsan yappp
Zamanla vucudundaki degisimi gorup yarayip yaramadigini anlarsin n

Arkadaşlar hepinizden özür diliyorum kendi sıkıntılarımla meşgul ettim sizleri lütfen hakkınızı helal edin olur mu
Estagfrullh o nasil sozzzzzz

2 gun dur acaip sekilde caim tatli istiyor bilmemki neden ?
disimi sikiyorum yemiyorum ama disim kirilacak galiba)))

Beni ye beni yeee:):)
Tarcin dene cnmmm

Ben vitamin kullaniyorum
Istah acmayan birtane buldumm
Cidden de cok faydasini goruyorum
Sacim disim dokulmesin tek derdimm tatlim istersen resim atarim

Dinlenme iptal kaptanimmm
Sayende sporumu da yaptimm
:)
Gozden kacmasin rica ediiciiiimmmm

Canım atarsan çok sevinirim İnşallah aynısını bulabilirim

Yok kaptanım benim ayağıma nezaman kramp girse gene kalsiyum eksikliği çıkar işte sadece krampla kalsa iyide keampın sonrasında ağrı devam ediyor oda sporumı etkiliyor yoksa başka bir sorunum yok

Tavuk kucuktu ya abartmayin .
eniste yakinda kepengi indirir iflastan

Yok kaptanım benim ayağıma nezaman kramp girse gene kalsiyum eksikliği çıkar işte sadece krampla kalsa iyide keampın sonrasında ağrı devam ediyor oda sporumı etkiliyor yoksa başka bir sorunum yok
Canim sana bi tavsiye tv de duymustum iyi bi doktordan ayaginiza krap girmesini onlemek istiosaniz her gun 1 orta boy muz yiyin dedi gorunki gecicek dedi

Canım tsk ederim her kızın tatması gereken duygularmis, bi farklı oldum modumu aldım ben de :) yeni gelin modu

Dun 2 kiloya yakin yedim ya tartildim hatta aksam. bu sahahta canm bisi istemedi yaw şöle tavuk olsada yesek
Ahahah birisi bir bütün tavuk mu yemiş acaba

selam kızlar pazartesi menümü yazayım geçmişi okumaya devam edeyim..
sabah: 1 kase yulaf ezmesi sütle
14: 4 sarma, 1 kase mercimek çorbası, 1 dilim tam buğday
16: 1 dilim tam buğday, biraz peynir ve domates
19: 4 kaşık et sote, yeşil salata, ayran, 1 dilim tam buğday
21: 1 tane pişmaniye
su 3 lt kadar yeşil çay 2 kupa
spor yapamadım maalesef..

canım bu program senin düşük gösteriyor kalorileri, beyaz ekmek 110 kalori civarında en incesinden oda.. çorba içtiğinde 1 kase 200 gr yani 2 girmen lazım sisteme.. ızgaralarda bizde 100 gr olmaz 200 gr civarında oluyor.. yanlış takip edersen hesabın karışır sonra tatlım..

Canm yulaf ezmesi nasil bisi ? Tadi

Canım benim 1 dilim ekmek 25 gr ince kesiyorum 66kalori ediyor ordaki gramlari ben ayarlıyorum, çorba yazmıştim 1 kase içmedim 3 kasik falan aldım, öyle yani gramlarini ben yazıyorum tam 1 porsiyon yemiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…