Çok sevindim kuzum bu cumaya kadar güzel bir eksi gelecek senden eminim:)Günaydınn sabah 67.9 ile uyandım hemde refiğe rağmenve bugün daha salı bomba gibi geliyorum Allahın izniyle. Sahalara geri döndüm
Ne bicim laf kiz oyle o sen bizim kalbimizin kızıl saçlı bacisisinArkadaşlar hepinizden özür diliyorum kendi sıkıntılarımla meşgul ettim sizleri lütfen hakkınızı helal edin olur mu
Amway de camda kullanilmiyo aslinda derya bak ben bi kere soyle yaptim toz karbonata baya karbonat ama limonu sıkıyosun derin kapta kopuruyo pamukla suruyosun heeeer yarine dirinin bekletiyosun 10 dk sonra siliyosun temizliyor gercekten. Istersen telle ben en son oyle yaptim ayni yag coz gibikimyasalı çok ağırmış busem, o topa girmem ben sık sık temizlerim artık daha kolay olur napim. şu ersağ bitsin bide amway deniycem bakalım
kiz 5 yumurta ve 1 tavuk mu
1 tavuk yedin mi gercekten sok gecireegim:)
canim sende kilo verip eksi goreceksin, kendini niye saymiyorsun bakem?
squat guzelim kacirdin bugunu
darisi bir dahakine
sen jilianida seversin o zaman canim:)
simdi bu leveli bitir sonra diger levela gecince bu da kolay gelecek sana
dogruyu soylemisler gonca ablam,karin agrinda gecmis cok sevindim:)
yapicam bu omleti bu hafta cok guzele benziyor, ama haslamayip buharda yumusatarak deneyeyim bakalim:)
mangalda 3 kilo mu
Edam eniste iyi besliyor seni kuzummm
amin kuzummm
Eline saglik ozgem.]TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar- oduller, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami ise, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi.
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
DIPNOT: Haftalik egzersizlerimiz 19160. sayfadadir.
PAZARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler.
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Harpy ODUL - - - - CheGuevera ODUL - - - melinda23 ODUL 100JJ 50M 100IA 10DK Y - - - - abesle_istigal ODUL DINLENME - - - sevimlicadi0 100IA - - - mylittleboys ODUL - - - - - - edsofi ODUL 100JJ - - - ddanes 50M 100JJ 5DK Y 50IA - - - - AKovser 100IA MUAF - - - zey zey - - - - mugehatun 75JJ 100IA 50M 100JJ 50DK - - - kitabi 50M 50IA - - - Asyaca ODUL - - - tiffany20 ODUL - - - Ollalla ODUL 100IA - - - gogo2405 50M 75IA 150 DK - - - bnnu DINLENME - - - Mavibocuk - - - haeshin ODUL 10DK Y 150DK - - -
TR][/TR]
[/td][/td][/td][/td]
Tamam canım sağolSolgar vm 2000
Cnm resim atamadim telden boyut buyuk google amcaya yaz cikiyor
Tükmeye çalışıyorum ama az geliyor galiba daha fazla yüklenmeye çalışcam zaten alamdan öncede danışcamayy selamlar napısonz yahuuu
dünki menüm
sabah
somates
peynr
zeytın
hıyarto
ceviz badem
cay
2 haş yum
öglen
1 kase nohut
1 y.k pilav
salata
ayran
ara
yok
aksam
3 kofte
3 catal patates
fırında cok az z.yagnda pişirildi hem köfte hem patates
su 1.5 lt
spor yok
ınsallah özgem o surec bıraz zor dıe blıorm bızde onmzdekı ay baslıcaz bıraktrmaya bakalm
ahahah yarım tane
oyyy cok kg almssn hemen ver yavrukusumahahaaha
idolümsün senin gibi olacagıminşallah hahahaytttt
valla söyledklerne cok katılıorm aynen
menü cok guzel bravo
enişte kızmadımı kim kızdı anlamadmki hahah
arada dinlen cnm :) hep zıplıcak halın yopk sende ınsansın sonucta
hipoglisemi kötüsekerın dustugu an bı kesme seker varsa hemen at agzna canm ya
selam hg nasılsın? gercek adın mı luna acaba degısıkmıs... ben nena canm istanbuldan evli ve 1 cocuk annesiyim aslen boşnağım balkanlardan gelmeyım yanı bu bılgı senın cok işine yaramaz ama sölim dedimnese işte bende şişkoyum zayflıcaz ınsalalh zayflamazsak zaten bn atlım kopruden
koreliyi napcan be hocam verelm sana bi boşnak güzeliammada begenıom kendımı haaaa bıde zayflasam egomdan gecılmez zayflatmaın benı
kuru kuru hg ne lanbnmki ıslakmı joeeee
evet zor bı hastlk aslnda yaaa
evetssss kımse yemeısn kaka
ayy nidemek senın sıkıntın bizim sıkıntmz seker parem sen anlat yeterkı .... dolu dolu konus her seyı dınlerız ama bos konustnmu hiç çekilmıosn ciğermmmmsayfalarca seni okdugumda böle yapasm gelio
ahahahah
ayy bı cozzeler yahu nereye kadr baska yere gdıp yapcksnz töbe yaaa uyuz oldm
ohh neü sahane babyto
canm kalsıum u vıtamn olark dılde sut peynr olark alsan daha ıyı vıtamnler kg yapıo dıeblırom ama yavrukush asıl sölesn yanls blıo olablrm
ooo millet tebrıkler valla beee masallah totonuz saglık
menü sahane canımmmm
oo kimler gelıo kız neler dokturcen resım at whatsapptan
ya bunu sevdm hocam da sey bnde pılates lastgı var onla yapsam olaaaarmı
saolll sanada misss uykularrr aksam 5 te beklerızzz güzellik
dambıl cnm dambul deilzaten boş şişe dil dolu şişe lazm
hocamzda cozum bıtmezzzz
amin ne guzel bır duaaaaa sekerım
ohannes cıddımsn bravo be masalalh
İnşalllah canım sizlerin desteği sayesindeÇok sevindim kuzum bu cumaya kadar güzel bir eksi gelecek senden eminim:)
kiz 5 yumurta ve 1 tavuk mu
1 tavuk yedin mi gercekten sok gecireegim:)
canim sende kilo verip eksi goreceksin, kendini niye saymiyorsun bakem?
squat guzelim kacirdin bugunu
darisi bir dahakine
sen jilianida seversin o zaman canim:)
simdi bu leveli bitir sonra diger levela gecince bu da kolay gelecek sana
dogruyu soylemisler gonca ablam,karin agrinda gecmis cok sevindim:)
yapicam bu omleti bu hafta cok guzele benziyor, ama haslamayip buharda yumusatarak deneyeyim bakalim:)
mangalda 3 kilo mu
Edam eniste iyi besliyor seni kuzummm
amin kuzummm
Kizlar internetim azaz giricem 2gb nasil bitti hep burdaydim zati hoscakalinnn elvedaaaaa
Çıtır bacılar Nasılsıniz? HamişlerYawrukush asya_01 @Saadetim33 E-brulim sizler nasilsiniz kuzular?
Hepinizi cok ozledim arada bakıyorum ama yazmaya sağolsun evladimdan fırsat kalmıyor.D3S1R3 ablam canım epeydir seninle gorusemedik? İyisindir inşallah?
Sağol canım. Ben de iyiyim şükür. Hedeflere ulaşılıyor yaza az kaldı. Herkes bomba gibi girecek yaza.Benim eksi görmem için vücudun oruca alışması lazım, hep böyleyim ben, ilk günler artı sonra alışınca fazla abartmazsam tabi hergün bile eksi görebilirim :)
Sensiz tadı tuzu olmaz ki buranınn
Hoşgeldin canımmm..Ben iyiyim çok şükür, sen nasılsınnn ??
Sağol canım. Ben de iyiyim şükür. Hedeflere ulaşılıyor yaza az kaldı. Herkes bomba gibi girecek yaza.
Hosgeldin tatlim
Benim 4 yada 5. Haftam
104 ile geldim takima 96kusurum suannn
Yanii buda sana motivasyon olsun:)
Hoşbuldumm memnun oldum canım : ) umarım bol bol kilo veririzzhoşgeldin aramıza canım.. bende 34 yaşında 61 kilo 155 boy dayım. evliyim 8 yaşında bir kızım var.. keyifkli kilo vermeler..
Can'larım doktordan geldim
Sonuçlar çok iyi çıktı doktorum beni tebrik etti harikasın diye
Çok Mutlu oldum tüm değerler normale gelmiş maalesef insülin direnci dışında o yine çok yüksek çıktı böyle devam et doktor
Hepinize çok teşekkür ederim
ay ne güzelOlsun ikisine de ucundan bulasmissin :)))aslen nerelisin. Ben aydinda oturuyorum. Ucundan aydinli gobeginden izmirli kenarindan konyaliyim. Tam bir melezim yani :)
çok şükür gülüm iyiyim.bizde seni özledik nelerlerdesinÇıtır bacılar Nasılsıniz? HamişlerYawrukush asya_01 @Saadetim33 E-brulim sizler nasilsiniz kuzular?
Hepinizi cok ozledim arada bakıyorum ama yazmaya sağolsun evladimdan fırsat kalmıyor.D3S1R3 ablam canım epeydir seninle gorusemedik? İyisindir inşallah?
Can'larım doktordan geldim
Çok Mutlu oldum tüm değerler normale gelmiş maalesef insülin direnci dışında o yine çok yüksek çıktı böyle devam et doktor
Sükür sibelim sen nasilsin? O yakisikli evladini yerim benÇıtır bacılar Nasılsıniz? HamişlerYawrukush asya_01 @Saadetim33 E-brulim sizler nasilsiniz kuzular?
Cok sükür cok sevindim canimCan'larım doktordan geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?