Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kimyasalı çok ağırmış busem, o topa girmem ben sık sık temizlerim artık daha kolay olur napim. şu ersağ bitsin bide amway deniycem bakalım
Amway de camda kullanilmiyo aslinda derya bak ben bi kere soyle yaptim toz karbonata baya karbonat ama limonu sıkıyosun derin kapta kopuruyo pamukla suruyosun heeeer yarine dirinin bekletiyosun 10 dk sonra siliyosun temizliyor gercekten. Istersen telle ben en son oyle yaptim ayni yag coz gibi

edsofi kümes e dalmis

Eline saglik ozgem.

Solgar vm 2000
Cnm resim atamadim telden boyut buyuk google amcaya yaz cikiyor
Tamam canım sağol
Tükmeye çalışıyorum ama az geliyor galiba daha fazla yüklenmeye çalışcam zaten alamdan öncede danışcam

Çok sevindim kuzum bu cumaya kadar güzel bir eksi gelecek senden eminim:)
İnşalllah canım sizlerin desteği sayesinde

Benim eksi görmem için vücudun oruca alışması lazım, hep böyleyim ben, ilk günler artı sonra alışınca fazla abartmazsam tabi hergün bile eksi görebilirim :)

Kizlar internetim az az giricem 2gb nasil bitti hep burdaydim zati hoscakalinnn elvedaaaaa

Sensiz tadı tuzu olmaz ki buranınn

Hoşgeldin canımmm.. Ben iyiyim çok şükür, sen nasılsınnn ??

Sağol canım. Ben de iyiyim şükür. Hedeflere ulaşılıyor yaza az kaldı. Herkes bomba gibi girecek yaza.

Allaha şükürler olsun
Cansın cannn, çok sevindim gerçektennnn

Canım sevindim ama sen neden kötü hissediyorsun o Zaman insülin direnci yüzünden mi? Kullanabileceğin bir ilaç falan yok mu bunun için?

Sükür sibelim sen nasilsin? O yakisikli evladini yerim ben
Cok sükür cok sevindim canim

Kızlar yeşilçayımlan hepinize sevgilerrr.
Sabahtan beri hem alıntılamaa calısıyorum halen sayfam acık bir yandanda calısmaya calısıyorum halaa 161 mesaj okumam gerekkk

İş varken ancak sabahtan akşama kadar böyle oluyor kızlar. He whatsapp mesajlarından bahsetmiyorum ona gün içinde hiç bakamıyorum en son 250 küsürdü yanlışlıkla girdim ama okuyamadım şimdi 600 küsür çenelerimize kuvvettt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…