- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
kızlar selam bu haftalık egzersizleri herkes mi yapıyor ve hergün mü yani benimdemi yapmam lazım : ))HAFTALIK EGZERSIZLERIMIZ
1) Canlar ilk egzersizimiz burpee egzersizi.Kol, omuz,bacak, kalflar icin bir egzersizimiz.20 tekrar yapiyoruz.
2) Ikinci egzersizimiz karin kaslarimiz icin.Her iki yonede 20 tekrar yapiyoruz.
3) Ucuncu egzersizimiz jumping jack egzersizi.50 tekrar yapiyoruz canlar.
4) Dorduncu egzersizimiz squat jump. 30 tekrar yapiyoruz guzeller..
5) Besinci egzersizimiz skater hops canlar.30 tekrar yapiyoruz.
6)Son egzersimiz de kol ve omuz kaslarimiz icin.Agirlik yerine su siseleri kullanabilirsiniz.
https://m.youtube.com/watch?v=XZDCKmgNNyE
Kolay gelsin, bol ter atmalar canlar :)
canım ben bi mercimeği biliyorumKızlar birşey danışıcam , lifli gıdalar neler ben neleri yiyebilirim acaba ??? Bir bilen var mı
kızlar selam bu haftalık egzersizleri herkes mi yapıyor ve hergün mü yani benimdemi yapmam lazım : ))
kızlar selam bu haftalık egzersizleri herkes mi yapıyor ve hergün mü yani benimdemi yapmam lazım : ))
tamam teşekkürler canım ben başlıyayım o halde : )Bir de hergün değil, dinlenme günlerimiz de var :))
Kizlar dersim bos bugunku hareketi gormedim daha. Dun kizlar baya huysuzdu yanlarindan ayirmadilar bisiklette binemedimof bahar huysuzlugu mudur nedir anlamadim ki. Simdi bakacagim gecmise
Kızlar yeşilçayımlan hepinize sevgilerrr.
Sabahtan beri hem alıntılamaa calısıyorum halen sayfam acık bir yandanda calısmaya calısıyorum halaa 161 mesaj okumam gerekkk
İş varken ancak sabahtan akşama kadar böyle oluyor kızlar. He whatsapp mesajlarından bahsetmiyorum ona gün içinde hiç bakamıyorum en son 250 küsürdü yanlışlıkla girdim ama okuyamadım şimdi 600 küsür çenelerimize kuvvettt
tamam teşekkürler canım ben başlıyayım o halde : )
dönem dönem oluo bizim kızda da bi huysuzluk anlatamam hele sende ıkı tane allahm kolaylık versn busem
aynen bnde senın gıbıyım sabah acıorm aksama kadr anca okuyup alıntılıorm snra eve gdıorm zaten ne anladm ondan
bugun extra ben konustm whatsapptn önemli bsy yok okumasan olur kocayı övdüm azcık che @CheGuevera delirdi ahahaah
Çıtır bacılar Nasılsıniz? Hamişler @Yawrukushasya_01 @Saadetim33 @E-brulim sizler nasilsiniz kuzular?
Hepinizi cok ozledim arada bakıyorum ama yazmaya sağolsun evladimdan fırsat kalmıyor.D3S1R3 ablam canım epeydir seninle gorusemedik? İyisindir inşallah?
Hoşbuldumm memnun oldum canım : ) umarım bol bol kilo veririzz
çok şükür gülüm iyiyim.bizde seni özledik nelerlerdesin
bulantım var abliş onun dışında iyiyim çok şükür.sen nasılsın evi taşıdın yorgunluk var mıNasil gidiyor bahar gozlum?:)
basla canim, kararli bir sekilde baslamayinca, hayat temposundan firsat gelmiyor spora:)
@abesle_istigal hayırlı olsun, ben de bi yürüyüş bandı istiyorum ama evlilik yolunda biraz zorbendeki eliptigi kullanıyorum eşimin de yürüyüş bandı var evlenince artık onu kullanırım, evlilik hayaline bak :))
Tatlı sevmeyen birini görünce imreniyorum valla, keşke ben de sevmesemm hiç değilse çikolata sevmesemmm :))
Belki birçok kişiye garip gelebilir ama ilk girdiğim mağaza ve ben 1 ini çok beğendim ve sadece 1 tane gelinlik denedim , giyinip çıktıktan sonra kısa süreliğine mağazada bir sessizlik oldu :))
Eşime baktım sadece bana bakıyor ve tek kelime edemiyordu :))
Güzel anlardı :) öyle :)
TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : Lunadaisies
İsim (İsteğe Bağlı ): Luna
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: Yok
Yaşadığınız şehir: Samsun
Boyunuz : 1.57
Kilonuz: 92 : ((((((((
Hedef kilonuz : 59
Kilo alma hikayeniz : Şimdi şöyle ilk olarak psikolojik sorunlar artı işsiz olmak beni bu hale getirdi diyebilirim şu an güncel kullandığım ilaçlar var halen onların etkisi çok fazla kilo almamda, ama buna dur diyebilmek için desteğe ihtiyacım var o yüzden takıma girmeyi talep ettim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Eski halimi özledim. Çok sağlıksızım. Nefes almakta zorlanıyorum yürüdüğümde. Şimdilik 59 kilo olma hedefim var daha sonra eski kilom olan 50 ye dönmek isterim tabi.
kızlar benim buna benzer bi aletim var ben sporu bununla yapıcam kabul olur değil mi
Pazartesi Egzersiz Sonuçları
Bugünün Birincisi 500 squat jumps ile O Ollalla tebrikler canım Eki Görüntüle 1812486
Bugünün İkincisi 400 squat jumps ileedsofi tebrikler canım
Bugünün Üçüncüsü 100 squat jumps iletiffany20 tebrikler canım
hoşbuldum canım ama sporu yapamıyorum sadece yürüyebilirim sanırım bu kiloyla kalbim güm güm
dün başlamak nasip olmadı ev sahibim misafirimdi sagolsun =)
ahah bence süper alın ikisinide tv karsısına değmeyin keyfeee
offf en ala çikilatacıda benim inanılmaz yemek isterim her an hiç hayı demek istemem ama mecburen derim.
bazıları diyor ya çikilataya hiç düşkün değilim Allahım o kafa nasıl bir kafa hiç yaşayamadım
bana garip gelmiyor tatlım bende ilk girdiğim mağazadan ilk giydiğim geliniği aldım tabi bir çok mağaza gedikten sonra aldım .
Hatta asla giyeceğimi düşündüğüm bir model değildi hayallerimdeki gelink değildi annem " sunlardan bir tanesini giyde üstünde bir gelinlik göreyim bari " dediği için giydim cok yakıstıgını düşünüdğüm için aldım gitti
Lunacım hosgeldinnnn
ahaha eşiminde var bir hevesle aldı deneme birki yaptı bir daha kullanmadı şimdi bazanın altında emekliye ayrıldı
O Ollallaedsofi tiffany20 kızlar tebrik ederimmmm
bulantım var abliş onun dışında iyiyim çok şükür.sen nasılsın evi taşıdın yorgunluk var mı
ama sizin söylediğiniz sporları yapamadım hepsini, daha adım sayara çıkmadım akşam yapacam onuhoşbuldum canım ama sporu yapamıyorum sadece yürüyebilirim sanırım bu kiloyla kalbim güm güm
kızlar ben ilkini beceremedim( diğerlerini yapıyorum ama sonuna kadar dayanamıyorum çok yoruluyorum nefes nefese kaldım daha farklı bişey mi denesem;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?