Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar selam bu haftalık egzersizleri herkes mi yapıyor ve hergün mü yani benimdemi yapmam lazım : ))

Kizlar dersim bos bugunku hareketi gormedim daha. Dun kizlar baya huysuzdu yanlarindan ayirmadilar bisiklette binemedim of bahar huysuzlugu mudur nedir anlamadim ki. Simdi bakacagim gecmise

dönem dönem oluo bizim kızda da bi huysuzluk anlatamam hele sende ıkı tane allahm kolaylık versn busem

aynen bnde senın gıbıyım sabah acıorm aksama kadr anca okuyup alıntılıorm snra eve gdıorm zaten ne anladm ondan
bugun extra ben konustm whatsapptn önemli bsy yok okumasan olur kocayı övdüm azcık che @CheGuevera delirdi ahahaah

ahaha yerlerr koca övme konusunda bende iyiyimdir yalnız

basla canim, kararli bir sekilde baslamayinca, hayat temposundan firsat gelmiyor spora:)

dün başlamak nasip olmadı ev sahibim misafirimdi sagolsun =)

ahah bence süper alın ikisinide tv karsısına değmeyin keyfeee

Tatlı sevmeyen birini görünce imreniyorum valla, keşke ben de sevmesemm hiç değilse çikolata sevmesemmm :))

offf en ala çikilatacıda benim inanılmaz yemek isterim her an hiç hayı demek istemem ama mecburen derim.
bazıları diyor ya çikilataya hiç düşkün değilim Allahım o kafa nasıl bir kafa hiç yaşayamadım

bana garip gelmiyor tatlım bende ilk girdiğim mağazadan ilk giydiğim geliniği aldım tabi bir çok mağaza gedikten sonra aldım .
Hatta asla giyeceğimi düşündüğüm bir model değildi hayallerimdeki gelink değildi annem " sunlardan bir tanesini giyde üstünde bir gelinlik göreyim bari " dediği için giydim cok yakıstıgını düşünüdğüm için aldım gitti

Lunacım hosgeldinnnn

kızlar benim buna benzer bi aletim var ben sporu bununla yapıcam kabul olur değil mi

ahaha eşiminde var bir hevesle aldı deneme birki yaptı bir daha kullanmadı şimdi bazanın altında emekliye ayrıldı

O Ollalla edsofi tiffany20 kızlar tebrik ederimmmm

hoşbuldum canım ama sporu yapamıyorum sadece yürüyebilirim sanırım bu kiloyla kalbim güm güm

bulantım var abliş onun dışında iyiyim çok şükür.sen nasılsın evi taşıdın yorgunluk var mı

Buna sukur kuzum. Enistemiz nasil, keyfi yerinde mi?:)

Yorgunlugum yok canim. Yardimci coktu, birkac saatte bitti hersey. Sefasindayiz simdi:)

kızlar ben ilkini beceremedim ( diğerlerini yapıyorum ama sonuna kadar dayanamıyorum çok yoruluyorum nefes nefese kaldım daha farklı bişey mi denesem;(

Yapabildigin egzersizleri, kendini zorlamadan yap gulum. Egzersiz yaptikca vucudun alisacak, daha rahat yapmaya baslayacaksin. Bu egzersizlerin yani sira firsatin varsa yuruyus yap guzelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…