- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
tamam canım zaten zorlasam da çıkmıyor çok fazla ağırımYapabildigin egzersizleri, kendini zorlamadan yap gulum. Egzersiz yaptikca vucudun alisacak, daha rahat yapmaya baslayacaksin. Bu egzersizlerin yani sira firsatin varsa yuruyus yap guzelim.
Buna sukur kuzum. Enistemiz nasil, keyfi yerinde mi?:)
Yorgunlugum yok canim. Yardimci coktu, birkac saatte bitti hersey. Sefasindayiz simdi:)
tamam canım zaten zorlasam da çıkmıyor çok fazla ağırım
yerinde şükür ablacım,işleri açılmaya başladı şu aralar maddi anlamda da rahatlicak biraz.ne iyi hemen bitirmişsiniz ablacım senin paşa nasıl
5 cayciniz geldi haaaaniiimmmmm
Nasilsiniz guzeller?
hemen gecmisi okuyup geliyorum
Eki Görüntüle 1813071
ayy bende çok severim çatı katınııKuzular kismetiyle gelir zaten. Verene kurban
Iyi minigim:) Cati kati da var dairenin. Kosturup duruyor tum gun. Aksam da ay ve yildiz seyretmeye cikiyoruz. Keyfi yerinde:)
Benim eksi görmem için vücudun oruca alışması lazım, hep böyleyim ben, ilk günler artı sonra alışınca fazla abartmazsam tabi hergün bile eksi görebilirim :)
Smdi ben olmassam sende girmessin buraya kesin kesin
Sensiz tadı tuzu olmaz ki buranınn
Hoşgeldin canımmm..Ben iyiyim çok şükür, sen nasılsınnn ??
Ama canm boyuna gore kilon cok fazla . o yuzden agir gelebilir bazi egzersizler sen kilo verene kadar bence hafif tempolu yuruyusle basla bi kac kilo ver daha sonra bu tur egzersizlere baslarsin . acele etme yavas yavas :)kızlar ben ilkini beceremedim( diğerlerini yapıyorum ama sonuna kadar dayanamıyorum çok yoruluyorum nefes nefese kaldım daha farklı bişey mi denesem;(
Esim diyo ki seneye survivor diyeti yapcam. O ne ki dedim. Sabah kahvaltidan sonra bisey yemicekmis. Yav dedim olmaz öyle vucut depolar. Kendi benden daha ilgili be bilgili bu konularda uzman ama adam kafayi yemis zayiflamayla yav.
Survivordakilere ozeniyo :))
Kızlar birşey danışıcam , lifli gıdalar neler ben neleri yiyebilirim acaba ??? Bir bilen var mı
49 JJ, 20 şer mekik, 14 SJ yapabildim(((((((((((
dün başlamak nasip olmadı ev sahibim misafirimdi sagolsun =)
ahah bence süper alın ikisinide tv karsısına değmeyin keyfeee
offf en ala çikilatacıda benim inanılmaz yemek isterim her an hiç hayı demek istemem ama mecburen derim.
bazıları diyor ya çikilataya hiç düşkün değilim Allahım o kafa nasıl bir kafa hiç yaşayamadım
bana garip gelmiyor tatlım bende ilk girdiğim mağazadan ilk giydiğim geliniği aldım tabi bir çok mağaza gedikten sonra aldım .
Hatta asla giyeceğimi düşündüğüm bir model değildi hayallerimdeki gelink değildi annem " sunlardan bir tanesini giyde üstünde bir gelinlik göreyim bari " dediği için giydim cok yakıstıgını düşünüdğüm için aldım gitti
Lunacım hosgeldinnnn
ahaha eşiminde var bir hevesle aldı deneme birki yaptı bir daha kullanmadı şimdi bazanın altında emekliye ayrıldı
@Ollallaedsofi @tiffany20 kızlar tebrik ederimmmm
5 cayciniz geldi haaaaniiimmmmm
Nasilsiniz guzeller?
hemen gecmisi okuyup geliyorum
Eki Görüntüle 1813071
Esim diyo ki seneye survivor diyeti yapcam. O ne ki dedim. Sabah kahvaltidan sonra bisey yemicekmis. Yav dedim olmaz öyle vucut depolar. Kendi benden daha ilgili be bilgili bu konularda uzman ama adam kafayi yemis zayiflamayla yav.
49 JJ, 20 şer mekik, 14 SJ yapabildim(((((((((((
hoşbuldum canım ama sporu yapamıyorum sadece yürüyebilirim sanırım bu kiloyla kalbim güm güm
Iim ben de gülüm. Burdayım aynı bizim için hayat. Nasil geçiyor hamilelik?çok şükür gülüm iyiyim.bizde seni özledik nelerlerdesin
Cane mın :) Cinsiyeti belli olmadı mı kuzum?Sükür sibelim sen nasilsin? O yakisikli evladini yerim ben
Cok sükür cok sevindim canim
Hamdolsun esmer guzelim:) Sen nasilsin, pasamizin keyfi yerindedir insallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?