Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yapabildigin egzersizleri, kendini zorlamadan yap gulum. Egzersiz yaptikca vucudun alisacak, daha rahat yapmaya baslayacaksin. Bu egzersizlerin yani sira firsatin varsa yuruyus yap guzelim.
tamam canım zaten zorlasam da çıkmıyor çok fazla ağırım

Buna sukur kuzum. Enistemiz nasil, keyfi yerinde mi?:)

Yorgunlugum yok canim. Yardimci coktu, birkac saatte bitti hersey. Sefasindayiz simdi:)
yerinde şükür ablacım,işleri açılmaya başladı şu aralar maddi anlamda da rahatlicak biraz.ne iyi hemen bitirmişsiniz ablacımsenin paşa nasıl

tamam canım zaten zorlasam da çıkmıyor çok fazla ağırım

Hic zorlamaya gerek yok canisi. Duzenli yurusunu yap sen. Kaptanimiz belirli kas gruplarina yonelik haftalik/gunluk egzersizler paylasiyor. Onlardan da gucunun yettigi kadar yaparsin. Burada sohbet/muhabbet ve cuma heyecani derken gunler birbirini kovaliyor. Bir bakmissin hedef kilona ulasmissin

yerinde şükür ablacım,işleri açılmaya başladı şu aralar maddi anlamda da rahatlicak biraz.ne iyi hemen bitirmişsiniz ablacımsenin paşa nasıl

Kuzular kismetiyle gelir zaten. Verene kurban

Iyi minigim:) Cati kati da var dairenin. Kosturup duruyor tum gun. Aksam da ay ve yildiz seyretmeye cikiyoruz. Keyfi yerinde:)

Kuzular kismetiyle gelir zaten. Verene kurban

Iyi minigim:) Cati kati da var dairenin. Kosturup duruyor tum gun. Aksam da ay ve yildiz seyretmeye cikiyoruz. Keyfi yerinde:)
ayy bende çok severim çatı katınıırahat etsin çocuk ya koştursun dursun kuzucumm

kızlar ben ilkini beceremedim ( diğerlerini yapıyorum ama sonuna kadar dayanamıyorum çok yoruluyorum nefes nefese kaldım daha farklı bişey mi denesem;(
Ama canm boyuna gore kilon cok fazla . o yuzden agir gelebilir bazi egzersizler sen kilo verene kadar bence hafif tempolu yuruyusle basla bi kac kilo ver daha sonra bu tur egzersizlere baslarsin . acele etme yavas yavas :)

hergün ona parkurda yap koştur enişteyi

Kızlar birşey danışıcam , lifli gıdalar neler ben neleri yiyebilirim acaba ??? Bir bilen var mı

Tüm sebzeler, baklagiller, tahıllar, meyveler. hepsi bol bol liflidir, yani bir şeye ne kadar az el değdiyse o kadar liflidir mesela buğday liflidir ama un değildir. Mesela portakal bol liflidir ama meyve suyu değildir. Tam olarak neden sorduğunu söylersen daha ayrıntılı yazabilirim. Bağırsakları hızlandırmak mı istiyorsun?

49 JJ, 20 şer mekik, 14 SJ yapabildim (((((((((((

Canım yarışmalar için tabi bunları yap ama kendini çok zorlama sonra biyerini incitebilşrsin. Eğer fırsatın varsa yürüyüş sna sen iyi spor. Eğer benim gibi yürüyüşü sevmiyorsan youtubedan hafif etkili bir program yapabilirsin Zaman'la bu hareketler sana çocuk oyuncağı gibi gelecek :)

Ben de istiyorum o çikolatasız kafadannnn

5 cayciniz geldi haaaaniiimmmmm
Nasilsiniz guzeller?
hemen gecmisi okuyup geliyorum
Eki Görüntüle 1813071

Günaydınnn Hoşgeldinnn :))
Bugün nasılsınızzz ?

Ayyy ben de oradaki Hatunların kaslarına hayranım böyle kol kasları biseps ve triseps diye iki gruba ayrılıyor ya abla bi yumruk atıvirsene diyesim geliyor

hoşbuldum canım ama sporu yapamıyorum sadece yürüyebilirim sanırım bu kiloyla kalbim güm güm

en güzel sporlardan biri yürümek zaten canım
zorlama kendini ilk etapta

haha eşine eski survivor yarısmacılarının survivordan sonraki hallerini göster busem bence vazgeçicek hepsi maşallahh kıtlıktan cıkmış gibi belli bir süre yiyorlar sonra vahim son

çok şükür gülüm iyiyim.bizde seni özledik nelerlerdesin
Iim ben de gülüm. Burdayım aynı bizim için hayat. Nasil geçiyor hamilelik?
Sükür sibelim sen nasilsin? O yakisikli evladini yerim ben

Cok sükür cok sevindim canim
Cane mın :) Cinsiyeti belli olmadı mı kuzum?
Hamdolsun esmer guzelim:) Sen nasilsin, pasamizin keyfi yerindedir insallah:)

Iiz ablam çok şükür. Havaların ısınmasıyla dışarıdan içeri girmiyor sıpa; ) Senin yakışıklı nasıl? Yogunsun sanırım okuldan dolayi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…