iyi diyeyim iyi olsun,gamlı baykuş gibiyim aynı şu halde yaniIim ben de gülüm. Burdayım aynı bizim için hayat. Nasil geçiyor hamilelik?
Cane mın :) Cinsiyeti belli olmadı mı kuzum?
Iiz ablam çok şükür. Havaların ısınmasıyla dışarıdan içeri girmiyor sıpa; ) Senin yakışıklı nasıl? Yogunsun sanırım okuldan dolayi?
Şimdi gamlı baykuş olmanın değil dünyanın en gamsız insanı olmanın Zaman'ı canım 9 ay böyle geçmez sakin ol herşey çok güzel olacak :)iyi diyeyim iyi olsun,gamlı baykuş gibiyim aynı şu halde yani.tedirginim çok ama Allahın dediği olur rabbime emanet
Canım zorlama, çok yoruyor belli ki seni..
Bugünün egzersizi bu, çok da kolay, yapabilirsen bunu yap, yaparken de say akşam saat 23-de bildirirsin kaç tane yaptığını
Biliyorum tatlim ya canmmm ama buna benim gonlum elvermez ben buralarda yokken ikimizide temsil etmeni istiyorrum
adım aletim var işte akşam onu yapacam bi 30 dk falanYapabildigin egzersizleri, kendini zorlamadan yap gulum. Egzersiz yaptikca vucudun alisacak, daha rahat yapmaya baslayacaksin. Bu egzersizlerin yani sira firsatin varsa yuruyus yap guzelim.
Elimden geldiğince yapmaya çalışacam hepsini ilk egzersiz hariç tabiHic zorlamaya gerek yok canisi. Duzenli yurusunu yap sen. Kaptanimiz belirli kas gruplarina yonelik haftalik/gunluk egzersizler paylasiyor. Onlardan da gucunun yettigi kadar yaparsin. Burada sohbet/muhabbet ve cuma heyecani derken gunler birbirini kovaliyor. Bir bakmissin hedef kilona ulasmissin
evdeki spor şeysiyle yapıcam işte biraz alıştım mı diğerlerinide arttıra arttıra yapıcam inşallah :)Ama canm boyuna gore kilon cok fazla . o yuzden agir gelebilir bazi egzersizler sen kilo verene kadar bence hafif tempolu yuruyusle basla bi kac kilo ver daha sonra bu tur egzersizlere baslarsin . acele etme yavas yavas :)
zumba deneyecem yarın adımmatiki yaptıktan sonra ama en fazla 30 dk dayanmıştım spor salonunda evdede o kadar yapmaya çalışacam :)Tüm sebzeler, baklagiller, tahıllar, meyveler. hepsi bol bol liflidir, yani bir şeye ne kadar az el değdiyse o kadar liflidir mesela buğday liflidir ama un değildir. Mesela portakal bol liflidir ama meyve suyu değildir. Tam olarak neden sorduğunu söylersen daha ayrıntılı yazabilirim. Bağırsakları hızlandırmak mı istiyorsun?
Canım yarışmalar için tabi bunları yap ama kendini çok zorlama sonra biyerini incitebilşrsin. Eğer fırsatın varsa yürüyüş sna sen iyi spor. Eğer benim gibi yürüyüşü sevmiyorsan youtubedan hafif etkili bir program yapabilirsin Zaman'la bu hareketler sana çocuk oyuncağı gibi gelecek :)
akşam deneyecem elime şişe alarak : )Canım zorlama, çok yoruyor belli ki seni..
Bugünün egzersizi bu, çok da kolay, yapabilirsen bunu yap, yaparken de say akşam saat 23-de bildirirsin kaç tane yaptığını
tamam canım çok sağol :)
en güzel sporlardan biri yürümek zaten canım
zorlama kendini ilk etapta
haha eşine eski survivor yarısmacılarının survivordan sonraki hallerini göster busem bence vazgeçicekhepsi maşallahh kıtlıktan cıkmış gibi belli bir süre yiyorlar sonra vahim son
tamam ona da bakayım : )Heee kizzz seyi yapsana tatlim leslie 1 mile . on numara :)LunaDaisies
hoşbuldum canım : )LunaDaisies canim aramiza hosgeldin :)
hoŞbuldum iyiyim çok şükür. YOk canım gerçek adım değil adım handan normalde : ) yani çok güzelsin o zaman balkaN kızları güzel olur : )) zayıflayacaz inşallah olmasa bende sana katılırımselam hg nasılsın? gercek adın mı luna acaba degısıkmıs... ben nena canm istanbuldan evli ve 1 cocuk annesiyim aslen boşnağım balkanlardan gelmeyım yanı bu bılgı senın cok işine yaramaz ama sölim dedimnese işte bende şişkoyum zayflıcaz ınsalalh zayflamazsak zaten bn atlım kopruden
Canim sen onu yap bi sure bende totosu kaldiramiorken onu yapiodum 15 dkka... Smdi seke seke spor yapiomtamam ona da bakayım : )
canim hergun ugra. menulerini, yapabildigin egzersizinide yaz
haklisin kuzum dun yanlislik yapmisim bugun guncellerim kusuruma bakma guzelimHosgeldin tatlim
Benim 4 yada 5. Haftam
104 ile geldim takima 96kusurum suannn
Yanii buda sana motivasyon olsun:)
Canim ya cacik sislik yapiyorrrr
Kivrandirir adamiii
Biran once duzelll cnm
Yapta cnm nasil yaparsan yappp
Zamanla vucudundaki degisimi gorup yarayip yaramadigini anlarsin n
Estagfrullh o nasil sozzzzzz
Beni ye beni yeee:):)
Tarcin dene cnmmm
Ben vitamin kullaniyorum
Istah acmayan birtane buldumm
Cidden de cok faydasini goruyorum
Sacim disim dokulmesin tek derdimm tatlim istersen resim atarim
Dinlenme iptal kaptanimmm
Sayende sporumu da yaptimm
:)
Gozden kacmasin rica ediiciiiimmmm
Allaah beeeeeeGünaydınn sabah 67.9 ile uyandım hemde refiğe rağmenve bugün daha salı bomba gibi geliyorum Allahın izniyle. Sahalara geri döndüm
eyvah eyvahhhTavuk kucuktu ya abartmayin .
eniste yakinda kepengi indirir iflastan
canim pismaniye yakismami menuyeselam kızlar pazartesi menümü yazayım geçmişi okumaya devam edeyim..
sabah: 1 kase yulaf ezmesi sütle
14: 4 sarma, 1 kase mercimek çorbası, 1 dilim tam buğday
16: 1 dilim tam buğday, biraz peynir ve domates
19: 4 kaşık et sote, yeşil salata, ayran, 1 dilim tam buğday
21: 1 tane pişmaniye
su 3 lt kadar yeşil çay 2 kupa
spor yapamadım maalesef..
Nenammm tuvalet egiimi bizde biraz feceat durumdaayy selamlar napısonz yahuuu
dünki menüm
sabah
somates
peynr
zeytın
hıyarto
ceviz badem
cay
2 haş yum
öglen
1 kase nohut
1 y.k pilav
salata
ayran
ara
yok
aksam
3 kofte
3 catal patates
fırında cok az z.yagnda pişirildi hem köfte hem patates
su 1.5 lt
spor yok
ınsallah özgem o surec bıraz zor dıe blıorm bızde onmzdekı ay baslıcaz bıraktrmaya bakalm
ahahah yarım tane
oyyy cok kg almssn hemen ver yavrukusumahahaaha
idolümsün senin gibi olacagıminşallah hahahaytttt
valla söyledklerne cok katılıorm aynen
menü cok guzel bravo
enişte kızmadımı kim kızdı anlamadmki hahah
arada dinlen cnm :) hep zıplıcak halın yopk sende ınsansın sonucta
hipoglisemi kötüsekerın dustugu an bı kesme seker varsa hemen at agzna canm ya
selam hg nasılsın? gercek adın mı luna acaba degısıkmıs... ben nena canm istanbuldan evli ve 1 cocuk annesiyim aslen boşnağım balkanlardan gelmeyım yanı bu bılgı senın cok işine yaramaz ama sölim dedimnese işte bende şişkoyum zayflıcaz ınsalalh zayflamazsak zaten bn atlım kopruden
koreliyi napcan be hocam verelm sana bi boşnak güzeliammada begenıom kendımı haaaa bıde zayflasam egomdan gecılmez zayflatmaın benı
kuru kuru hg ne lanbnmki ıslakmı joeeee
evet zor bı hastlk aslnda yaaa
evetssss kımse yemeısn kaka
ayy nidemek senın sıkıntın bizim sıkıntmz seker parem sen anlat yeterkı .... dolu dolu konus her seyı dınlerız ama bos konustnmu hiç çekilmıosn ciğermmmmsayfalarca seni okdugumda böle yapasm gelio
ahahahah
ayy bı cozzeler yahu nereye kadr baska yere gdıp yapcksnz töbe yaaa uyuz oldm
ohh neü sahane babyto
canm kalsıum u vıtamn olark dılde sut peynr olark alsan daha ıyı vıtamnler kg yapıo dıeblırom ama yavrukush asıl sölesn yanls blıo olablrm
ooo millet tebrıkler valla beee masallah totonuz saglık
menü sahane canımmmm
oo kimler gelıo kız neler dokturcen resım at whatsapptan
ya bunu sevdm hocam da sey bnde pılates lastgı var onla yapsam olaaaarmı
saolll sanada misss uykularrr aksam 5 te beklerızzz güzellik
dambıl cnm dambul deilzaten boş şişe dil dolu şişe lazm
hocamzda cozum bıtmezzzz
amin ne guzel bır duaaaaa sekerım
ohannes cıddımsn bravo be masalalh
Busem oglan hic umuruna takmiyor, tuvaletini yapiyor, hayatina devam ediyorOzge ilk gunler yapacak zaten yapsin bırak cocuk rahatsizlik duyuyosa bundan ogrenecektir kesin. Ama hic umuruna takmayip hayatina devam ediyosa o zaman ogrenmiyo. Deniz yazin cisli altiyla ohooo hic rahatsiz olmadan oyuna devam ediyodu. Ama iki hafta once kendi actirdi 2 gun boyunca 20 dk da bir az az yerlere ustune cis yapti utandi rahatsiz oldu 3. Gun ogrendi. Kakada sorun oluyi bizim 2 gunde bir yapiyo tutuyo henuz alisamadi ucuna gelmed3n oturmuyo tuvalete. Ogrenir canim hic sıkma cocugu.
rica ederim amazonum:)Eline saglik ozgem.
Sibelim oglanda bende hasta olduk, simdi iyiyiz kuzum.Çıtır bacılar Nasılsıniz? HamişlerYawrukush asya_01 @Saadetim33 @E-brulim sizler nasilsiniz kuzular?
Hepinizi cok ozledim arada bakıyorum ama yazmaya sağolsun evladimdan fırsat kalmıyor. @D3S1R3 ablam canım epeydir seninle gorusemedik? İyisindir inşallah?
canim su yaziya bir goz at:)Kızlar birşey danışıcam , lifli gıdalar neler ben neleri yiyebilirim acaba ??? Bir bilen var mı
canim egzersizleri ben paylasiyorum, dileyen arkadaslar haftalik egzersizi yapiyor, dileyenler kendi istedikleri bir egzersize devam ediyor.kızlar selam bu haftalık egzersizleri herkes mi yapıyor ve hergün mü yani benimdemi yapmam lazım : ))
canim leslie 1 mile'i deneyebilirsin.kızlar ben ilkini beceremedim( diğerlerini yapıyorum ama sonuna kadar dayanamıyorum çok yoruluyorum nefes nefese kaldım daha farklı bişey mi denesem;(
basladi mi asyam bulantilar:)bulantım var abliş onun dışında iyiyim çok şükür.sen nasılsın evi taşıdın yorgunluk var mı
bizde sefa gunlerini gorebilecekmiyiz acaba, masallah Demetim, darisi basimiza...Buna sukur kuzum. Enistemiz nasil, keyfi yerinde mi?:)
Yorgunlugum yok canim. Yardimci coktu, birkac saatte bitti hersey. Sefasindayiz simdi:)
Ne guzel cati kati, korsan bayilmistir Demetim, agiz tadiyla oturun canimKuzular kismetiyle gelir zaten. Verene kurban
Iyi minigim:) Cati kati da var dairenin. Kosturup duruyor tum gun. Aksam da ay ve yildiz seyretmeye cikiyoruz. Keyfi yerinde:)
Sagol Demetim sanada iyi aksamlar kuzumGunaydin canim
bakkk sen demek oyle,biz ne gune duruyoruz kuzummmm
canim cok az yemissin:)Bu arada ben dünkü menümüde paylaşayım
Sabah
Tek şekeli kahve
Ara
Türk kahvesi
Öğlen tavuk şiş salatalık domates biber
Akşam ( 17:00)
küçük dilim ıslak kek,4 yaprak sarma sekersiz çay
Su : 2lt +yeşilçay 1 bardak
Spor : 5 km yürüyüş
2 kilodan dolayi zor gelmistir kuzumAy bu harekete kolay kolay dediniz 2 kglik dumbell kullanarak anca 4 tane yapabildim.Daha hafif bişey bulmam lazım..
canim hergun ugra. menulerini, yapabildigin egzersizinide yaz
bak ne guzel gitmeye baslamis kilolar, takimda motive olursun gider hizla kilolar
haklisin kuzum dun yanlislik yapmisim bugun guncellerim kusuruma bakma guzelim
Allaah beeeeee
eyvah eyvahhh
canim pismaniye yakismami menuye
Nenammm tuvalet egiimi bizde biraz feceat durumda
Ama ogrensinde yeter ki
Isler gucler nasil canim?
Busem oglan hic umuruna takmiyor, tuvaletini yapiyor, hayatina devam ediyor
Bakalim ne yapacagiz..
rica ederim amazonum:)
Sibelim oglanda bende hasta olduk, simdi iyiyiz kuzum.
Evin kanalizasyonu sorunlu, eve hala yerlesemedik gines rekorlar kitabina gececegiz
Siz de ne var ne yok?
canim su yaziya bir goz at:)
http://iyigelenyiyecekler.com/lifli-yiyecekler-nelerdir/
canim egzersizleri ben paylasiyorum, dileyen arkadaslar haftalik egzersizi yapiyor, dileyenler kendi istedikleri bir egzersize devam ediyor.
Haftalik egzersizler tum kas gruplarini calistirmaya yonelik egzersizler oluyor.
Birde gunluk egzersiz paylasiyoruz o da yarisma seklinde oluyor guzelim.
Hergun sabahtan gece 11e kadar kac kez yaptigimizi yazipAsyaca kaptanimizi etiketleyerek yaziyoruz:)
canim leslie 1 mile'i deneyebilirsin.
ya da buna bir bak guzelim:) bu videoda egzersizin normal hali zorluyorsa sag yanda kolay yapilabilme yontemleri bulunuyor ve 10dk bile degil.Haftada 6 gun yapabilirsin.
basladi mi asyam bulantilar:)
bizde sefa gunlerini gorebilecekmiyiz acaba, masallah Demetim, darisi basimiza...
Ne guzel cati kati, korsan bayilmistir Demetim, agiz tadiyla oturun canim
Sagol Demetim sanada iyi aksamlar kuzum
bakkk sen demek oyle,biz ne gune duruyoruz kuzummmm
canim cok az yemissin:)
yeni ise basladigindan beri yuruyusun artti cok seviniyorum
2 kilodan dolayi zor gelmistir kuzum
Teşekkür ederim :)
dün başlamak nasip olmadı ev sahibim misafirimdi sagolsun =)
ahah bence süper alın ikisinide tv karsısına değmeyin keyfeee
offf en ala çikilatacıda benim inanılmaz yemek isterim her an hiç hayı demek istemem ama mecburen derim.
bazıları diyor ya çikilataya hiç düşkün değilim Allahım o kafa nasıl bir kafa hiç yaşayamadım
bana garip gelmiyor tatlım bende ilk girdiğim mağazadan ilk giydiğim geliniği aldım tabi bir çok mağaza gedikten sonra aldım .
Hatta asla giyeceğimi düşündüğüm bir model değildi hayallerimdeki gelink değildi annem " sunlardan bir tanesini giyde üstünde bir gelinlik göreyim bari " dediği için giydim cok yakıstıgını düşünüdğüm için aldım gitti
Lunacım hosgeldinnnn
ahaha eşiminde var bir hevesle aldı deneme birki yaptı bir daha kullanmadı şimdi bazanın altında emekliye ayrıldı
@Ollallaedsofi tiffany20 kızlar tebrik ederimmmm
Anladim kuzum bugun guzelce yeseydin ozaman:)
kuzum savah ise gec kaldigim icin kahvalti yapamadim aksamda kek sarma yiyince birde ustune aksam yemegi yemek istemedim bol su ictim belki 2ltdende fazla gece 3 defa wc kalktim
ayrica iste servis yok sabah cikista mutlaka yürüyoruz hatta esimle is yerlerimiz yakin bulusup bi durak yürüyoruz cok ii oluyor minumum 5km yürümüş oluyorum be kendimi cok iyi hissediyorum böyle.
Sanada guzelim, nasil gecti gunun, dun gibi yogun muydun?Hayırlı akşamlar canlar
afiyet olsun canim:)Bugunku Menum
Sabah
Tbe peynir domatesli tost (yagsiz)
Ara
Turk kahvesi
Oglen tonbalikli yagsiz salata 2 dilim tam bugdag ekmek
Ara
Sekersiz cay 2 yulafli bisküvi
Aksam
Kasarli tost ayran (kurstayim mecburr)
Su : 1.5 +devamm +1 bardak yesilcay
Spor: 5000 adim + eve gecene kadar dahada olur
Allah beee dahada eri, incecik kal kuzum, bu haftada guzel bir eksi gelecek senden tahminim:)Pantolonum biraz biraz bol gelmeye başladı:) Yanlarım fazlaca çıkıyodu şimdi şekillenmeye başlamış.Yavaş yavaş eriyorum
Yok kuzum bugün sakin geçti:) Hatta iş olsa da yapsam bile dedimSanada guzelim, nasil gecti gunun, dun gibi yogun muydun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?