Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu arada ben dünkü menümüde paylaşayım

Sabah
Tek şekeli kahve
Ara
Türk kahvesi
Öğlen tavuk şiş salatalık domates biber
Akşam ( 17:00)
küçük dilim ıslak kek,4 yaprak sarma sekersiz çay

Su : 2lt +yeşilçay 1 bardak
Spor : 5 km yürüyüş

iyi diyeyim iyi olsun,gamlı baykuş gibiyim aynı şu halde yani.tedirginim çok ama Allahın dediği olur rabbime emanet

iyi diyeyim iyi olsun,gamlı baykuş gibiyim aynı şu halde yani.tedirginim çok ama Allahın dediği olur rabbime emanet
Şimdi gamlı baykuş olmanın değil dünyanın en gamsız insanı olmanın Zaman'ı canım 9 ay böyle geçmez sakin ol herşey çok güzel olacak :)

Canım zorlama, çok yoruyor belli ki seni..
Bugünün egzersizi bu, çok da kolay, yapabilirsen bunu yap, yaparken de say akşam saat 23-de bildirirsin kaç tane yaptığını

Ay bu harekete kolay kolay dediniz 2 kglik dumbell kullanarak anca 4 tane yapabildim. Daha hafif bişey bulmam lazım..

Yapabildigin egzersizleri, kendini zorlamadan yap gulum. Egzersiz yaptikca vucudun alisacak, daha rahat yapmaya baslayacaksin. Bu egzersizlerin yani sira firsatin varsa yuruyus yap guzelim.
adım aletim var işte akşam onu yapacam bi 30 dk falan
Elimden geldiğince yapmaya çalışacam hepsini ilk egzersiz hariç tabi
Ama canm boyuna gore kilon cok fazla . o yuzden agir gelebilir bazi egzersizler sen kilo verene kadar bence hafif tempolu yuruyusle basla bi kac kilo ver daha sonra bu tur egzersizlere baslarsin . acele etme yavas yavas :)
evdeki spor şeysiyle yapıcam işte biraz alıştım mı diğerlerinide arttıra arttıra yapıcam inşallah :)
zumba deneyecem yarın adımmatiki yaptıktan sonra ama en fazla 30 dk dayanmıştım spor salonunda evdede o kadar yapmaya çalışacam :)
Canım zorlama, çok yoruyor belli ki seni..
Bugünün egzersizi bu, çok da kolay, yapabilirsen bunu yap, yaparken de say akşam saat 23-de bildirirsin kaç tane yaptığını

akşam deneyecem elime şişe alarak : )
tamam canım çok sağol :)

LunaDaisies canim aramiza hosgeldin :)
hoşbuldum canım : )
hoŞbuldum iyiyim çok şükür. YOk canım gerçek adım değil adım handan normalde : ) yani çok güzelsin o zaman balkaN kızları güzel olur : )) zayıflayacaz inşallah olmasa bende sana katılırım

canim hergun ugra. menulerini, yapabildigin egzersizinide yaz
bak ne guzel gitmeye baslamis kilolar, takimda motive olursun gider hizla kilolar

haklisin kuzum dun yanlislik yapmisim bugun guncellerim kusuruma bakma guzelim

Günaydınn sabah 67.9 ile uyandım hemde refiğe rağmen ve bugün daha salı bomba gibi geliyorum Allahın izniyle. Sahalara geri döndüm
Allaah beeeeee

Tavuk kucuktu ya abartmayin .
eniste yakinda kepengi indirir iflastan
eyvah eyvahhh

canim pismaniye yakismami menuye

Nenammm tuvalet egiimi bizde biraz feceat durumda
Ama ogrensinde yeter ki
Isler gucler nasil canim?

Busem oglan hic umuruna takmiyor, tuvaletini yapiyor, hayatina devam ediyor
Bakalim ne yapacagiz..

Eline saglik ozgem.
rica ederim amazonum:)

Sibelim oglanda bende hasta olduk, simdi iyiyiz kuzum.
Evin kanalizasyonu sorunlu, eve hala yerlesemedik gines rekorlar kitabina gececegiz
Siz de ne var ne yok?

Kızlar birşey danışıcam , lifli gıdalar neler ben neleri yiyebilirim acaba ??? Bir bilen var mı
canim su yaziya bir goz at:)
http://iyigelenyiyecekler.com/lifli-yiyecekler-nelerdir/

kızlar selam bu haftalık egzersizleri herkes mi yapıyor ve hergün mü yani benimdemi yapmam lazım : ))
canim egzersizleri ben paylasiyorum, dileyen arkadaslar haftalik egzersizi yapiyor, dileyenler kendi istedikleri bir egzersize devam ediyor.
Haftalik egzersizler tum kas gruplarini calistirmaya yonelik egzersizler oluyor.
Birde gunluk egzersiz paylasiyoruz o da yarisma seklinde oluyor guzelim.
Hergun sabahtan gece 11e kadar kac kez yaptigimizi yazip Asyaca kaptanimizi etiketleyerek yaziyoruz:)

kızlar ben ilkini beceremedim ( diğerlerini yapıyorum ama sonuna kadar dayanamıyorum çok yoruluyorum nefes nefese kaldım daha farklı bişey mi denesem;(
canim leslie 1 mile'i deneyebilirsin.
ya da buna bir bak guzelim:) bu videoda egzersizin normal hali zorluyorsa sag yanda kolay yapilabilme yontemleri bulunuyor ve 10dk bile degil.Haftada 6 gun yapabilirsin.

bulantım var abliş onun dışında iyiyim çok şükür.sen nasılsın evi taşıdın yorgunluk var mı
basladi mi asyam bulantilar:)

Buna sukur kuzum. Enistemiz nasil, keyfi yerinde mi?:)

Yorgunlugum yok canim. Yardimci coktu, birkac saatte bitti hersey. Sefasindayiz simdi:)
bizde sefa gunlerini gorebilecekmiyiz acaba, masallah Demetim, darisi basimiza...

Kuzular kismetiyle gelir zaten. Verene kurban

Iyi minigim:) Cati kati da var dairenin. Kosturup duruyor tum gun. Aksam da ay ve yildiz seyretmeye cikiyoruz. Keyfi yerinde:)
Ne guzel cati kati, korsan bayilmistir Demetim, agiz tadiyla oturun canim

Sagol Demetim sanada iyi aksamlar kuzum

edsofi Sen olmadan ben niye geleyim ki burayaaa
bakkk sen demek oyle,biz ne gune duruyoruz kuzummmm

canim cok az yemissin:)
yeni ise basladigindan beri yuruyusun artti cok seviniyorum

Ay bu harekete kolay kolay dediniz 2 kglik dumbell kullanarak anca 4 tane yapabildim. Daha hafif bişey bulmam lazım..
2 kilodan dolayi zor gelmistir kuzum

kuzum savah ise gec kaldigim icin kahvalti yapamadim aksamda kek sarma yiyince birde ustune aksam yemegi yemek istemedim bol su ictim belki 2ltdende fazla gece 3 defa wc kalktim
ayrica iste servis yok sabah cikista mutlaka yürüyoruz hatta esimle is yerlerimiz yakin bulusup bi durak yürüyoruz cok ii oluyor minumum 5km yürümüş oluyorum be kendimi cok iyi hissediyorum böyle.

Teşekkür ederim :)

Bugunku Menum
Sabah
Tbe peynir domatesli tost (yagsiz)
Ara
Turk kahvesi
Oglen tonbalikli yagsiz salata 2 dilim tam bugdag ekmek
Ara
Sekersiz cay 2 yulafli bisküvi
Aksam
Kasarli tost ayran (kurstayim mecburr)

Su : 1.5 +devamm +1 bardak yesilcay
Spor: 5000 adim + eve gecene kadar dahada olur

Anladim kuzum bugun guzelce yeseydin ozaman:)
Yuruyus de cok cok iyi olmus bu cuma guzel bir eksi gelir senden Zeynebim:)

Hayırlı akşamlar canlar
Sanada guzelim, nasil gecti gunun, dun gibi yogun muydun?

afiyet olsun canim:)

Pantolonum biraz biraz bol gelmeye başladı:) Yanlarım fazlaca çıkıyodu şimdi şekillenmeye başlamış.Yavaş yavaş eriyorum
Allah beee dahada eri, incecik kal kuzum, bu haftada guzel bir eksi gelecek senden tahminim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…