Ay inşallah kuzum:) Kuzenimde şaşırdı sen zayıfladın gerçekten filan dedi:)Allah beee dahada eri, incecik kal kuzum, bu haftada guzel bir eksi gelecek senden tahminim:)
Anladim kuzum bugun guzelce yeseydin ozaman:)
Yuruyus de cok cok iyi olmus bu cuma guzel bir eksi gelir senden Zeynebim:)
Sanada guzelim, nasil gecti gunun, dun gibi yogun muydun?
bugun derece gelebilir ozaman senden:)Yok kuzum bugün sakin geçti:) Hatta iş olsa da yapsam bile dedimBugünkü yapılcak olan egzersizden yaptım arada derslerime çalıştım:) Öyle canım... Sen nasılsın neler yaptın?
evet gülüm ilaç için 2 lokma ekmek attım ağzıma ama baya zorluyor.ne yapalım olucak artıkcanim hergun ugra. menulerini, yapabildigin egzersizinide yaz
bak ne guzel gitmeye baslamis kilolar, takimda motive olursun gider hizla kilolar
haklisin kuzum dun yanlislik yapmisim bugun guncellerim kusuruma bakma guzelim
Allaah beeeeee
eyvah eyvahhh
canim pismaniye yakismami menuye
Nenammm tuvalet egiimi bizde biraz feceat durumda
Ama ogrensinde yeter ki
Isler gucler nasil canim?
Busem oglan hic umuruna takmiyor, tuvaletini yapiyor, hayatina devam ediyor
Bakalim ne yapacagiz..
rica ederim amazonum:)
Sibelim oglanda bende hasta olduk, simdi iyiyiz kuzum.
Evin kanalizasyonu sorunlu, eve hala yerlesemedik gines rekorlar kitabina gececegiz
Siz de ne var ne yok?
canim su yaziya bir goz at:)
http://iyigelenyiyecekler.com/lifli-yiyecekler-nelerdir/
canim egzersizleri ben paylasiyorum, dileyen arkadaslar haftalik egzersizi yapiyor, dileyenler kendi istedikleri bir egzersize devam ediyor.
Haftalik egzersizler tum kas gruplarini calistirmaya yonelik egzersizler oluyor.
Birde gunluk egzersiz paylasiyoruz o da yarisma seklinde oluyor guzelim.
Hergun sabahtan gece 11e kadar kac kez yaptigimizi yazipAsyaca kaptanimizi etiketleyerek yaziyoruz:)
canim leslie 1 mile'i deneyebilirsin.
ya da buna bir bak guzelim:) bu videoda egzersizin normal hali zorluyorsa sag yanda kolay yapilabilme yontemleri bulunuyor ve 10dk bile degil.Haftada 6 gun yapabilirsin.
basladi mi asyam bulantilar:)
bizde sefa gunlerini gorebilecekmiyiz acaba, masallah Demetim, darisi basimiza...
Ne guzel cati kati, korsan bayilmistir Demetim, agiz tadiyla oturun canim
Sagol Demetim sanada iyi aksamlar kuzum
bakkk sen demek oyle,biz ne gune duruyoruz kuzummmm
canim cok az yemissin:)
yeni ise basladigindan beri yuruyusun artti cok seviniyorum
2 kilodan dolayi zor gelmistir kuzum
canim ben son 4 kilo kadarini epey hizli verdim ya bende tam tersi oldu.
bu rakamlar cok zor düşüyor bende yavrum bi arti bi eksi gidiyor hep o yuzden kendime pek guvenemiyorum ama benimde temennim eksileri gormekten yana :)
Hay ALlah genelde 3-4 aya kadar devam ediyor bulanti, insallah gecerde, rahatlarsin canim, sende diger tum hamislerde...evet gülüm ilaç için 2 lokma ekmek attım ağzıma ama baya zorluyor.ne yapalım olucak artık
yok gülüm 9 ay değil de benim o kaybettiğim bebekle 1 haftaya yakın kanamalı kaldım ağrı sızı sancı 1 mayısa üstüne hafta sonuna denk geldi dr lar başından attı 2 kere bayıldım falan o bilinç altıma fena işlemiş.kendimi biliyorum ben hayırlısıyla kalp atışını duysam rahatlicam.12 gün var randevuma az kaldıŞimdi gamlı baykuş olmanın değil dünyanın en gamsız insanı olmanın Zaman'ı canım 9 ay böyle geçmez sakin ol herşey çok güzel olacak :)
aminn canım o sağlıklı olsunda çekerim bulantıyı.Hay ALlah genelde 3-4 aya kadar devam ediyor bulanti, insallah gecerde, rahatlarsin canim, sende diger tum hamislerde...
Oğluna benim yerime öpüver canım:) Ay bak ben sana ev nasıl oldu diye soracaktım kuzum. İnşallah hemen hallolur...bugun derece gelebilir ozaman senden:)
bende iyiyim kuzum agir agir oglanla kahvalti ediyoruz:)
Dun kanalizasyon icin tamirciler geldi, idareten tamir ettiler.
kanalizasyon borumuzu agac koku kirmis, icine kok salmis borunun, oyuzden tikaniklik olmus kamerayla baktilar.
belediyeden izin alcaz, yolu kircaklar, boruya ulasip tamir etcekler.
Epey zaman alan ve epey masrafli bir sey cikti basimiza, bunun haricinde iyiyiz :)
Napalım canım yeşil çay içiyorum. Sen napıyosun? Nasıl geçti günün?Kızlar nörüyonuzÇok spor yapmasaydınız ben yapamadım
Napalım canım yeşil çay içiyorum. Sen napıyosun? Nasıl geçti günün?
Ay bu harekete kolay kolay dediniz 2 kglik dumbell kullanarak anca 4 tane yapabildim.Daha hafif bişey bulmam lazım..
Biliyorum tatlim ya canmmm ama buna benim gonlum elvermez ben buralarda yokken ikimizide temsil etmeni istiyorrum
canim hergun ugra. menulerini, yapabildigin egzersizinide yaz
bak ne guzel gitmeye baslamis kilolar, takimda motive olursun gider hizla kilolar
Allaah beeeeee
eyvah eyvahhh
Ama ogrensinde yeter ki
Bakalim ne yapacagiz..
Evin kanalizasyonu sorunlu, eve hala yerlesemedik gines rekorlar kitabina gececegiz
Siz de ne var ne yok?
canim egzersizleri ben paylasiyorum, dileyen arkadaslar haftalik egzersizi yapiyor, dileyenler kendi istedikleri bir egzersize devam ediyor.
Haftalik egzersizler tum kas gruplarini calistirmaya yonelik egzersizler oluyor.
Hergun sabahtan gece 11e kadar kac kez yaptigimizi yazipAsyaca kaptanimizi etiketleyerek yaziyoruz:)
ya da buna bir bak guzelim:) bu videoda egzersizin normal hali zorluyorsa sag yanda kolay yapilabilme yontemleri bulunuyor ve 10dk bile degil.Haftada 6 gun yapabilirsin.
bizde sefa gunlerini gorebilecekmiyiz acaba, masallah Demetim, darisi basimiza...
Kızlar nörüyonuzÇok spor yapmasaydınız ben yapamadım
Ben daha yapmadım, yedim yediklerimi bekliyorum yerlerini bulsunlar da ben de kalkayımm
canim hergun ugra. menulerini, yapabildigin egzersizinide yaz
Allaah beeeeee
eyvah eyvahhh
Ama ogrensinde yeter ki
Bakalim ne yapacagiz..
Siz de ne var ne yok?
Az kaldi canmMavibocuk Mervem yegenden haber var mi?
@CheGuevera nasilsin kuzum?
Asyaca Misafirler geldi mi guzelim?
abesle_istigal yuruyus bandiyla siftah yaptin mi canim:)
@kitabi canim bugunki doktor randevunuz nasil gecti?
O Ollalla ,mugehatun , @sevimlicadi0 nerede kaldiniz kizlar, aksam oldu :)
edsofi kuzum hic mi yok internetin?
E-brulim nasilsin canim, bugun ugramadin hic??
Kalbini ferah tut. Allah yavrunu Saba bagislasin .iyi diyeyim iyi olsun,gamlı baykuş gibiyim aynı şu halde yani.tedirginim çok ama Allahın dediği olur rabbime emanet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?