Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Anladim kuzum bugun guzelce yeseydin ozaman:)
Yuruyus de cok cok iyi olmus bu cuma guzel bir eksi gelir senden Zeynebim:)

Sanada guzelim, nasil gecti gunun, dun gibi yogun muydun?

bu rakamlar cok zor düşüyor bende yavrum bi arti bi eksi gidiyor hep o yuzden kendime pek guvenemiyorum ama benimde temennim eksileri gormekten yana :)

Yok kuzum bugün sakin geçti:) Hatta iş olsa da yapsam bile dedim Bugünkü yapılcak olan egzersizden yaptım arada derslerime çalıştım:) Öyle canım... Sen nasılsın neler yaptın?
bugun derece gelebilir ozaman senden:)
bende iyiyim kuzum agir agir oglanla kahvalti ediyoruz:)
Dun kanalizasyon icin tamirciler geldi, idareten tamir ettiler.
kanalizasyon borumuzu agac koku kirmis, icine kok salmis borunun, oyuzden tikaniklik olmus kamerayla baktilar.
belediyeden izin alcaz, yolu kircaklar, boruya ulasip tamir etcekler.
Epey zaman alan ve epey masrafli bir sey cikti basimiza, bunun haricinde iyiyiz :)

evet gülüm ilaç için 2 lokma ekmek attım ağzıma ama baya zorluyor.ne yapalım olucak artık

bu rakamlar cok zor düşüyor bende yavrum bi arti bi eksi gidiyor hep o yuzden kendime pek guvenemiyorum ama benimde temennim eksileri gormekten yana :)
canim ben son 4 kilo kadarini epey hizli verdim ya bende tam tersi oldu.
Hedefe yaklasinca insan dahada gaza geliyor.
Ben sporu epey arttirmistim gitti direk kilolar:)

Şimdi gamlı baykuş olmanın değil dünyanın en gamsız insanı olmanın Zaman'ı canım 9 ay böyle geçmez sakin ol herşey çok güzel olacak :)
yok gülüm 9 ay değil de benim o kaybettiğim bebekle 1 haftaya yakın kanamalı kaldım ağrı sızı sancı 1 mayısa üstüne hafta sonuna denk geldi dr lar başından attı 2 kere bayıldım falan o bilinç altıma fena işlemiş.kendimi biliyorum ben hayırlısıyla kalp atışını duysam rahatlicam.12 gün var randevuma az kaldı

Oğluna benim yerime öpüver canım:) Ay bak ben sana ev nasıl oldu diye soracaktım kuzum. İnşallah hemen hallolur...

Napalım canım yeşil çay içiyorum. Sen napıyosun? Nasıl geçti günün?

Şifa olsun hayatım. Yaksın çatır çutur yağlarını inşallahh
Ben gün gün geziyorum kız Kvalidemin bir akrabasına güne gittik, abovvv millet zengin bacım kendimi küçük emrah gibi hissettim ahahah

Ay bu harekete kolay kolay dediniz 2 kglik dumbell kullanarak anca 4 tane yapabildim. Daha hafif bişey bulmam lazım..

Ben 1.5-la yapıyorum, alıştım sanırım ağır gelmiyor artık :))

Biliyorum tatlim ya canmmm ama buna benim gonlum elvermez ben buralarda yokken ikimizide temsil etmeni istiyorrum

Tabi kii dee kafa ütüleyenin bir olmazsa biri olsun mutlaka

Yok kaptanımmm ben öyle demek istememiştim hiçç, hepsi edsofi yüzündennnn

Ben daha yapmadım, yedim yediklerimi bekliyorum yerlerini bulsunlar da ben de kalkayımm

Ben bugun topuklu gıydım bıde yurudum bıraz bu kıloyla topuklu benım neyıme dıgmı ama yerımden kalkamıyom Send benım yerıme de yap benım yaglar erısın olmazmı ya

Geçmiş olsun kuzum. Canim benim ya iki canlı halinde bir de ev dizmeye çalışıyorsun. Yavaştan halledersin Özgem yorma kendini . Eşinin izin gününde beraber yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…