Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben bugun topuklu gıydım bıde yurudum bıraz bu kıloyla topuklu benım neyıme dıgmı ama yerımden kalkamıyom Send benım yerıme de yap benım yaglar erısın olmazmı ya

Topuklu deyince başım döndüü sen nasıl yürüdün acabaa
Valla kaptana bir sormak istiyorum acaba kanepeye yayılmış vaziyette yapabilir miyim sporumu ?
Olursa tamam senin için de yaparımm

Ay inşallah kuzum:) Kuzenimde şaşırdı sen zayıfladın gerçekten filan dedi:)
dahada belirginlesecek zayifligin kuzum:)

canim o bebek farkli, bu bebek farkli..
bak doktorlar her seyi kontrol ediyor.
neyse randevuna git de insallah icin rahat etsin..

Yawrukush cancağzım ben yeni geldim eveee bu günkü yarışa da katılamadım sporda yapamadım dışardaydım hep
Ama Allahtan az yedim
Sen nasılsın?
hosgeldin canim daha yaris 11e kadar devam edecek 3 saat var hemen baslasan epey yol katedersin:)
hem sporunda aradan cikmis olur.
bugun ki egzersizimiz oldukca kolay..

aminn canım o sağlıklı olsunda çekerim bulantıyı.
insallah canim:)

Oğluna benim yerime öpüver canım:) Ay bak ben sana ev nasıl oldu diye soracaktım kuzum. İnşallah hemen hallolur...
operim kuzum:)

biz anladik anlayacagimizi hihh :)

Ne anladın kiii ısırırım bakk nanaktannnnn

Geçmiş olsun kuzum. Canim benim ya iki canlı halinde bir de ev dizmeye çalışıyorsun. Yavaştan halledersin Özgem yorma kendini . Eşinin izin gününde beraber yapın.
ah gulum ev dizmek zor degil zatende kolilerin %90nini dizdim.
Ama ilkin boru patlagi vardi evde onunla ugrastik kac gun tamir oldu.
sonra kanalizasyon sorunu cikti ortaya, kanalizasyon tikanmis butun pislikler duslara, kuvetlere doldu
Oglan enfeksiyon kapti, ondan bana bulasti:))
Esimin izin gununde de bir sey degismiyor gulum o oglani oyaliyor, yine isleri ben hallediyorum:)

evde internet yok mu kuzum?
Ne zaman yenisi yuklenecek?

Topuklu deyince başım döndüü sen nasıl yürüdün acabaa
Valla kaptana bir sormak istiyorum acaba kanepeye yayılmış vaziyette yapabilir miyim sporumu ?
Olursa tamam senin için de yaparımm
olur canim, hatta sen uyu, ruyanda yap egzersizleri onuda sayariz:))

Özgemm o kadar iyisin kii anlatamammmm :) Çok teşekkür ederim kaptanımmm ben hemen uyuyayım o zaman 23-te uyanırımm

Ay baya probliymis ya Allah yardimiciniz olsun en azindan gecici süreligine tamir etmisler. Insaallah en kısa sürede düzelir.

Geldim kaptanım geldim. Biliyorsun çok yoğunum okul fitness sonra dışarı işler yeni eve girdim şimdide ders
Bugün menüsüde hemen yazayım
Sabah: 1 küçük muz
Ara: 2 ev yapımı müsli
Öğlen: sucuklu, peynirli omlet
Ara: çok az çerez
Akşam: sütün içine 4 yk müsli kattım (yulaf, üzüm, küçük parça çikolatalar ve vb şeylerden oluşuyor)
Ve çerez
Aslında yine aç değildim ama sırf öğün atlamamak için yiyorum
Spor: 45-50 dakka fitness bide okulda beden eğitimi dersi vardı ama orda sadece voleybol ve başka top oyunları oynadık yani spor sayılmaz :)

Özgemm o kadar iyisin kii anlatamammmm :) Çok teşekkür ederim kaptanımmm ben hemen uyuyayım o zaman 23-te uyanırımm
uyu guzelim , uyu bir tanem, cok degil ceza olarak 500 JJ gelir

Ay baya probliymis ya Allah yardimiciniz olsun en azindan gecici süreligine tamir etmisler. Insaallah en kısa sürede düzelir.
evet canim agaclar kesildi ama borulara, kanalizasyonlara cokca zarar vermisler
o degil yol kirilacak , belediye izni gerek ve cok cok masrafli bir sey
hayirlisi olsun...
sen nasilsin canim?

Eski ev sahibinden isteyemezmisiniz sonuç olarak o bakımını yaptırmamış sizin bir suçunuz yok

guzel kuzum :)
haydi sen oyalanma burada derslere bak.
muslinin icindeki her seyi bir ara firsat bulunca yazar misin canim, optummm:)

Eski ev sahibinden isteyemezmisiniz sonuç olarak o bakımını yaptırmamış sizin bir suçunuz yok
canim aslinda tum suc eski ev sahibinde..
bu kanalizasyon tamiri 6000-7000$ civari tutacakmis.
yol ve bizim garaj yolunun kirilmasida 10000$ civari.
dun tum kanalizasyon borularina kamerayla, endoskopi gibi baktilar ve adamlar dedi ki daha oncede, kamerayla bakilmis bu borulara..
yani ev sahibi zaten her seyin farkindaymis.
heralde bize dun aksam yapildigi gibi idareten tamir ettirmis farkina varilmasin diye.
o yuzden bizim tuttugumuz adam da (tum evi inceleyen) hic bir seyin farkina varamadi
aslinda yaptigi hukuki olarak duzenbazlik ve dava acma hakkimiz var.
ama o kadar yiprandik ki esiminde benimde davalarla ugrasacak gucumuz yok

biz girmeyelim edsofi ile araniza sekerler takim olarak

Girin girin kaynaşalımmm

Aman yok istemez, gittim biraz yaptım ellerin titriyor hala

Fatimem bu mesajini gormemisim kuzum iyi diyelim iyi olalim canim.
sen nasilsin oruc muydun bugunde?

Çok şükür canım iyiyim, evet oructum halsizdim yedim kendime geldimm :))

Yawrukush internetden baktım o anlaşılmayan kelimeler dışında içinde yulaf, çikolata, karemelize edilmiş madem parçaları, şeker, buğday, az un
1 paketin %51 yulaf geri kalanı diğer malzemeler. Paketi 375 gramm, 100 grammı 412 kalori
Ben bunların hepsinin olduğunu bilmiyordum artık yemem
Okuldakinde yani ev yapımı müsli yazdığımdakinde: yulaf, çekirdek, kurtulmuş üzüm bide ya şeker ya bal var üstünede 1 damla çikolata sosu dökmüşler arada çikolatasızları oluyor ozaman onu alıyorum ama ondubnda kalorisi fazlaymis artik onuda hafta 1 yada 2 kez alcam

Ama baya masrafli maddi durumunuzu çok sarmıyorsa sizde yıpranmayın ama öbürtürlü belki pskolojik olarak yıpranırsınız ama maddi anlmada en azından parasını o ödemek zorunda kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…