Ben bugun topuklu gıydım bıde yurudum bıraz bu kıloyla topuklu benım neyıme dıgmı amayerımden kalkamıyom Send benım yerıme de yap benım yaglar erısın olmazmı ya
dahada belirginlesecek zayifligin kuzum:)Ay inşallah kuzum:) Kuzenimde şaşırdı sen zayıfladın gerçekten filan dedi:)
canim o bebek farkli, bu bebek farkli..yok gülüm 9 ay değil de benim o kaybettiğim bebekle 1 haftaya yakın kanamalı kaldım ağrı sızı sancı 1 mayısa üstüne hafta sonuna denk geldi dr lar başından attı 2 kere bayıldım falan o bilinç altıma fena işlemiş.kendimi biliyorum ben hayırlısıyla kalp atışını duysam rahatlicam.12 gün var randevuma az kaldı
hosgeldin canim daha yaris 11e kadar devam edecek 3 saat var hemen baslasan epey yol katedersin:)Yawrukush cancağzım ben yeni geldim eveee bu günkü yarışa da katılamadım sporda yapamadım dışardaydım hep
Ama Allahtan az yedim
Sen nasılsın?
insallah canim:)aminn canım o sağlıklı olsunda çekerim bulantıyı.
operim kuzum:)Oğluna benim yerime öpüver canım:) Ay bak ben sana ev nasıl oldu diye soracaktım kuzum. İnşallah hemen hallolur...
biz anladik anlayacagimizi hihh :)Ben 1.5-la yapıyorum, alıştım sanırım ağır gelmiyor artık :))
Tabi kii dee kafa ütüleyenin bir olmazsa biri olsun mutlaka
Yok kaptanımmm ben öyle demek istememiştim hiçç, hepsiedsofi yüzündennnn
dahada belirginlesecek zayifligin kuzum:)
canim o bebek farkli, bu bebek farkli..
bak doktorlar her seyi kontrol ediyor.
neyse randevuna git de insallah icin rahat etsin..
hosgeldin canim daha yaris 11e kadar devam edecek 3 saat var hemen baslasan epey yol katedersin:)
hem sporunda aradan cikmis olur.
bugun ki egzersizimiz oldukca kolay..
insallah canim:)
operim kuzum:)
biz anladik anlayacagimizi hihh :)
ah gulum ev dizmek zor degil zatende kolilerin %90nini dizdim.Geçmiş olsun kuzum. Canim benim ya iki canlı halinde bir de ev dizmeye çalışıyorsun. Yavaştan halledersin Özgem yorma kendini . Eşinin izin gününde beraber yapın.
evde internet yok mu kuzum?Az kaldi canm
olur canim, hatta sen uyu, ruyanda yap egzersizleri onuda sayariz:))Topuklu deyince başım döndüü sen nasıl yürüdün acabaa
Valla kaptana bir sormak istiyorum acaba kanepeye yayılmış vaziyette yapabilir miyim sporumu ?
Olursa tamam senin için de yaparımm
ah gulum ev dizmek zor degil zatende kolilerin %90nini dizdim.
Ama ilkin boru patlagi vardi evde onunla ugrastik kac gun tamir oldu.
sonra kanalizasyon sorunu cikti ortaya, kanalizasyon tikanmis butun pislikler duslara, kuvetlere doldu
Oglan enfeksiyon kapti, ondan bana bulasti:))
Esimin izin gununde de bir sey degismiyor gulum o oglani oyaliyor, yine isleri ben hallediyorum:)
evde internet yok mu kuzum?
Ne zaman yenisi yuklenecek?
olur canim, hatta sen uyu, ruyanda yap egzersizleri onuda sayariz:))
Ay baya probliymis ya Allah yardimiciniz olsun en azindan gecici süreligine tamir etmisler. Insaallah en kısa sürede düzelir.bugun derece gelebilir ozaman senden:)
bende iyiyim kuzum agir agir oglanla kahvalti ediyoruz:)
Dun kanalizasyon icin tamirciler geldi, idareten tamir ettiler.
kanalizasyon borumuzu agac koku kirmis, icine kok salmis borunun, oyuzden tikaniklik olmus kamerayla baktilar.
belediyeden izin alcaz, yolu kircaklar, boruya ulasip tamir etcekler.
Epey zaman alan ve epey masrafli bir sey cikti basimiza, bunun haricinde iyiyiz :)
Hahahahaa odul oyunu :)) beni eler valla ilk firsatta :)))hergün ona parkurda yap koştur enişteyi
Geldim kaptanım geldim. Biliyorsun çok yoğunum okul fitness sonra dışarı işler yeni eve girdim şimdide ders@Mavibocuk Mervem yegenden haber var mi?
@CheGuevera nasilsin kuzum?
@Asyaca Misafirler geldi mi guzelim?
@abesle_istigal yuruyus bandiyla siftah yaptin mi canim:)
@kitabi canim bugunki doktor randevunuz nasil gecti?
@Ollalla , @mugehatun , @sevimlicadi0 nerede kaldiniz kizlar, aksam oldu :)
edsofi kuzum hic mi yok internetin?
@E-brulim nasilsin canim, bugun ugramadin hic??
uyu guzelim , uyu bir tanem, cok degil ceza olarak 500 JJ gelirÖzgemm o kadar iyisin kii anlatamammmm :) Çok teşekkür ederim kaptanımmm ben hemen uyuyayım o zaman 23-te uyanırımm
evet canim agaclar kesildi ama borulara, kanalizasyonlara cokca zarar vermislerAy baya probliymis ya Allah yardimiciniz olsun en azindan gecici süreligine tamir etmisler. Insaallah en kısa sürede düzelir.
Eski ev sahibinden isteyemezmisiniz sonuç olarak o bakımını yaptırmamış sizin bir suçunuz yokuyu guzelim , uyu bir tanem, cok degil ceza olarak 500 JJ gelir
evet canim agaclar kesildi ama borulara, kanalizasyonlara cokca zarar vermisler
o degil yol kirilacak , belediye izni gerek ve cok cok masrafli bir sey
hayirlisi olsun...
sen nasilsin canim?
Fatimem bu mesajini gormemisim kuzum iyi diyelim iyi olalim canim.Ben de istiyorum o çikolatasız kafadannnn
Günaydınnn Hoşgeldinnn :))
Bugün nasılsınızzz ?
guzel kuzum :)Geldim kaptanım geldim. Biliyorsun çok yoğunum okul fitness sonra dışarı işler yeni eve girdim şimdide ders
Bugün menüsüde hemen yazayım
Sabah: 1 küçük muz
Ara: 2 ev yapımı müsli
Öğlen: sucuklu, peynirli omlet
Ara: çok az çerez
Akşam: sütün içine 4 yk müsli kattım (yulaf, üzüm, küçük parça çikolatalar ve vb şeylerden oluşuyor)
Ve çerez
Aslında yine aç değildim ama sırf öğün atlamamak için yiyorum
Spor: 45-50 dakka fitness bide okulda beden eğitimi dersi vardı ama orda sadece voleybol ve başka top oyunları oynadık yani spor sayılmaz :)
Sorun şu ki bende tam bilmiyorum :) kutusunu çöpe attım internetde bakarım belki bulurumguzel kuzum :)
haydi sen oyalanma burada derslere bak.
muslinin icindeki her seyi bir ara firsat bulunca yazar misin canim, optummm:)
canim aslinda tum suc eski ev sahibinde..Eski ev sahibinden isteyemezmisiniz sonuç olarak o bakımını yaptırmamış sizin bir suçunuz yok
tamam canim:)Sorun şu ki bende tam bilmiyorum :) kutusunu çöpe attım internetde bakarım belki bulurum
uyu guzelim , uyu bir tanem, cok degil ceza olarak 500 JJ gelir
evet canim agaclar kesildi ama borulara, kanalizasyonlara cokca zarar vermisler
o degil yol kirilacak , belediye izni gerek ve cok cok masrafli bir sey
hayirlisi olsun...
sen nasilsin canim?
Fatimem bu mesajini gormemisim kuzum iyi diyelim iyi olalim canim.
sen nasilsin oruc muydun bugunde?
Ama baya masrafli maddi durumunuzu çok sarmıyorsa sizde yıpranmayın ama öbürtürlü belki pskolojik olarak yıpranırsınız ama maddi anlmada en azından parasını o ödemek zorunda kalır.canim aslinda tum suc eski ev sahibinde..
bu kanalizasyon tamiri 6000-7000$ civari tutacakmis.
yol ve bizim garaj yolunun kirilmasida 10000$ civari.
dun tum kanalizasyon borularina kamerayla, endoskopi gibi baktilar ve adamlar dedi ki daha oncede, kamerayla bakilmis bu borulara..
yani ev sahibi zaten her seyin farkindaymis.
heralde bize dun aksam yapildigi gibi idareten tamir ettirmis farkina varilmasin diye.
o yuzden bizim tuttugumuz adam da (tum evi inceleyen) hic bir seyin farkina varamadi
aslinda yaptigi hukuki olarak duzenbazlik ve dava acma hakkimiz var.
ama o kadar yiprandik ki esiminde benimde davalarla ugrasacak gucumuz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?