canim aslinda tum suc eski ev sahibinde..
bu kanalizasyon tamiri 6000-7000$ civari tutacakmis.
yol ve bizim garaj yolunun kirilmasida 10000$ civari.
dun tum kanalizasyon borularina kamerayla, endoskopi gibi baktilar ve adamlar dedi ki daha oncede, kamerayla bakilmis bu borulara..
yani ev sahibi zaten her seyin farkindaymis.
heralde bize dun aksam yapildigi gibi idareten tamir ettirmis farkina varilmasin diye.
o yuzden bizim tuttugumuz adam da (tum evi inceleyen) hic bir seyin farkina varamadi
aslinda yaptigi hukuki olarak duzenbazlik ve dava acma hakkimiz var.
ama o kadar yiprandik ki esiminde benimde davalarla ugrasacak gucumuz yok
ay inşallah bende sekmeye başlarım kısa bi süre sonra : ))Canim sen onu yap bi sure bende totosu kaldiramiorken onu yapiodum 15 dkka... Smdi seke seke spor yapiom
canım bu gece araştıracam hepsini kendime göre ne çok zorlanacağım nede kalpTen gideceğim uygun bir spor bulup onu yapacağım : Dcanim hergun ugra. menulerini, yapabildigin egzersizinide yaz
bak ne guzel gitmeye baslamis kilolar, takimda motive olursun gider hizla kilolar
haklisin kuzum dun yanlislik yapmisim bugun guncellerim kusuruma bakma guzelim
Allaah beeeeee
eyvah eyvahhh
canim pismaniye yakismami menuye
Nenammm tuvalet egiimi bizde biraz feceat durumda
Ama ogrensinde yeter ki
Isler gucler nasil canim?
Busem oglan hic umuruna takmiyor, tuvaletini yapiyor, hayatina devam ediyor
Bakalim ne yapacagiz..
rica ederim amazonum:)
Sibelim oglanda bende hasta olduk, simdi iyiyiz kuzum.
Evin kanalizasyonu sorunlu, eve hala yerlesemedik gines rekorlar kitabina gececegiz
Siz de ne var ne yok?
canim su yaziya bir goz at:)
http://iyigelenyiyecekler.com/lifli-yiyecekler-nelerdir/
canim egzersizleri ben paylasiyorum, dileyen arkadaslar haftalik egzersizi yapiyor, dileyenler kendi istedikleri bir egzersize devam ediyor.
Haftalik egzersizler tum kas gruplarini calistirmaya yonelik egzersizler oluyor.
Birde gunluk egzersiz paylasiyoruz o da yarisma seklinde oluyor guzelim.
Hergun sabahtan gece 11e kadar kac kez yaptigimizi yazipAsyaca kaptanimizi etiketleyerek yaziyoruz:)
canim leslie 1 mile'i deneyebilirsin.
ya da buna bir bak guzelim:) bu videoda egzersizin normal hali zorluyorsa sag yanda kolay yapilabilme yontemleri bulunuyor ve 10dk bile degil.Haftada 6 gun yapabilirsin.
basladi mi asyam bulantilar:)
bizde sefa gunlerini gorebilecekmiyiz acaba, masallah Demetim, darisi basimiza...
Ne guzel cati kati, korsan bayilmistir Demetim, agiz tadiyla oturun canim
İnşallah kuzum:)dahada belirginlesecek zayifligin kuzum:)
bugun derece gelebilir ozaman senden:)
bende iyiyim kuzum agir agir oglanla kahvalti ediyoruz:)
Dun kanalizasyon icin tamirciler geldi, idareten tamir ettiler.
kanalizasyon borumuzu agac koku kirmis, icine kok salmis borunun, oyuzden tikaniklik olmus kamerayla baktilar.
belediyeden izin alcaz, yolu kircaklar, boruya ulasip tamir etcekler.
Epey zaman alan ve epey masrafli bir sey cikti basimiza, bunun haricinde iyiyiz :)
yok gülüm 9 ay değil de benim o kaybettiğim bebekle 1 haftaya yakın kanamalı kaldım ağrı sızı sancı 1 mayısa üstüne hafta sonuna denk geldi dr lar başından attı 2 kere bayıldım falan o bilinç altıma fena işlemiş.kendimi biliyorum ben hayırlısıyla kalp atışını duysam rahatlicam.12 gün var randevuma az kaldı
Ben 1.5-la yapıyorum, alıştım sanırım ağır gelmiyor artık :))
Tabi kii dee kafa ütüleyenin bir olmazsa biri olsun mutlaka
Yok kaptanımmm ben öyle demek istememiştim hiçç, hepsiedsofi yüzündennnn
İyiyim kaptanların en güzeli egzersizi yapıyorum@Mavibocuk Mervem yegenden haber var mi?
Derya_idil nasilsin kuzum?
Asyaca Misafirler geldi mi guzelim?
@abesle_istigal yuruyus bandiyla siftah yaptin mi canim:)
@kitabi canim bugunki doktor randevunuz nasil gecti?
@Ollalla , @mugehatun , @sevimlicadi0 nerede kaldiniz kizlar, aksam oldu :)
edsofi kuzum hic mi yok internetin?
@E-brulim nasilsin canim, bugun ugramadin hic??
Off yaa amma iç çıkardı bu ev size yaa ;( Allah kolaylık versin.. Oğlanın da bezi bırakacağı gelmiş böyle bir Zaman'da..
Anladım canıminşallah bu sefer böyle birşey olmaz kendini çok strese sokma ne Zaman doktor randevun?
Benim kollarımın da maşallahı olduğu için toplamda 7-8 kiloyu kaldırmak zor geliyor olabilir :d
Efsane geri döndü deseneeeİyiyim kaptanların en güzeli egzersizi yapıyorum
24 unde :) evde yok ya telde daha ucuza gelio .hem ewde hem telefona yuklersek 120e gelio sadce telde 50tl esimle ikimizin :) az kaldi 400 mb den az jaldi burasi cok yiyo yaw . ondan aman 4.5 G ye gecmein o hatayi yapmayin ben gecmedim ozman hic kalmaz .senin kanalizasyon noldu tatlim halloldumu cok dua ettim vaalllahi cok zorah gulum ev dizmek zor degil zatende kolilerin %90nini dizdim.
Ama ilkin boru patlagi vardi evde onunla ugrastik kac gun tamir oldu.
sonra kanalizasyon sorunu cikti ortaya, kanalizasyon tikanmis butun pislikler duslara, kuvetlere doldu
Oglan enfeksiyon kapti, ondan bana bulasti:))
Esimin izin gununde de bir sey degismiyor gulum o oglani oyaliyor, yine isleri ben hallediyorum:)
evde internet yok mu kuzum?
Ne zaman yenisi yuklenecek?
olur canim, hatta sen uyu, ruyanda yap egzersizleri onuda sayariz:))
Seni arkamda surukleyemem yapamam bunu fatime beni affeyleYa bırakma beniii gitme bir yereee
24 unde :) evde yok ya telde daha ucuza gelio .hem ewde hem telefona yuklersek 120e gelio sadce telde 50tl esimle ikimizin :) az kaldi 400 mb den az jaldi burasi cok yiyo yaw . ondan aman 4.5 G ye gecmein o hatayi yapmayin ben gecmedim ozman hic kalmaz .senin kanalizasyon noldu tatlim halloldumu cok dua ettim vaalllahi cok zor
Seni arkamda surukleyemem yapamam bunu fatime beni affeyle
Az az giricem idare edicem aksamdan aksama tatlisimYani sen 24-üne kadar gelmeyecek misinnnnnnnnnn?????????????
canim ben son 4 kilo kadarini epey hizli verdim ya bende tam tersi oldu.
Hedefe yaklasinca insan dahada gaza geliyor.
Ben sporu epey arttirmistim gitti direk kilolar:)
İyiyim kaptanların en güzeli egzersizi yapıyorum
ayın 25 inde gülüm.az kaldı.rabbim herşeyin hayırlısını versinOff yaa amma iç çıkardı bu ev size yaa ;( Allah kolaylık versin.. Oğlanın da bezi bırakacağı gelmiş böyle bir Zaman'da..
Anladım canıminşallah bu sefer böyle birşey olmaz kendini çok strese sokma ne Zaman doktor randevun?
Benim kollarımın da maşallahı olduğu için toplamda 7-8 kiloyu kaldırmak zor geliyor olabilir :d
Sagol asyamm sana daherkese musmutlu akşamlar diliyorumm
İc ic sabaha kadar wcden cikamassinMenüm
Sabah
Yarım greyfurt
Ceviz suyu
Peynirli omlet
Az peynir
5 zeytin
2 dlm ekmek
Az tereyağı
Ara
2 kuru kayısı
Öğlen
2 sk avokadolu bakla salatası
1 yk etli pilav
Ayran
Jelapeno
Ara 2 kare bitter(vur dedin öldürdüm kaptanım)
Sütlü kahve ŞEKERSİİİİİİİİZZZZZ
Elma
1 avuç çerez
Kefir
(Ara değil öğün mübarek) tabi bu zamana yayılmış hali hepsini birden lüpletmedim.
Akşam
3 köfte
1 sk zylı lahana
2 sk bakla
Ayran
Spor body int.
Su ne kadar hiç bilmiyorum içeceğim akşam bol bol
3 YeşilçayAsyaca
4 fly ama daha yapcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?