evet canim mecbur birakti bizi...Seninde ebesini tersten gosterme vaktin geldi demekki reddediosa inkar ediosa :)
Buarada ev konusunda herşey İnşaallah çabucak hallolur sen sakın stress yapma kendine. Kendine ve bebişe dikkat et sizin sağlığınız herşeyden önemli. Hayırlısı neyse o olsun sizin için. Allahım size güç ve sabır versin.Allah kabul etsin , afiyet olsun canim:)
canim hazir olanin icinde seker, cikolata, un var , hic masum degil.
belkide gecen haftaki artilara bunlar sebep oldu.
ev yapimi olan digerinden daha masum ama yinede hergun yemesen iyi olur guzelim.
baska birsey yeme ihtimalin yok mu okulda?
evet canim eger dava acar ve kazanirsak, eski ev sahibi odemek zorunda kalabilir, bakalim ne yapacagiz..
yok canim, yaptiklari yanina kar kalip birde guzel, mutlu, mesut yasiyor suan muhtemelen
biz de ne sorunlarla ugrasiyoruz...
tamam canim:)
canim kahvaltin cok guzel.
kahvaltidan sonraki ara da meyveli yogurt yerine, 1 kase yogurt yiyebilirsin.
bir avuc findik, cerez yiyebilirsin(cig fistik, ceviz, badem vs)
lahmacunu da 1 ya da 1 bucuga dusurmeye calis guzelim.
ve sonraki meyveli yogurtta olmamis:)
ama bir haftaya menulerin duzene girer hic merak etme canim..
sorma canim, ne ugrastiriyor su ev bizi
her gun bir sorun..
Allah beterinden esirgesin tabi de..
insanin hayat enerjisi, keyfi kalmiyor...
oyy cok sukur, aramiza dondu cekirgemmm:)))
oyy cok da var daha 24une, kiz cuma bildirimlerini sakin kacirma!!
Bizim kanalizasyon gecici olarak tamir edildi, sonra tamamen tamir edilecek..
menu guzel canim, ama spor az olmus bugun:)
sanada asyam:)
2 kare cok degil canim afiyet olsun:)
jelapeno nedir canim? (bu isme yakin bildigim bir halapeno biberi var o mu acaba:)
sekersiz kahveni de tebrik ederim:)
bol ter atmalar amazonum:)
canim evde kahvalti yapabilsen cok guzel olur ama yapamadigin gunlerde okuldaki o musliden ye yine en masumu oymus:)Kaptanım ben hazır olanını ilk kez bugün yedim onu hiç yemiyordum zaten bugün tesadüfen dolapta gördüm ama artık bundan sonra onunlada vedalaştım
Okulda ekmek, kek, simit tarzı şeyler dışında bi o var bide meyveli yoğurt meyveli yoğurtda çok şekerli hazır olanları ondan istemiyorum bide normal meyve var
Meyveye geçince doymadığım için abartıyorum busefer yine şeker çok oluyor. Ama sabah evde erken kalkıp kahvaltı yapmaya çalışcam okulda ara olarak tek kahve içerim öğlen var orda nasıl yapcam hiç bilmiyorum yine aynı şeyler bide salata bide okuldan direk fitnese gitcem 7 de anca evde olurum o saate kadar ne yiyebilirim ki? Eğer vaktim olup dışarı çıkarsam döner ve salata yerim yoksa vallaha aç gezecem gibi görünüyor
Buarada kaptanım senin bilgine güvenerek soruyorum. Çerezlerinde kalori çok yüksek 600 kalori civar 100 gramı ama ben baya abartarak yiyorum buara cerezi oda kilo yapar mı? Bıraksam mı onuda? Şu huyumdan nefret ediyorum ya birşeydede az la yetinsem olmaz herşeyde abartıyorum. Ya tamamen bırakcam yada durduramıyorum kendimi.
sagol canim benim eksik olma:))Buarada ev konusunda herşey İnşaallah çabucak hallolur sen sakın stress yapma kendine. Kendine ve bebişe dikkat et sizin sayılığınız herşeyden önemli. Hayırlısı neyse o olsun sizin için. Allahım size güç ve sabır versin.
Beni bıraksanız günde 500 gramm çerez yerim annem paket alır 200 grammlık bana 2 en fazla 3 gün yeter bundan sonra onuda bırakcam artık ya çünkü ben bi başlarsam 9-10 tane ile bırakamıyorum alıp başını gidiyor. Ama kaptanım ben diyetin başından beri hep okadar yerim yani gecen haftaya özel değildi.canim evde kahvalti yapabilsen cok guzel olur ama yapamadigin gunlerde okuldaki o musliden ye yine en masumu oymus:)
cerezlerde evet cok kalorili guzelim, bak iste cikiyor bir bir ortaya gecen hafta kilo verememenin sebepleri.
misal gunde 5 ceviz, 8-10 badem yesen yeter.
fazlasini yememelisin..
Bugun takimimizda cok hareket yok neredesiniz guzeller, gelin sohbet edelim
Cumaya az kaldi canlar, ha gayret
anca geldim misafirim vardiMavibocuk Mervem yegenden haber var mi?
@CheGuevera nasilsin kuzum?
@Asyaca Misafirler geldi mi guzelim?
@abesle_istigal yuruyus bandiyla siftah yaptin mi canim:)
@kitabi canim bugunki doktor randevunuz nasil gecti?
O Ollalla ,mugehatun , @sevimlicadi0 nerede kaldiniz kizlar, aksam oldu :)
@edsofi kuzum hic mi yok internetin?
@E-brulim nasilsin canim, bugun ugramadin hic??
tesekkurler canim sanada basarilar
dün başlamak nasip olmadı ev sahibim misafirimdi sagolsun =)
ahah bence süper alın ikisinide tv karsısına değmeyin keyfeee
offf en ala çikilatacıda benim inanılmaz yemek isterim her an hiç hayı demek istemem ama mecburen derim.
bazıları diyor ya çikilataya hiç düşkün değilim Allahım o kafa nasıl bir kafa hiç yaşayamadım
bana garip gelmiyor tatlım bende ilk girdiğim mağazadan ilk giydiğim geliniği aldım tabi bir çok mağaza gedikten sonra aldım .
Hatta asla giyeceğimi düşündüğüm bir model değildi hayallerimdeki gelink değildi annem " sunlardan bir tanesini giyde üstünde bir gelinlik göreyim bari " dediği için giydim cok yakıstıgını düşünüdğüm için aldım gitti
Lunacım hosgeldinnnn
ahaha eşiminde var bir hevesle aldı deneme birki yaptı bir daha kullanmadı şimdi bazanın altında emekliye ayrıldı
O Ollalla @edsofi @tiffany20 kızlar tebrik ederimmmm
Yawrukush um 32 km bisiklet yapildi sonra bisikletten atıldım esim tarafindan kosudan geldi sogumadan bincekmis beni atti gicik. Simdi dambillodan yapcam 1 kiloluk yeter de mi
Sukur Yaradana...Can'larım doktordan geldim
Sonuçlar çok iyi çıktı doktorum beni tebrik etti harikasın diye
Çok Mutlu oldum tüm değerler normale gelmiş maalesef insülin direnci dışında o yine çok yüksek çıktı böyle devam et doktor
Hepinize çok teşekkür ederim
Batman mı ilgil alanım :)) canım başta hoşgeldin ben buralar aktif olamıyorum :) adım merve 23 yaşındayım kaptan yardımcısıyım :))ay ne güzelbende batman yalova gümüşhane üçlüsünden geliyorum
Allah kabul etsin , afiyet olsun canim:)
canim hazir olanin icinde seker, cikolata, un var , hic masum degil.
belkide gecen haftaki artilara bunlar sebep oldu.
ev yapimi olan digerinden daha masum ama yinede hergun yemesen iyi olur guzelim.
baska birsey yeme ihtimalin yok mu okulda?
evet canim eger dava acar ve kazanirsak, eski ev sahibi odemek zorunda kalabilir, bakalim ne yapacagiz..
yok canim, yaptiklari yanina kar kalip birde guzel, mutlu, mesut yasiyor suan muhtemelen
biz de ne sorunlarla ugrasiyoruz...
tamam canim:)
canim kahvaltin cok guzel.
kahvaltidan sonraki ara da meyveli yogurt yerine, 1 kase yogurt yiyebilirsin.
bir avuc findik, cerez yiyebilirsin(cig fistik, ceviz, badem vs)
lahmacunu da 1 ya da 1 bucuga dusurmeye calis guzelim.
ve sonraki meyveli yogurtta olmamis:)
ama bir haftaya menulerin duzene girer hic merak etme canim..
sorma canim, ne ugrastiriyor su ev bizi
her gun bir sorun..
Allah beterinden esirgesin tabi de..
insanin hayat enerjisi, keyfi kalmiyor...
oyy cok sukur, aramiza dondu cekirgemmm:)))
oyy cok da var daha 24une, kiz cuma bildirimlerini sakin kacirma!!
Bizim kanalizasyon gecici olarak tamir edildi, sonra tamamen tamir edilecek..
menu guzel canim, ama spor az olmus bugun:)
sanada asyam:)
2 kare cok degil canim afiyet olsun:)
jelapeno nedir canim? (bu isme yakin bildigim bir halapeno biberi var o mu acaba:)
sekersiz kahveni de tebrik ederim:)
bol ter atmalar amazonum:)
hadi git artik canim:)
bitecek internetin sonra cuma bildirim gunu ne yapacagizzz, odum kopuyor haaa..
bugunluk yeter bu kadar:)
tesekkur ederiz efenim bu guzel bilgiler icin:)
ac karnina depar iyidir, yag mag kalmaz:)))
Seninde ebesini tersten gosterme vaktin geldi demekki reddediosa inkar ediosa :)
Bugun takimimizda cok hareket yok neredesiniz guzeller, gelin sohbet edelim
Cumaya az kaldi canlar, ha gayret
anladim canim cerezi azaltirsan daha cok gider kilolar:)Beni bıraksanız günde 500 gramm çerez yerim annem paket alır 200 grammlık bana 2 en fazla 3 gün yeter bundan sonra onuda bırakcam artık ya çünkü ben bi başlarsam 9-10 tane ile bırakamıyorum alıp başını gidiyor. Ama kaptanım ben diyetin başından beri hep okadar yerim yani gecen haftaya özel değildi.
edsofi yok diye uykun geldi tabi:)şu anki durumum buu ne yazayıım bilmiyorum uyku bastııı
yeter canim:)Yawrukush um 32 km bisiklet yapildi sonra bisikletten atıldım esim tarafindan kosudan geldi sogumadan bincekmis beni atti gicik. Simdi dambillodan yapcam 1 kiloluk yeter de mi
hosgeldin canim:)anca geldim misafirim vardi
Mervem nasil oldu aslan parcasi?Batman mı ilgil alanım :)) canım başta hoşgeldin ben buralar aktif olamıyorum :) adım merve 23 yaşındayım kaptan yardımcısıyım :))
Kuzum taburcu oldu ama yine hırlıyor yaa nefes alıp verirkenanladim canim cerezi azaltirsan daha cok gider kilolar:)
edsofi yok diye uykun geldi tabi:)
var mi askerinden haber?
yeter canim:)
hosgeldin canim:)
Mervem nasil oldu aslan parcasi?
kiz kahvaltida nasil yedin o biberleri:)Jalapeno evet acıbiber turşusu.. Halapeno mu diyorlar orada ben İngilizce olduğunu sanıyordum bu kelimenin
Evet şekerim şekersiz
Nidemek , ben çok severim neyin neye faydalı olduğunu hep merak ederim okumuşken size de gönderiyorum..
Aman depar sayılmaz ev zaten küçücük 1,2,3 derken zaten varmış oluyorum
O nası şey ki
Herkes uçuşta kaptanımNeyse ben de gidim biraz daha yapim..
hadi gozunuzaydin Mervem, evinde toparlar pasam..Kuzum taburcu oldu ama yine hırlıyor yaa nefes alıp verirkenama daha iyi çok yormuşlar hemşireler kollarını delik deşik etmişler yaaaa ablam kavga etmiş zaten yavrum eve gelmiş hep uyku modunda
Gözünüz aydın canım. Rabbim birdaha hastanelere düşürmesinKızlarr ölüyorum yorgunluktan11 saat derse girdim sonra kuzenim doğurdu onun yanına gittim sonra pandam taburcu oldu onun yanına gittim şuan yeni eve geldim vee ölmüş durumdayım
Batman mı ilgil alanım :)) canım başta hoşgeldin ben buralar aktif olamıyorum :) adım merve 23 yaşındayım kaptan yardımcısıyım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?