Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Buarada ev konusunda herşey İnşaallah çabucak hallolur sen sakın stress yapma kendine. Kendine ve bebişe dikkat et sizin sağlığınız herşeyden önemli. Hayırlısı neyse o olsun sizin için. Allahım size güç ve sabır versin.

canim evde kahvalti yapabilsen cok guzel olur ama yapamadigin gunlerde okuldaki o musliden ye yine en masumu oymus:)
cerezlerde evet cok kalorili guzelim, bak iste cikiyor bir bir ortaya gecen hafta kilo verememenin sebepleri.
misal gunde 5 ceviz, 8-10 badem yesen yeter.
fazlasini yememelisin..

sagol canim benim eksik olma:))

Beni bıraksanız günde 500 gramm çerez yerim annem paket alır 200 grammlık bana 2 en fazla 3 gün yeter bundan sonra onuda bırakcam artık ya çünkü ben bi başlarsam 9-10 tane ile bırakamıyorum alıp başını gidiyor. Ama kaptanım ben diyetin başından beri hep okadar yerim yani gecen haftaya özel değildi.

tesekkurler canim sanada basarilar

Sukur Yaradana...

Kızlarr ölüyorum yorgunluktan 11 saat derse girdim sonra kuzenim doğurdu onun yanına gittim sonra pandam taburcu oldu onun yanına gittim şuan yeni eve geldim vee ölmüş durumdayım

ay ne güzel bende batman yalova gümüşhane üçlüsünden geliyorum
Batman mı ilgil alanım :)) canım başta hoşgeldin ben buralar aktif olamıyorum :) adım merve 23 yaşındayım kaptan yardımcısıyım :))

Jalapeno evet acıbiber turşusu.. Halapeno mu diyorlar orada ben İngilizce olduğunu sanıyordum bu kelimenin
Evet şekerim şekersiz

hadi git artik canim:)
bitecek internetin sonra cuma bildirim gunu ne yapacagizzz, odum kopuyor haaa..
bugunluk yeter bu kadar:)

tesekkur ederiz efenim bu guzel bilgiler icin:)

ac karnina depar iyidir, yag mag kalmaz:)))

Nidemek , ben çok severim neyin neye faydalı olduğunu hep merak ederim okumuşken size de gönderiyorum..
Aman depar sayılmaz ev zaten küçücük 1,2,3 derken zaten varmış oluyorum

Seninde ebesini tersten gosterme vaktin geldi demekki reddediosa inkar ediosa :)

O nası şey ki

Bugun takimimizda cok hareket yok neredesiniz guzeller, gelin sohbet edelim
Cumaya az kaldi canlar, ha gayret

Herkes uçuşta kaptanım Neyse ben de gidim biraz daha yapim..

anladim canim cerezi azaltirsan daha cok gider kilolar:)

şu anki durumum buu ne yazayıım bilmiyorum uyku bastııı
edsofi yok diye uykun geldi tabi:)
var mi askerinden haber?

Yawrukush um 32 km bisiklet yapildi sonra bisikletten atıldım esim tarafindan kosudan geldi sogumadan bincekmis beni atti gicik. Simdi dambillodan yapcam 1 kiloluk yeter de mi
yeter canim:)

anca geldim misafirim vardi
hosgeldin canim:)

Batman mı ilgil alanım :)) canım başta hoşgeldin ben buralar aktif olamıyorum :) adım merve 23 yaşındayım kaptan yardımcısıyım :))
Mervem nasil oldu aslan parcasi?

anladim canim cerezi azaltirsan daha cok gider kilolar:)

edsofi yok diye uykun geldi tabi:)
var mi askerinden haber?

yeter canim:)

hosgeldin canim:)

Mervem nasil oldu aslan parcasi?
Kuzum taburcu oldu ama yine hırlıyor yaa nefes alıp verirken ama daha iyi çok yormuşlar hemşireler kollarını delik deşik etmişler yaaaa ablam kavga etmiş zaten yavrum eve gelmiş hep uyku modunda

kiz kahvaltida nasil yedin o biberleri:)
meksika biberi onlar:)
ama bende bayilirim..

Bugün menüm kızlar
Sabah:
1 elma
öğle:
5 kaşık pilav, 3 kaşık barbunya,2 kaşık kereviz salatası,5 kaşık bamya
ara öğün:
4 dilim karpuz
akşam:
1 kocaman kase diyet gevrek, 4 patates kızartması

su yarım litre, spor yok

Saçma sapan bir menü oldu farkındayım Ama ben hep böle karman çorman yiyorum ya bunu düzeltmeliyimmm

Kuzum taburcu oldu ama yine hırlıyor yaa nefes alıp verirken ama daha iyi çok yormuşlar hemşireler kollarını delik deşik etmişler yaaaa ablam kavga etmiş zaten yavrum eve gelmiş hep uyku modunda
hadi gozunuzaydin Mervem, evinde toparlar pasam..
Allah bir daha gostermesin..

Gözünüz aydın canım. Rabbim birdaha hastanelere düşürmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…