guzel olmus canim:)Kaptanım adımlara bende şaşırdım Sabah açmıştım adım sayarı a bi baktım Okadar olmuş çok gezdim ama arkadaşım gelmişti onu evine kadar götürdük akşam ondan çoğaldı Sanırım 2 km var evi iki de dönüş olmuş
al bir de burdan yak :)Valla ben balın tadını bilmiyorummBallı şeyler yedim ama bal yediğimi hiç hatırlamıyorumm
Cok sevindim tatlim ya ask gibisi yok iste
Ayyy alisverise gittim heryere saldirio kiyafet bakacak aralardan kaciyo napim kucakta tasindim tosbagimi
kzi canim cekti yarin yapip yicemmm
evet yumurtasi yok :))))))))Kesin yumurtasizdr ondan bilmem ben
Kesin yumurtamı bıraktın ülkede hunharca hepsini yedinKesin yumurtasizdr ondan bilmem ben
merhaba kızlar..benide aranıza alırmısınız?önce kendimi tanıtayım..2 cocuk annesiyim..kilo alıp vermede üstüme yoktur..yeri geldi 98 ile yeri geldi 75 kilo ile doğuma gittim..şimdi 65,5 kiloyum..idealim 55 olmak..artık ideal kiloma gelip orda durmak istiyorum..bende size katılabilir miyim?
yavv arkadas ne pis bogaz oldum sizin menulerde ne gorsem canim istiyor.
hayir buyur edeniniz de yok ki ancak yiyin ceza alin:)))
Kıyamam ya buyur etsek burdan Oray'a Nasıl uzatacağız saat farkı var yoksa sorun değil de[/QUOTE
He yaa saat farkı var biz yerken sen uyuyor oluyorsun, ondan yaniYawrukush
Vallah kızabilir ama gelirim napayım benim 2. Ailemsiniz kabullenecek :)biraz bakin kuzum, kesin begendigin bir model cikacak.
ayy nasil evlendircez seni mavisim, ya eniste izin vermezse zirt pirt takima gelmene:))
tabi canim, tupper sart :)
biraz bakin kuzum, kesin begendigin bir model cikacak.
ayy nasil evlendircez seni mavisim, ya eniste izin vermezse zirt pirt takima gelmene:))
bak yaaaedsofi ve Dahlia_ sizlerde bir yericerim isyani (yeniceri isyanina atif)seziyorum, hayirdir??:)
canimDahlia_ hergun bozbas yiyorr:)
Hehe o zaman 6 dan sonra yemek yiyenler nolcak kız :) ben hayatta yetiştiremem :)Rica dip Not: aksam menu paylasimi kalksin lutfen rica ve arz olunurcanimiz cekiyorrrrrrr saat 6 dan son menu paylasimi yasaklansin
O ne kiz
Ozman yimemevet yumurtasi yok :))))))))
kiz patatesini cikarsaydin :))))Bu işte canımm :))
Yemeyenin malini yerlerKesin yumurtamı bıraktın ülkede hunharca hepsini yedin
Yumurtalı hiç bişey yapılamıyor artık sayende
İyi aksamlar herkese be kaciyim artik tali ruyalar...
arkamdasin degil mi sekerim, iyi uykular sana:)Evet arkadaşlar şuanda yataktan bağlanıyorum.. Uyumadan bir göz atayım dedim ama döktürmüşsünüz herkese iyi geceler :)
Hoşgeldin şekerim :)
Ayyyyyy kızlar bundan sonra kaçamak yapanı bi de ben fırçalicam. daha oradan tatlı isimleri söylüyorlaredsofi Çok ayıp.. Can'ı çekiyor kaptanımızın..
sen huyuna gidersin Mervem, ne kadar izin verirse enistemiz.Vallah kızabilir ama gelirim napayım benim 2. Ailemsiniz kabullenecek :)
herkesin uygun olup siteye geldigi saat birbirini tutmuyor guzelim, bu is zor biraz.Rica dip Not: aksam menu paylasimi kalksin lutfen rica ve arz olunurcanimiz cekiyorrrrrrr saat 6 dan son menu paylasimi yasaklansin
Neden böyle şaapıyonuz ki yani olmaz ki yaBu işte canımm :))
kiz patatesini cikarsaydin :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?