Ayyyy hic sevmemGuzellerim uyku oncesi midem kiyildi, icim ezildi, karnim acliktan buzustu diyenlere sicacik tarcinli sut ikramimiz baslamistir, afiyet olsun canlarimEki Görüntüle 1814020
balmi??? ay olsaydi yerdim
Tamam bebem görelim cumartesi spor salonuna gidiyom tupper şişemi hazırlayım olmazsa olmazı spor salonuna giden kadınların karizmam sarsılırAsil sen beni gor cumadan sonrarefik gidio gezmeee
Hoşgeldin aramıza bende gonca 167 boyum 66 kilo 39 yaşındayım ve 1 kızım var.merhaba kızlar..benide aranıza alırmısınız?önce kendimi tanıtayım..2 cocuk annesiyim..kilo alıp vermede üstüme yoktur..yeri geldi 98 ile yeri geldi 75 kilo ile doğuma gittim..şimdi 65,5 kiloyum..idealim 55 olmak..artık ideal kiloma gelip orda durmak istiyorum..bende size katılabilir miyim?
Sağol kuzum aynen:))Hayirlisi olsun mavişim taze öğretmenliğin. Güzel telaşlar bunlar
:)) ahh özgem yaaa aynen vallaha yaaa çok güzel heycanlar gelinliklere bakıyorum instagramdan :) ne alacağımı hiç bilmiyorum yaaa:))Ayy Mavisim ev mi dizecekmis, ne tatli heyecanlar.
Takimimizin ilk taze gelini:)
Ayyyy hic sevmemsaol canm genede ama söle bi prefotorol vereydin iyidi
ceza var, sopa var begenmediysen guzelimAyyyy hic sevmemsaol canm genede ama söle bi prefotorol vereydin iyidi
aksam bozbasmi yedin???Yok beeee tatsız ball yenmezz yenmezzzz
Kaptanım adımlara bende şaşırdım Sabah açmıştım adım sayarı a bi baktım Okadar olmuş çok gezdim ama arkadaşım gelmişti onu evine kadar götürdük akşam ondan çoğaldı Sanırım 2 km var evi iki de dönüş olmuşCok guzel canim:)
Oruclu halde bu kadar adim bravo canim.
Allah kabul etsin ama pismaniyeye ceza gelir ben diyim:))
haa bende inandimmm
kiz
aksam bozbasmi yedin???
Çok teşekkür ederimmm :)
Konuştuk bugünn :)) Bir de telefon işi hall olsa dokunmayın keyfimee
Cok sevindim tatlim ya ask gibisi yok isteNiye taşıdın canımm ??
kzi canim cekti yarin yapip yicemmmEvett, sadece köftesinii :)))
O ne kizEvett, sadece köftesinii :)))
tabi canim, tupper sart :)Tamam bebem görelim cumartesi spor salonuna gidiyom tupper şişemi hazırlayım olmazsa olmazı spor salonuna giden kadınların karizmam sarsılır
biraz bakin kuzum, kesin begendigin bir model cikacak.Sağol kuzum aynen:))
:)) ahh özgem yaaa aynen vallaha yaaa çok güzel heycanlar gelinliklere bakıyorum instagramdan :) ne alacağımı hiç bilmiyorum yaaa:))
bak yaaaAh ahh bugün canım nasıl da çekmiştiiiiiÖzge anca süt, yoğurt, yeşilçay versinnn
canimkiz
aksam bozbasmi yedin???
Ayyyy hic sevmemsaol canm genede ama söle bi prefotorol vereydin iyidi
Kesin yumurtasizdr ondan bilmem bensen bilmezsin canimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?