hadi kactim ben uyuyom bilgisayarim ustunde :)))
Fıstıklar ben yatıyorum sizi seviyorum Allah'a emanet olun .....
Ewet baya uzgunsun bende kahroldum
Daha karpuz kescegedik :)Fıstıklar ben yatıyorum sizi seviyorum Allah'a emanet olun .....
mac ve kadinlar kulubu ikilisi cok yakistilar Mervem:)Huyuna giderim kız zaten çok şükür küs kalamayız :)) yani daha doğrudu benden kaynaklı ben kalamam :)) o maça gider ben kkayıramazlar bizi
yumurta kirayim 2 tane ozaman:)Sut bende gaz yapio kaptanim ya
soylerim teyzesi:)Sağol kuzum akını öpüyorum ufaklığada onu 4gözle beklediğimizi söyle annesi:))
onumuzdeki egzersizlere bakacagiz ozaman kuzum:)Ben bugün egzersizden yapamadım.Yine çok yoğundum bugün
tarif var mi Deryam?Bana da içli köfte yemeye gelin üşenmem yüzlerce yaparım çok severim kendisini
cok uzulduysen sana ozgu bir egzersiz paylasayim hemen kuzum :)
Yuppiii çastara çastara çastara dereceyemi girmişim yerim ben kendimi canım kendim bütün tebrikler bana gelsin
Ayy evet canım kaç günden sonra girebildim dereceye.bildigimiz patatesli sulu kofte:)
iyi uykular sampiyon:)
ellerine saglik kaptanim, tebriklerrr canlarr:)
gogo2405 ablam derece gelmis :)
o zaman dans Gonca ablamYuppiii çastara çastara çastara dereceyemi girmişiö yerim ben kendimi canım kendim bütün tebrikler bana gelsin
Ayy evet canım kaç günden sonra girebildim dereceye.
hosgeldin canim,yarin gorusuruz bol bol :)Kızlar herkese mrb dicem ama uyudu sanırım herkesbugün o kadar yoğundum ki spora bile 21.00 da başlayabildim ancak hemen menümü yazayım
yarim dilim keke yarim ceza gelebilir ablacim, afiyet olsun:)Menümü yazayım
Sabah az peynir 1 dilim esmer ekmek zeytin baharat çayı
Ara sade kahve çeyrek elma
Öğlen yoğurtlu kuru biber kavurması yarım dilim köy ekmeği
Ara sade kahve yarım dilim kek
Akşam 1 lahmacun bol salata
Su 2.5 lt yeşil çay 2 kupa
Spor 900 günlük hareket form çay
menu dondurma haric guzel canim ama dondurmaya ceza gelecek malesef:)Menüm de öğle yemeğinde pide var ama ondan sadece 1 dilim yedim arkadaş ısrarı :))
Bir de akşam sevdiceğimin ısrarıyla dondurma yedim sporla gidermeye çalıştım ama umarım ceza almam
Eki Görüntüle 1814060 Eki Görüntüle 1814061 Eki Görüntüle 1814062
menu dondurma haric guzel canim ama dondurmaya ceza gelecek malesef:)
boyle kacamaklari cuma tarti gunumuzden sonra yiyebilirsin sevdiceginle canim:))
iyi geceler
iyi geceler canımmSabah tartıldim kilo vermişim umarım yarın sabah tartıda fazlalık görmem korktum şimdi
İyi geceler kizçeler
Dikkat edememissin o yuzden arti olmus ablacim.merhaba arkadaşlar bu aralar uğrayamadım umarım herkes iyidir
ben de bir yoğunluk okul yazılı haftası 8 leri sınava yetiştirme çabası, misafir,
bu yoğunlukta dikkat etmedim kiloya bu sabah bir çıktım artılardayım çok fena
umarım haftaya aranıza katılırım da eski ye dönerim
Oglum iyi ablam, bende iyiyim cok sukur.
ayaktayım canımm ateş nöbetindeyimKimseciklerde kalmamis herkes tavuk gibi erkenden yatmis :) ayyy tavuk dedimde canim cektişöle kizarmis olaydi bitane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?