Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yaptim tatlimmmm
Hemde sabah 5.30da yaptimm
Kucuk uyandi gece yanima aldim uyumusum
Yataktan dustu cocugum
Moralim bozuldu
Uyutmamam gerekiyordu onun basini bekledim gidip gelip kontrol
O arada yaptim geri uyumusumm

Size bir soru sorucam beni diyette en cok zorlayan gece ivir zivirlari. Aksamlari kendinizi nasil oyaliyosunuz??
Beynine soz gecirceksin cnm
Baska yolu yokkk
2hafta miden gurulduyor hatta agriyorrr
Sonra alisiyorsun
Aksamlari ben asiri yerdimmmm
Simdi alistimmm
Bazen sut iciyorum bazen yogurt
Kucucuk miktari bile rahatsiz ediyorrr
Sabret olurmu

Hosgeldin cnm
Ben 29 yasindayim
1ve 4 yasinda 2 kizim var
Biyoloji ogretmeniyim
Suan bebisime bakiyorum
Evdeyim
Yuksek lisans yapiyorum bu arada evdeyken diyetimide yapiyorummm
Guzel zayiflamalarrr

günaydın canım,dün bulantı beni çok zorladı gülüm ya bulantı sabahın 6 sında uyandırdı uykudan,ara ara girebildim sen napıyosun nasılsın hamilelik nasıl gidiyor
Ahh tatlim ben bulantilardan beslenemeyip onlarca serum yemis birisiyimmm
Cok iyi anliyorummmm
14. Haftada yok olur genelde yada benim gibi cok agirsan azalirrrr
Bastirmaya calisma akisina birak
Gececek sadece bunu bill...
Ozledik seni

Cok iyi anliyorummmm
Ozledik seni
cansınnya kuru bir bulantı gün boyu devam ediyor istifra etmek istiyorum oda olmuyorbide mesela dün çok ağır geçti bugün daha hafif böyle olması da normal mi bilmiyorum

cansınnya kuru bir bulantı gün boyu devam ediyor istifra etmek istiyorum oda olmuyorbide mesela dün çok ağır geçti bugün daha hafif böyle olması da normal mi bilmiyorum
Normal tabi bebisim
Istifra etmiyorsan iyidir cok agir seyretmezzz
8.haftada tavan yapar 14 e kadar azalir
Bir sabah kalkarsin tak diye bitmis
Dolaba saldirirsinnnnn
:)

Normal tabi bebisimmmm
Kusmuyorsan iyidir cok agir seyretmezzz
istifra edebilsem rahatlarım yine bu türlü daha beter bugün eşime dedim başka bir kadın doğumcuya gideim belki kalp atışını alabilir diye eşimde izin vermedi kardeşi demişti kese sıcakken kimi dr sesli dinletmeye çalışıyormuş o da düşüğe sebep miş,o da korktu gitme kendi dr undan başkasına dedi

Günaydınn
erken sevinç yaşadım ve yine hüsran bu hafta belki 66yı görürüm diyordum sabah yine 68.2 çıktım
Ama refik bir hafta geçikti onun ayrı bir şişkinliği var ne yapsam bilemedim bugün yine sevmesemde yeşilçaya yüklencem birde tatlı krizleri tutuyor sabah dayanamayıp bir küçük parça tahinli helvada yedim.
Zaten buara hiç bir egsersize katılamadım. Daha gecen haftaki cezalarım duruyor. Ahh şu okul bitirdi beni ya.

Hoşgeldin ablacım. Ben Büşra grubun en küçüğüyüm 18 yaşındayım ve öğrenciyim. Buarada Allahın izniyle hepimiz vereceğiz bu kiloları
Hoşgeldin canım :) Ben Büşra. Tanıştığımıza memnun oldum :)

Günaydın canlarım hepinize bol eksili bir gün diliyorum

Yeriçerim isyanına bayıldım geç anladım ama sesli güldüm

Benim için de yokkk, önce zayıflayıp sonra yerizzz

Yok yok zayıflamaya gerek yok çok kalorili bişeye benzemiyor :) zaten hepimiz diyetteyiz çok da yemeyiz :)

Ay kaptanım benimki yanlış alarmmış bugün yanlış hesap tartıdan döndü

ayaktayım canımm ateş nöbetindeyim

Ayy kuzum yaa Nasıl oldular bugün?

Zayıfım ben zayıfım zayıfım zayıfım
Zayıfım ...zayıfım ben zayıfım çook zayıfım
4.takım 23 nisan şarkısı

Hıh zayıfmış ben de tombişim napalım yani?

Cok iyi anliyorummmm
Ozledik seni

Aynen ben de çok serum aldım bulantılardan dolayı.. Son güne kadar da istifra ettim zor günlerdi..

Can'ım tuzlu bişeyler atsan ağzına şöyle çubuk kraker falan gibi..

Hosgeldin cnm
Ben 29 yasindayim
1ve 4 yasinda 2 kizim var
Biyoloji ogretmeniyim
Suan bebisime bakiyorum
Evdeyim
Yuksek lisans yapiyorum bu arada evdeyken diyetimide yapiyorummm
Guzel zayiflamalarrr

tşk ederim canım..bende dgs sınavına hazırlanıyorum ama 2 çocukla çok zor..3 yaşında kızım var peşimden ayrılmıyor..5 yaşındaki oğlum şuan yarım gün kreşte..sen nasıl başediyorsun biraz yardımcı olur musun?

canım ya ilk gebeliğimde 98 ile doğuma gittim..çevremdeki herkes dalga geçiyordu..yok fıçı gibisin yok yarım dünya olmuşsun..çok zor günlerdi..
insanlar çok anlayışsız acımasız..Allahın sopası yok ama bana bunu diyenler tam dünya olmuştu gebeliklerinde

kızlar başımı dönderdiniz..maşallahınız var..kim nedir ne yapıyor aklım karıştı

Hos geldin canim:) Azmin daim olsun, sinavinda basarilar:)

abesle_istigal gecmis olsun gulum. Nasil oldu kuzun, bir sikinti yoktur insallah.

Asyaca yavrularin nasil canim?

@Saadetim33 goremiyorum kac gundur canisi. Ihmal etme bizi.

Hoşgeldin canım :) Ben Büşra. Tanıştığımıza memnun oldum :)
büşracım kaç kilosun..senin yaşındayken çok liloluydum 85 tim..sonra lise bitti felan derken 55 oldum..beni tanıyan herkes hayretler içindeydi..çok değişmiştim..sonra evlendim..sonra 2 gebelik derken kilo alıp vermeye devam ettim..şimdi 65,5 kiloyum..aslında boyuma göre iyiyim çünkü kemikli yapım var ama olsun zayıflık her zaman güzeldir..2 çocuk annesi olarak çok fit olmam lazım..yılmak yok yola devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…