Gelsin canımyarim dilim keke yarim ceza gelebilir ablacim, afiyet olsun:)
İyi uykular gülümGuzeller benim icin uyku vakti, 5 cayina yetismek umidiyle, hepinizi opuyorum
günaydın canım,dün bulantı beni çok zorladı gülüm ya bulantı sabahın 6 sında uyandırdı uykudan,ara ara girebildim sen napıyosun nasılsın hamilelik nasıl gidiyorasya_01 guzelim gelmedin bugun, nasilsin asyam??
Yaptim tatlimmmmyuruyus bandin hayirli olsun canim siftah yapmissin :)
ablacim egzersiz yapmistin degil mi, sanki oyle hatirliyorum sabahki yazindan.
cok yememissin diyete uygun yemissin ablacim, miktar olarak da azar azar demissin endise edecek bir sey yok.
doymadan kalkma ablacim masadan:)
Beynine soz gecirceksin cnmSize bir soru sorucam beni diyette en cok zorlayan gece ivir zivirlari. Aksamlari kendinizi nasil oyaliyosunuz??
Hosgeldin cnmKullanıcı Adı :keping
İsim (İsteğe Bağlı ):keping
Yaşınız :30
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 çocuk 3yaş ve 5 yaş
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :1.62
Kilonuz:65,5
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz :gebelikler
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? fit olmak
Ahh tatlim ben bulantilardan beslenemeyip onlarca serum yemis birisiyimmmgünaydın canım,dün bulantı beni çok zorladı gülüm ya bulantı sabahın 6 sında uyandırdı uykudan,ara ara girebildim sen napıyosun nasılsın hamilelik nasıl gidiyor
Naptin kaptanimmmtamam canim iyi geceler, leslie 2 mil yapabilirsin ya da 3 mil:)
Ahh tatlim ben bulantilardan beslenemeyip onlarca serum yemis birisiyimmm
Cok iyi anliyorummmm
14. Haftada yok olur genelde yada benim gibi cok agirsan azalirrrr
Bastirmaya calisma akisina birak
Gececek sadece bunu bill...
Ozledik seni
Normal tabi bebisimcansınn ya kuru bir bulantı gün boyu devam ediyor istifra etmek istiyorum oda olmuyor bide mesela dün çok ağır geçti bugün daha hafif böyle olması da normal mi bilmiyorum
istifra edebilsem rahatlarım yine bu türlü daha beter bugün eşime dedim başka bir kadın doğumcuya gideim belki kalp atışını alabilir diye eşimde izin vermedi kardeşi demişti kese sıcakken kimi dr sesli dinletmeye çalışıyormuş o da düşüğe sebep miş,o da korktu gitme kendi dr undan başkasına dediNormal tabi bebisimmmm
Kusmuyorsan iyidir cok agir seyretmezzz
Tabi ki normal ayyy büyüyor bebişimizcansınn ya kuru bir bulantı gün boyu devam ediyor istifra etmek istiyorum oda olmuyor bide mesela dün çok ağır geçti bugün daha hafif böyle olması da normal mi bilmiyorum
Tabi ki normal ayyy büyüyor bebişimiz
E o Zaman dans
Hoşgeldin ablacım. Ben Büşra grubun en küçüğüyüm 18 yaşındayım ve öğrenciyim. Buarada Allahın izniyle hepimiz vereceğiz bu kilolarıTekrar merhabalar bende menumu butun gun olarsk sayayim:
Sabah 1 bardak sut
Arada 2 kasik yulaf ve ayran
Oglen dolma patlican salata ve taze fasulye azar azar
Ikindi yarim paket altinbasak
Aksam 1 porsiyon tavuk izgara salata ve 3 tane cig kofte
Offf yazinca farkettim ne cok sey yemisim
Hoşgeldin canım :) Ben Büşra. Tanıştığımıza memnun oldum :)Kullanıcı Adı :keping
İsim (İsteğe Bağlı ):keping
Yaşınız :30
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 çocuk 3yaş ve 5 yaş
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :1.62
Kilonuz:65,5
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz :gebelikler
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? fit olmak
tabi canim, tupper sart :)
biraz bakin kuzum, kesin begendigin bir model cikacak.
ayy nasil evlendircez seni mavisim, ya eniste izin vermezse zirt pirt takima gelmene:))
bak yaaa @edsofi ve @AKovser sizlerde bir yericerim isyani (yeniceri isyanina atif)seziyorum, hayirdir??:)
canim @AKovser hergun bozbas yiyorr:)
Benim için de yokkk, önce zayıflayıp sonra yerizzz
Canlarim simdiden hepinize iyi geceler, Allah rahatlik versin.
Yarini hafif sporlarla ya da dinlenme yaparak geciriniz lutfen.
Yemeklerimizi de hafif tutalim, bol lifli yiyecekler de tuketin ki cumaya wc sorunumuz olmasin..
Yesil cay ve maydanoz sularimizi da unutmayalim.
Cumaya tartilar hepimizi guldursun
ayaktayım canımm ateş nöbetindeyim
Zayıfım ben zayıfım zayıfım zayıfım
Zayıfım ...zayıfım ben zayıfım çook zayıfım
4.takım 23 nisan şarkısı
Ahh tatlim ben bulantilardan beslenemeyip onlarca serum yemis birisiyimmm
Cok iyi anliyorummmm
14. Haftada yok olur genelde yada benim gibi cok agirsan azalirrrr
Bastirmaya calisma akisina birak
Gececek sadece bunu bill...
Ozledik seni
cansınn ya kuru bir bulantı gün boyu devam ediyor istifra etmek istiyorum oda olmuyor bide mesela dün çok ağır geçti bugün daha hafif böyle olması da normal mi bilmiyorum
Hosgeldin cnm
Ben 29 yasindayim
1ve 4 yasinda 2 kizim var
Biyoloji ogretmeniyim
Suan bebisime bakiyorum
Evdeyim
Yuksek lisans yapiyorum bu arada evdeyken diyetimide yapiyorummm
Guzel zayiflamalarrr
Yi yi hepiciginden ye :) olmasi gereken az sık olmasi zati canm . bol bol yumurta ye yumurtayi aksatmaaynen ah gebelik ahhh :) bende akillandim kesinlikle ideal kilomda hamile kalicam cok pisman oldum sisman kaldigimda . nasil olsa dogurucam dedim yedim durdum . amannn alllah korusun
kızlar başımı dönderdiniz..maşallahınız var..kim nedir ne yapıyor aklım karıştı
büşracım kaç kilosun..senin yaşındayken çok liloluydum 85 tim..sonra lise bitti felan derken 55 oldum..beni tanıyan herkes hayretler içindeydi..çok değişmiştim..sonra evlendim..sonra 2 gebelik derken kilo alıp vermeye devam ettim..şimdi 65,5 kiloyum..aslında boyuma göre iyiyim çünkü kemikli yapım var ama olsun zayıflık her zaman güzeldir..2 çocuk annesi olarak çok fit olmam lazım..yılmak yok yola devamHoşgeldin canım :) Ben Büşra. Tanıştığımıza memnun oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?