canım hoşgeldinn katıl hayde aramızaa enerjini arıyo gözlerimizmerhaba arkadaşlar bu aralar uğrayamadım umarım herkes iyidir
ben de bir yoğunluk okul yazılı haftası 8 leri sınava yetiştirme çabası, misafir,
bu yoğunlukta dikkat etmedim kiloya bu sabah bir çıktım artılardayım çok fena
umarım haftaya aranıza katılırım da eski ye dönerim
Hiç gerek yok kendini yorma kaptanımmac ve kadinlar kulubu ikilisi cok yakistilar Mervem:)
yumurta kirayim 2 tane ozaman:)
soylerim teyzesi:)
onumuzdeki egzersizlere bakacagiz ozaman kuzum:)
tarif var mi Deryam?
cok uzulduysen sana ozgu bir egzersiz paylasayim hemen kuzum :)
Çok sürmez bu bizi de yer @melinda23 ve ben kızıl saçlıyız köy tavuğu gibi ilk bizi yer bu aman tanrımKimseciklerde kalmamis herkes tavuk gibi erkenden yatmis :) ayyy tavuk dedimde canim cektişöle kizarmis olaydi bitane
Günaydın fıstık sarmaGunaydin canlar, mutlu persembeler:) Cumaya son 1. Heyecanla bekliyorum ben yarini
hawar yerlestik gulum, iyiyiz hamdolsun. Sende ne var ne yok, keyifler yerindedir insallah:)
Günaydın fıstık sarma
Bu gecede mi dinlenemedin canimayaktayım canımm ateş nöbetindeyim
amin guzelim:)Günaydın Sevgi Pıtırcıklarım
Sevgi verip Sevgi kazanalım, En önemlisi Rabbim'in Sevdiklerinden olalım ❤ ❤
Eki Görüntüle 1814122
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
Harpy | ODUL | - | - | ||||
CheGuevera | ODUL | 50JJ | - | ||||
melinda23 | ODUL 100JJ | 100IA 10DK Y | - | - | |||
abesle_istigal | ODUL | - | |||||
sevimlicadi0 | 100IA | 50IA | - | ||||
LunaDaisies | - | - | - | - | 100IA | 50JJ | - |
mart09 | - | - | - | - | - | - | |
keping | - | - | - | - | - | - | |
edsofi | ODUL | 100JJ | - | ||||
ddanes | 50M | 100JJ 5DK Y | 50IA | 50M 50JJ | 100IA | - | - |
AKovser | 50JJ | - | |||||
zey zey | 50JJ | - | - | ||||
mugehatun | 100IA 50M | 100JJ 50DK | 50IA 50M | - | |||
kitabi | 50IA | - | - | - | |||
Asyaca | ODUL | - | |||||
tiffany20 | ODUL | - | |||||
Ollalla | ODUL 100IA | - | |||||
gogo2405 | 75IA | 150 DK | 50M | - | |||
bnnu | 100IA | - | |||||
Mavibocuk | - | ||||||
haeshin | ODUL 10DK Y | 150DK | - | - |
Teşekkür ederim tek problemim ilaçlar ağır geliyor sanırım fazla olduğu içinGunaydin canimin ici. Nasil oldun kuzum, agrin/siskinligin gecti mi?
Bir pişmaniye için bunkadar zıplayacağım aklıma gelmezdi yermiyim bir daha aha yazdım şuraya]TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar- oduller, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami ise, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi.
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
DIPNOT: Haftalik egzersizlerimiz 19160. sayfadadir.
CARSAMBA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler.
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Harpy ODUL - - CheGuevera ODUL 50JJ - melinda23 ODUL 100JJ 50M 100IA 10DK Y 50JJ MUAF - - abesle_istigal ODUL DINLENME - sevimlicadi0 100IA 50IA - LunaDaisies - - - - 100IA 50JJ - mart09 - - - - - - keping - - - - - - edsofi ODUL 100JJ - ddanes 50M 100JJ 5DK Y 50IA 50M 50JJ 100IA - - AKovser 100IA MUAF 50JJ - zey zey 50JJ - - mugehatun 75JJ 100IA 50M 100JJ 50DK 50IA 50M - kitabi 50M 50IA - - - Asyaca ODUL - tiffany20 ODUL - Ollalla ODUL 100IA - gogo2405 50M 75IA 150 DK 50M - bnnu DINLENME 100IA - Mavibocuk - haeshin ODUL 10DK Y 150DK - -
TR][/TR]
[/td][/td][/td][/td]
Oy ciğerim yaayaktayım canımm ateş nöbetindeyim
alti ustu 50 tane cekirgem, dun ddanes de yedi onada 50 ziplama yazdim, hak gecmesin kuzum:)Bir pişmaniye için bunkadar zıplayacağım aklıma gelmezdi yermiyim bir daha aha yazdım şuraya
Azcık maç hastası bende kk ve 4. Takım hastasıyım anlaşcağız artık gülümm:))mac ve kadinlar kulubu ikilisi cok yakistilar Mervem:)
Yo onun için demedim Gül yüzlü kaptanım pişmaniye terbiyesizininalti ustu 50 tane cekirgem, dun ddanes de yedi onada 50 ziplama yazdim, hak gecmesin kuzum:)
ohh ohh masallah kuzumGünaydınlar:))
Azcık maç hastası bende kk ve 4. Takım hastasıyım anlaşcağız artık gülümm:))
bak sen su pismaniyeye, zaten tadida guzel degil hihYo onun için demedim Gül yüzlü kaptanım pişmaniye terbiyesizinin
Bana ettiğinden dolayı dedim aman aha şimdi zıplarım ne var ki
Zayıfım ben zayıfım zayıfım zayıfım
Zayıfım ...zayıfım ben zayıfım çook zayıfım
4.takım 23 nisan şarkısı
Ay masallah kuzumaYok kuzum çok şükür iyim :) oda evde emeklemeye başladı kafası ile emekliyor yeni adıda tosba teyzesi çok şeker:)))
Iyi olmana sevindim bitanembende iyiyim canim gece ve sabah kalktigimda cok kotu oluyor bogazim onun haricinde bir sorunum yok Ebrum.
Neden dun stres yaptin kuzum?
Gülüm muhtesem bir fark var arada, gurur duyuyoruz takimca seninleinşallahh canım inşallahh. yaa evet ebruu çok sevindimm çokk hele karnım 14 cm birden gitmiş yetişsem öpcem karnımı
Senin kiz panda degil lutka, o minik kelebekbebek panda kaldi hepimz panda diorz kizimada panda diorm ben ehhehehe
Artik hayirlisi caneHadi bakalım hayırlısı gule ama oglansa ilk ben demiştim bak ona göre:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?