Ahhhh canim kaptanimmmm ne kadar ortak yönumuz varmissss . benim oglumda koligin önde gideniydi inan gece saat 1 de acile giderdik sabah 6da ewe gelirken ogluma hastanede lagmanlar yapardik rontgenler allahimmm aslinda cokta korkuyoruz he bide dogdugunda 2 ay sarilik gecirdik hastanelerde yattik hala anlatinda tuylerim diken diken oluyor . bende tek cocugum o yuzeen asla tek kalmasini istemiorum oglanin . ama onada haksizlik etmek istemiorum o yuzden dogru bi zamnla istiyorum ya kolik olursa ondanda korkuorum oyhhh. Maddi durum kisitli oda var tabi onu pek takmiyorum ama oglana cok para gitmisti malsef .kaptanim tuvalette benim oglan 20 aylik ama cok az kelime bilio" anne gel gaga " baska bisi demio . konusmadan bu yaz tuvaleti ogretememki cokta pisik oluo yazin dusunemiorum artik oooyhhhh zor yawwwyani 3-4 kasigi gecmez mi kuzum,ceza icin soruyorum:))
canimsin:)
yaktin bizi sosyete mantisi:)
iyi geceler kuzummm:)
bende optum nanaktan:)
kanka destegi :))
canim ben tek cocugum.
kalabalik ailelere, kardeslere oyle ozendim ki hayat boyunca..
oglum kolik hastasiydi, gece uyku nedir, gunduz sessizlik nedir bilmeden buyuttum.
esimle bize kalsa oglan 1 bucuk yasina geldiginde hamile olmayi hayal etmistik hep.
ama oglum 3 yasini bitirdi ben cok sukur hamileyim.
eger kardes istiyorsaniz, maddi olarakda uygunsa durumunuz oglun memeden kesildiyse, tuvaleti hallettiyse dusunebilirsin bence:)
İçtim canımcım bilmiyorum mucize olurmu kiiasciyi gorursen sor kuzum:))
canim benim hepiniz cok zorlanmissiniz.
insallah pazartesi sonuclari iyi cikar kuzularin.
sende bak perisan oldun dikkat et biraz kendine.
bu yogunlukta misafirle ugrasma mesela..
insallah feraha cikarsiniz kuzum..
afiyet olsun canim:)
insallah insallahhh:)
ihmal etme ilaclarini, gunde kac kez aliyorsan soyle bize hatirlatalim...
sen gel mastira 63u bekleme:)
misafir ol gel bana, brokoliler yapayim sana:))
oda guzel olmus:)
yarin basgul yuzumuzu guldursun canim:)
canim benim biz kocaman bir aileyiz.
ne sIkIntin olursa yazacaksin elbet.
sen yasitlarina gore hem olgun, hem sorumluluk sahibi birisin..
sinavinda insallah guzel gececek canim..
sen mezun ol ver kilolari yine gitmezsin bir yere:))
iyi geceler kuzum:)
gule gule kullan canim, bende telden kullaniyorum:)
canim takimdaki 2 hafta deneme suren bugun doldu.
yarin guzel bir eksiyle gelirsen, seni listemize dahil etmek istiyoruz.
sonuna kadar birakmayacagim, azimle kilolarimi verecegim diyor musun guzelim? :)
sagol gulum 2 jj cok mutlu etti beni:)
iyi istirahatler canim, insallah yarin iyi hissedersin..
soylemeyeydin ablacim, yarina gider o eksiler gider..
ictin mi yesil cayini, maydanoz suyunu?
5 sosyete mantısı gerçekmiiAaa ben bugünkü menümü yazmamışım ya
Yazim bari utana sıkıla.
Sabah:
2 yumurta,domates, zeytin peynir, çay
öğle:
5 sosyete mantısı, salata
Akşam:
bol bol su
Spor yok, 2lt su.
Yarın eksileri görelim hepimiz işşalah
İşşalah bende
Zor zamanlardı maalesef 3 üde kürtajla sonlandı ama çok şükür kızım var.Neeyyy 4mu aman allahim massallahhh canm allah sana saglik kuvvet versin nasil yaptin onlari abooww ben sok
Nie canm hastamiHerkese iyi geceler ama ben minnak oğlumla sanırım sabahlayacağıZ
Sizleri süt kokulu ödüyoruz
Gece devmlı su da için wc ye gidip gelmekten sabaha kadar inşallah wc olayı hallolur bende de aynı sorun oluyoriçtim akşam ilacımı, şu ana kadar bi hareketlenme olmadı umarım olur sabah
kayısım yok ama zeytinyağını içerim yatmadan bana gece uzun daha ders çalışmam lazım =)1 yemek kasigi zeytinyagi icsende ise yarar kuzum.
ya da evde varsa kuru kayisi..
Pekiben isterim :) ama hastasin diye kiyamam sana:)
iyilestigin zamana erteleyelim...
Hayır teyzesi daha çok minik saat başı emmek istiyor sık sık emzirmeye çalışıyorum ondanÂh
Nie canm hastami
suyum yanımda içiyorum susadıkça, kahve kabız yapmaz mı ki ben öyle biliyorumGece devmlı su da için wc ye gidip gelmekten sabaha kadar inşallah wc olayı hallolur bende de aynı sorun oluyoracılı çiğköfte veya sade kahve bana iyi geliyor
Heee pardon tatlim ya ben dogum yaptin sandim zor gecmis o donem senin icin dedigin gibi rabbim istemesse olmuyor tutumuyor . ondada inan emin olki vardir bi hayr . sukur minnak kizin var :) allah ona uzun saglikli anneli babali omur versin :)İçtim canımcım bilmiyorum mucize olurmu kii
5 sosyete mantısı gerçekmii
Zor zamanlardı maalesef 3 üde kürtajla sonlandı ama çok şükür kızım var.
Evet zeytinyağı çok iyi Allah zihin açıklığı versinkayısım yok ama zeytinyağını içerim yatmadan bana gece uzun daha ders çalışmam lazım =)
teşekkür ederimmmmEvet zeytinyağı çok iyi Allah zihin açıklığı versin
Valla ben içince hemen wc ye...suyum yanımda içiyorum susadıkça, kahve kabız yapmaz mı ki ben öyle biliyorum
Dogru ya 2 aylikti minnakk yerum onu :) saat basi alistirma istersen tatlim 3 saatte bi ideal sende yorulmamis olursun hem oda duzenli yemege alisir :)Hayır teyzesi daha çok minik saat başı emmek istiyor sık sık emzirmeye çalışıyorum ondan
Rica ederim canım :)teşekkür ederimmmm
hasta mi kuzucuk canim, hayirdir??Herkese iyi geceler ama ben minnak oğlumla sanırım sabahlayacağıZ
Sizleri süt kokulu ödüyoruz
gercekten ne cok ortak yonumuz varmis, sarilik haric sanki beni yaziyorsn dedim:)Ahhhh canim kaptanimmmm ne kadar ortak yönumuz varmissss . benim oglumda koligin önde gideniydi inan gece saat 1 de acile giderdik sabah 6da ewe gelirken ogluma hastanede lagmanlar yapardik rontgenler allahimmm aslinda cokta korkuyoruz he bide dogdugunda 2 ay sarilik gecirdik hastanelerde yattik hala anlatinda tuylerim diken diken oluyor . bende tek cocugum o yuzeen asla tek kalmasini istemiorum oglanin . ama onada haksizlik etmek istemiorum o yuzden dogru bi zamnla istiyorum ya kolik olursa ondanda korkuorum oyhhh. Maddi durum kisitli oda var tabi onu pek takmiyorum ama oglana cok para gitmisti malsef .kaptanim tuvalette benim oglan 20 aylik ama cok az kelime bilio" anne gel gaga " baska bisi demio . konusmadan bu yaz tuvaleti ogretememki cokta pisik oluo yazin dusunemiorum artik oooyhhhh zor yawww
afiyet olsun ablacim:)İçtim canımcım bilmiyorum mucize olurmu kii
kolay gelsin canim:)kayısım yok ama zeytinyağını içerim yatmadan bana gece uzun daha ders çalışmam lazım =)
bende bu aralar türk kahvesine sardım belki bana da iyi gelir ne malum =)Valla ben içince hemen wc ye...Belki benim bünyeme iyi geliyordur
Evet dr da aynını dedi uyuyor göğsümde almıyor sonra acıkıyor dr altını aç uyandır yine emzir dedi ama her seferinde uyanmıyor kiDogru ya 2 aylikti minnakk yerum onu :) saat basi alistirma istersen tatlim 3 saatte bi ideal sende yorulmamis olursun hem oda duzenli yemege alisir :)
masallah minige, bol bol emsin insallah anne sutunu:)Hayır teyzesi daha çok minik saat başı emmek istiyor sık sık emzirmeye çalışıyorum ondan
Eweeettt hemde 5 tane beeeesşssssss inanabiliomusunnnİçtim canımcım bilmiyorum mucize olurmu kii
Türk kahvesi candır. Hiç içmezdim bir Boşnakla evlenince tiryakisi oldum :)bende bu aralar türk kahvesine sardım belki bana da iyi gelir ne malum =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?