Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ahhhh canim kaptanimmmm ne kadar ortak yönumuz varmissss . benim oglumda koligin önde gideniydi inan gece saat 1 de acile giderdik sabah 6da ewe gelirken ogluma hastanede lagmanlar yapardik rontgenler allahimmm aslinda cokta korkuyoruz he bide dogdugunda 2 ay sarilik gecirdik hastanelerde yattik hala anlatinda tuylerim diken diken oluyor . bende tek cocugum o yuzeen asla tek kalmasini istemiorum oglanin . ama onada haksizlik etmek istemiorum o yuzden dogru bi zamnla istiyorum ya kolik olursa ondanda korkuorum oyhhh. Maddi durum kisitli oda var tabi onu pek takmiyorum ama oglana cok para gitmisti malsef .kaptanim tuvalette benim oglan 20 aylik ama cok az kelime bilio" anne gel gaga " baska bisi demio . konusmadan bu yaz tuvaleti ogretememki cokta pisik oluo yazin dusunemiorum artik oooyhhhh zor yawww

İçtim canımcım bilmiyorum mucize olurmu kii
5 sosyete mantısı gerçekmii
Neeyyy 4mu aman allahim massallahhh canm allah sana saglik kuvvet versin nasil yaptin onlari abooww ben sok
Zor zamanlardı maalesef 3 üde kürtajla sonlandı ama çok şükür kızım var.

Gece devmlı su da için wc ye gidip gelmekten sabaha kadar inşallah wc olayı hallolur bende de aynı sorun oluyor acılı çiğköfte veya sade kahve bana iyi geliyor
suyum yanımda içiyorum susadıkça, kahve kabız yapmaz mı ki ben öyle biliyorum

Heee pardon tatlim ya ben dogum yaptin sandim zor gecmis o donem senin icin dedigin gibi rabbim istemesse olmuyor tutumuyor . ondada inan emin olki vardir bi hayr . sukur minnak kizin var :) allah ona uzun saglikli anneli babali omur versin :)

Hayır teyzesi daha çok minik saat başı emmek istiyor sık sık emzirmeye çalışıyorum ondan
Dogru ya 2 aylikti minnakk yerum onu :) saat basi alistirma istersen tatlim 3 saatte bi ideal sende yorulmamis olursun hem oda duzenli yemege alisir :)

Herkese iyi geceler ama ben minnak oğlumla sanırım sabahlayacağıZ
Sizleri süt kokulu ödüyoruz
hasta mi kuzucuk canim, hayirdir??

gercekten ne cok ortak yonumuz varmis, sarilik haric sanki beni yaziyorsn dedim:)
Akin birkac gundur tuvaleti ogrenmeye basliyor biliyorsunuz.
kendisi dilli duduktur, hic susmaz gun boyu:)
dogasiya kadar 3bucuk yasi bitecek insallah.
bence sende biraz daha bekle en azindan 6 ay daha bekle kuzum.

afiyet olsun ablacim:)

kayısım yok ama zeytinyağını içerim yatmadan bana gece uzun daha ders çalışmam lazım =)
kolay gelsin canim:)

Dogru ya 2 aylikti minnakk yerum onu :) saat basi alistirma istersen tatlim 3 saatte bi ideal sende yorulmamis olursun hem oda duzenli yemege alisir :)
Evet dr da aynını dedi uyuyor göğsümde almıyor sonra acıkıyor dr altını aç uyandır yine emzir dedi ama her seferinde uyanmıyor ki napim alıştım artık

Eweeettt hemde 5 tane beeeesşssssss inanabiliomusunnn kocman kocmannnn sosyetelerrr mugehatun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…