Tesekkur ederim canimAllah kolaylık versin iyi geceler
ay yok hiç çekmedi canım mantımı o da ne lugatımdan sildim ben O kelimeyiSus kiz valla kaptan ceza yazi verir sonra çekirge gibi gece gece hoplatir bizi
Hep muge yuzundenmugehatun
Kocman sosyeteleri ye sonra hala acim deşasirdiimmm misss gibi yumurta dururken git sen manti ye ben sana yumurta mantisi tarifi verim en iyisi :) hayeller sosyete mantisi gercekler yumurta mantisi
KOLAY GELSİNNNN=),Kizlar aksam yemegi hazirligina geciyorum ben, hepinize iyi geceler, Allah rahatlik versin
İşte buuu önemli olan daha da hırslanmak açık sözlülüğün ve hırsından dolayıYarın acısını çıkartcam dışardaydım tüm gün akşamda üşendim biliyon mu
İşte buuu önemli olan daha da hırslanmak açık sözlülüğün ve hırsından dolayı
Tesekkurler canimKOLAY GELSİNNNN=),
Sevdigimizden yukleniyoruz kuzum, iyi geceler :)Dimi cancağğzımm önemli olan birbirimize destek olabilmek iyki varsn
Sizde iyiki vardınız ve iyiki burdayım inşallah iki hafta sonra listeye girerim beni sizinle tanıştıran canımıDimi cancağğzımm önemli olan birbirimize destek olabilmek iyki varsn
Sende iyiki aramiza katildin, takimin pozitif enerjisi yukseldi:)Sizde iyiki vardınız ve iyiki burdayım inşallah iki hafta sonra listeye girerim beni sizinle tanıştıran canımıabesle_istigal ve sizleri çok çok öpüyorm
Çok daha enerjik bomba gibi omuz omuza olucaz yaşasın kadın dayanışmasıSende iyiki aramiza katildin, takimin pozitif enerjisi yukseldi:)
Tuh kacmadi gozundencanim oneo sakiz mi?
Allah kabul etsin kuzum:)
canim makarnayi ne kadar yedin??
ne kadar minnak olcu verir misin canim:)Tuh kacmadi gozunden
Yok kaptanim minnak puskevitttt
N**** (Siyahi) gibi biskrem gibi kaptanimne kadar minnak olcu verir misin canim:)
hic kacar mi:))
Evet biz 2000yilinda tanistikkkSende iyiki aramiza katildin, takimin pozitif enerjisi yukseldi:)
tamam canim:)N**** (Siyahi) gibi biskrem gibi kaptanim
1tane aldim arkadaslar yiyordu hic almamda canim cektiii:):):)
Olcu bir iki lokmalik kadar:)
dostlugunuz baki olsun canim:)Evet biz 2000yilinda tanistikkk
Masallah yillardir oyleeee
Cok hirslidir ve feci hirslandirir
Tam takim ruhuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?