Benimde kızım 4.hamileliğim ilk üçünde ne kadar kastıysam 4.o kadar rahattım düşük tehdidine rağmen hoydur hoydur gezdim eşim araba kullanmayı öğrenirken arabadaydım sonuç kızım oldu . Allah vereceksé nasipse her türlü oluyo yoksa olmuyo o yüzden rahat ol canım.gülüm rabbim yaşatmasın hani senin geçmişte kötü bir şey olmamış ya bana göre çok çok daha rahatsın.ben normal şeyleri bile bazen dert ediniyorum kafamda hep acaba var o acabalarda beni sürekli aynı şeyleri düşündürüyor.bakıyorum foruma 1 kaybı yada 2 kaybı olanlar hep benim gibi pimpirikli
Öğünler belli değil canım neyi ne vakit yedin.menümle geldim =)
1 çatal peynir
7 zeytin
1 domates
1 dilim ekmek
1 avuç leblebi
yarım haşlanmış patates
1 minik ısırık köfte
1 kase yoğurt
2 grisini
1 şekersiz sütlü kahve
su 2lt
50 jj
100 IA
leslie 3 mil
50 mekik
Oy kıyamam kuzularada sanada çok geçmiş olsun canım.Ben geldimm. Hemen detaylari yazayim.
Goz randevumuz iyi gecmedi maalesef ikisininde gozleri maalesef ki bozuk. Ilacla olcum yaptilar yeniden canlari yandi baya 10 ar dk arayla 3 kez ilac damlattilar gozlerine goz bebeklerini buyutup daha iyi analiz etmek icin. Ikisini birden durdurmak cok zorladi beni perisan olduk hep beraber. Sonra Dr. Pazartesi tekrar kuculmus haliyle yeniden olcum yapicam kesin o zaman bisey soyleyebilirim dedi. Sonra avm ye gittik yarin ki gosterileri icin alinacaklar vardi saatlerce gezindik. Simdi de benim bu kadar yorgunluga bunyem dayanmadi su an fmf atagim basladi. Yarina iyice artarak devam edecek sicak su torbasiyla yatiyorum. Yarin bir de gosterileri de var ne yapicam sasirdim kaldim. Fmf atagimdan dolayi su an karnim 6 aylik hamile gibi bacaklarim para para gomuluyor her yerim davul oldu.
Iyi geceler herkese,Arzu halsiz,Arzu yorgun,Arzu hasta,Arzu kaçar ...
asciyi gorursen sor kuzum:))Ben yapmadım kuzum:) Yemekhanede yedim. Ama nasıl yapıldığını bende merak ediyorum tadı çok güzel:)
canim benim hepiniz cok zorlanmissiniz.Ben geldimm. Hemen detaylari yazayim.
Goz randevumuz iyi gecmedi maalesef ikisininde gozleri maalesef ki bozuk. Ilacla olcum yaptilar yeniden canlari yandi baya 10 ar dk arayla 3 kez ilac damlattilar gozlerine goz bebeklerini buyutup daha iyi analiz etmek icin. Ikisini birden durdurmak cok zorladi beni perisan olduk hep beraber. Sonra Dr. Pazartesi tekrar kuculmus haliyle yeniden olcum yapicam kesin o zaman bisey soyleyebilirim dedi. Sonra avm ye gittik yarin ki gosterileri icin alinacaklar vardi saatlerce gezindik. Simdi de benim bu kadar yorgunluga bunyem dayanmadi su an fmf atagim basladi. Yarina iyice artarak devam edecek sicak su torbasiyla yatiyorum. Yarin bir de gosterileri de var ne yapicam sasirdim kaldim. Fmf atagimdan dolayi su an karnim 6 aylik hamile gibi bacaklarim para para gomuluyor her yerim davul oldu.
afiyet olsun canim:)Menüm
Sabah
Yulaf süt
2 kuru kayısı
2 haşlanmış yumurta
Ara 3badem 3 kaju
Öğlen
1 kase yayla
Tavuk
1 sk sebzeli pilav
Yoğurt
Jelapeno
Ara
Sütlü kahve
1 kare bitter
Akşam
4 mercimek köftesi
2 sk lahana
Yoğurt
Su
Yeşilçay 1 içtim 1 daha içicem
Spor body int
3000-4000 ararsı adım (Bebek arabası iterek.)
insallah insallahhh:)Şimdi maydanoz suyumu içiyorumYarın güzel bir eksi gelir umarım:)
ihmal etme ilaclarini, gunde kac kez aliyorsan soyle bize hatirlatalim...kullanıyorum tabi de son 1 hafta 10 gündür unuttum içmeyi. ilaçtan nefret ediyorum hep te dzensiz kullanıyorum maalesef
sen gel mastira 63u bekleme:)Keşke bir mucize olsa ben sabah 63 kilo uyansam doğrudan Amerika'ya mastır yapmaya giderdim
oda guzel olmus:)Ben maydonozu hiç yormadım limonu sıktım hepsini bir yedim
yarin basgul yuzumuzu guldursun canim:)Zar zor iki bardak yesil cayda ictim ama bakalim bir etkisi olcak mi yarina bir mucize geliscek mi. Bu haftada ümidim yok ama hayirlisi.
canim benim biz kocaman bir aileyiz.Kaptanim vallaha isler gözümü hic korkutmuyor orda problem yokta su sinav cok gözümü korkutuyor ya . Hani sinav olmasa kafam rahat olcak bide cumartesi is var cünkü. O yüzden zaten pazartesiden basladim ögrenmeye. Allahin izniyle bununda üstesinden gelirim ben. Yani aslinda herseyi yapabilirim ama ben cok takarim bir haftanin bütün planini bir hafta önceden yaparim. Herseyi cok stress yapip takiyorum asil problem orda yoksa üstesinden gelirim. Ama destegin icin cok sagol. Iyiki bu gruba gelmisim ya ne güzel ablalarim oldu akil danisabildigim. Bana destek olan. Hepiniz ayri ayri hayatimin bir parcasi oldunuz resmen. Bir problemim olsa veya iyi bir olay gecse basimda ilk burda paylasir oldum. Ben kilo vermesem mi acaba birakamam ben burayi. Ay duyguladim gözlerim doldu ya
Hosgeldin canim biz tanismamistik galiba. Ben Büsra. 18 yasind ave ögrenciyim. 1.70 boyunda 68 kiloyum. Insaallah el birligi ile verecegiz bu kilolari :)
Gecmis olsun canim önceden önlemini al hasta olmadan. InsaAllah yarina biseyin kalmaz
iyi geceler kuzum:)Iyi geceler canlarm:)
gule gule kullan canim, bende telden kullaniyorum:)Aynen cnmYawrukush yükledim bugün öyle yürüyüş e çıktım çok saol satın almicam
canim takimdaki 2 hafta deneme suren bugun doldu.Kahvalti - 3 yumurtali omlet 2 dilim ekmek
Ogle 3 adet haslanmis kofte buyuktu bir az
Aksam 1 kase yogurt - midem bulaniyordu anca yedim
Ilaveten
6 kayisi kurusu
3 hurma
2 litre su
2 yesil cay
3 maydonoz suyu
1 bardak maden suyu
3500 adim
sagol gulum 2 jj cok mutlu etti beni:)Manüm
Kahvaltı
Kk süzme peynir
Salatalık Marol
Çay
İki dilim kadar pide ince yapılır burada
Öğlen
Çeyrek tavuk dürüm bir bardak ayran
Akşam
İki kaşık tavuklu bulgur pilavı bir sürü maydonoz iki tane turşu
Su
9317 adım
52jj( 2 tanesi de benden gitsin kaptanıma dedim Nasıl fedakarım Nasıl)
Bitti bu kadar
Ha birde kuraklıkta kalmış deve gibi su içtim
iyi istirahatler canim, insallah yarin iyi hissedersin..Iyi geceler herkese,Arzu halsiz,Arzu yorgun,Arzu hasta,Arzu kaçar ...
soylemeyeydin ablacim, yarina gider o eksiler gider..Bende artıdayım bu arada söylemeden geçemiyciim
canim yarin sabaha wc sonrasi, ac karnina ve mumkunse ciplak :) olarak tartiliyoruz , buraya yaziyoruz.Kızlar mrb , iki gündür yoğunum foruma sık sık giremiyorum dün hariç 350 mesaj birikmiş
Son menülere bakıp kendi menümü de yazayım, bir de yarın saat kaçta kilo bildirimi yapıyoruz, buraya mı yazıyoruz malum ilk haftam benim
Teşekkür ederim canimcanim yarin sabaha wc sonrasi, ac karnina ve mumkunse ciplak :) olarak tartiliyoruz , buraya yaziyoruz.
baslangic kilon:
yarinki kilon:
aradaki fark: seklinde:)
canim oneo sakiz mi?Sabah
Omlet
Domates roka zeytin peynir
Yarim dilim tbe tahin pekmez
3fincan yesilcay tarcin kabuguyla demledim superrr
Ogle yok
15.30
Et sote az yagli sebzeli
Salata
2yk pirasa zeytinyagli
2kase yogurt
18.00
1bardak ayran
Yarim avuc kavrulmamis cerez
Form mix diye birsey peyman yapmis cok guzel
1 oneo
Az once 2 cilek
3yk yogurt biberli limonlu bunada bugun basladim
Su 2.5lt
Buyuuuk bardak maydonoz suyu
Spor yazmistim
Allah kabul etsin kuzum:)Menüm
Sahur
1 fincan yeşilçay
1 fincan bitki çayı
5 kuru kayısı
su
İftar
1 kase çorba
2 balık köftesi
1 dilim çavdar ekmeği
2 fincan çay
1 lt su
canim makarnayi ne kadar yedin??Menüye ek yeşillik salata ve 2 bardak yeşil çay var :)
Eki Görüntüle 1814710 Eki Görüntüle 1814711 Eki Görüntüle 1814712 Eki Görüntüle 1814714
rica ederim hatta soyle kuzum.Teşekkür ederim canim
Amin canım, çok teşekkür ederimcanim oneo sakiz mi?
Allah kabul etsin kuzum:)
canim makarnayi ne kadar yedin??
Canım çok az, bir tabağın yarısından da az yedimcanim oneo sakiz mi?
Allah kabul etsin kuzum:)
canim makarnayi ne kadar yedin??
Ne demek kaptanım görevim sizi Mutlu etmekasciyi gorursen sor kuzum:))
canim benim hepiniz cok zorlanmissiniz.
insallah pazartesi sonuclari iyi cikar kuzularin.
sende bak perisan oldun dikkat et biraz kendine.
bu yogunlukta misafirle ugrasma mesela..
insallah feraha cikarsiniz kuzum..
afiyet olsun canim:)
insallah insallahhh:)
ihmal etme ilaclarini, gunde kac kez aliyorsan soyle bize hatirlatalim...
sen gel mastira 63u bekleme:)
misafir ol gel bana, brokoliler yapayim sana:))
oda guzel olmus:)
yarin basgul yuzumuzu guldursun canim:)
canim benim biz kocaman bir aileyiz.
ne sIkIntin olursa yazacaksin elbet.
sen yasitlarina gore hem olgun, hem sorumluluk sahibi birisin..
sinavinda insallah guzel gececek canim..
sen mezun ol ver kilolari yine gitmezsin bir yere:))
iyi geceler kuzum:)
gule gule kullan canim, bende telden kullaniyorum:)
canim takimdaki 2 hafta deneme suren bugun doldu.
yarin guzel bir eksiyle gelirsen, seni listemize dahil etmek istiyoruz.
sonuna kadar birakmayacagim, azimle kilolarimi verecegim diyor musun guzelim? :)
sagol gulum 2 jj cok mutlu etti beni:)
iyi istirahatler canim, insallah yarin iyi hissedersin..
soylemeyeydin ablacim, yarina gider o eksiler gider..
ictin mi yesil cayini, maydanoz suyunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?