Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cnm kadriyem yarın ciddi ekside olucaksın eminim inşallah hedeflediğin kiloya en kısa sürede geleceksin bende seni 16 yıldır tanıyosam iatediğini elde etmeden bırakmazsın abesle_istigal

Asyam bizde. BUgun esimle 2ci cocugu dusunduk hano ne zamn olursa hem oglum icin hemde 2cocuk icin iyi olur falan falan iste gecimden konustuk ne zamn olmali falan . ben hep 2cocuklu olan herkese sordum kimi dediki hemen ardindan olmali ikisi bir arkads gibi buyusun kimi okula baslamadan 1 sene once olmali dedi. Hani kaynassinlar 1 yasina kadar ve okul hayatindada annenin cocuguyla ilgilenebilir dedi diger bebeklikten cikiyor dedi , bilmiyorum vallahi sizce

sabah peynir zeytin domates arada leblebiyle kahveyi
öğlen patatesle köfteyi yedim
akşamda yoğurtla grisiniyi

Neeyyy 4mu aman allahim massallahhh canm allah sana saglik kuvvet versin nasil yaptin onlari abooww ben sok

elimden geleni yaparım bundan sonra=)

YENI UYELERIMIZE HATIRLATMA

• Canlar yarin sabah ac karnina, wc sonrasi ve mumkunse anadan uryan bir sekilde tartilip en gec oglene kadar kilo bildirimlerinizi yapmayi unutmayin..
  • Yarin basgul hepimizin yuzunu guldursun insallah
bi ayrıntımı paylaşmak istiyorum benim wc ye çıkmamda problem var hatta gecikince ilaç kullanıyorum anca öyle oluyor tartıda fazla çıkma ihtimalim çok yüksek ben napacam

Kaptanim sen hala uyaniksin saat kac orda sen uyumuon mu napyon

Canım çok az, bir tabağın yarısından da az yedim
yani 3-4 kasigi gecmez mi kuzum,ceza icin soruyorum:))

Ne demek kaptanım görevim sizi Mutlu etmek
canimsin:)

yaktin bizi sosyete mantisi:)

İyi geceler ❤
iyi geceler kuzummm:)

Herkese tatlı rüyalar öpüyorum Gül yanaklarınızdan
bende optum nanaktan:)

Cnm kadriyem yarın ciddi ekside olucaksın eminim inşallah hedeflediğin kiloya en kısa sürede geleceksin bende seni 16 yıldır tanıyosam iatediğini elde etmeden bırakmazsın abesle_istigal
kanka destegi :))

canim ben tek cocugum.
kalabalik ailelere, kardeslere oyle ozendim ki hayat boyunca..
oglum kolik hastasiydi, gece uyku nedir, gunduz sessizlik nedir bilmeden buyuttum.
esimle bize kalsa oglan 1 bucuk yasina geldiginde hamile olmayi hayal etmistik hep.
ama oglum 3 yasini bitirdi ben cok sukur hamileyim.
eger kardes istiyorsaniz, maddi olarakda uygunsa durumunuz oglun memeden kesildiyse, tuvaleti hallettiyse dusunebilirsin bence:)

YENI UYELERIMIZE HATIRLATMA

• Canlar yarin sabah ac karnina, wc sonrasi ve mumkunse anadan uryan bir sekilde tartilip en gec oglene kadar kilo bildirimlerinizi yapmayi unutmayin..
  • Yarin basgul hepimizin yuzunu guldursun insallah
bi ayrıntımı paylaşmak istiyorum benim wc ye çıkmamda problem var hatta gecikince ilaç kullanıyorum anca öyle oluyor tartıda fazla çıkma ihtimalim çok yüksek ben napacam
Şimdi ilaç içseniz sabaha kadar wc çıkarsınız olmaz mı ?

Gercekten detayli yazmami istermisin?
Bu cok uzun bir yazi olur cunku...

elimden geleni yaparım bundan sonra=)
tamamdir guzelim:)

tuvaletini yapana kadar bekleyebilirsin canim, yapamazsanda oyle bildirim yapabilirsin..

Kaptanim sen hala uyaniksin saat kac orda sen uyumuon mu napyon
saat 16 burada:)
kiz bir ogrenemedin saatleri:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…