- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
- 158
Cnm kadriyem yarın ciddi ekside olucaksın eminim inşallah hedeflediğin kiloya en kısa sürede geleceksin bende seni 16 yıldır tanıyosam iatediğini elde etmeden bırakmazsınSabah
Omlet
Domates roka zeytin peynir
Yarim dilim tbe tahin pekmez
3fincan yesilcay tarcin kabuguyla demledim superrr
Ogle yok
15.30
Et sote az yagli sebzeli
Salata
2yk pirasa zeytinyagli
2kase yogurt
18.00
1bardak ayran
Yarim avuc kavrulmamis cerez
Form mix diye birsey peyman yapmis cok guzel
1 oneo
Az once 2 cilek
3yk yogurt biberli limonlu bunada bugun basladim
Su 2.5lt
Buyuuuk bardak maydonoz suyu
Spor yazmistim
İyi geceler :)Herkese tatlı rüyalar öpüyorum Gül yanaklarınızdan
Oyle oluomuuuuBen maydonozu hiç yormadım limonu sıktım hepsini bir yedim
Asyam bizde. BUgun esimle 2ci cocugu dusunduk hano ne zamn olursa hem oglum icin hemde 2cocuk icin iyi olur falan falan iste gecimden konustuk ne zamn olmali falan . ben hep 2cocuklu olan herkese sordum kimi dediki hemen ardindan olmali ikisi bir arkads gibi buyusun kimi okula baslamadan 1 sene once olmali dedi. Hani kaynassinlar 1 yasina kadar ve okul hayatindada annenin cocuguyla ilgilenebilir dedi diger bebeklikten cikiyor dedi , bilmiyorum vallahi sizcedaha iyi gibiler ama gece çıkar ortaya bakalım. gece ateşleniolar saolasın sorduğun için.
kızım 4.5 oğlum 6 haziranda 6 olcak işte
ayy mevsim değişimi uçuşan çiçek böcek sanırım canım
teşekkür ederim canım
aramıza hoşgeldin canım. Derya ben 30 yaşındayım 2 çocuk annesiyim. umarım sağlıkla veririz birlikte kilolarımızı
eline emeğine sağlık hayat..
bayılıyorum sporuna süperr
hakkaten 1 az 2 çok derlerdide anlayamazdım. şimdi çivi gibi her dakika beynime işliyor bu söz :)
sabah peynir zeytin domates arada leblebiyle kahveyiBenimde kızım 4.hamileliğim ilk üçünde ne kadar kastıysam 4.o kadar rahattım düşük tehdidine rağmen hoydur hoydur gezdim eşim araba kullanmayı öğrenirken arabadaydım sonuç kızım oldu . Allah vereceksé nasipse her türlü oluyo yoksa olmuyo o yüzden rahat ol canım.
Öğünler belli değil canım neyi ne vakit yedin.
Oy kıyamam kuzularada sanada çok geçmiş olsun canım.
Neeyyy 4mu aman allahim massallahhh canm allah sana saglik kuvvet versin nasil yaptin onlari abooww ben sokBenimde kızım 4.hamileliğim ilk üçünde ne kadar kastıysam 4.o kadar rahattım düşük tehdidine rağmen hoydur hoydur gezdim eşim araba kullanmayı öğrenirken arabadaydım sonuç kızım oldu . Allah vereceksé nasipse her türlü oluyo yoksa olmuyo o yüzden rahat ol canım.
Öğünler belli değil canım neyi ne vakit yedin.
Oy kıyamam kuzularada sanada çok geçmiş olsun canım.
elimden geleni yaparım bundan sonra=)eyvah eyvah, artik geri donusumuz yok
canim az yeme gunluk en az 1200-1300 kalori almalisin.
yoksa az yediginde vucudun kitlik var sanip, yediklerinin hepsini depoluyor, kilo veremiyorsun.
kararinda her seyden doyacak kadar ye guzelim
tamam kuzum ilik suda olur
sagol canimmmm
bi ayrıntımı paylaşmak istiyorum benim wc ye çıkmamda problem var hatta gecikince ilaç kullanıyorum anca öyle oluyor tartıda fazla çıkma ihtimalim çok yüksek ben napacamYENI UYELERIMIZE HATIRLATMA
- Canlar yarin sabah ac karnina, wc sonrasi ve mumkunse anadan uryan
bir sekilde tartilip en gec oglene kadar kilo bildirimlerinizi yapmayi unutmayin.. - Yarin basgul hepimizin yuzunu guldursun insallah
Kaptanim sen hala uyaniksin saat kac orda sen uyumuon mu napyonasciyi gorursen sor kuzum:))
canim benim hepiniz cok zorlanmissiniz.
insallah pazartesi sonuclari iyi cikar kuzularin.
sende bak perisan oldun dikkat et biraz kendine.
bu yogunlukta misafirle ugrasma mesela..
insallah feraha cikarsiniz kuzum..
afiyet olsun canim:)
insallah insallahhh:)
ihmal etme ilaclarini, gunde kac kez aliyorsan soyle bize hatirlatalim...
sen gel mastira 63u bekleme:)
misafir ol gel bana, brokoliler yapayim sana:))
oda guzel olmus:)
yarin basgul yuzumuzu guldursun canim:)
canim benim biz kocaman bir aileyiz.
ne sIkIntin olursa yazacaksin elbet.
sen yasitlarina gore hem olgun, hem sorumluluk sahibi birisin..
sinavinda insallah guzel gececek canim..
sen mezun ol ver kilolari yine gitmezsin bir yere:))
iyi geceler kuzum:)
gule gule kullan canim, bende telden kullaniyorum:)
canim takimdaki 2 hafta deneme suren bugun doldu.
yarin guzel bir eksiyle gelirsen, seni listemize dahil etmek istiyoruz.
sonuna kadar birakmayacagim, azimle kilolarimi verecegim diyor musun guzelim? :)
sagol gulum 2 jj cok mutlu etti beni:)
iyi istirahatler canim, insallah yarin iyi hissedersin..
soylemeyeydin ablacim, yarina gider o eksiler gider..
ictin mi yesil cayini, maydanoz suyunu?
yani 3-4 kasigi gecmez mi kuzum,ceza icin soruyorum:))Canım çok az, bir tabağın yarısından da az yedim
canimsin:)Ne demek kaptanım görevim sizi Mutlu etmek
yaktin bizi sosyete mantisi:)Aaa ben bugünkü menümü yazmamışım ya
Yazim bari utana sıkıla.
Sabah:
2 yumurta,domates, zeytin peynir, çay
öğle:
5 sosyete mantısı, salata
Akşam:
bol bol su
Spor yok, 2lt su.
Yarın eksileri görelim hepimiz işşalah
İşşalah bende
iyi geceler kuzummm:)İyi geceler ❤
bende optum nanaktan:)Herkese tatlı rüyalar öpüyorum Gül yanaklarınızdan
kanka destegi :))Cnm kadriyem yarın ciddi ekside olucaksın eminim inşallah hedeflediğin kiloya en kısa sürede geleceksin bende seni 16 yıldır tanıyosam iatediğini elde etmeden bırakmazsınabesle_istigal
canim ben tek cocugum.Asyam bizde. BUgun esimle 2ci cocugu dusunduk hano ne zamn olursa hem oglum icin hemde 2cocuk icin iyi olur falan falan iste gecimden konustuk ne zamn olmali falan . ben hep 2cocuklu olan herkese sordum kimi dediki hemen ardindan olmali ikisi bir arkads gibi buyusun kimi okula baslamadan 1 sene once olmali dedi. Hani kaynassinlar 1 yasina kadar ve okul hayatindada annenin cocuguyla ilgilenebilir dedi diger bebeklikten cikiyor dedi , bilmiyorum vallahi sizce
Tatlim kasik sayisi onemli bizim icin :)Canım çok az, bir tabağın yarısından da az yedim
YENI UYELERIMIZE HATIRLATMA
- Canlar yarin sabah ac karnina, wc sonrasi ve mumkunse anadan uryan
bir sekilde tartilip en gec oglene kadar kilo bildirimlerinizi yapmayi unutmayin.. - Yarin basgul hepimizin yuzunu guldursun insallah
Şimdi ilaç içseniz sabaha kadar wc çıkarsınız olmaz mı ?bi ayrıntımı paylaşmak istiyorum benim wc ye çıkmamda problem var hatta gecikince ilaç kullanıyorum anca öyle oluyor tartıda fazla çıkma ihtimalim çok yüksek ben napacam
Gercekten detayli yazmami istermisin?Asyam bizde. BUgun esimle 2ci cocugu dusunduk hano ne zamn olursa hem oglum icin hemde 2cocuk icin iyi olur falan falan iste gecimden konustuk ne zamn olmali falan . ben hep 2cocuklu olan herkese sordum kimi dediki hemen ardindan olmali ikisi bir arkads gibi buyusun kimi okula baslamadan 1 sene once olmali dedi. Hani kaynassinlar 1 yasina kadar ve okul hayatindada annenin cocuguyla ilgilenebilir dedi diger bebeklikten cikiyor dedi , bilmiyorum vallahi sizce
tamamdir guzelim:)elimden geleni yaparım bundan sonra=)
tuvaletini yapana kadar bekleyebilirsin canim, yapamazsanda oyle bildirim yapabilirsin..bi ayrıntımı paylaşmak istiyorum benim wc ye çıkmamda problem var hatta gecikince ilaç kullanıyorum anca öyle oluyor tartıda fazla çıkma ihtimalim çok yüksek ben napacam
saat 16 burada:)Kaptanim sen hala uyaniksin saat kac orda sen uyumuon mu napyon
tamam kaptanım =)tamamdir guzelim:)
tuvaletini yapana kadar bekleyebilirsin canim, yapamazsanda oyle bildirim yapabilirsin..
saat 16 burada:)
kiz bir ogrenemedin saatleri:)
ben isterim :) ama hastasin diye kiyamam sana:)Gercekten detayli yazmami istermisin?
Bu cok uzun bir yazi olur cunku...
içtim akşam ilacımı, şu ana kadar bi hareketlenme olmadı umarım olur sabahŞimdi ilaç içseniz sabaha kadar wc çıkarsınız olmaz mı ?
1 yemek kasigi zeytinyagi icsende ise yarar kuzum.içtim akşam ilacımı, şu ana kadar bi hareketlenme olmadı umarım olur sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?