- 13 Nisan 2016
- 1.533
- 8.190
- 73
- 39
Çoook teşekkürler öpüyorummmmmasallah minige, bol bol emsin insallah anne sutunu:)
geceniz guzel, huzurlu gecsin canim:)
Senin icin zor degilse sen bilirsin tatlim ama daha isi var yemegi var camasiri var saat basi olunca zor olur senin icin dedim . butnunu sık uyanir en fazla 2 3 gun zorla uyandirirsin daha sonra otomatige baglamis hibi kendi kalkar 3 saatte biEvet dr da aynını dedi uyuyor göğsümde almıyor sonra acıkıyor dr altını aç uyandır yine emzir dedi ama her seferinde uyanmıyor kinapim alıştım artık
bende nescafe içiyordum hep yeni kahve fincanı hediye geldi onunla bi heveslendim içeyim dedimTürk kahvesi candır. Hiç içmezdim bir Boşnakla evlenince tiryakisi oldum :)
Evet gündüz tekim o uyurken ya uyuyorum ya işlerimi yapıyorum zor bazen zorla emiyor o zaman uyuyor alışacak inşallahSenin icin zor degilse sen bilirsin tatlim ama daha isi var yemegi var camasiri var saat basi olunca zor olur senin icin dedim . butnunu sık uyanir en fazla 2 3 gun zorla uyandirirsin daha sonra otomatige baglamis hibi kendi kalkar 3 saatte bi
canımı çektirdin ya
bende nescafe içiyordum hep yeni kahve fincanı hediye geldi onunla bi heveslendim içeyim dedim
Yawrukush teşekkür ederimm kaptanım
selülit yapıyo diye biliyorum benİyi yapmışsın hiç değilse türk kahvesi bir tane çok faydalı nescafe ise çok zararlı diyor diyetisyenler
Aslında selülit evet ama ondan ziyada nescafe içinde kimyasal çok tatlandırıcı var vs bu kafein de kalp ritmini bozduğu için hergün içilmesi veya çok tüketilmesi kalp tıkanıklığına kadar götürüyor. Türk kahvesinin fazlası da zarar herşeyde olduğu gibi ama faydası çok diye biliyorum canımselülit yapıyo diye biliyorum ben
Sus kiz valla kaptan ceza yazi verir sonra çekirge gibi gece gece hoplatir bizicanımı çektirdin ya
Siz en iyisi hic birini icmeinAslında selülit evet ama ondan ziyada nescafe içinde kimyasal çok tatlandırıcı var vs bu kafein de kalp ritmini bozduğu için hergün içilmesi veya çok tüketilmesi kalp tıkanıklığına kadar götürüyor. Türk kahvesinin fazlası da zarar herşeyde olduğu gibi ama faydası çok diye biliyorum canım
:))Siz en iyisi hic birini icmein
Keşke spor yapsaydın hepsiiii erir giderdi ama olsun :))Ayyy lütfen yapmayın böyle ağlıcaaam şuan açım ama bakın eridi gitti bence o mantılar
sonucta sadece onu yedım ve kac saaattır acım!!gogo2405
Sosyete mantisi yedin diye aksam ac kaldin canim.Ayyy lütfen yapmayın böyle ağlıcaaam şuan açım ama bakın eridi gitti bence o mantılar
Allah kolaylık versin iyi gecelerKizlar aksam yemegi hazirligina geciyorum ben, hepinize iyi geceler, Allah rahatlik versin
benim eşim her sabah içer nescafe ona yasaklamak lazım demekki Allah korusun mazallah :/Aslında selülit evet ama ondan ziyada nescafe içinde kimyasal çok tatlandırıcı var vs bu kafein de kalp ritmini bozduğu için hergün içilmesi veya çok tüketilmesi kalp tıkanıklığına kadar götürüyor. Türk kahvesinin fazlası da zarar herşeyde olduğu gibi ama faydası çok diye biliyorum canım
Kocman sosyeteleri ye sonra hala acim deAyyy lütfen yapmayın böyle ağlıcaaam şuan açım ama bakın eridi gitti bence o mantılar
Keşke spor yapsaydın hepsiiii erir giderdi ama olsun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?