Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet dr da aynını dedi uyuyor göğsümde almıyor sonra acıkıyor dr altını aç uyandır yine emzir dedi ama her seferinde uyanmıyor ki napim alıştım artık
Senin icin zor degilse sen bilirsin tatlim ama daha isi var yemegi var camasiri var saat basi olunca zor olur senin icin dedim . butnunu sık uyanir en fazla 2 3 gun zorla uyandirirsin daha sonra otomatige baglamis hibi kendi kalkar 3 saatte bi

Senin icin zor degilse sen bilirsin tatlim ama daha isi var yemegi var camasiri var saat basi olunca zor olur senin icin dedim . butnunu sık uyanir en fazla 2 3 gun zorla uyandirirsin daha sonra otomatige baglamis hibi kendi kalkar 3 saatte bi
Evet gündüz tekim o uyurken ya uyuyorum ya işlerimi yapıyorum zor bazen zorla emiyor o zaman uyuyor alışacak inşallah

selülit yapıyo diye biliyorum ben
Aslında selülit evet ama ondan ziyada nescafe içinde kimyasal çok tatlandırıcı var vs bu kafein de kalp ritmini bozduğu için hergün içilmesi veya çok tüketilmesi kalp tıkanıklığına kadar götürüyor. Türk kahvesinin fazlası da zarar herşeyde olduğu gibi ama faydası çok diye biliyorum canım

Siz en iyisi hic birini icmein

Eweeettt hemde 5 tane beeeesşssssss inanabiliomusunnn kocman kocmannnn sosyetelerrr mugehatun

Ayyy lütfen yapmayın böyle ağlıcaaam şuan açım ama bakın eridi gitti bence o mantılar
sonucta sadece onu yedım ve kac saaattır acım!! gogo2405

benim eşim her sabah içer nescafe ona yasaklamak lazım demekki Allah korusun mazallah :/

Ayyy lütfen yapmayın böyle ağlıcaaam şuan açım ama bakın eridi gitti bence o mantılar
sonucta sadece onu yedım ve kac saaattır acım!! gogo2405
Kocman sosyeteleri ye sonra hala acim de şasirdiimmm misss gibi yumurta dururken git sen manti ye ben sana yumurta mantisi tarifi verim en iyisi :) hayeller sosyete mantisi gercekler yumurta mantisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…