Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar gunaydin once bildirimiki yapayim sonra gecmise dalayim artik.
Bh 62.6
Gh 62.4
F + 200 sporum az geliyor ben farkindayim off bu hafta regl olacagim ama buyuk ihtimalle olmasa da sisligi baslamistir. Bozmadim ya atcam bi yerlerden kendimi takildim kaldim bu kiloda
Kizlar iki gundur ugrayamadim dun misafir vardi aksam bugun is cikisi izmire gidiyoruz. Yeni belli oldu geceden hazirladim esyalarimizi.
Gelinimiz sali guju yatacakmis hastaneye çarşamba veya perşembe de ameliyatmis. Oyle kizlar iste. Ben biraz gecmisi okuyum bugun zor bitecek gibi.

İzmirdemi tedavi olucak canm neresnde

Gelinimiz sali guju yatacakmis hastaneye çarşamba veya perşembe de ameliyatmis. Oyle kizlar iste. Ben biraz gecmisi okuyum bugun zor bitecek gibi.
Allah yar ve yardimcisi olsun, su mübarek günün yüzü suyu hürmetine ona tez vakitte sifa versin hayirlisiyla.
Her sey yoluna girecek insallah ablam, dualarinizi eksik etmeyin.

haeshin nerelerdesin amazonum ozledik, haydi gel artik....
AH be ozgem basil gecuyor zaman anlayamıyorum ki 24 saat yetmiyor. Akin nasil ustune gitme cocugun tabi ki birakacak her yere kokusunu. Oyle oyke tutmayi ogrenecek o tutamiyotdur ondan yapıyordur bakma sen biliyormus gibi gorunmesine yazik kiz zor zamanlar

Herkese günaydınnnn hayırlı cumalar dilerim.
Ben dün sizin aranıza katıldım 1 günlük diyetimle bu sabah yine tartıldım. (Aç +wc sonrası+elbisesiz)

Dün sabah 57.2
Bu sabah : 56.7

Fark: 0.5

Tabi 1 gün için imkansız bir fark ama bir anda aşırı yemeği kestim.+dün wc çıktım+spor yaptımm terledim

Haftaya cuma 1.haftam dolduğundaaa bakalım 55 leri görecek miyimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…