Ven yasayamam tavuksuz yumurtasiz
Kizz yazik kiz oda allagin yarattigi bi canili oda ekmegini ariyor napsin sakin öldurme can alma yapmaOdaya Kocaman bir sinek girmiş
Tüm sinir katsayılarımı tavana çıkardı
Bir yerde durmuyor kı çarpayım ağzının üzerine ya
Amanin amaninnnn superrr :)Günaydın kızlar:))
Geçen hafta:64.9
Bu hafta:64.5
Fark:0.4
Yüzde:0.62
İzmirdemi tedavi olucak canm neresndeKizlar gunaydin once bildirimiki yapayim sonra gecmise dalayim artik.
Bh 62.6
Gh 62.4
F + 200sporum az geliyor ben farkindayim off bu hafta regl olacagim ama buyuk ihtimalle olmasa da sisligi baslamistir. Bozmadim ya atcam bi yerlerden kendimi takildim kaldim bu kiloda
Kizlar iki gundur ugrayamadim dun misafir vardi aksam bugun is cikisi izmire gidiyoruz. Yeni belli oldu geceden hazirladim esyalarimizi.
Gelinimiz sali guju yatacakmis hastaneye çarşamba veya perşembe de ameliyatmis. Oyle kizlar iste. Ben biraz gecmisi okuyum bugun zor bitecek gibi.
Evet canim zaten izmirdeler katip celebi de bizim evimize yakin. Eski yesilyurt devlet hastanesi.İzmirdemi tedavi olucak canm neresnde
Allah yar ve yardimcisi olsun, su mübarek günün yüzü suyu hürmetine ona tez vakitte sifa versin hayirlisiyla.Gelinimiz sali guju yatacakmis hastaneye çarşamba veya perşembe de ameliyatmis. Oyle kizlar iste. Ben biraz gecmisi okuyum bugun zor bitecek gibi.
Insallah ebrusum insallah cok sagol canim guzel temennilerin icinAllah yar ve yardimcisi olsun, su mübarek günün yüzü suyu hürmetine ona tez vakitte sifa versin hayirlisiyla.
Her sey yoluna girecek insallah ablam, dualarinizi eksik etmeyin.
AH be ozgem basil gecuyor zaman anlayamıyorum ki 24 saat yetmiyor. Akin nasil ustune gitme cocugun tabi ki birakacak her yere kokusunu. Oyle oyke tutmayi ogrenecek o tutamiyotdur ondan yapıyordur bakma sen biliyormus gibi gorunmesine yazik kiz zor zamanlarhaeshin nerelerdesin amazonum ozledik, haydi gel artik....
Günaydın dostumGunaydinnm
Zaman gecsinde tartilayim diye bekliyorummm
Bu cuma sabahlari muthis bir adrenalinle uyaniyorummm
Heyecanlyimmmmmm
Tebrikler 1 kilo bir haftaGünaydın kilomu hemen paylaşayım sonra okukda vakit olmaz
Gecen hafta 69.0
Bu hafta 68.0
Fark 1
Normak 2 katı verirdim de refik izin vermedi hafta daha iyi sonuç ile karşınızda olacağım
Tebriklerrr tatlimmmGünaydın kilomu hemen paylaşayım sonra okukda vakit olmaz
Gecen hafta 69.0
Bu hafta 68.0
Fark 1
Normak 2 katı verirdim de refik izin vermedi hafta daha iyi sonuç ile karşınızda olacağım
Teşekkür ederim canımmmTebriklerrr tatlimmm
Günaydın kuzumGunaydinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?