- 13 Nisan 2016
- 1.533
- 8.190
- 73
- 39
Çok teşekkür ediyorum haftaya daha güzeli olacak inşAllahCanlarim benim icin uyku vakti, aklim sizlerde...
@gogo2405edsofi ve @haeshin canlarim haftaya bol bol verirsiniz sIkmayin caninizi..
@sevimlicadi0 vehappy_moon tebrikler guzeller:)
Gecen hafta 96.6
Bu hafta 95.5
Fark -1.100
%1.138
GünaydınnnGünaydın :)
HarikasinizGecen hafta 96.6
Bu hafta 95.5
Fark -1.100
%1.138
Tebrikler canimmm cok guzelBu hafta - 54.5
Gecen hafta - 55.4
Fark - 0.900
Gelecek haftadaki hedefim - 53.8
Günaydın :)
Tebrikler harikaaBu hafta - 54.5
Gecen hafta - 55.4
Fark - 0.900
Gelecek haftadaki hedefim - 53.8
tesekkurler sendeTebrikler canimmm cok guzel
gunaydinnn
Olleeyyy yihuuuumaşallah canım bir haftada 1100
HariKaa o zaman bu hafta da aynı inatla devammmm
Sagoll canimHarikasiniz
sag olunTebrikler harikaa
O uzun yolda yanındayım canım hep destek tam destek. Sen hayatta ne istediysen hep aldın Allah sendeki hırsa bakıp verdi hep çok şükür :))Benim yolum uzun kuzucummmm
Inadim inattt:)
Sagoll canim
sabah peynir zeytin domates arada leblebiyle kahveyi
öğlen patatesle köfteyi yedim
akşamda yoğurtla grisiniyi
yani 3-4 kasigi gecmez mi kuzum,ceza icin soruyorum:))
Çok teşekkür ederim kaptanımasciyi gorursen sor kuzum:))
canim benim hepiniz cok zorlanmissiniz.
insallah pazartesi sonuclari iyi cikar kuzularin.
sende bak perisan oldun dikkat et biraz kendine.
bu yogunlukta misafirle ugrasma mesela..
insallah feraha cikarsiniz kuzum..
afiyet olsun canim:)
insallah insallahhh:)
ihmal etme ilaclarini, gunde kac kez aliyorsan soyle bize hatirlatalim...
sen gel mastira 63u bekleme:)
misafir ol gel bana, brokoliler yapayim sana:))
oda guzel olmus:)
yarin basgul yuzumuzu guldursun canim:)
canim benim biz kocaman bir aileyiz.
ne sIkIntin olursa yazacaksin elbet.
sen yasitlarina gore hem olgun, hem sorumluluk sahibi birisin..
sinavinda insallah guzel gececek canim..
sen mezun ol ver kilolari yine gitmezsin bir yere:))
iyi geceler kuzum:)
gule gule kullan canim, bende telden kullaniyorum:)
canim takimdaki 2 hafta deneme suren bugun doldu.
yarin guzel bir eksiyle gelirsen, seni listemize dahil etmek istiyoruz.
sonuna kadar birakmayacagim, azimle kilolarimi verecegim diyor musun guzelim? :)
sagol gulum 2 jj cok mutlu etti beni:)
iyi istirahatler canim, insallah yarin iyi hissedersin..
soylemeyeydin ablacim, yarina gider o eksiler gider..
ictin mi yesil cayini, maydanoz suyunu?
Ben de kahvenin her türlüsüne bayılırım yeri gelir sert yeri gelir nispeten daha hafif kahveler , bağımlılık oldu bende en serti bile şekersiz canım çekiyorKahveyi çok severim her türlüsünü Türk kahvesi nescafe kervansaray kahve sütlü kahve
kaptanım 50 mekik nedenn makarnadan dolayı mı gece yazamadım uyumuşum]TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar- oduller, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami ise, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi.
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
DIPNOT: Haftalik egzersizlerimiz 19160. sayfadadir.
PERSEMBE GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler.
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Harpy ODUL - CheGuevera ODUL 50JJ melinda23 ODUL 100JJ 50M 100IA 10DK Y 50JJ MUAF MUAF - abesle_istigal ODUL DINLENME sevimlicadi0 100IA 50IA 50JJ LunaDaisies - - - - 100IA 50JJ mart09 - - - - - 50M keping - - - - - - edsofi ODUL 100JJ ddanes 50M 100JJ 5DK Y 50IA 50M 50JJ 100IA 50JJ - AKovser 100IA MUAF 50JJ zey zey 50JJ 50JJ - mugehatun 75JJ 100IA 50M 100JJ 50DK 50IA 50M 100JJ DINLENME kitabi 50M 50IA - - - Asyaca ODUL - tiffany20 ODUL Ollalla ODUL 100IA gogo2405 50M 75IA 150 DK 50M bnnu DINLENME 100IA 50M Mavibocuk haeshin ODUL 10DK Y 150DK
TR][/TR]
[/td][/td][/td][/td]
Ven yasayamam tavuksuz yumurtasiz
reglden dolayı ben 500 gr alıyorum hatta şişkinlik vs fenaKaptanim bu hafta reglim ve hala nedense reglim. Bu hafta sabitim@Yawrukush
Kaptanım amacın sorgulamak degıl sadece sormak istiyorum hatamı bilmek için çarşamba günü için ceza almış ama neden bilemedim az yediğim için mi?]TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar- oduller, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami ise, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi.
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
DIPNOT: Haftalik egzersizlerimiz 19160. sayfadadir.
PERSEMBE GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler.
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Harpy ODUL - CheGuevera ODUL 50JJ melinda23 ODUL 100JJ 50M 100IA 10DK Y 50JJ MUAF MUAF - abesle_istigal ODUL DINLENME sevimlicadi0 100IA 50IA 50JJ LunaDaisies - - - - 100IA 50JJ mart09 - - - - - 50M keping - - - - - - edsofi ODUL 100JJ ddanes 50M 100JJ 5DK Y 50IA 50M 50JJ 100IA 50JJ - AKovser 100IA MUAF 50JJ zey zey 50JJ 50JJ - mugehatun 75JJ 100IA 50M 100JJ 50DK 50IA 50M 100JJ DINLENME kitabi 50M 50IA - - - Asyaca ODUL - tiffany20 ODUL Ollalla ODUL 100IA gogo2405 50M 75IA 150 DK 50M bnnu DINLENME 100IA 50M Mavibocuk haeshin ODUL 10DK Y 150DK
TR][/TR]
[/td][/td][/td][/td]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?