Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Herkese hayırlı cumalar.
Geçen hafta 91.3
Bu hafta 90.7
Fark 600

kaç gündür ugrayamiyorum. Oğlum çok hasta. Rotavirus kapmış . Nefes alamıyorum yorgunluktan. Hiçbir şey yemiyor. Hastane de yatabilir.
Radyoloji sonucu iyi çıktı bu arada . Korkacak bir şey yokmuş. Şifa aramaya gittik rota kaptı hastaneden.
Birkaç gün olmayabilirim selamlar

Rotavurus mu ayyy naptin iyi mi bu arada canm rotavirus asisini yaptirmadin ozel asisini

Ozge3eee oldum gulmekteeeen ozet ben de istiyorum uyan bana da yaaaap
Ahahah ben de bayıldım :)
RENK

Çok geçmiş olsun canım

Cok tehlikeli bi hastalik canm . bu arada herkes lutfen kizlar cocuklariniza ozel asilarini ihmal etmein yani 6 yasina kadar olan asilarini hafife almayin sizin cocugunuz olmayabilir ama hastane saglik ocagi heryerde kapma ihtimali vat lutfen aksatmayin bisi olmaz demeyin . ben hepsini yaptrdim kalmadi sadce 2 yasinda hepatir A var oda devlet karsiliomus artik .

Benim ew karinca dolu bende ne yapixam bilmiorum ya bu sene cocukta artik ayaklandi heryere bisi dokecek artik karincalar kökten gotururler bizi sırtlanip
benim evimdede çok karınca vardı bebek pudrası döktüm bulundukları yerlere gelmiyorlar. bunu dabana biri söylemişti saçma geldi ama bildiğin bebek pudrası döktüm çıktıkları deliklere tüm karıncalar yok oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…