- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
- 158
E o Zaman dansKilo bildirimi
Geçen hafta: 84.6
Bu hafta: 84.5
Fark: 100 gr
Oran: 0.12
Dün daha çok eksideydim ama buna da şükür yeni spor biraz yavaşlattı kilo vermemi 2 haftaya toparlanırım bomba gibi dönerim sahalarayani umarım..
Yemin ederim çöktüm bunun üzerineKizz yazik kiz oda allagin yarattigi bi canili oda ekmegini ariyor napsin sakin öldurme can alma yapma
Yarın geçBen bu hafta egzersize agirlik vericem yarindan itibaren :)
Benim ew karinca dolu bende ne yapixam bilmiorum ya bu sene cocukta artik ayaklandi heryere bisi dokecek artik karincalar kökten gotururler bizi sırtlanipYemin ederim çöktüm bunun üzerine
Kendimi şuan saddam gibi hissettim
Alla cok iyi olur ya ama kaptan uyuyoYarın geç
Olur bugünden başlayalım cumaya ne kaldı şurda
Rotavurus mu ayyy naptin iyi mi bu arada canm rotavirus asisini yaptirmadin ozel asisiniHerkese hayırlı cumalar.
Geçen hafta 91.3
Bu hafta 90.7
Fark 600
kaç gündür ugrayamiyorum. Oğlum çok hasta. Rotavirus kapmış . Nefes alamıyorum yorgunluktan. Hiçbir şey yemiyor. Hastane de yatabilir.
Radyoloji sonucu iyi çıktı bu arada . Korkacak bir şey yokmuş. Şifa aramaya gittik rota kaptı hastaneden.
Birkaç gün olmayabilirim selamlar
Ahahah ben de bayıldım :)Ozge3eee oldum gulmekteeeen ozet ben de istiyorum uyan bana da yaaaap
RENKE o Zaman dans
Çok geçmiş olsun canımHerkese hayırlı cumalar.
Geçen hafta 91.3
Bu hafta 90.7
Fark 600
kaç gündür ugrayamiyorum. Oğlum çok hasta. Rotavirus kapmış . Nefes alamıyorum yorgunluktan. Hiçbir şey yemiyor. Hastane de yatabilir.
Radyoloji sonucu iyi çıktı bu arada . Korkacak bir şey yokmuş. Şifa aramaya gittik rota kaptı hastaneden.
Cok tehlikeli bi hastalik canm . bu arada herkes lutfen kizlar cocuklariniza ozel asilarini ihmal etmein yani 6 yasina kadar olan asilarini hafife almayin sizin cocugunuz olmayabilir ama hastane saglik ocagi heryerde kapma ihtimali vat lutfen aksatmayin bisi olmaz demeyin . ben hepsini yaptrdim kalmadi sadce 2 yasinda hepatir A var oda devlet karsiliomus artik .Herkese hayırlı cumalar.
Geçen hafta 91.3
Bu hafta 90.7
Fark 600
Günaydınnn
üzülme bazen olur haftaya iki katını verirsin bırakma pes etme sakınKilo bildirimi
Geçen hafta 65.8
Bu hafta 66.3
Fark +0.5
Yüzde - 0.759
tesekkurlerrr:)Tebrikler canım
Tebrikler canım 500 gr 500 grammdır
Tebrikler :))
Teşekkürler canım :)
Teşekkür ederim kaptanım :)
Tebriklerr canım :)
Tebriklerrr :)
vaaay tebrik ederimmmm süper ne mantı muhabbetiydi dün yeaa :):)ama helal olsun darısı başımızaKızlarcım günaydın :)
Kilo Bildirimi
Geçen hafta: 77,5
Bu hafta:76,2
Fark:1,3
O mantıları yemeseydimmm 75 i görcektim galibaa
harikaaOlllalalalallaaa super :)
benim evimdede çok karınca vardı bebek pudrası döktüm bulundukları yerlere gelmiyorlar. bunu dabana biri söylemişti saçma geldi ama bildiğin bebek pudrası döktüm çıktıkları deliklere tüm karıncalar yok oldu...Benim ew karinca dolu bende ne yapixam bilmiorum ya bu sene cocukta artik ayaklandi heryere bisi dokecek artik karincalar kökten gotururler bizi sırtlanip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?