Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Neyi göreceksinn neyiii süper artı bir rakam yazıcam şurayaaa Gülüyorum ama sinirlerim bozuk o yüzdenn
Dediğin gibi egzersize ağırlık verelim bu hafta, sen sabit ben artı bakalım sonuç ne olacakk

Canım Allah yardımcınız olsun, ameliyat çok iyi geçer inşaAllah ..

ortasını bulacam inşallah yavaş yavaş haklısınız canım =)

Sen kilonu bildirmiyormusun gülüm? Diyette degilsin artik biliyorum da bildirime devam edecegim demistin diye hatirliyorum ondan sordum.
yok gülüm kilo bildirimi demedim menü bildirimi dedim menüde bulantıdan dolayı abuk subuk olduğu için menüde vermedim sonra

Haftanın son günü haftasonu hava güzel olur umarım.
hava sanırım çok güzel ama ben minik bebekli olduğum için dışarı da çıkamıyorum geçen birçıktım burnu tıkandı sıcakta olsa kapıyor evde spor yapıyorum akşam eşim gelsede yürüyüşe çıksam bebelerimi kocamın kucağına atıp kaçıcam :) haftasonu güneşlidir. hergün 15 dakka güneşte durmamız lazım d vitamini içinnn

cok şükür özgem bugün iyiyim dün topuklu falan giymedim suda biraz tutunca iyi geldi

gecmis olsun...

Oy benim vücut hep kıtlıkta hep aç gözlü

Selam.Benim 10 gun oruc borcum var yarin baslamak istiyorum yoksa bird gorucemki refik gelmis.Sizden bir ricam var acaba sahurda ve iftarda neler tukete bileceimi soylerseniz onumuzdeki cumaya kadar zayiflamasam olurda ama artida gelmesin. Musait oldugunda yardimci olurmusun?? Yawrukush

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…