- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
- 158
O mantı değil beş tane sosyete mantısıKızlarcım günaydın :)
Kilo Bildirimi
Geçen hafta: 77,5
Bu hafta:76,2
Fark:1,3
O mantıları yemeseydimmm 75 i görcektim galibaa
vaaay tebrik ederimmmm süper ne mantı muhabbetiydi dün yeaa :):)ama helal olsun darısı başımıza
Senin karnin varmiydi ya okdar spordan so raKarnım yaklaşık 7. Ayını doldurdu erkek olursa 4 koyacağım adını
ben ölüyorum şişlikten anlatamam
O mantı değil beş tane sosyete mantısı
ceza almamak için uğraştımCanım başladın yine az az yemeye
edsofi
yok 3 kaşığı geçmez makarnayı hatta 2 kaşık ancak eder kaptanım
Pudra dök bir daha gelmezlerBenim ew karinca dolu bende ne yapixam bilmiorum ya bu sene cocukta artik ayaklandi heryere bisi dokecek artik karincalar kökten gotururler bizi sırtlanip
Yapayım bi kahve o zman zaten yeni kalktımBende içerim her sabah hala ölmedim ayaktayım fazlası zararlı günde iki kupadan bişey olmaz ayrıca kahve enerji verir
İlgincccc banada tarcin demislerdi karabiber dediler en son zehir ilac aldim allahim kiyamadim yapamadim ilaci attik cope yapamadim . hic zarari olmayan surekli canla basla calisan allagin yarattigi can icim el vetmedi .güccuk muccuk ama yazin bi isiriolarki ben yerde yatiom cunku sicaktan nasil isiriolarbenim evimdede çok karınca vardı bebek pudrası döktüm bulundukları yerlere gelmiyorlar. bunu dabana biri söylemişti saçma geldi ama bildiğin bebek pudrası döktüm çıktıkları deliklere tüm karıncalar yok oldu...
Hadi yaa vallahami aman yaw alayim onun icin ozel pudra . ama yuva yapmuslar gene fayda olurmu ama yuva belli bi noktada degil . nasil serpeyim ?Pudra dök bir daha gelmezler
olsun böyle cezaya can kurban :)Çok sağol cancağzım :) Harbiden ne mantıydı yaa ama almısım cezaları
Ceza alanlar kategorısınde bırıncıyım
pudra öldürmüyor uzaklaştırıyor bizzat ben yaptım oldu denemelisin canım. ayy öldürmeyelim üzerine basmadan atlamadan geçmesini bekleyen bir Peygamberin ümmetleriyiz sonuçta.İlgincccc banada tarcin demislerdi karabiber dediler en son zehir ilac aldim allahim kiyamadim yapamadim ilaci attik cope yapamadim . hic zarari olmayan surekli canla basla calisan allagin yarattigi can icim el vetmedi .güccuk muccuk ama yazin bi isiriolarki ben yerde yatiom cunku sicaktan nasil isiriolar
öhö öhömmm kilo bildirimim
pzartesi=92
cuma=91.2
Fark= 0,800
gelecek hafta 90 olmayı hedefliyorum
Hadi yaa vallahami aman yaw alayim onun icin ozel pudra . ama yuva yapmuslar gene fayda olurmu ama yuva belli bi noktada degil . nasil serpeyim ?
Geçen hafta:56.4
Bu hafta:56.2
Fark:0.2
Ama böyle de kilo veremezsin ki ,ve cok az yiyorsun diyetin bozulma ihtimali artıyor , sağlıksız oluyor yani kalıcı bir diyet olmuyor veceza almamak için uğraştım
süper valla tebrik ederimKızlar günaydın kilo bildirimlerini zevkle okudum herkes kilo vermiş tebrikler
Ben de bildirimimi yapayım
Geçen hafta : 61
Bu hafta : 59,7
fark : 1,3
%2,13
teşekkür ederimsüper valla tebrik ederim
Gunaydin ben tartildim : 75.6
Günaydın kızlar:))
Geçen hafta:64.9
Bu hafta:64.5
Fark:0.4
Yüzde:0.62
Geçen hafta 66.7
Bu hafta 66.2
Fark 500 gr
Hedef 65.0
Günaydın kilomu hemen paylaşayım sonra okukda vakit olmaz
Gecen hafta 69.0
Bu hafta 68.0
Fark 1
Normalde 2 katı verirdim de refik izin vermedi hafta daha iyi sonuç ile karşınızda olacağım
Gecen hafta 96.6
Bu hafta 95.5
Fark -1.100
%1.138
Bu hafta - 54.5
Gecen hafta - 55.4
Fark - 0.900
Gelecek haftadaki hedefim - 53.8
Geçen hafta:56.4
Bu hafta:56.2
Fark:0.2
Kızlar günaydın kilo bildirimlerini zevkle okudum herkes kilo vermiş tebrikler
Ben de bildirimimi yapayım
Geçen hafta : 61
Bu hafta : 59,7
fark : 1,3
%2,13
Kızlarcım günaydın :)
Kilo Bildirimi
Geçen hafta: 77,5
Bu hafta:76,2
Fark:1,3
O mantıları yemeseydimmm 75 i görcektim galibaa
Herkese hayırlı cumalar.
Geçen hafta 91.3
Bu hafta 90.7
Fark 600
kaç gündür ugrayamiyorum. Oğlum çok hasta. Rotavirus kapmış . Nefes alamıyorum yorgunluktan. Hiçbir şey yemiyor. Hastane de yatabilir.
Radyoloji sonucu iyi çıktı bu arada . Korkacak bir şey yokmuş. Şifa aramaya gittik rota kaptı hastaneden.
Birkaç gün olmayabilirim selamlar
öhö öhömmm kilo bildirimim
pzartesi=92
cuma=91.2
Fark= 0,800
gelecek hafta 90 olmayı hedefliyorum
Hayırlı Cumalar
Tebrik ederim canlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?