Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

vaaay tebrik ederimmmm süper ne mantı muhabbetiydi dün yeaa :):)ama helal olsun darısı başımıza

Çok sağol cancağzım :) Harbiden ne mantıydı yaa ama almısım cezaları
Ceza alanlar kategorısınde bırıncıyım

İlgincccc banada tarcin demislerdi karabiber dediler en son zehir ilac aldim allahim kiyamadim yapamadim ilaci attik cope yapamadim . hic zarari olmayan surekli canla basla calisan allagin yarattigi can icim el vetmedi .güccuk muccuk ama yazin bi isiriolarki ben yerde yatiom cunku sicaktan nasil isiriolar

pudra öldürmüyor uzaklaştırıyor bizzat ben yaptım oldu denemelisin canım. ayy öldürmeyelim üzerine basmadan atlamadan geçmesini bekleyen bir Peygamberin ümmetleriyiz sonuçta.

ceza almamak için uğraştım
Ama böyle de kilo veremezsin ki ,ve cok az yiyorsun diyetin bozulma ihtimali artıyor , sağlıksız oluyor yani kalıcı bir diyet olmuyor ve Yawrukush çok güzel bir yazı yazmıştı vücudun kıtlık var sanıyor ve depolamaya geçiyor zamana yay tatlım acele etme az yiyerek değil sağlıklı beslenerek ve spor yaprak kilo verebilirsin

Hayırlı Cumalar

Gunaydin ben tartildim : 75.6

Günaydın kızlar:))
Geçen hafta:64.9
Bu hafta:64.5
Fark:0.4
Yüzde:0.62

Geçen hafta 66.7
Bu hafta 66.2
Fark 500 gr

Hedef 65.0

Günaydın kilomu hemen paylaşayım sonra okukda vakit olmaz
Gecen hafta 69.0
Bu hafta 68.0
Fark 1
Normalde 2 katı verirdim de refik izin vermedi hafta daha iyi sonuç ile karşınızda olacağım

Gecen hafta 96.6
Bu hafta 95.5
Fark -1.100
%1.138

Bu hafta - 54.5
Gecen hafta - 55.4
Fark - 0.900
Gelecek haftadaki hedefim - 53.8

Geçen hafta:56.4
Bu hafta:56.2
Fark:0.2

Kızlar günaydın kilo bildirimlerini zevkle okudum herkes kilo vermiş tebrikler
Ben de bildirimimi yapayım
Geçen hafta : 61
Bu hafta : 59,7
fark : 1,3
%2,13

Kızlarcım günaydın :)

Kilo Bildirimi
Geçen hafta: 77,5
Bu hafta:76,2
Fark:1,3

O mantıları yemeseydimmm 75 i görcektim galibaa

öhö öhömmm kilo bildirimim
pzartesi=92
cuma=91.2
Fark= 0,800
gelecek hafta 90 olmayı hedefliyorum

Tebrik ederim canlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…