Saol canım benim :)
Kaç gündür aklımdasın canım sevinsem mi üzülsem mi bilemedim çok geçmiş olsun en azından radyoloji sonuçu temiz çıkmış
Geçmiş olsun canım
İlaç felan yok mu canım? Geçmiş olsun. Çocuklar içinde kötü olmuş
CanımmmmmBugun daha fenayim adim atamiyorum, yataktayim hala cocuklara babasi sabah simit pogaca aldi birakti gitti hoc bisi yapcak halde degilim cunku wc 2 buklum gidiyorum. Hala kahvalti yapmadim aksama esimi bekliyorum bisiler yiyebilmek icin. Cocuklar in gosteri iside yatti tabi bu arada.
Saol canimAsyaca canım cok gecms olsn kuzum hay allah yaaa üzüldüm vallahi
Saolasin tatlim
Saolasin canim. Tek ilaci zaman canim hafif toparlanmaya basladim atesim de dusuyor sabaha iyi kalkarim sanirimSaol canım benim :)
Kaç gündür aklımdasın canım sevinsem mi üzülsem mi bilemedim çok geçmiş olsun en azından radyoloji sonuçu temiz çıkmış
Geçmiş olsun canım
İlaç felan yok mu canım? Geçmiş olsun. Çocuklar içinde kötü olmuş
PapatyammmCanımmmmm
Canim normal korkma, akinti yogun olabiliyor hamilelikte donem donemkızlar bana yardımcı olun ya akıntım arttı lavaboya gittim silinirken böyle koyu renkti hani kahverengiye yakın akıntı vardı sümüksü.dr a randevu aldımda salıya verdiler normal mi ya şu an akıntım var şeffafta olsa noluyor ya
Dunku menum
Sabah
Menemen
Peynir
Zeytin
Yesillik
Ceviz
Oglen
Yok
Aksam
Biber kavurma
Su:2 lt
Spor:18 bin adim
akıntım arttı şu an ve o gördüğüm akıntı kopkoyu hani neredeyse kahverengi akıntıydı dr um en erken salıya hastanede salıyı nasıl sabredicem bilmiyorumCanim normal korkma, akinti yogun olabiliyor hamilelikte donem donem
akıntım arttı şu an ve o gördüğüm akıntı kopkoyu hani neredeyse kahverengi akıntıydı dr um en erken salıya hastanede salıyı nasıl sabredicem bilmiyorum
asyam yerlesme kanamasi olabilir.kızlar bana yardımcı olun ya akıntım arttı lavaboya gittim silinirken böyle koyu renkti hani kahverengiye yakın akıntı vardı sümüksü.dr a randevu aldımda salıya verdiler normal mi ya şu an akıntım var şeffafta olsa noluyor ya
eşim burda yok şu an akıntım çok fazlaasyam yerlesme kanamasi olabilir.
senin bulundugun haftalarda oluyor kuzum.
endise etme, eger akinti kirmizi, ya da acik pembeyse ozaman endise edebilirsin ancak, koyu kahverengi akintiyi yerlesme akintisi olarak degerlendiriyorlar.
Sakin ol guzelim, ya da firsat varsa hastaneye gidin, randevuyu beklemeden..
az az var bulantı ama akıntım çok fazla canım yerleşme kanaması zamanı geçeli çok oldu.of kafayı yicem yaaCan'ım yerleşme kanaması tarzı bişey olabilir ama yine de ben olsam hemen bir doktora görünürdüm. Bulantıların devam ediyor değil mi?
canim abini, ailenden birilerini haberdar et gidin hastaneye..eşim burda yok şu an akıntım çok fazla
İnşallah kaptanımSinavlarinda basarilar dilerim gulum. Stres sikinti yapma hic. Guzel gececek insallah:)
yok canim ilk 3 ay yerlesme kanamasindan kalan akintilar atilabiliyor vucuttan.az az var bulantı ama akıntım çok fazla canım yerleşme kanaması zamanı geçeli çok oldu.of kafayı yicem yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?