cocuklar cok tatlidir, balllidir,seker gibilerdir:))Ya zaten pek çocuklarla aram iyi değil, burda okuduklarımdan sonra çocuk isteyip istemediğime emin değilim
senden de rekor gelecek belli canim, hele biraz isin da:)tebrik ediyorum arkadaşlarımı,
ter akıtan ve bu iş için zaman ayıran herkesin tüm yağları akıp gitsin !
kızlar bu arada biraz zamana ihtiyacım var ben bi uçayım da görün.... ısınma günlerimdeyim
yok kizz boyoz yemissin o kadar sismez:)Gece gece siscek bi tarafim o olcak
canim adim, ya da herkesin takip ettigi egzersiz olabilir..Kaptanim adimla beraber yapalim o zaman
Can hocam bal kaptanim, kisacik kaptan yardimciligim boyunca, yaptigim istatitistiklerde en cok adim yarismasi yaptigimiz donemler de iyi dereceler aldik. Yuruyus zannimca iyi geliyor biz tombişlerecocuklar cok tatlidir, balllidir,seker gibilerdir:))
senden de rekor gelecek belli canim, hele biraz isin da:)
yok kizz boyoz yemissin o kadar sismez:)
canim adim, ya da herkesin takip ettigi egzersiz olabilir..
Önümüzdeki sene bu zamanlar belkiii
Tavuk kilo yapmaz sekerim protein cünkümDoğru söyle kilolarıı tavuk yiyerek mi aldınnnn
Bilmemm, pek çocuk seven biri değilim, 100 çocuk olsa karşımda 1 en fazla 2-sine kanım kaynarçok seçiciyim bu konuda ama isterim tabii mutlaka 1 tane bile olsa olsun yanii, Rabbim kimseye çocuksuz ev vermesin..
diyorlar ya 1 az 2 fazla, bunun ortası yokmu yaaa
olur guzelim neden olmasin, yarin gunduz kizlari organize et bir tanem hem adim, hem egzersiz yarismamiz olsun.Can hocam bal kaptanim, kisacik kaptan yardimciligim boyunca, yaptigim istatitistiklerde en cok adim yarismasi yaptigimiz donemler de iyi dereceler aldik. Yuruyus zannimca iyi geliyor biz tombişlere
Oooo ozaman tig olursunÖnümüzdeki sene bu zamanlar belkiii
Hayırlı geceler canlarım:) Hepinize ayrı ayrı selam♥♥ Sizleri seviyorum.
cocuklar cok tatlidir, balllidir,seker gibilerdir:))
senden de rekor gelecek belli canim, hele biraz isin da:)
yok kizz boyoz yemissin o kadar sismez:)
canim adim, ya da herkesin takip ettigi egzersiz olabilir..
iyi geceler, güzel dinlenmeler yarın zor bir gün olacak. :))
Tembellik yapmazsam evettt, ama o zaman da nişanlım evlenmek ister mi bilemiyorum, hiç zayıflamamı, incecik olmamı istemiyor DeliiOooo ozaman tig olursun
Canlarim hepinize iyi geceler, Allah rahatlik versin.
Ben yemek hazirligina geciyorum, yarin gorusmek umidiyle...
Ahhh xanm sen daha yenisin bu islerde erkekler ole derler kiskandiklari icin zayifla ma zayflar kupkurular cok citkin derler ama zayflarada agzini 2metre acar bakarlar emin olTembellik yapmazsam evettt, ama o zaman da nişanlım evlenmek ister mi bilemiyorum, hiç zayıflamamı, incecik olmamı istemiyor Deliihazır görmüyor beni zayıflayayım sonra izin vermicek yoksaa
tamamdır canımm bende öperim çokcaaolur guzelim neden olmasin, yarin gunduz kizlari organize et bir tanem hem adim, hem egzersiz yarismamiz olsun.
ayrica spor programi olan arkadaslar devam etsinler spor programlarina, optum guzelim:)
Tavuğu kızartıp yersenn öyle bir kilo yapar kiiiTavuk kilo yapmaz sekerim protein cünküm
Kizz kendi ewladin olunca ole olmuyor cigerine sokasin gelio :) bende erkek cocuk hic sevmezdim kiz cocuklara bayilirdim :) ama erkek ewladim olcagini duyunca farkettimki insan ewlat secimi yapamio kiz oglan farketmio o annelik duygusu megersem coktan icine islemis oluyor :) buvarada azerbeycanda a101 varmi ?
Ahhh xanm sen daha yenisin bu islerde erkekler ole derler kiskandiklari icin zayifla ma zayflar kupkurular cok citkin derler ama zayflarada agzini 2metre acar bakarlar emin ol
Aynen ole canm sakin kanma heahahahaa çirkin demiyor ama kalası napcam diyorrzayıflama kalas gibi olma falan da filann beni yiyormuş demekkkk
Cig boyoz var cnm marketTavuğu kızartıp yersenn öyle bir kilo yapar kiii
Bak işte böyle düşünüyorum, kendi çocuğumu ısırır ısırır yerim artıkko derece çok severim.. Ben de kızım olsun isterim, demek kendi çocuğun olunca hiç farketmiyor :)) bunu öğrendiğime sevindim gerçektenn :))
yok canım a101 :)) olsaydı napcamm ordaa ?? :)))
Aynen ole canm sakin kanma he
Cig boyoz var cnm market
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?