Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ya zaten pek çocuklarla aram iyi değil, burda okuduklarımdan sonra çocuk isteyip istemediğime emin değilim
cocuklar cok tatlidir, balllidir,seker gibilerdir:))

senden de rekor gelecek belli canim, hele biraz isin da:)

Gece gece siscek bi tarafim o olcak
yok kizz boyoz yemissin o kadar sismez:)

Kaptanim adimla beraber yapalim o zaman
canim adim, ya da herkesin takip ettigi egzersiz olabilir..

Can hocam bal kaptanim, kisacik kaptan yardimciligim boyunca, yaptigim istatitistiklerde en cok adim yarismasi yaptigimiz donemler de iyi dereceler aldik. Yuruyus zannimca iyi geliyor biz tombişlere

Önümüzdeki sene bu zamanlar belkiii
Tavuk kilo yapmaz sekerim protein cünküm
Kizz kendi ewladin olunca ole olmuyor cigerine sokasin gelio :) bende erkek cocuk hic sevmezdim kiz cocuklara bayilirdim :) ama erkek ewladim olcagini duyunca farkettimki insan ewlat secimi yapamio kiz oglan farketmio o annelik duygusu megersem coktan icine islemis oluyor :) buvarada azerbeycanda a101 varmi ?

Can hocam bal kaptanim, kisacik kaptan yardimciligim boyunca, yaptigim istatitistiklerde en cok adim yarismasi yaptigimiz donemler de iyi dereceler aldik. Yuruyus zannimca iyi geliyor biz tombişlere
olur guzelim neden olmasin, yarin gunduz kizlari organize et bir tanem hem adim, hem egzersiz yarismamiz olsun.
ayrica spor programi olan arkadaslar devam etsinler spor programlarina, optum guzelim:)

Hayırlı geceler canlarım:) Hepinize ayrı ayrı selam♥♥ Sizleri seviyorum.

Aleykum selam ve de iyi geceler canım ♥

Öyle tabi canım, ben sadece her gördüğü çocuğu öpen, ısıran, ay ne tatlı deyip kucağına alanlardan değilim maalesef :) mesafeliyim biraz.. bir de bana gülen çocuklara yaklaşabiliyorum :) biraz sert biriyim, hiç güleryüzlü değilim desem yeridir, bu halimle bile bir çocuk bana bakıp gülümserse bütün buzlarım eriyor sanki, pamuk gibi oluyorum

iyi geceler, güzel dinlenmeler yarın zor bir gün olacak. :))

İyi gecelerrr ♥

Tembellik yapmazsam evettt, ama o zaman da nişanlım evlenmek ister mi bilemiyorum, hiç zayıflamamı, incecik olmamı istemiyor Deliihazır görmüyor beni zayıflayayım sonra izin vermicek yoksaa
Ahhh xanm sen daha yenisin bu islerde erkekler ole derler kiskandiklari icin zayifla ma zayflar kupkurular cok citkin derler ama zayflarada agzini 2metre acar bakarlar emin ol

olur guzelim neden olmasin, yarin gunduz kizlari organize et bir tanem hem adim, hem egzersiz yarismamiz olsun.
ayrica spor programi olan arkadaslar devam etsinler spor programlarina, optum guzelim:)
tamamdır canımm bende öperim çokcaa

Tavuğu kızartıp yersenn öyle bir kilo yapar kiii

Bak işte böyle düşünüyorum, kendi çocuğumu ısırır ısırır yerim artıkk o derece çok severim.. Ben de kızım olsun isterim, demek kendi çocuğun olunca hiç farketmiyor :)) bunu öğrendiğime sevindim gerçektenn :))

yok canım a101 :)) olsaydı napcamm ordaa ?? :)))

Ahhh xanm sen daha yenisin bu islerde erkekler ole derler kiskandiklari icin zayifla ma zayflar kupkurular cok citkin derler ama zayflarada agzini 2metre acar bakarlar emin ol

ahahahaa çirkin demiyor ama kalası napcam diyorr zayıflama kalas gibi olma falan da filann beni yiyormuş demekkkk

Cig boyoz var cnm market

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…