Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Vok sükür gelebildim gecmisi oku oku bitmedi bir türlü 300 mesaj nedir Allahtan gündüz fazla yazmamissiniz
Bütün gün isteydim 30 dakka önce girdim iceri. Sözde bugün ve yarin badana olcskti evde sabah adam aradi hastaneymis iptal oldu bende yarina rahat rahat ders ögrenebilirim artik. Bugünün menüsü:
Sabah: cok az omlet yetisemedim yine 6-7 catal alip cikmak zorunda kaldim
Öglen: ton balikli salata ve meyve salatasi kücüktü resmini atarim
Aksam: cok aciktim o 1 kücük muz 2 cilek birde karniyarik ve yogurt
Cok oldu sanki biliyorum ama dayanamadim
Spor 8 den beri ayaktayim 21.000 adim
Kac gündür refik gelcek diyip dururuyorum gelmedi bir türlü insaallah tartiya yansimaz

O sürecte dondurup onu daha o ayi daha sonra yapabiliyorum problem yok orda hep gidermiyim asil problem o ama yazilsam
Hafta 2-3 kez giderim diyorum kilo verfikten sonrada
Bakalim düsüncem daha
Canim cok cok gecmis olsun Allah büyük Insaallah hic bir problem yasamadan kucagina alirsin
Kaftanim vallaha yeni gördüm egsersizi birak bu hareketi ayaga kalkcsk halim yok bugün yine bana bir 0
Günaydın kızlar sabah dahada kötü uyandım etüt merkezine geldim ama birazdan eve geçecem izin alıp geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederm herkese
Cok gecmis olsun canim

yok yemedim onun yerine iki tane hurma yedim iyi mi yaptım kaptanım =)
ağrım geçsin yapacam kaptanım cezamı=)

Sağol kuzum

menümü de yazayım :)
sabah saat 12 gibi:
1 dilim ekmek
omlet 5-6 çatal sadece
2 küçük salatalık
1 domates
7 zeytin
öğlen 4 gibi
10 leblebi şekeri
2 hurma
akşam
1 kase tavuklu nohut yemeği
yarım dilim ekmek
1 tane kuru incir

Kaptanım bezi bir takıp bir çıkarırsan hayatta alıştıramazsın sakın yapma çıkardıysan takma bi daha

Allah gönlüne göre hayırlısını versin kaptişim senin gibi güzel akıllı fıstık gibi bi kız çocuğu nasip etsin..

Ay senin oğlun da mı boğa.. Ben boğa kadınlarıyla çok iyi anlaşırım ama kızım olunca Nasıl olr bilmem.. Nasıl oluyor boğa bebekleri?

Tamam esnek olmasam da sadece güçlü olsam da yeter ama çocuklar biraz büyüsün şöyle düzenli spor düşünüyorum hatta aklımda böyle diyetisyenlik gibi bir sertifika mı alsam gibi bir düşünce var 2 kilo verdim hemen havalara girdim di mi

Emziren annenin 3.günü :)
SABAH
2 Haşlanmış yumurta
5 zeytin
3tane fındık 3 badem 1 ceviz
Kibrit kutusu peynir
2 dilim kepek ekmeği

ÖĞLEN
1Porsiyon köfte ızgara
2 dilim ekmek
1 sb ayran

ARA
2 hurma

AKŞAM
4 tanetavuk pirzola ızgara (çok büyük parçalı değildi)
2 dilim kepek ekmeği
1 kase yoğurt
Bol salata

ARA
Şekersiz türk kahvesi
Bir bardak şekersiz incir kompostosu

Bence harika bir menü canım gayet sağlıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…