- 15 Şubat 2016
- 605
- 3.196
- 28
- 29
O sürecte dondurup onu daha o ayi daha sonra yapabiliyorum problem yok orda hep gidermiyim asil problem o ama yazilsamcanim tatli istegini kuru meyvelerle bastirabilirsin.
ya da 1 tane meyve yersin canim.
tarcinli sut de ise yariyor.
1tk recelden de birsey olmaz
gel gumbur gumbur guzelim:)
spor salonunun yillik uyeligi daha hesapliydi sanki degil mi?
ama Turkiye'ye gideceksiniz bilemedim canim, sana nasil en uygunu olacaksa..
hadi bakalim bekliyoruz heyecanla:)
Insallah ameliyat guzel gecer, her sey yolunda gider Busem, bizede haber ver.
Aaaa geldi mi Hollanda'ya gitme zamani ne cabuk, yolun acik olsun canim...
sen gittin mi canim acile, sisligin nasil?
Canim cok cok gecmis olsun Allah büyük Insaallah hic bir problem yasamadan kucagina alirsinkızlar eşim şehir dışındaydı 3 saatlik yoldan geldi hastane için ben gelme demiştim ama iyiki gelmiş acilde benim dr vardı şanstan düşük riskim varmış yat dinlen verdiğim ilaçları kullan dedi alttan bakmak istemiyorum kese sıcak düşük olur dedi.kalp atışını şu an duyamadı sana söylediğim tarihte gel polikliniğe dedi.hiç hevesim kalmadı ya az da olsa kalp atışını duyabilmesi lazımdı 7. haftadayım.bu gebelikte sıkıntılı sanırım diğeri gibi.artık düşünmekten yoruldum ne kadar sakınsakta olacak olan oluyor
Kaftanim vallaha yeni gördüm egsersizi birak bu hareketi ayaga kalkcsk halim yok bugün yine bana bir 0CUMARTESI GUNU YARISMA EGZZERSIZIMIZ
Yeni haftaya bomba gibi baslayalim canlarimIlk egzersizimiz kalca ve bacak kaslarimiz icin lunge egzersizi.
Cumartesi sabah uyandiginiz andan aksam 23.e ladar egzersizi kac kez tekrarladiginiziAsyaca kaptanimizi etiketleyerek yaziyorsunuz.
DIPNOT: Her iki bacaginizi da esit miktarda calistiriniz. (Ornegin:200 tekrar sol bacakla, 200tekrar sag bacakla, toplam 400 tekrar)
DIPNOT2:Egzersiz oncesi ve sonrasi isinma ve soguma hareketleri yapmayi unutmayin guzeller.
Takimimiza yeni katilan guzeller sizlerden de tam katilim bekliyoruz. @bnnu ,LunaDaisies @mart09 , @keping , happy_moon
@edsofi canim yarin ki egzersizimiz
Cok gecmis olsun canimGünaydın kızlar sabah dahada kötü uyandım etüt merkezine geldim ama birazdan eve geçecem izin alıpgeçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederm herkese
yok yemedim onun yerine iki tane hurma yedim iyi mi yaptım kaptanım =)Midene tesekkurlerimi iletiyorum canim:)
Ohh anne kiz cumartesi keyfi, hic kiskanmadim ki:)
Haftasonu ya normal canim..
Oyy masallah, kizinda boga burcuymus, benim oglanda 9 mayis dogumlu:)
Canim vucudundaki kas miktarini arttirmalisin, yag miktarin cokca azalmali.
Birde ustune hergun esneklik calismalisin.
Universitede atletizm hocamiz soyle demisti esneklik yildan yila kazanilan ama gunden gune kaybedilen bir seydir.
Yani zor kazanilip, cabuk kaybedilebilir:)
Fakat bu videodaki hatunlar eminim ki kucucuk yastan itibaren, cimnastik, atletizm, bale Allah ne verdiyse yapmislar
Gecmis olsun canim..
Ilac al cok agrin varsa, 10tane yemissin cok yememissin allahtan,daha fazla yeme guzelim:)
Canim dun menun gayet guzeldi, cezayi menuden degil, spor yapmadigin icin aldin kuzum:)
Tablodaki ilk icon menu icin, 2.si egzersiz icin:)
Dinlendim özgem ama halen kötüyümEvde dinlen Mervem, ihlamur, zencefil, bal, limon hepsini ic guzelce..
Sağol kuzumO sürecte dondurup onu daha o ayi daha sonra yapabiliyorum problem yok orda hep gidermiyim asil problem o ama yazilsam
Hafta 2-3 kez giderim diyorum kilo verfikten sonrada
Bakalim düsüncem daha
Canim cok cok gecmis olsun Allah büyük Insaallah hic bir problem yasamadan kucagina alirsin
Kaftanim vallaha yeni gördüm egsersizi birak bu hareketi ayaga kalkcsk halim yok bugün yine bana bir 0
Cok gecmis olsun canim
Kaptanım bezi bir takıp bir çıkarırsan hayatta alıştıramazsın sakın yapma çıkardıysan takma bi dahaHuuu huuu guzeller neler yapiyorsunuz?
Herkes haftasonu keyfi mi yapiyor
Bizde simdi kahvaltiya geciyoruz, kahvaltida birde ailecek film keyfi yapicaz
Sonrada ikeaya ugramayi planliyoruz, pazartesiden beri hic evden disari cikmadik oglanla tuvalet egitiminden dolayi
Bakalim ilk disari denememiz nasil gececek, hayir ikeada biraz uzak 1saat suruyor arabayla.
Bez taksam mi takmasam mi bilemedim
Optum canlarim
Midene tesekkurlerimi iletiyorum canim:)
Ohh anne kiz cumartesi keyfi, hic kiskanmadim ki:)
Haftasonu ya normal canim..
Oyy masallah, kizinda boga burcuymus, benim oglanda 9 mayis dogumlu:)
Canim vucudundaki kas miktarini arttirmalisin, yag miktarin cokca azalmali.
Birde ustune hergun esneklik calismalisin.
Universitede atletizm hocamiz soyle demisti esneklik yildan yila kazanilan ama gunden gune kaybedilen bir seydir.
Yani zor kazanilip, cabuk kaybedilebilir:)
Fakat bu videodaki hatunlar eminim ki kucucuk yastan itibaren, cimnastik, atletizm, bale Allah ne verdiyse yapmislar
Gecmis olsun canim..
Ilac al cok agrin varsa, 10tane yemissin cok yememissin allahtan,daha fazla yeme guzelim:)
Canim dun menun gayet guzeldi, cezayi menuden degil, spor yapmadigin icin aldin kuzum:)
Tablodaki ilk icon menu icin, 2.si egzersiz icin:)
Yoğurt ye yeşilçay iç :))acıktım ben : (((
çay içmeyi deneyeyim bakalım bastiracak mı =)Yoğurt ye yeşilçay iç :))
Bastırır, inanarak iç :))çay içmeyi deneyeyim bakalım bastiracak mı =)
tamam canımmmBastırır, inanarak iç :))
Bitmiş, tükenmişşştamam canımmmnasılsın nasıl gidiyor
ay neden bittin yahu takımın sana ihtiyacı var =) benimde ağrım var öyle survivora bakınıyorum ==)Bitmiş, tükenmişşşçok yoruldum nedense bugün
bilmem dökülüyorummay neden bittin yahu takımın sana ihtiyacı var =) benimde ağrım var öyle survivora bakınıyorum ==)
bende dökülcem o zaman hıhbilmem dökülüyorumm
Bence harika bir menü canım gayet sağlıklıEmziren annenin 3.günü :)
SABAH
2 Haşlanmış yumurta
5 zeytin
3tane fındık 3 badem 1 ceviz
Kibrit kutusu peynir
2 dilim kepek ekmeği
ÖĞLEN
1Porsiyon köfte ızgara
2 dilim ekmek
1 sb ayran
ARA
2 hurma
AKŞAM
4 tanetavuk pirzola ızgara (çok büyük parçalı değildi)
2 dilim kepek ekmeği
1 kase yoğurt
Bol salata
ARA
Şekersiz türk kahvesi
Bir bardak şekersiz incir kompostosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?