Aaaaa bu saat oldu hala yok mu damla
Kotulesmeden sur guzelim biran evvel insallah...
Anladim canim, ozaman biran once kavusursun ilacina insallah.İyiyim canım.. Eczane uzak, araba da tamirde benim şansıma :))) kardeşimin zaten gitmesin gerekiyordu o gelirken alır diye bekledim :)
Oyyy masallah , insallah bizlerinde olur boyle tatli kuzusu:))
Anladim canim, ozaman birsn once kavusursun ilacina insallah.
Sifa olsun guzelim.
Eee yarismadan ne haber :))
Oyyy masallah , insallah bizlerinde olur boyle tatli kuzusu:))
Iftardan sonra , orucu acmanin mutluluguyla derece gelir senden Fatimem:)İnşaAllah canım :) Çok sağol :)
Eh işte fena sayılmazzz :)) yavaş yavaş yapıyorum :)) biraz su biraz yemek verseler daha çok yapıcam da yok işteİftardan sonra 2 saat kadar vaktim kalıyor yapabildiğim kadar yapıcam :))
Boyle kizin olsa opup koklamaktan ev isi yapamazsin:)İnşaAllah canım inşaAllah :) böyle kızım olsun artık evi işi yapmam
Iftardan sonra , orucu acmanin mutluluguyla derece gelir senden Fatimem:)
Boyle kizin olsa opup koklamaktan ev isi yapamazsin:)
Canim ben yine gelirim simdilik kactim , opuyorum:)
Gorusmek uzere canim:)O kadar iddialı değilim ama hedef büyükk
Aynen öyle canımm :)
Görüşürüz inşaAllah
Canim diger turlu kahvaltiyi hazirla, 1 saat kahvalti , sonra bulasiklari topla derken kac saat geciyor aksam oluyor Turkiye'de:))
Boyle herkes mutlu:)
Hem 2. Bebis oncesi uyanmalara alistiriyorum vucudu, 1 tasla kac kus :)
Sen nasilsin canim, nasil geciyor cumartesi?
Iftardan sonra , orucu acmanin mutluluguyla derece gelir senden Fatimem:)
Boyle kizin olsa opup koklamaktan ev isi yapamazsin:)
Canim ben yine gelirim simdilik kactim , opuyorum:)
Kızın kaç yaşında canım ? :)Anladım canım inşallah bebişin hiç öyle ters zamanlarda uyandırmaz annesini. Benim cumartesi izin günüm biliyorsun, sabah kahvaltıda biraz azıtayım dedim midem almadıyine yedim poaçamı ama okadar yani başka bişey yiyemedim..
Onun dışında şimdi anneme geldik oturuyoruz kızımı uyutmaya çalışıyorum.
Size afiyet olsun :)
Ayyy işte ben kızla oynamaktan ev işi yapamıyorumneyseki az da olsa uyuyor da biz de yiyecek yemek bulabiliyoruz
Kızın kaç yaşında canım ? :)
Hah bu çok güzel oldu ben bu vicdan azabıyla çok yaşamam çünkü kıyamam karıncalara hiç
11 aylık Can'ım mayısın 17sinde 1 yaşında olacak :)
Kaptanım yaw bu kadar esnek ve güçlü olmak için me yapmalıyım?
https://www.facebook.com/FitnessRecipes/posts/496068257184654
regl oldum kızlar bel ağrım çok muhtemelen spor yapamayacambirde leblebi şekerinin kalorisi çok mudur? sadece 10 tanecik yedim
Midene tesekkurlerimi iletiyorum canim:)Anladım canım inşallah bebişin hiç öyle ters zamanlarda uyandırmaz annesini. Benim cumartesi izin günüm biliyorsun, sabah kahvaltıda biraz azıtayım dedim midem almadıyine yedim poaçamı ama okadar yani başka bişey yiyemedim..
Onun dışında şimdi anneme geldik oturuyoruz kızımı uyutmaya çalışıyorum.
Size afiyet olsun :)
Ayyy işte ben kızla oynamaktan ev işi yapamıyorumneyseki az da olsa uyuyor da biz de yiyecek yemek bulabiliyoruz
Burası o kadar durgunki facebooka kaldım..Eki Görüntüle 1815513
Oyy masallah, kizinda boga burcuymus, benim oglanda 9 mayis dogumlu:)11 aylık Can'ım mayısın 17sinde 1 yaşında olacak :)
Canim vucudundaki kas miktarini arttirmalisin, yag miktarin cokca azalmali.Kaptanım yaw bu kadar esnek ve güçlü olmak için me yapmalıyım?
https://www.facebook.com/FitnessRecipes/posts/496068257184654
Gecmis olsun canim..regl oldum kızlar bel ağrım çok muhtemelen spor yapamayacambirde leblebi şekerinin kalorisi çok mudur? sadece 10 tanecik yedim
Canim dun menun gayet guzeldi, cezayi menuden degil, spor yapmadigin icin aldin kuzum:)yaw ben gene ceza almışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?