Tamam o zaman Bebek varsa işin ucunda benden kurtuluşun yok söyleyim
Yaa böyle şey oluyo bir kere bozunca devamını getiriyorum böyle böyle bırakıyorum diyeti
Kendimi sürekli gazlamam gerekiyor, pskolojik olarak yemeye sarınca kalıyorum öyle. 2 hafta lanetim var zaten benim en fazla 2 hafta yapabiliyordum diyet gene aynı şeyi yaşayacam diye korkuyorum((
benimki bozuldu kendim sayiyom )))arkadaşlar hepiniz bu kadar adımı nasıl atıyosunuz bana da söyleyin adım sayarınız mı var
o zaman belirli bi zamanda yapıyosun demi hani adım atma egzersizi gibi yoksa ben unuturum hiç aklıma bile gelmez =)benimki bozuldu kendim sayiyom )))
evet gun icinde atdiklarimi saymiyom hico zaman belirli bi zamanda yapıyosun demi hani adım atma egzersizi gibi yoksa ben unuturum hiç aklıma bile gelmez =)
anladım bende yapayım o zaman benim neyim eksik =)evet gun icinde atdiklarimi saymiyom hic
yap canim yap ))) devamli yurumek iyi geliranladım bende yapayım o zaman benim neyim eksik =)
guzel gitdikce adimlariniz artiyor harika :)Asyaca 5 bin adım ve 200 jj
Adımsayar yükle telefonuna yada al bitane ve yürüüüüüüüanladım bende yapayım o zaman benim neyim eksik =)
Benim motivasyonum düşmeye başladı kızlar
Yedim bugün ekmek, iki haftadır sürmüyodum ağzıma ne güzel , ah o mantılar beni bozdu
Help mee!!
S.O.S
Öncelikle her günü kendi içinde değerlendirmelisin.. Ufak tefek kaçamaklar hepimizde oluyor. Kontrolü kaybettiğimiz ve ya bir arkadaşa uyduğumuz Zaman'lar.. Önemli olan kaldığın yerden devam etmek..
Unutma bugün bundan sonraki hayatının ilk günü ve kilo vermek gelecekteki bir olay değildir, şuan yapılan bir aktivitedir..
Mesela bazı insanlar dün çok kaçırdım diye bügün kısarlar ben yanlış buluyorum. Bir öğünde kısmak, bir sonraki öğünde kontrolü kaybetmekle sonuçlanır. Her öğünde düzenli ve dengeli beslenirsen günün birinde istediğin kiloya ulaşacaksın. Yeterki burada bizimle kal..
Canım bırakma kendini hem ağzıma bile sürmüyorum deme ekmeği tamamen kesmek sağlıklı değil , yapılan bir araştırmaya göre kilo vermek isteyen insanlari 2 gruba ayırmışlar ekmek yiyen grup daha çok kilo vermiş bi bak istersen , ekmek tok da tutuyor tabi tam tahıllı ekmekler daha sağlıklı , kaçırsan bile bırakma emeklerim boşa mı gidecek diip sıkı tut kendini olur arada kaçamaklar illa ki olur ama bırakma
Benim fatimeme bak sen
Kaptanlarım yarın bir tane dondurma yiyebilirmiyim
Maraşlıyım
Kanımda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?