Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Öncelikle her günü kendi içinde değerlendirmelisin.. Ufak tefek kaçamaklar hepimizde oluyor. Kontrolü kaybettiğimiz ve ya bir arkadaşa uyduğumuz Zaman'lar.. Önemli olan kaldığın yerden devam etmek..

Unutma bugün bundan sonraki hayatının ilk günü ve kilo vermek gelecekteki bir olay değildir, şuan yapılan bir aktivitedir..

Mesela bazı insanlar dün çok kaçırdım diye bügün kısarlar ben yanlış buluyorum. Bir öğünde kısmak, bir sonraki öğünde kontrolü kaybetmekle sonuçlanır. Her öğünde düzenli ve dengeli beslenirsen günün birinde istediğin kiloya ulaşacaksın. Yeterki burada bizimle kal..

Kızlar mrb sık sık giremiyorum artık menuleri okuyup kendi menümü de yazayım
Menüye ek cezalarımdan spor olarak 100 ip atlama 50 mekik var Yawrukush yaptım cezalarımı
Kahvaltıda 1 adet su böreği var ama onun yüzünden akşam yemek yiyemedim 1 kaşık patlıcandan aldım sadece ve spora ağırlık verdim umarım erimiştir o börek :))

Benim motivasyonum düşmeye başladı kızlar
Yedim bugün ekmek, iki haftadır sürmüyodum ağzıma ne güzel , ah o mantılar beni bozdu
Help mee!!
S.O.S

Canım bırakma kendini hem ağzıma bile sürmüyorum deme ekmeği tamamen kesmek sağlıklı değil , yapılan bir araştırmaya göre kilo vermek isteyen insanlari 2 gruba ayırmışlar ekmek yiyen grup daha çok kilo vermiş bi bak istersen , ekmek tok da tutuyor tabi tam tahıllı ekmekler daha sağlıklı , kaçırsan bile bırakma emeklerim boşa mı gidecek diip sıkı tut kendini olur arada kaçamaklar illa ki olur ama bırakma

Önemli olan istikrar dimi.. Ah ne güzel yazmışsın canım. Çok tşk ederim.
Buradan bir dk bile ayrılmayıp motivasyonumu tavan yapmak istiyorum

Yaa hiç bilmiyordum bak o araştırmayı bir inceleyeyim ben ekmek düşmanı olarak yaşadım iki hafta
Buradan ayrılmayıp motivasyonumu yüksek tutmaya çalışacağım.
Bir gün illa ki gidecek bu kilolar değil mi? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…