Canım tsk ederim burdan mezmn olsam da yine Uğrar menümü yazmak isterim sevdim burayı sizlerle :)hastalik, regli ayri kuzum onlar olagandisi haller..
insallah haftaya tam motivasyonla ortalamaizi yukseltiriz
olacak guzelim benim hic suphem yok
insallah canim, hep beraber hem kilolardan kurtuluruz, hemde takimimiz yarismalarda iyi durumda olur.
sende cok azimlisin zaten azda verecegin kilo miktari hemen mezun olacaksin bu gidisle:)
afiyet olsun canim, cok guzel
odulun afiyet olsun Mervem, dinlen guzelim, insallah cabucak toparlanirsin
basla guzelim leslieye yuruyus cok guzel kilo verdiriyor.
yemegini erken yemende guzel fikir gulum.
ne guzel kilolar verdigini hepimiz gorduk, istedikten sonra yapamayacagin hic bir sey yok.
yogun ve hasta oldugun bu haftada bile nasil mucadele ettin.
biliyorum haftaya bomba gibi geliyorsun kaptanim
gecmis olsun guzelim,ilacini alsaydin bugunden kuzum..
insaallah bu hastaligin sifa bulur canim
Canim hastaydim ya yiyemedim, bugun gidiyor artik biseyim yok sayilir dune gore :))Geçmiş olsun canım geçtimi atağın ilaçlarını düzenli kullan lütfen.
Yerleşme kanaması canım takılma çok zaten Progestan kullanıyosun ye iç yat dinlen.
Zamanı geçermi canım geçmedi 9. 10. Haftalarda oluyo sen düşünme yat dinlen. Kalp atışlarını daha geçte duyabilirsin geç ovulasyon ( yumurtlama) bebeğidir belki.
Geçmiş olsun can kaybı yoktur inşallah
Gayet güzel olmuş
Elbette hayırlısı neyse o olacak canım. Önlenemeyen düşükse bebek yaşamayacak kadar özürlü demektir Rabbim herşeyi dengeli yaratır biliyorsunki.
Aaa hiç bişey yimemişin
Ben her sabah tartılıyorum
İyiyim canım nöbetim yok bu haftasonu. Dün akşam işlerimiz vardı dışardaydık eve gelincede hep birlikte dizi izledik yattık gelemedim.
Canim 4 u 6716 ydi
özelde de iyi bir dr bakıp gidecem gülüm mutlakaCanim ozel lazim kesinlikle ben bi kere bile devlete gitmedim guvenilmiyoda basindan sagabilio . ozelde adamla 2 saat otutup konusabilio sun bisiden supelendiginde arayabiliosun 7/24
abimgilde küçük olduğundandır falan diyor ama abla bilmiyorum Allaha emanet dediğin gibi ilaçları saati saatine alıyorum ama kendimi hırpalamıyorum ilkteki gibi çünkü olacak olan oluyor dinleniyorum sürekli tedbirimi alıp tevekkül ediyorum.Rabbim emanet etti emanetini alırsada elden bişey gelmez elbet hayırlısını bizden iyi bilir yaradanTum hasta guzellere gecmis olsun. Acil sifalar canlarim.
asya_01 gulum bende de 7. hafta kalp atisini duyulmamisti. 1 ay sonraki kontrolde yani 12 haftalikken duymustuk. Lekelenmeyi de dert etme kendine. Adet gibi aktif kanamasi oldugu halde dusuk olmadan hamileligini tamamlayanlar var. Veren Allah. Ilac kullaniyorsun zaten. Istirahatine de dikkat et kuzum.
@shrrr senin tayin isleri nasil oldu bir tanem? Prensesinin dogum gunu kutlu olsun. Saglikla nice yillara insallah.
@haeshin operasyonla ilgili guzel haberlerini bekliyoruz canim. Ben herkesi organize ettim. Bu gece saat 00.00 da baslayacagim bisiklete. Yarin aksam sonucu yazarim. Kac yaptigini soylesen de bosuna zorlamasam
doğru diyorsun gülüm rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah.ama benimki geç döllenme olmadı adetin 16. günü yumurtlama gerçekleşmişti iğne vermişti dr ama dediğim gibi herşeyin hayırlısıGeçmiş olsun canım geçtimi atağın ilaçlarını düzenli kullan lütfen.
Yerleşme kanaması canım takılma çok zaten Progestan kullanıyosun ye iç yat dinlen.
Zamanı geçermi canım geçmedi 9. 10. Haftalarda oluyo sen düşünme yat dinlen. Kalp atışlarını daha geçte duyabilirsin geç ovulasyon ( yumurtlama) bebeğidir belki.
Gayet güzel olmuş
Elbette hayırlısı neyse o olacak canım. Önlenemeyen düşükse bebek yaşamayacak kadar özürlü demektir Rabbim herşeyi dengeli yaratır biliyorsunki.
Aaa hiç bişey yimemişin
İyiyim canım nöbetim yok bu haftasonu. Dün akşam işlerimiz vardı dışardaydık eve gelincede hep birlikte dizi izledik yattık gelemedim.
Yok maalesef canım, telefon düz yürümeği zor sayıyor leslie de iyice kafası karışır :))Canim 4 u 6716 ydi
Adimsayarin varsa bide sen saysana
Evde dinlen Mervem, ihlamur, zencefil, bal, limon hepsini ic guzelce..Günaydın kızlar sabah dahada kötü uyandım etüt merkezine geldim ama birazdan eve geçecem izin alıpgeçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederm herkese
Canim daha oncede soylemistim ya benim 4. Ayin sonuna kadar kanamam olmustu.evet ama leke şeklinde değil gülüm şeffaf şekilde.bu hafta içi özelldede iyi bir dr bulmaya çalışacam bu sadece devletteki dr la yürütülecek bişey değil.dün acilldeki tesadüf benim dr du ama adamm yorgunluktan hış olmuş adım atacak hali kaalmamıştı.sorularım hep cevapsz kaldı adam işinde usta ama çalışma şartlarıyla ancak bu kadar verim olabiliyor.
Aldin mi damla, kullandin mi canim?Sağol canım, gözlerimi çıkarıp bir yere koyma isteği dışında gayet iyiyim
Canim akovser paylasmis sagolsun tum gun adim ve lunge egzersizi yarismasi:)Ne yarışması özgem
Bisiklet yarisina start verilmis, biz seyirciler heyecanla bekliyoruz:)Tum hasta guzellere gecmis olsun. Acil sifalar canlarim.
asya_01 gulum bende de 7. hafta kalp atisini duyulmamisti. 1 ay sonraki kontrolde yani 12 haftalikken duymustuk. Lekelenmeyi de dert etme kendine. Adet gibi aktif kanamasi oldugu halde dusuk olmadan hamileligini tamamlayanlar var. Veren Allah. Ilac kullaniyorsun zaten. Istirahatine de dikkat et kuzum.
@shrrr senin tayin isleri nasil oldu bir tanem? Prensesinin dogum gunu kutlu olsun. Saglikla nice yillara insallah.
@haeshin operasyonla ilgili guzel haberlerini bekliyoruz canim. Ben herkesi organize ettim. Bu gece saat 00.00 da baslayacagim bisiklete. Yarin aksam sonucu yazarim. Kac yaptigini soylesen de bosuna zorlamasam
Ablacim yarindan itibaren sifir kacamakli menulerin gelsin yine :)Günaydınlar. Dün akşam uğrayamadım işlerimiz vardı menümü de yazmadım. Dün kendimi serbest bıraktım bayaa menümü yazayım cezalarımı alıp yapayım geçmişe de bakayım.
Dün sabah yarım simit peynir zeytin çay
ara sade kahve
Öğlen çiğköfte dürüm ayran
ara sade kahve
Akşam 1 kepçe çorba 2 parça hindi külbastı 2 yaprak sarma salata yoğurt
ara dışarda 1 fincan filtre kahve 1 dilim limonlu chesecake
su 2 lt
Spor 1 saat yürüyüş
bayaa saldım çayıra mevlam kayıra oldu ama mutluyum şu an gelsin cezalar
Insallah 1-2 gune ailecek toparlanirsiniz canim...Canim saolasin dune gore iyiyim. Cocuklar da kiz grip iste ama ates filan yok hamdolsun. Saolasin sordugun icin
Insallah oglanda toparlanir canim...Allah razı olsun canım..oğlan iyi değil ama kız iyi masallah..
Bol egzersiz yap guzelim eskisi gibi bak bugun yarismamiz basladi sampiyonum :)Geçmişi daha tam okumadım Gül yüzlü kaptanım bol egzersiz sesi doktorum
Ancak o şekilde olur dedi
Ben başlıyorum adım sayarı açtım sonra arar ara gelirim hepinize cevap vereceğim sizleri çok seviyorum
Aile keyfi yapmissiniz masallah ablacim, gelmeyince merak ettim ben:)Geçmiş olsun canım geçtimi atağın ilaçlarını düzenli kullan lütfen.
Gayet güzel olmuş
Aaa hiç bişey yimemişin
Ohh keyfiniz bol olsun ablacim :)Biz bugün kvalidemdeyiz pazar var pazara gideriz eşim maça gitti konya eses maçı var 3 gibi gelir pazarımızı yapıp markete gitcez sonra eve akşam börek yapıcam yarın sabah kahvaltıya gelecekler bize kvalidemler görümcem teyze kızımız brunch yapıcaz.
Haber verdigin icin sagol canim , pazartesi gunu hem pazarin, hem pazartesinin bildirimlerini beraber yazarsin :)merhaba millet=) bugün evde yokum alışverişe gidicez yarında il dışına çıkacaz arkadaşımızın düğünü var bugün akşam bildirim yapabilirim ama yarın yapamayacam muhtemelen
Yaz canim benim, cok seviniriz :)Canım tsk ederim burdan mezmn olsam da yine Uğrar menümü yazmak isterim sevdim burayı sizlerle :)
Evde dinlen Mervem, ihlamur, zencefil, bal, limon hepsini ic guzelce..
Canim daha oncede soylemistim ya benim 4. Ayin sonuna kadar kanamam olmustu.
Ama cok sukur oglumu kucagima aldim.
Seninki bence yerlesme kanamasiydi, agrin ya da surekli kanama sikayetin yoksa insallah gecer guzelim.
Yat dinlen ilaclarini kullan, her sey yoluna girecek insallah...
Aldin mi damla, kullandin mi canim?
Canim akovser paylasmis sagolsun tum gun adim ve lunge egzersizi yarismasi:)
Bisiklet yarisina start verilmis, biz seyirciler heyecanla bekliyoruz:)
Ablacim yarindan itibaren sifir kacamakli menulerin gelsin yine :)
Insallah 1-2 gune ailecek toparlanirsiniz canim...
Insallah oglanda toparlanir canim...
Bol egzersiz yap guzelim eskisi gibi bak bugun yarismamiz basladi sampiyonum :)
Sislik gitti mi biraz?
Aile keyfi yapmissiniz masallah ablacim, gelmeyince merak ettim ben:)
Ohh keyfiniz bol olsun ablacim :)
Haber verdigin icin sagol canim , pazartesi gunu hem pazarin, hem pazartesinin bildirimlerini beraber yazarsin :)
Iyi eglenceler:)
Yaz canim benim, cok seviniriz :)
Mezun olup gitmek yok zaten:)
Canim haftasonu oglan ve esim uyandiginda aciz da aciz diye tutturuyorlar, takima ugrayamiyorum kahvalti oncesi:)Bugün erkencisinYawrukush kaptanım
Aaaaa bu saat oldu hala yok mu damlaUmarım yoldadır :)) Kardeşim gitti almaya :))
Canim haftasonu oglan ve esim uyandiginda aciz da aciz diye tutturuyorlar, takima ugrayamiyorum kahvalti oncesi:)
Oyuzden erken kalkip , onlardan gizli takima geliyorum:)
Canim diger turlu kahvaltiyi hazirla, 1 saat kahvalti , sonra bulasiklari topla derken kac saat geciyor aksam oluyor Turkiye'de:))Kıyamam yaa bir de kendinden şüphe ediyorsun böyle kaptan bulmuşuz. Öpüp başımıza koyarız anca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?