Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım tsk ederim burdan mezmn olsam da yine Uğrar menümü yazmak isterim sevdim burayı sizlerle :)

Canim hastaydim ya yiyemedim, bugun gidiyor artik biseyim yok sayilir dune gore :))

Canim ozel lazim kesinlikle ben bi kere bile devlete gitmedim guvenilmiyoda basindan sagabilio . ozelde adamla 2 saat otutup konusabilio sun bisiden supelendiginde arayabiliosun 7/24
özelde de iyi bir dr bakıp gidecem gülüm mutlaka

abimgilde küçük olduğundandır falan diyor ama abla bilmiyorum Allaha emanet dediğin gibi ilaçları saati saatine alıyorum ama kendimi hırpalamıyorum ilkteki gibi çünkü olacak olan oluyor dinleniyorum sürekli tedbirimi alıp tevekkül ediyorum.Rabbim emanet etti emanetini alırsada elden bişey gelmez elbet hayırlısını bizden iyi bilir yaradan

doğru diyorsun gülüm rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah.ama benimki geç döllenme olmadı adetin 16. günü yumurtlama gerçekleşmişti iğne vermişti dr ama dediğim gibi herşeyin hayırlısı

Günaydın kızlar sabah dahada kötü uyandım etüt merkezine geldim ama birazdan eve geçecem izin alıp geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederm herkese
Evde dinlen Mervem, ihlamur, zencefil, bal, limon hepsini ic guzelce..

Canim daha oncede soylemistim ya benim 4. Ayin sonuna kadar kanamam olmustu.
Ama cok sukur oglumu kucagima aldim.
Seninki bence yerlesme kanamasiydi, agrin ya da surekli kanama sikayetin yoksa insallah gecer guzelim.
Yat dinlen ilaclarini kullan, her sey yoluna girecek insallah...

Sağol canım, gözlerimi çıkarıp bir yere koyma isteği dışında gayet iyiyim
Aldin mi damla, kullandin mi canim?

Ne yarışması özgem
Canim akovser paylasmis sagolsun tum gun adim ve lunge egzersizi yarismasi:)

Bisiklet yarisina start verilmis, biz seyirciler heyecanla bekliyoruz:)

Ablacim yarindan itibaren sifir kacamakli menulerin gelsin yine :)

Canim saolasin dune gore iyiyim. Cocuklar da kiz grip iste ama ates filan yok hamdolsun. Saolasin sordugun icin
Insallah 1-2 gune ailecek toparlanirsiniz canim...

Allah razı olsun canım..oğlan iyi değil ama kız iyi masallah..
Insallah oglanda toparlanir canim...

Geçmişi daha tam okumadım Gül yüzlü kaptanım bol egzersiz sesi doktorum
Ancak o şekilde olur dedi
Ben başlıyorum adım sayarı açtım sonra arar ara gelirim hepinize cevap vereceğim sizleri çok seviyorum
Bol egzersiz yap guzelim eskisi gibi bak bugun yarismamiz basladi sampiyonum :)
Sislik gitti mi biraz?

Aile keyfi yapmissiniz masallah ablacim, gelmeyince merak ettim ben:)

Ohh keyfiniz bol olsun ablacim :)

merhaba millet=) bugün evde yokum alışverişe gidicez yarında il dışına çıkacaz arkadaşımızın düğünü var bugün akşam bildirim yapabilirim ama yarın yapamayacam muhtemelen
Haber verdigin icin sagol canim , pazartesi gunu hem pazarin, hem pazartesinin bildirimlerini beraber yazarsin :)
Iyi eglenceler:)

Canım tsk ederim burdan mezmn olsam da yine Uğrar menümü yazmak isterim sevdim burayı sizlerle :)
Yaz canim benim, cok seviniriz :)
Mezun olup gitmek yok zaten:)

Umarım yoldadır :)) Kardeşim gitti almaya :))

Canim haftasonu oglan ve esim uyandiginda aciz da aciz diye tutturuyorlar, takima ugrayamiyorum kahvalti oncesi:)
Oyuzden erken kalkip , onlardan gizli takima geliyorum:)

Kıyamam yaa bir de kendinden şüphe ediyorsun böyle kaptan bulmuşuz. Öpüp başımıza koyarız anca

Kıyamam yaa bir de kendinden şüphe ediyorsun böyle kaptan bulmuşuz. Öpüp başımıza koyarız anca
Canim diger turlu kahvaltiyi hazirla, 1 saat kahvalti , sonra bulasiklari topla derken kac saat geciyor aksam oluyor Turkiye'de:))
Boyle herkes mutlu:)
Hem 2. Bebis oncesi uyanmalara alistiriyorum vucudu, 1 tasla kac kus :)
Sen nasilsin canim, nasil geciyor cumartesi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…