Allahtan daha fazla gec kalmamissin ablacim..Günaydınlar trâmwayı kaçırdım işe geç kalcam 10 dak.
ohh ohhh yandan -800 mu??Nasıl geçti canım? Bol bol gönek attın mı? Kurtlarını iyice dökseydin :)
Mekanı cennet olsun canım. Allah sana ve bütün annesiz veya babasız kardeşlerimize sabır versin.
Geçmiş olsun canım. Önemli birşeyin yoktur İnşallah
Tebrik ederim hepinizi :)
Kaptanım şu pazarları bütün gün evde olunca bende illaki pazar kaçamağı oluyor çünkü işim gücüm yemek yemek oluyor agzım duröuyor hiç. Kilo konusunda İnşaallah gecen hafta ki gibi olmazsa şimdiden - 800 deyim
normalde kesin 1. Bendim burdada vaktim yok bugünama elimden geleni yapcam
tamam canim 100DK yapabilirsin :)Bu nedir yaaaa
Muhtesemsiniz
Canim yaaaa bu da ilgilenmemekseeeee yaniii
Gayet yolunda herseyyy tesekkur ederim kendi adima
Cocuklar uyuyunca spor yapicaktim uyumusum kaptanim
50 DK yapiyorum hergun
Ceza icin 50 daha yada 100 dahami yapiyim
Sen uyurken yapmis olacagim
Ben yazarim sen uygun bulmazsan kalani yarin telafi ederimmmmm
Hosgeldin Busem..Kizlar gunaydin yuvama dondum. Iki gunluk menu verecegim hemen Bugun sabah defneyi kbb götüreceğim nefes alirken hirliyor. Hepiniz iyisinizdir umarim gecmis baya birikmis ama okuyacagim insallah.
Cumartesi
Sabah
Anne kahvaltisi
Bir yumurta
5 çeşit peynir :)))
Bol zeytin
Az kizartma
Bir dilim ekmek(
Aksam
Tavuk
Kabak dolmasi
Taze fasulye
Mucver
Salata
Pazar
Iki yumurta
Ayni sayida çeşit peynir
Bol zeytin
Iki minik pancake
Azzicik recel
Aksam
Kofte
Tavuk corbasi
Salata
Spor hic yok.
Su hep cok ictim izmirde alerjilerim aziyo bogazim kuruyo cok ictim o yuzden.
Gecmise kayiyorum imdaaaaatt:)
bu gece bende isyan ettim kuzumGunaydinnnn
Cocuklari yika giydir sac kurut derken ben sizmisimmm guzellerr
Haftasonu cok yogun geciyormus cocuk olunca
Onceden ne cok dinleniyormusuzzz
Saglikli olsunlardaaaa gerisi hallolurrr
Super bir hafta diliyorummmmmm
Bolca eksi aliriz insaallahhhh
Aaaa derya iki turlu de cok gecmis olsun hem hastaligin icin hem gecirdiginiz dogal afetten dolayi. Canim doga cok guclu bir anda yok edebiliyor herseyi. Gelmis gecmis olsun en azindan evlerinizin guv3nindeyken patlamis firtinaCanim saolasin atesim dusunce gozum acildi biraz, cocuklarda acikmisti yapip yedik bisiler. Esim anca geldi, burda kasirga ve hortum cikti dukkandan cikamadi. Heryer ucmus vaziyette alt katimin brandasi ucmus catimizdan şingillar firladi. Balkonum gomme olmasina ragmen koca koca dolular duvar diplerinde resmen yiginti yapmis. Tupler hortumun icine karismis havalarda geziyo. Acayip bir felaket gecirdi tokat
Ozgem moraller iyi unutlu herkes sadece merakla bekliyoruz. Sali yatis carsamba veya persembe ameliyat haberdar edecegim sizi de. Deniz ve defne moral oldu osge ablalarina :))Allahtan daha fazla gec kalmamissin ablacim..
ohh ohhh yandan -800 mu??
severim seni guzelim:))
tamam canim 100DK yapabilirsin :)
Hosgeldin Busem..
Nasil gecti hasta ziyaretiniz canim?
ameliyat hangi gun olacak?
Her sey yolunda mi Busem?
bu gece bende isyan ettim kuzum
sabah kalktik kahvalti, bulasik, ev temizleme, misafirler geldi yemek hazirligi..
onlar gitti esim 6da ise gidip, 11.30da geldi aksam, onca saat oglanla ilgilenmece..
artik kasiklarimda oyle bir agri basladi ki, yorgunluktan sinirlerim harap oldu..
oglanin tuvalet egitimide cok kotu zamanda oldu, birde o,, kendimi atasim var,seni cok iyi anliyorum...
Akinda wc anlaminda bir ilerleme olmadi mi ozge cok yorgun gordum seni. Tatlim senin kendini yormaman lazim ama olmuyirsa zorlama bari ya kendini de dusunmelisinAllahtan daha fazla gec kalmamissin ablacim..
Hosgeldin Busem..
sabah kalktik kahvalti, bulasik, ev temizleme, misafirler geldi yemek hazirligi..
onlar gitti esim 6da ise gidip, 11.30da geldi aksam, onca saat oglanla ilgilenmece..
artik kasiklarimda oyle bir agri basladi ki, yorgunluktan sinirlerim harap oldu..
oglanin tuvalet egitimide cok kotu zamanda oldu, birde o,, kendimi atasim var,seni cok iyi anliyorum...
Merhaba hosgeldin:) ben buse benim kizlarimin dogum tarihi 9 mart hemen dikkatimi cekti rumuzun :)35 dakika yurudum. Fiks bizim sitede 5 tur atiyorum oda 35 dakika suruyor.
Suyumda 2 litre
Kizlar tebrikler :)@E-brulim kaptanimiz hazirlamis ilk 3 listemizi sagolsun,ellerine saglik canim, tebrikler hepinize guzeller.
...Takim ici ilk 3...
1. sira 2.3 kilo hafifleyen @betusi ye ait
2. sirada 1.3 kiloyla onu takip eden @mugehatun ve @bnnu yer aliyor
3.'lük 1.1 kilo kaybedenabesle_istigal e gidiyor
Listeye girme hakkini kil payi kaybeden @sevimlicadi0'i da
tebrik ediyoruz - 1.0 kilo
Basarilarinizin devamini dileriz
Nie ole oldu tatlim banimi ne demek bantlandinmiGünaydınnn
Sanırım ilk banımı aldım daha öncesini hatırlamıyorum çünkü
Bütün gün takip edip de yazamamak çok kötüymüşş
Aslinda kardesim Bornova'da bi fun gittik ama tabi evden cikmak ne mumkun:) denk gelse isterdim ozkalnlarda milli egitimin yaninda wvleri siz ne taraftasinizEwet canim :) gel bi gun kahve icek
Ooo super :)PAZARTESI GUNU YARISMA EGZERSIZLERIMIZ
Canlarim bugunki egzersizimiz karin kaslarimiz icin mekik egzersizi, sabah uyandiginiz andan gece 23e kadar kac adet MEKIK VE ADIM yaptiginizi, @Asyaca kaptanimizi etiketleyerek saat 23te paylasiyoruz.
Kolay gelsin, bol ter atmalar guzeller.
edsofi canim yeni egzersizimiz...
Ozkanlara yakinim canm ozkannlata yuruyerek gidiorum 15 20 dk yuruyerek arabayla 10 dk yakin yani tabi bornova diye bitmiyor semtler cok :)Aslinda kardesim Bornova'da bi fun gittik ama tabi evden cikmak ne mumkun:) denk gelse isterdim ozkalnlarda milli egitimin yaninda wvleri siz ne taraftasiniz
Gormez olaydiiimne guzel iste 1 evde 2 diyet yapan insan destek olursunuz birbirinize:)
biliyorum kuzum ama hep edsofiyi kullana kullana Edaya alisamadim bir tanem:)
odule bak odule:))
haeshin Busem gormesin:)
evet canim ister 23te, istersen bitirdigin anda etiketleyebilirsin.
Bu egzersiz hem kalori yaktirir hem kas kitleni arttirir.
kas miktarin arttikca da daha kolay kilo verirsin canim:)
hayirli olsun Allah mesut etsin canim, iyi eglenceler:)
dugune zaten az kaldi :)Nisanliligi uzatma canm insan daha cok yoruluyor :) ewlen ya guzel yanlarida var tabi ama beden yorgunlugu kafa yorgunlugu cok oluyor . sapasaglam ayakta duran bi kadin olmak gerekiyor düsmeye hakkin yok hep dimdik durmak zorundasin ewin diregi kadindir cnku . bu yuzden sorumluluklar fazla ve yoruluyor insan . ama cok sukur herseye.. adam kotu cikabilirdi dayak yiyebilirdim calsmak zotunda kalabilirdim evde adam otururken allahim neler var o yuzden bardagi dolu tarafindan bakmak gerekiyor cogu zamn ..aile olmak cok guzel hele anne olmak bambaska birsey onun tadi baska hicbirseyde yok :) anne olmak icinde ewlenmek gerekiyor tabi
Hadi hayrlisi tatlim insallah senin icinde onun icinde hayrlisidir :) dugun ivit zivir hersey geciyor onemli olan o kapi kapandiginda icerde kaldiginizda sevginin sayginin daim kalmasi :)dugune zaten az kaldi :)
Kendimi atasim var dedin de aklima geldiAllahtan daha fazla gec kalmamissin ablacim..
Hosgeldin Busem..
evet oyle oldu herkesde gormus masaAllash ne goz var sizdeCanım adım sayına fazla mı sıfır attın :)
canim yalnis yazmisim oraya 15110 adimCanım bu adım sayıların sadece spor olarak yaptığın mı yoksa günlük hareketlerinde de dahil mi?????
oyle oldu galiba :)Canim adimda dunya rekoru kirdi sanirim.
Günaydınnn
MINIK BIR GONUL ALMACA
Canlarim cumartesi gunu ikeaya gittik, evin eksikleri vardi.
Epey vaktimizi aldi, oglen gidip, aksama ancak donduk evimize, saat farkindan hepiniz uyumustunuz, sizlerle yeterince ilgilenemedim...
Pazar gunu de kahvaltidan sonra arkadaslarimiz aradi ziyarete gelmek istediler, misafir hazirligi, yemek vs ile ugrastim.
Misafirler gitti, esim ise gitti, cok yogun su aralar, oglanla ilgilenmekten, saat farkindan yine gec kaldim takima ugramak icin..
Kusuruma bakmayin, haftaici bol bol basinizi sisirerek telafi edecegim insallah
Her birinize deyimi yerindeyse yarim elma yolluyorum, gonul almak icin, kabul ediniz efenim
]TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar- oduller, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami ise, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi.
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
DIPNOT: Haftalik egzersizlerimiz 19160. sayfadadir.
PAZAR GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler.
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Harpy - ?? - - - - CheGuevera - - - - melinda23 - - - - - - - abesle_istigal ODUL ?? - - - - sevimlicadi0 50JJ - - - - LunaDaisies 50M ?? - - - - - mart09 - - - - - - keping - - - - - - edsofi ODUL ?? - - - - ddanes - - - - - - - AKovser MUAF ODUL 100IA - - - - zey zey - - - - - - - mugehatun - 100DK - - - - kitabi - - - - - - - Asyaca ODUL MUAF - - - - tiffany20 - - - - Ollalla ODUL - - - - gogo2405 - 200JJ - - - - bnnu MUAF - - - - Mavibocuk ODUL - - - - haeshin - - - - - -
TR][/TR]
[/td][/td][/td][/td]
Allahtan daha fazla gec kalmamissin ablacim..
Hosgeldin Busem..
Kendimi atasim var dedin de aklima geldi
Buyuk yeni eve tadininca krese gitmiyor
Kucugu kiskaniyooo
Esim hep yogun
Ya yurt disi ya sehir disi
Yada sabah cikiyo gece geliyo ama 2ay surdu
Ben 10.kattayim
Birgun dusundum surdan atlasam ne olurki
Ama ciddi ciddi
Adam haftasonu bile yok is yetistiriyoo
Dusunsene
Komsu yok yeni geldim
Sut bitiyi 2 cocukla markete gidiyorum fln
Ben boyle dusunuyorumm
Kocami aradimmm
Dedim ki"askim ben atlamayi dusunuyorum sacmalama diyoo
Yok dedim ya beynim emrediyor resmennn"""
Saka degil amaaaa ciddiyimmmm
Neyseeee bu annesini yolladi
2gun kaldi kacti benim annem yok yurtdisindaaa falannnn
Derken beni dogru psikuyatraaaa
Patronada demis ben artik bu sekilde calisamammmm
Buyugude apar topar krese yazdirdiiiii
Bakti ben elden gidiyorummmm
Aklima geldide
Cok degil 4ay onceki mevzuuuu
Demem oku kaptanim
Bana kendimi atmak demeeee
Ben korkarimmmmm
tamam aff etdim bir daha olmasin bozusuruzaaaaMINIK BIR GONUL ALMACA
Canlarim cumartesi gunu ikeaya gittik, evin eksikleri vardi.
Epey vaktimizi aldi, oglen gidip, aksama ancak donduk evimize, saat farkindan hepiniz uyumustunuz, sizlerle yeterince ilgilenemedim...
Pazar gunu de kahvaltidan sonra arkadaslarimiz aradi ziyarete gelmek istediler, misafir hazirligi, yemek vs ile ugrastim.
Misafirler gitti, esim ise gitti, cok yogun su aralar, oglanla ilgilenmekten, saat farkindan yine gec kaldim takima ugramak icin..
Kusuruma bakmayin, haftaici bol bol basinizi sisirerek telafi edecegim insallah
Her birinize deyimi yerindeyse yarim elma yolluyorum, gonul almak icin, kabul ediniz efenim
bam neya ???Günaydınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?