Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydınlar trâmwayı kaçırdım işe geç kalcam 10 dak.
Allahtan daha fazla gec kalmamissin ablacim..

ohh ohhh yandan -800 mu??
severim seni guzelim:))

tamam canim 100DK yapabilirsin :)

Hosgeldin Busem..
Nasil gecti hasta ziyaretiniz canim?
ameliyat hangi gun olacak?
Her sey yolunda mi Busem?

bu gece bende isyan ettim kuzum
sabah kalktik kahvalti, bulasik, ev temizleme, misafirler geldi yemek hazirligi..
onlar gitti esim 6da ise gidip, 11.30da geldi aksam, onca saat oglanla ilgilenmece..
artik kasiklarimda oyle bir agri basladi ki, yorgunluktan sinirlerim harap oldu..
oglanin tuvalet egitimide cok kotu zamanda oldu, birde o,, kendimi atasim var,seni cok iyi anliyorum...

Aaaa derya iki turlu de cok gecmis olsun hem hastaligin icin hem gecirdiginiz dogal afetten dolayi. Canim doga cok guclu bir anda yok edebiliyor herseyi. Gelmis gecmis olsun en azindan evlerinizin guv3nindeyken patlamis firtina

Ozgem moraller iyi unutlu herkes sadece merakla bekliyoruz. Sali yatis carsamba veya persembe ameliyat haberdar edecegim sizi de. Deniz ve defne moral oldu osge ablalarina :))

Akinda wc anlaminda bir ilerleme olmadi mi ozge cok yorgun gordum seni. Tatlim senin kendini yormaman lazim ama olmuyirsa zorlama bari ya kendini de dusunmelisin

Kizlar tebrikler :)

Ooo super :)

Aslinda kardesim Bornova'da bi fun gittik ama tabi evden cikmak ne mumkun:) denk gelse isterdim ozkalnlarda milli egitimin yaninda wvleri siz ne taraftasiniz
Ozkanlara yakinim canm ozkannlata yuruyerek gidiorum 15 20 dk yuruyerek arabayla 10 dk yakin yani tabi bornova diye bitmiyor semtler cok :)

Gormez olaydiiim

dugune zaten az kaldi :)

Kendimi atasim var dedin de aklima geldi
Buyuk yeni eve tadininca krese gitmiyor
Kucugu kiskaniyooo
Esim hep yogun
Ya yurt disi ya sehir disi
Yada sabah cikiyo gece geliyo ama 2ay surdu
Ben 10.kattayim
Birgun dusundum surdan atlasam ne olurki
Ama ciddi ciddi
Adam haftasonu bile yok is yetistiriyoo
Dusunsene
Komsu yok yeni geldim
Sut bitiyi 2 cocukla markete gidiyorum fln
Ben boyle dusunuyorumm
Kocami aradimmm
Dedim ki"askim ben atlamayi dusunuyorum sacmalama diyoo
Yok dedim ya beynim emrediyor resmennn"""
Saka degil amaaaa ciddiyimmmm
Neyseeee bu annesini yolladi
2gun kaldi kacti benim annem yok yurtdisindaaa falannnn
Derken beni dogru psikuyatraaaa
Patronada demis ben artik bu sekilde calisamammmm
Buyugude apar topar krese yazdirdiiiii
Bakti ben elden gidiyorummmm
Aklima geldide
Cok degil 4ay onceki mevzuuuu

Demem oku kaptanim
Bana kendimi atmak demeeee
Ben korkarimmmmm

Günaydın güzeller ne güzel azcık yazmışsınız ben yokken hep böyle olun he mi?

Günaydınnn
Sanırım ilk banımı aldım daha öncesini hatırlamıyorum çünkü
Bütün gün takip edip de yazamamak çok kötüymüşş

Beden ban vermişler ki kuzum sana?

Öncelikle elma için teşekkürler gerçi gelene kadar kararmış ama

Canım bu kadar işin arasında bizimle uğraştığın için sana ne kadar teşekkür etsek azken neden böyle şeyler yazıyorsun acaba :) sen iyi ol bizim için yeterli..

Kaptanım ?? Ne oluyor ben spor yapmamıştım

Allah kolaylık versin kaptanım. İnşallah geçecek bu sıkıntılı dönem. Arkadaşların dediği gibi oğlun bez konusunda hiç bir ilerleme göstermiyorsa bence ya profesyonel yardım al ya da ertele.

Can'ım iyiki kendini atmadan eşini aramışsın Allah korumuş canım. Malesef çok yoğun baskı insanlara bunu yaptırabiliyor. Psikoloji elvermiyor Zaman Zaman.. Ben de bir dönem antidepresan kullandım.. Şuanda da kafam arada karışsa da kendimi toparlamaya çalışıyorum. Spor ve bitki çayları bana iyi geliyor. Bir de kendimi çok boş bırakmıyorum çünkü bırakırsam beyin direk en olmadık şeyleri düşünmeye başlıyor. İş yaparken müzik dinliyorum mesela ya da boş kaldığım her an buradayım.. Sen de kendini bırakma.. Sana destek olmak için biz her zaman buradayız..

tamam aff etdim bir daha olmasin bozusuruzaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…