- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
- 158
Kiz 1.3 luk et etmi yawİyi akşamlar herkese kızımı uyuturken menümü de yazayım bari..
Sabah;
Omlet
2 zeytin
1/4 simit
1 kk kaşar
Ara
Latte şekersiz
2 kare bitter
Akşam
Bollll et
2 dlm ekmek
Salata
Izgara sebze
Akşam ne yedim gerçekten bilmiyorum1.3 kilo et almıştık resmen eşimle bölüştük onu şuan gırtlağıma kadar doluyum.. edsofi nin tavuk muhabbetine dönecek
Spor henüz yok bayılmazsam biraz Süperman yapcam..
Su ne içtim bilmiyorum
Yeşilçay 1 tane birazdan bi tane daha içerim.
Siz bir Mandıra açın en iyisiKiz 1.3 luk et etmi yawo bana yetmez degil esimle paylascam ondan anca ayda bir yiyebilioz adam anca yetistirio
Canim adimda dunya rekoru kirdi sanirim.Iyi aksamlar
Sahur - 2 yumurali omlet 2 dilim kepekli ekmek
Iftar - 1 kase mercimek corbasi + 1 tabak sebze yemegi + 1 kase yogurt
Ilaveten
2 litre su
1 bardak yesil cay
5 hurma
150110 adim
333 gunun egzersizi
Asyaca
tatlı isteğini azaltıyor canım bide sütü tek içemiyorsan iyi oluyor içmesi salep gibi tadı=)Bu mistik ne işe yarıyor bende alayım yarın mistik mistik içerim artık
Nisanliligi uzatma canm insan daha cok yoruluyor :) ewlen ya guzel yanlarida var tabi ama beden yorgunlugu kafa yorgunlugu cok oluyor . sapasaglam ayakta duran bi kadin olmak gerekiyor düsmeye hakkin yok hep dimdik durmak zorundasin ewin diregi kadindir cnku . bu yuzden sorumluluklar fazla ve yoruluyor insan . ama cok sukur herseye.. adam kotu cikabilirdi dayak yiyebilirdim calsmak zotunda kalabilirdim evde adam otururken allahim neler var o yuzden bardagi dolu tarafindan bakmak gerekiyor cogu zamn ..aile olmak cok guzel hele anne olmak bambaska birsey onun tadi baska hicbirseyde yok :) anne olmak icinde ewlenmek gerekiyor tabiacaba evlenmesemmi ???
Canim 25 dk dans vardi unutmusum.mmGeçmiş olsun canım
Mazide kaldi :) yok kiz pazar gunleri hep büleeYa çıtırlar takımda bir sessizlik hakim farkında mısınız nerde o eski günler
düzelttim canım=)Canim 25 dk dans vardi unutmusum.mm
Mandirami sut urunleri icin mi et urunleri kasapta degilmiydi yaww :/Siz bir Mandıra açın en iyisi
Ayyy bende almayi dusunuodum canm salepten nefret ederim ya ona benziosatatlı isteğini azaltıyor canım bide sütü tek içemiyorsan iyi oluyor içmesi salep gibi tadı=)
Bende çok sevmezdim tatlım salepi ama bana çok hoş geliyor tadı bilmem nedendir acaba diyetteyiz diyemi kiAyyy bende almayi dusunuodum canm salepten nefret ederim ya ona benziosa
Diyetten tabi muhurlemisimiz tat alma duyumuzuBende çok sevmezdim tatlım salepi ama bana çok hoş geliyor tadı bilmem nedendir acaba diyetteyiz diyemi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?