Anaaammmm izmirmi be de diom kanim niye isindi hemenKilo vermeyi neden istiyorsunuz?
Kendimi ve yemek alışkanlığımı sevmiyorum. Sağlıklı bir yaşam sunmak istiyorum kendime.
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : KarKralicesi
İsim (İsteğe Bağlı ):İrem
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:Yok henüz
Yaşadığınız şehir:İzmir
Boyunuz :1,68
Kilonuz:73,2KĞ
Hedef kilonuz :İlk etapda 65KĞ sonrasında 58KĞ yada 56KĞ
Kilo alma hikayeniz :Homiliii gırtlak yedim. Tatlılar pastalar havada uçuştu. Aldık KĞ laları.
Bir dönem 85-90 kğ den 60Kğ düşmüştümYine başarıcam
Cok ozledim sekerim ne demek. buranin nobetcisi gibiydinNiye çok mu özledin beniii ??
Dün kimse kafanı ütülemedi mii yoksaaacanın sıkıldı tabi ben olmayıncaa
Hoşbuldum ay inşaaalllahhhh giderde fit oluruzAramiza hosgeldin caniminsallah en kisa zamanda tartida 6 li rakamlari görürsün
4. takima yaptigin giris gibir haldir huldur gitsin kilolar
Hoşbuldum kızlar.Anaaammmm izmirmi be de diom kanim niye isindi hemen
Kiz etten bisi olmaz protein hic kilo basmaz 1 kiloda benm icin yiyeydin yaaaa
Dahlia_ banlanmamis olsa coktan gelirdi buraya
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
Kendimi ve yemek alışkanlığımı sevmiyorum. Sağlıklı bir yaşam sunmak istiyorum kendime.
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kilo alma hikayeniz :Homiliii gırtlak yedim. Tatlılar pastalar havada uçuştu. Aldık KĞ laları.
Orasi ne kiz hic bilmem .bdv neki.forumu fazla karistrdin mi sacma sacma polemklerde bulabilioruz kendimizifazla kurcalama forumu tavsiyem cıısss
Cok ozledim sekerim ne demek. buranin nobetcisi gibiydinkonusan yok buralar sessiz kaldi
Sporla enerjim artıo benimYarım kiloyla gırtlağıma kadar doldum 1 kilo daha yersem patlardım herhalde :)
Ayyy bu ne enerjiiiiharikasın dostum hoş geldin . Enerjin motivasyonun daim olsun..
Konuyla alakasız ama neden ğ?
Geçmiş olsun şekerim bazı insanlar sırf dikkat çekmek için yazıyorlar.. Bir derdim var o dediğin galiba :) bir derdim olunca ben buraya yazıyorum..100 ip atlamayla ucuz atlatmşımm
He hee bantlandımm
Okuyunca korkmadım değil haniiDikkat et kendine, bende de oluyor öyle düşünceler, gerçi senin bayağı da bir nedenin varmış O yüzden iyi anlıyorum seni
İftardan sonra yazdım canımsinirden yazdım oruçluyken pek sinirlenmiyorum zaten
Hemen arkamdan konuşş hemennnn
Yok ya bir daha yaparsam kendimi atmayı düşünürüm ben de bir yerdenn, delirdim 1 gündeSabah bir baktım giremiyorum foruma, düşün düşün ne yaptığımı bulamıyordum.. Genelde aynı yerlerde gezerim forumda, öyle küfürlü, uygunsuz yazılar yazan da hiç değilim.. Sonunda hatırladım, gece nasıl olduysa yolum BDV-ye düştü, hiç de sevmem o bölümü, yani pek uğradığım bir yer değil, birinin konusuna sinirlendim, yalnış anlamayın öyle derdini, sorununu anlattığı bir konu değildi, sinirden birşeyler yazdım, gözden de kaçmamış ama iyi oldu dersimi aldım, bana ne insanların ne yaptığından. bir daha BDV-nin kapısından geçmem sanırım
Geçmiş olsun şekerim bazı insanlar sırf dikkat çekmek için yazıyorlar.. Bir derdim var o dediğin galiba :) bir derdim olunca ben buraya yazıyorum..
Nasilsin bosnak boregim :)ozlettin
Hoop gümm diye girebilirsin canmilk sayfadaki formu doldur canm
Pladır küldürde olur mu
doldurup burdamı paylaşayım
memnun olduk verırsın anacım kgları kılo dedgn nedır elinn kiri bnde bu ara veremıom takıldm kaldm ama olsun eheheheh ben nena ıstanbuldan 1.5 yasnda 1 kızım var dogumdan bu yana 26 kg cıvarı verdm grupta oıldgmdan bu yana 10 kg verdm verıorm ıste bı 10 hatta 12 daha versem adrıana lıma yanmda alt edecek o dereceKilo vermeyi neden istiyorsunuz?
4. TAKIM KATILIM FORMU
Aramiza hosgeldin caniminsallah en kisa zamanda tartida 6 li rakamlari görürsün
4. takima yaptigin giris gibir haldir huldur gitsin kilolar
Srce'm iyiyim sükür calisiyorumlutkam naber bebişko napıo hayatm?
Adrina da kim kız yanımızda halt yeriyim izmir güzeli napim hastaydm canım yaaa nazar değdi güzelliğme @CheGuevera dan
aahahha dandunnn dıerı girsin alalaalalalallallaala
olur cnm gelde nasıl gelırsen gel
memnun olduk verırsın anacım kgları kılo dedgn nedır elinn kiri bnde bu ara veremıom takıldm kaldm ama olsun eheheheh ben nena ıstanbuldan 1.5 yasnda 1 kızım var dogumdan bu yana 26 kg cıvarı verdm grupta oıldgmdan bu yana 10 kg verdm verıorm ıste bı 10 hatta 12 daha versem adrıana lıma yanmda alt edecek o derece
lutkam naber bebişko napıo hayatm?
Srce'm iyiyim sükür calisiyorumsen nasilsin?
Bebis icimde kung fu yapiyor gülümcarsamba nasipse görüs günümüz
Gecmis olsun bitanem neyin var?ayy iyim kız hastalıktan bitap düştüm ama bugun turp halt etmıs yanmda turptan da turp um ehehehe cok komıgım bugun @CheGuevera tahtını salaldım komıklıkteeee
anammm bebiş kung fu ya mı basladı masallah ...ona varya hep oğluş diesim gelio erkek sanki be
Kolay gelsinnn
nasıl yapıosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?