Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Anaaammmm izmirmi be de diom kanim niye isindi hemen

Kiz etten bisi olmaz protein hic kilo basmaz 1 kiloda benm icin yiyeydin yaaaa
Dahlia_ banlanmamis olsa coktan gelirdi buraya

Yarım kiloyla gırtlağıma kadar doldum 1 kilo daha yersem patlardım herhalde :)

Ayyy bu ne enerjiiii harikasın dostum hoş geldin . Enerjin motivasyonun daim olsun..

Konuyla alakasız ama neden ğ?

Orasi ne kiz hic bilmem .bdv neki.forumu fazla karistrdin mi sacma sacma polemklerde bulabilioruz kendimizi fazla kurcalama forumu tavsiyem cıısss

Bir derdim var bölümü canım :) Aynenn pek fazla kurcalamak iyi değilmiş onu gördümm

Cok ozledim sekerim ne demek. buranin nobetcisi gibiydin konusan yok buralar sessiz kaldi

Nöbet bende artık
Yarışma nasıl gidiyorrr??
Ben daha yapamadım, namazı zor kıldım ağrıdan, reglden 10 gün önce regl ağrısı mı olurmuşş delircemm 2 gündür mahvoldumm

Yarım kiloyla gırtlağıma kadar doldum 1 kilo daha yersem patlardım herhalde :)

Ayyy bu ne enerjiiii harikasın dostum hoş geldin . Enerjin motivasyonun daim olsun..

Konuyla alakasız ama neden ğ?
Sporla enerjim artıo benim
Hoşbuldummm

Ğ derken anlamadım

Geçmiş olsun şekerim bazı insanlar sırf dikkat çekmek için yazıyorlar.. Bir derdim var o dediğin galiba :) bir derdim olunca ben buraya yazıyorum..

Nasilsin bosnak boregim :)ozlettin

iyim izmir güzeli napim hastaydm canım yaaa nazar değdi güzelliğme @CheGuevera dan

Hoop gümm diye girebilirsin canm ilk sayfadaki formu doldur canm

aahahha dandunnn dıerı girsin alalaalalalallallaala

Pladır küldürde olur mu

doldurup burdamı paylaşayım

olur cnm gelde nasıl gelırsen gel

memnun olduk verırsın anacım kgları kılo dedgn nedır elinn kiri bnde bu ara veremıom takıldm kaldm ama olsun eheheheh ben nena ıstanbuldan 1.5 yasnda 1 kızım var dogumdan bu yana 26 kg cıvarı verdm grupta oıldgmdan bu yana 10 kg verdm verıorm ıste bı 10 hatta 12 daha versem adrıana lıma yanmda alt edecek o derece

Aramiza hosgeldin canim insallah en kisa zamanda tartida 6 li rakamlari görürsün
4. takima yaptigin giris gibir haldir huldur gitsin kilolar

lutkam naber bebişko napıo hayatm?

kaptan a seslenıorm ozgeskoyaaa ozgişşş ozgiş sey dicem sormstm gerci cvpverdysen hastalktan takıp edemedm yada göremedm ya bnm wc de yapablcgm egzerszler neler olablr bı squat blıorm baska ne var bıde kol ızın solersen pılates lastıkelrmle wc d ekol calısımı ara ara faydalı olurmu olmıcaksa yapmım

Adrina da kim kız yanımızda halt yer

Srce'm iyiyim sükür calisiyorum sen nasilsin?
Bebis icimde kung fu yapiyor gülüm carsamba nasipse görüs günümüz

ayy iyim kız hastalıktan bitap düştüm ama bugun turp halt etmıs yanmda turptan da turp um ehehehe cok komıgım bugun @CheGuevera tahtını salaldım komıklıkteeee

anammm bebiş kung fu ya mı basladı masallah ...ona varya hep oğluş diesim gelio erkek sanki be

Gecmis olsun bitanem neyin var?
Masallah hep iyi ol Che'de yaninda halt etsin

Carsamba günü detayli usg yapilacak, herhalde o zaman belli olur ne olacagi. Ben ne olacagina bir türlü karar veremedim, duygu karmasasindayim hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…