Teşekkür ederim bitanemcok guzel canim, menu bozulmamis tebrikler:)
İstersen olursunn tabiiii :) 4 ayda sen burdan mezun bile olabilirsin aslındaa :))
Yok sen en iyisi datlu kizinla tütü giyaynen okuyup üfleyn bana nazarlara geldm bakır saclarmla vallahiii bosnak güzelliğim gittiii tüüüüüüüüüüüüüüüü
cididmsn ya 4 ay da süper olurmym ciddeen demesnler geline sonra ne şişko eltin var die
aaa cok ayıp öle denir mi
aynen bana prenses yakısır kocakarıyı sız gyın
lutka kız benden yana olsana
Canlarım nasılsınız bugün?
Teşekkür ederim bitanemAma inşallah hava değişiminden ödem olmaz.Yeşil çaylarımı yanıma almamışım.3 gündür içmedim
Yok sen en iyisi datlu kizinla tütü giy
akovserim moral motivasyon kaynagm canikopmmmmm
Şurda 7 kilon kalmış zatenn, tembellik yapmaa da düğünde incecik oll
giyerimm hafif totodan kalkık gayet sexi olurum lennn amanında amanınnnn
7 kg ilk hedef 7 kg yetmıokı 15 kg vermem lazm pofff
aksam hindi yiim nasıl pişirim sote mı fırın mı yemek yapasm yok bari hindi yielim
Tamam birtanembiliyorum bitanem, bugun yazdin ya birazdan 2gunude isleyecegim listeye, sorun yok guzelim:)
Ben tarafsizim kuzucumlutka kız benden yana olsana
Canin yemek yapmak istemiyorsa firina at. Bol sebzeli firin posetinin icinde pisir, yumusacik oluyoraksam hindi yiim nasıl pişirim sote mı fırın mı yemek yapasm yok bari hindi yielim
Bencede tavukHindi yemem de, tavuk gibi düşündümm fırın güzel olurr
Tamam birtanemAdım yarışmasında 3.olmuşum:)Yarışmak için adımlamamıştım ama gelin alma sırasında baya bir yürüdüm.İyi oldu benim için :))Bugünkü egzersiz ne bitanem?
Dayımın kızı evlendi kuzum:) İyiyim bitanem sen nasılsın?tifocum nabr kımın dugunune gttn sen
Şöyle hedef koy kendine ayda en az 3 kilo.. 4 aya 12 kilo fıstık gibi olursunnn
Hindi yemem de, tavuk gibi düşündümm fırın güzel olurr
Ben tarafsizim kuzucum
Canin yemek yapmak istemiyorsa firina at. Bol sebzeli firin posetinin icinde pisir, yumusacik oluyor
Bencede tavukfirinda yaglari aka aka pisir baharatli ooooffff
Teşekkürler bitanem:)Bu canım :)
Bu canım :)
Dayımın kızı evlendi kuzum:) İyiyim bitanem sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?