Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kiz dantel kollu olan abiyeler kocakari seyi gibi mi

Ceza olarak ne veriliyor ki?

Gecmiş olsun. Bu aralar zaten millette var bi hastalık hali.
ceza oalrak meki squat yuruyus gbi bilumum hareketler

Hiç canım yaa kımıldayasım yok oturuyorum öyle :))

kalk kız bnmde kımıldayasm yok ama bız spor yapmazsak kım yapck asker gelecek haydı zayfla az daha

Kiz dantel kollu olan abiyeler kocakari seyi gibi mi

he koca karı kıyafetleri onlar bnm gibi gencecik güzel bir bayanın gıyecegı sey dıl Derya_idil ya göre o modeller

Çok güzelmiş

Ahhhh canim benim nazar dualari ufurelim sana kac defa dedim sana su guzelligini herkese goaterme diye catlican bi gun nazardan o olcak

4 ayda istersen süper olursun kiii :)) çok uzun bir süre, düzenli sporla istediğin gibi olursunn

Valla ben de asker gitcem sonundaa hiç değilse zorunlu spor yaparak hem zayıflar hem kas yaparımm

He kokmuş

Ewet senin gibi baby ler prenses modeli giyer sekerim dantel nedir

Herkes nasıl kğ verme maratonunda?

Valla ben biraz yavaş gidiyorum geçen hafta sadece 100 gr verebildim ben 84 kiloyum 95ten bugünlere geldim :)

Sporla enerjim artıo benim
Hoşbuldummm

Ğ derken anlamadım

Sporla artan enerjiyi bana sor son Zaman'larda yürümek yerine koşarım geliyor bazen

Kg yazacağın Zaman hep kğ yazıyorsun da ondan sordum

Ahhhh canim benim nazar dualari ufurelim sana kac defa dedim sana su guzelligini herkese goaterme diye catlican bi gun nazardan o olcak

aynen okuyup üfleyn bana nazarlara geldm bakır saclarmla vallahiii bosnak güzelliğim gittiii tüüüüüüüüüüüüüüüü

4 ayda istersen süper olursun kiii :)) çok uzun bir süre, düzenli sporla istediğin gibi olursunn

Valla ben de asker gitcem sonundaa hiç değilse zorunlu spor yaparak hem zayıflar hem kas yaparımm

cididmsn ya 4 ay da süper olurmym ciddeen demesnler geline sonra ne şişko eltin var die

aaa cok ayıp öle denir mi

Ewet senin gibi baby ler prenses modeli giyer sekerim dantel nedir

aynen bana prenses yakısır kocakarıyı sız gyın

Aranizda koskocaman 2 yas var anliyorum

lutka kız benden yana olsana

yavas vermek en saglıklısı Derya_idil gibi haftada 5 kg olur mu saglıksz saglıksz ıyyyyy pis

Bende gecen hafta hiç vermemişim
Ondan önceki hafta 2kğ gitmişti

Çok güzel enerji veriyo ya spor.
Hep hayatımızda yerini sabitlesek aslında

Ğ ile yazasım tuttu nedense

İstersen olursunn tabiiii :) 4 ayda sen burdan mezun bile olabilirsin aslındaa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…