- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
boşa gecirilmeyen zamansaol aşkoşummm napıosn bakimmm
valal yapıorm bi şekilde kimse gelmeden hızlı hızlı bı 20yapıorm bı 10 bı 15 kafama göre ah uh yapa yapa egılıp kalkıorm cok komık
boşa gecirilmeyen zaman
Çok güzel geçti kuzum düğün:)Akrabalarım biraz zayıflamışsın dediler.Bol bol göbek attım:)Pek oynamayı beceremiyorumNasıl geçti canım? Bol bol gönek attın mı? Kurtlarını iyice dökseydin :)
Ceza olarak ne veriliyor ki?ahahah yok yaaa bu ara cok hastaydm parmagmı oynatmqadm kaptan ceza verdmı bılmıorm takıpte etmedm sıteyı kaptann yerıne bn kendıme cezaverıorm
saol aşkoşummm napıosn bakimmm
valal yapıorm bi şekilde kimse gelmeden hızlı hızlı bı 20yapıorm bı 10 bı 15 kafama göre ah uh yapa yapa egılıp kalkıorm cok komık
Kiz dantel kollu olan abiyeler kocakari seyi gibi miya benm kayınco nısanlanıo onmzdekı ay agustostada nıkah var bnm kolalr cok dombılı ya acık gıyınemıcem kocakarı gbı asla gyınmem kollrı napıcammm özgişşş duzenlı egzerszle ne kadr ıncelr 4 ayda kol yaglar gdermı hay bıktım ya her yerm şişkooo isyaeennnn
ceza oalrak meki squat yuruyus gbi bilumum hareketlerCeza olarak ne veriliyor ki?
Gecmiş olsun. Bu aralar zaten millette var bi hastalık hali.
Hiç canım yaa kımıldayasım yok oturuyorum öyle :))
Kiz dantel kollu olan abiyeler kocakari seyi gibi mi
Çok güzelmişceza oalrak meki squat yuruyus gbi bilumum hareketler
kalk kız bnmde kımıldayasm yok ama bız spor yapmazsak kım yapck asker gelecek haydı zayfla az daha
he koca karı kıyafetleri onlar bnm gibi gencecik güzel bir bayanın gıyecegı sey dılDerya_idil ya göre o modeller
Ahhhh canim benim nazar dualari ufurelim sanaiyim izmir güzeli napim hastaydm canım yaaa nazar değdi güzelliğmeDerya_idil dan
aahahha dandunnn dıerı girsin alalaalalalallallaala
olur cnm gelde nasıl gelırsen gel
memnun olduk verırsın anacım kgları kılo dedgn nedır elinn kiri bnde bu ara veremıom takıldm kaldm ama olsun eheheheh ben nena ıstanbuldan 1.5 yasnda 1 kızım var dogumdan bu yana 26 kg cıvarı verdm grupta oıldgmdan bu yana 10 kg verdm verıorm ıste bı 10 hatta 12 daha versem adrıana lıma yanmda alt edecek o derece
lutkam naber bebişko napıo hayatm?
ceza oalrak meki squat yuruyus gbi bilumum hareketler
kalk kız bnmde kımıldayasm yok ama bız spor yapmazsak kım yapck asker gelecek haydı zayfla az daha
he koca karı kıyafetleri onlar bnm gibi gencecik güzel bir bayanın gıyecegı sey dılDerya_idil ya göre o modeller
ya benm kayınco nısanlanıo onmzdekı ay agustostada nıkah var bnm kolalr cok dombılı ya acık gıyınemıcem kocakarı gbı asla gyınmem kollrı napıcammm özgişşş duzenlı egzerszle ne kadr ıncelr 4 ayda kol yaglar gdermı hay bıktım ya her yerm şişkooo isyaeennnn
ceza oalrak meki squat yuruyus gbi bilumum hareketler
He kokmuşiyim izmir güzeli napim hastaydm canım yaaa nazar değdi güzelliğmeDerya_idil dan
aahahha dandunnn dıerı girsin alalaalalalallallaala
olur cnm gelde nasıl gelırsen gel
memnun olduk verırsın anacım kgları kılo dedgn nedır elinn kiri bnde bu ara veremıom takıldm kaldm ama olsun eheheheh ben nena ıstanbuldan 1.5 yasnda 1 kızım var dogumdan bu yana 26 kg cıvarı verdm grupta oıldgmdan bu yana 10 kg verdm verıorm ıste bı 10 hatta 12 daha versem adrıana lıma yanmda alt edecek o derece
lutkam naber bebişko napıo hayatm?
Ewet senin gibi baby ler prenses modeli giyer sekerim dantel nedirceza oalrak meki squat yuruyus gbi bilumum hareketler
Aranizda koskocaman 2 yas varkoca karı kıyafetleri onlar bnm gibi gencecik güzel bir bayanın gıyecegı sey dılDerya_idil ya göre o modeller
Herkes nasıl kğ verme maratonunda?
Sporla enerjim artıo benim
Hoşbuldummm
Ğ derken anlamadım
Ahhhh canim benim nazar dualari ufurelim sanakac defa dedim sana su guzelligini herkese goaterme diye catlican bi gun nazardan o olcak
4 ayda istersen süper olursun kiii :)) çok uzun bir süre, düzenli sporla istediğin gibi olursunn
Valla ben de asker gitcem sonundaahiç değilse zorunlu spor yaparak hem zayıflar hem kas yaparımm
He kokmuş
Ewet senin gibi baby ler prenses modeli giyer sekerim dantel nedir
Aranizda koskocaman 2 yas varanliyorum
Valla ben biraz yavaş gidiyorum geçen hafta sadece 100 gr verebildimben 84 kiloyum 95ten bugünlere geldim :)
Sporla artan enerjiyi bana sorson Zaman'larda yürümek yerine koşarım geliyor bazen
Kg yazacağın Zaman hep kğ yazıyorsun da ondan sordum
Bende gecen hafta hiç vermemişimValla ben biraz yavaş gidiyorum geçen hafta sadece 100 gr verebildimben 84 kiloyum 95ten bugünlere geldim :)
Sporla artan enerjiyi bana sorson Zaman'larda yürümek yerine koşarım geliyor bazen
Kg yazacağın Zaman hep kğ yazıyorsun da ondan sordum
aynen okuyup üfleyn bana nazarlara geldm bakır saclarmla vallahiii bosnak güzelliğim gittiii tüüüüüüüüüüüüüüüü
cididmsn ya 4 ay da süper olurmym ciddeen demesnler geline sonra ne şişko eltin var die
aaa cok ayıp öle denir mi
aynen bana prenses yakısır kocakarıyı sız gyın
lutka kız benden yana olsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?