Canım nişanlımın yakın arkadaşı var evli o da , bir kaç kere aradı ender (nişanlım ) da bi bakiim sıkıntısı mı var bir yerlerde 1 2 saat falan oturalım mı dedi olur peki dedim , onlar çocuklarıyla beraber bi pastanedelermiş biz de yanlarına gittik sohbet vs derken kadın bana diyor ki fena tuttuğunu koparan birisin biz endere kmi gösterdiysek yok dedi görüşmek istemedi evlilikten korkuyordu falan öyle bir anlattı ki sanki ben enderi zorladım , şok oldum endere döndüm sen böyle mi anlattın dedim , (gerçek hiç de böyle değil biz çok ara verdik ender bana her seferinde telafi edicem artık güven bana dedi de yeniden başladık ....)Napyo insanlari ne diolar canm
O bayanla bir daha görüsme gülüm, araya fitne sokmaya calismis ve her seferinde aynisini yapacaktir... Durduk yere huzurunuzu bozmayin.Canım nişanlımın yakın arkadaşı var evli o da , bir kaç kere aradı ender (nişanlım ) da bi bakiim sıkıntısı mı var bir yerlerde 1 2 saat falan oturalım mı dedi olur peki dedim , onlar çocuklarıyla beraber bi pastanedelermiş biz de yanlarına gittik sohbet vs derken kadın bana diyor ki fena tuttuğunu koparan birisin biz endere kmi gösterdiysek yok dedi görüşmek istemedi evlilikten korkuyordu falan öyle bir anlattı ki sanki ben enderi zorladım , şok oldum endere döndüm sen böyle mi anlattın dedim , (gerçek hiç de böyle değil biz çok ara verdik ender bana her seferinde telafi edicem artık güven bana dedi de yeniden başladık ....)
kadın bu sefer yok dedi benim eşim söyledi dedi , ben yine bozuldum (enderle arkadaşı aynı işyerinden) ben iş yerinde böyle mi düşünülüyor diye iyice üzüldüm .....
Kadının amacını sonradan anladım , ben yokken bu kadın en yakın arkadaşıyla enderi bir araya getirmeye çalışmış ender de istememiş , vay efendim sen benim arkadaşımı almadın banuyla nişanlandın diye kıskanmış olacak ki o gün baya bi üstüme geldi
Canım nişanlımın yakın arkadaşı var evli o da , bir kaç kere aradı ender (nişanlım ) da bi bakiim sıkıntısı mı var bir yerlerde 1 2 saat falan oturalım mı dedi olur peki dedim , onlar çocuklarıyla beraber bi pastanedelermiş biz de yanlarına gittik sohbet vs derken kadın bana diyor ki fena tuttuğunu koparan birisin biz endere kmi gösterdiysek yok dedi görüşmek istemedi evlilikten korkuyordu falan öyle bir anlattı ki sanki ben enderi zorladım , şok oldum endere döndüm sen böyle mi anlattın dedim , (gerçek hiç de böyle değil biz çok ara verdik ender bana her seferinde telafi edicem artık güven bana dedi de yeniden başladık ....)
kadın bu sefer yok dedi benim eşim söyledi dedi , ben yine bozuldum (enderle arkadaşı aynı işyerinden) ben iş yerinde böyle mi düşünülüyor diye iyice üzüldüm .....
Kadının amacını sonradan anladım , ben yokken bu kadın en yakın arkadaşıyla enderi bir araya getirmeye çalışmış ender de istememiş , vay efendim sen benim arkadaşımı almadın banuyla nişanlandın diye kıskanmış olacak ki o gün baya bi üstüme geldi
Gece maydanoz ictim kizlar bakalim ne ise yaricak tadi hala bende tiskindim biraz :/
Ahhhh canim sen taktigi yaapamamisin zaten amaci seni bozmak nie firsat veriosun diceksinki, - ahhh sekerim naparsin dayanilmaz cazibeme dayanamadi ender , allah herkese bole ask nasip etsin iiihhh dicen . onlarin yaninda bide adama donup hesap soruon kadinin ne hosuna gitmistir sen ole yapinca yanlis tatlim . onun demesiyle oyle olmuyor . srn daha sonra hesap sorarsin ama onlarin yaninda birbirini oyle durumlara dusurmek yanlisCanım nişanlımın yakın arkadaşı var evli o da , bir kaç kere aradı ender (nişanlım ) da bi bakiim sıkıntısı mı var bir yerlerde 1 2 saat falan oturalım mı dedi olur peki dedim , onlar çocuklarıyla beraber bi pastanedelermiş biz de yanlarına gittik sohbet vs derken kadın bana diyor ki fena tuttuğunu koparan birisin biz endere kmi gösterdiysek yok dedi görüşmek istemedi evlilikten korkuyordu falan öyle bir anlattı ki sanki ben enderi zorladım , şok oldum endere döndüm sen böyle mi anlattın dedim , (gerçek hiç de böyle değil biz çok ara verdik ender bana her seferinde telafi edicem artık güven bana dedi de yeniden başladık ....)
Cerrahi bir operasyon canım sonuçta 60 kilo vermiş adamcağız ben 30 kilo vercem diye hayıflanıp duruyorumkolay değil.. Ayrıca beslenme alışkanlıklarını düzenler ve düzenli spor yaparsa geri gelmez kilolar..
O bayanla bir daha görüsme gülüm, araya fitne sokmaya calismis ve her seferinde aynisini yapacaktir... Durduk yere huzurunuzu bozmayin.
Nisanlina belki cok fazla müdahale edemeyebilirsin bilmiyorum ama ben olsam esimin de pek fazla muhattap olmasini istemem, bana bu sekilde yaklasan bir kadin kim bilir esim yalnizken neler söylüyordur... Maalesef kimseye güven olmuyor, sen tedbirini al takdir Allah'in.yok canım bir daha hayatta görüşmem zaten ender de dedi bilseydim getirmezdim seni dedi , ben hastaneye yatınca en yakın arkadaşıyla tartışacaktı az kalsın zor tuttum, işte öyle gereksiz insanlar ya
Aman canııııım takıldığın şeylere bak.. Kadın belli düpedüz kıskanmış seni.. Ben böylelerine anca gülerim be sinirlerimi bozcam. İnşallah nişanlınla aranı bozmamışsındır bu cadı için.
Evet yaa hele limon da sıkınca tümden korkunç birşey oluyor..
Ahhhh canim sen taktigi yaapamamisin zaten amaci seni bozmak nie firsat veriosun diceksinki, - ahhh sekerim naparsin dayanilmaz cazibeme dayanamadi ender , allah herkese bole ask nasip etsin iiihhh dicen . onlarin yaninda bide adama donup hesap soruon kadinin ne hosuna gitmistir sen ole yapinca yanlis tatlim . onun demesiyle oyle olmuyor . srn daha sonra hesap sorarsin ama onlarin yaninda birbirini oyle durumlara dusurmek yanlis
Nisanlina belki cok fazla müdahale edemeyebilirsin bilmiyorum ama ben olsam esimin de pek fazla muhattap olmasini istemem, bana bu sekilde yaklasan bir kadin kim bilir esim yalnizken neler söylüyordur... Maalesef kimseye güven olmuyor, sen tedbirini al takdir Allah'in.
Sen enderi yollama canm oyle insanlarla gormek ve gorusmeni istemiyorum de . belliki bi sogutma cabasi var haberin olsun . cete gibiler vallacanım kadın bi garip zaten anlamıştım , enderle kahve içiyoruz bi cafede , aradılar yine enderi evlerine davet ettiler , ben yok, ender de bana diyor ki sen de gel , yok dedim kadın beni çağırmadı bile , o günden beri bozuğum ve onlar yüzünden tartıştık benim arkadaşlarım enderi bizzat ararlar gel diye kadın yok anacım davet etmedi ki beni gitmedim tabi ... o günden sonra bir kere daha davet ettiler bi cafeye , yok ben gelmiyorum dedim gitmek istemiyorum dedim ve gitmedik de ama yine de tartıştık (
çok haklısın , bi bitmedi böyleleriSen enderi yollama canm oyle insanlarla gormek ve gorusmeni istemiyorum de . belliki bi sogutma cabasi var haberin olsun . cete gibiler valla
Iyi yapmissin gitmemekle... Bu insanlar hayatinizda oldugu sürece tartismalar olacaktir. Nisanlini al karsina ve bu sahis ile görüsmek istemedigini tavirlarindan rahatsiz oldugunu anlat ona, ayrica bu kadin yüzünden kendisiyle tartismak istemedigini de söyle. Ne zaman bu konu acilsa huzurumuz bozuluyor diyebilirsin... Baktin nisanlin kabul etmiyor o zaman nisanlinin hatirina kadina bir sans daha ver, büyük bir ihtimalle yine benzer bir olay yasanacaktir. O zamanda durum tekrar ettigi icin nisanlin sana bir daha bir sey demez diye düsünüyorum.canım kadın bi garip zaten anlamıştım , enderle kahve içiyoruz bi cafede , aradılar yine enderi evlerine davet ettiler , ben yok, ender de bana diyor ki sen de gel , yok dedim kadın beni çağırmadı bile , o günden beri bozuğum ve onlar yüzünden tartıştık benim arkadaşlarım enderi bizzat ararlar gel diye kadın yok anacım davet etmedi ki beni gitmedim tabi ... o günden sonra bir kere daha davet ettiler bi cafeye , yok ben gelmiyorum dedim gitmek istemiyorum dedim ve gitmedik de ama yine de tartıştık (
Bitmez bunlar bitmezçok haklısın , bi bitmedi böyleleri
Iyi yapmissin gitmemekle... Bu insanlar hayatinizda oldugu sürece tartismalar olacaktir. Nisanlini al karsina ve bu sahis ile görüsmek istemedigini tavirlarindan rahatsiz oldugunu anlat ona, ayrica bu kadin yüzünden kendisiyle tartismak istemedigini de söyle. Ne zaman bu konu acilsa huzurumuz bozuluyor diyebilirsin... Baktin nisanlin kabul etmiyor o zaman nisanlinin hatirina kadina bir sans daha ver, büyük bir ihtimalle yine benzer bir olay yasanacaktir. O zamanda durum tekrar ettigi icin nisanlin sana bir daha bir sey demez diye düsünüyorum.
Bitmez bunlar bitmez
Günaydın herkesenasılsınız bu sabah.. Ben yine + çıktım cınım ne güzel değil mi
Dikkat et canım 2 ay sezeryan için çok kısa bir süre bence mekik için biraz daha bekle. Tabi doktorun daha iyi bilir ama bence 6ayı devir derim..
Can'ım kas kitleni arttıracak birşeyler yap bence kaptanımın dediği gibi jillian ya da body project olabilir..
Aha bi yumurta canavarı dahaedsofi
Aaaaaailk bakışta tanımadım resmen inanamıyorum adam dönüşüme uğramış
Bu durum icin degil genelleme bir sey söylemek istiyorum. Hatalar insanlar icindir gülüm, her insan hata yapar ve herkes ikinci bir sansi hak eder... Büyük konusmamaliBu dediğin olayı yaşadık canım , o cafeye çağırdıklarında gitmek istemiyorum dedim ender üzülünce bu sefer de hadi gidelim dedim , bir şans vermiştim ama sondu artık hayatta gitmem , nişanlım da rahatsız oldu artık o da gidelim demez konu kapandı gitti diye ümit ediyorum artık
sağolun kızlar rahatladım walla iyi ki varsınız
Form cayi yerine yesil cay ic tatlim seviosun belliki
Ben o cimcimeyi yerimm benim Oğlum da gelip aramıza yatma dediğim için gece odasından yastık ve yorganını yatak odamıza getirmiş halıya yatmış örtmüş üstünü bi uyandım gece diğerini emzirmeye şok oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?