Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Napyo insanlari ne diolar canm
Canım nişanlımın yakın arkadaşı var evli o da , bir kaç kere aradı ender (nişanlım ) da bi bakiim sıkıntısı mı var bir yerlerde 1 2 saat falan oturalım mı dedi olur peki dedim , onlar çocuklarıyla beraber bi pastanedelermiş biz de yanlarına gittik sohbet vs derken kadın bana diyor ki fena tuttuğunu koparan birisin biz endere kmi gösterdiysek yok dedi görüşmek istemedi evlilikten korkuyordu falan öyle bir anlattı ki sanki ben enderi zorladım , şok oldum endere döndüm sen böyle mi anlattın dedim , (gerçek hiç de böyle değil biz çok ara verdik ender bana her seferinde telafi edicem artık güven bana dedi de yeniden başladık ....)
kadın bu sefer yok dedi benim eşim söyledi dedi , ben yine bozuldum (enderle arkadaşı aynı işyerinden) ben iş yerinde böyle mi düşünülüyor diye iyice üzüldüm .....

Kadının amacını sonradan anladım , ben yokken bu kadın en yakın arkadaşıyla enderi bir araya getirmeye çalışmış ender de istememiş , vay efendim sen benim arkadaşımı almadın banuyla nişanlandın diye kıskanmış olacak ki o gün baya bi üstüme geldi

O bayanla bir daha görüsme gülüm, araya fitne sokmaya calismis ve her seferinde aynisini yapacaktir... Durduk yere huzurunuzu bozmayin.

Aman canııııım takıldığın şeylere bak.. Kadın belli düpedüz kıskanmış seni.. Ben böylelerine anca gülerim be sinirlerimi bozcam. İnşallah nişanlınla aranı bozmamışsındır bu cadı için.

Gece maydanoz ictim kizlar bakalim ne ise yaricak tadi hala bende tiskindim biraz :/

Evet yaa hele limon da sıkınca tümden korkunç birşey oluyor..

Ahhhh canim sen taktigi yaapamamisin zaten amaci seni bozmak nie firsat veriosun diceksinki, - ahhh sekerim naparsin dayanilmaz cazibeme dayanamadi ender , allah herkese bole ask nasip etsin iiihhh dicen . onlarin yaninda bide adama donup hesap soruon kadinin ne hosuna gitmistir sen ole yapinca yanlis tatlim . onun demesiyle oyle olmuyor . srn daha sonra hesap sorarsin ama onlarin yaninda birbirini oyle durumlara dusurmek yanlis

umarım ilerki yıllarda bi sıkıntısı çıkmaz çünkü sağlıklı değil böyle işlemler yıllar sonra yan etkileri çıkıyor

O bayanla bir daha görüsme gülüm, araya fitne sokmaya calismis ve her seferinde aynisini yapacaktir... Durduk yere huzurunuzu bozmayin.

yok canım bir daha hayatta görüşmem zaten ender de dedi bilseydim getirmezdim seni dedi , ben hastaneye yatınca en yakın arkadaşıyla tartışacaktı az kalsın zor tuttum, işte öyle gereksiz insanlar ya

yok canım bir daha hayatta görüşmem zaten ender de dedi bilseydim getirmezdim seni dedi , ben hastaneye yatınca en yakın arkadaşıyla tartışacaktı az kalsın zor tuttum, işte öyle gereksiz insanlar ya
Nisanlina belki cok fazla müdahale edemeyebilirsin bilmiyorum ama ben olsam esimin de pek fazla muhattap olmasini istemem, bana bu sekilde yaklasan bir kadin kim bilir esim yalnizken neler söylüyordur... Maalesef kimseye güven olmuyor, sen tedbirini al takdir Allah'in.

nişanlımla bozulduk evet ama o çok tepki verdi ben sadece o kadına bozulduğumu dile getirdim , ender de sinirlendi kadına ama aramıza girdi işte bu konu çok üzüldüm (

çok haklısın , endere hesap sorar gibi demedim gülerek söyledim hahah böyle mi anlatıın diye espiriydi o , yanlarında moralimi de bozmadım hep gülerek gülümseyerek cevap verdim , ama onlardan ayrıldıktan sonra konu başladı

canım kadın bi garip zaten anlamıştım , enderle kahve içiyoruz bi cafede , aradılar yine enderi evlerine davet ettiler , ben yok , ender de bana diyor ki sen de gel , yok dedim kadın beni çağırmadı bile , o günden beri bozuğum ve onlar yüzünden tartıştık benim arkadaşlarım enderi bizzat ararlar gel diye kadın yok anacım davet etmedi ki beni gitmedim tabi ... o günden sonra bir kere daha davet ettiler bi cafeye , yok ben gelmiyorum dedim gitmek istemiyorum dedim ve gitmedik de ama yine de tartıştık (

Sen enderi yollama canm oyle insanlarla gormek ve gorusmeni istemiyorum de . belliki bi sogutma cabasi var haberin olsun . cete gibiler valla

Sen enderi yollama canm oyle insanlarla gormek ve gorusmeni istemiyorum de . belliki bi sogutma cabasi var haberin olsun . cete gibiler valla
çok haklısın , bi bitmedi böyleleri , herhalde bu saatten sonra da görüşmeyiz artık
onlar kaybetti , dile getirmek gibi olmasın ama ender arabasının anahtarından o arkadaşına da yaptırdı çocuklar biraz rahatsız onları hastaneye götürmek için enderin arabasını kullanırlardı , iyilikten maraz mı doğdu ne

Iyi yapmissin gitmemekle... Bu insanlar hayatinizda oldugu sürece tartismalar olacaktir. Nisanlini al karsina ve bu sahis ile görüsmek istemedigini tavirlarindan rahatsiz oldugunu anlat ona, ayrica bu kadin yüzünden kendisiyle tartismak istemedigini de söyle. Ne zaman bu konu acilsa huzurumuz bozuluyor diyebilirsin... Baktin nisanlin kabul etmiyor o zaman nisanlinin hatirina kadina bir sans daha ver, büyük bir ihtimalle yine benzer bir olay yasanacaktir. O zamanda durum tekrar ettigi icin nisanlin sana bir daha bir sey demez diye düsünüyorum.
çok haklısın , bi bitmedi böyleleri
Bitmez bunlar bitmez

Bu dediğin olayı yaşadık canım , o cafeye çağırdıklarında gitmek istemiyorum dedim ender üzülünce bu sefer de hadi gidelim dedim , bir şans vermiştim ama sondu artık hayatta gitmem , nişanlım da rahatsız oldu artık o da gidelim demez konu kapandı gitti diye ümit ediyorum artık

sağolun kızlar rahatladım walla iyi ki varsınız

Bu durum icin degil genelleme bir sey söylemek istiyorum. Hatalar insanlar icindir gülüm, her insan hata yapar ve herkes ikinci bir sansi hak eder... Büyük konusmamali Sükür ki konu kapanmis, insallah bir daha böyle tatsizliklar yasanmaz ve araniz böyle incir cekirdegini doldurmayacak mevzular yüzünden bozulmaz.
Sende iyiki varsin kuzucum

Kiyamam askimaaaa
Dogru olan cocuk yanina gelmek istiyorsa evet gelmeliii
Genel yaziyorum bu bilgiyi beybimmmm
Cocuk mutlaka yatagina alismali
Uyudukca odasina goturulmelii
Ama ne zaman isterse gelmeli ki kardesten sonra buna cok ihtiyac duyuyorlar
Ve bir sır kizlar
Bebislerinizi boynunuza sokup uyutun
Koynuna sokmak denir ya
Annenin oradaki kokusunu omru boyunca unutmaz ve ozguveni yuksek cocuklar yetistiriroz ki cagimizda bu cok onemli
Uyuyunca goturun yataklarina yada anlatin neden odasinda yatmasi gerektigini
Ama anne seninle uyumak istiyorum diyorsa tabiki diyerek coskuyla alin koynunuza
Bu kuzularla uyumak gibisi var mi hayattaaa
Rabbim hayirlisiyla isteyen herkese evlat nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…