Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gece maydanoz ictim kizlar bakalim ne ise yaricak tadi hala bende tiskindim biraz :/

Burnunu tut 1 nefeste iç canım.. Sonra da burnunu bırakma bir süre, elinin altında ne varsa 1 parça ondan ye :) limon, elma gibi şeyler diyorum ağızdan maydanozun tadını alıyor :))
Şimdi yazarken farkettim de maydanoz içmek için ne eziyet çekiyormuşum

Sanirim enderi arkadaslarina yapip onu daha cok kullanmak icin olabilir canm hersey olabilir

İstedigim yerimi tutayim farketmez iiiyykkk cok kotu yesil cay bile daha iyi onun yaninda zaten bendede bi ise yaramadi :) maydanoz :)

Gecmis olsun canm agri kesici ic bisa agri cekme . bende oruc tutmayi dusunuorum artik. Ama aksam oldumu yemege saldirmaktan korkuyorum

İstedigim yerimi tutayim farketmez iiiyykkk cok kotu yesil cay bile daha iyi onun yaninda zaten bendede bi ise yaramadi :) maydanoz :)

Bence düzenli içmek gerek.. Yani bana öyle etkisi oluyordu.. Çok fazla içmek de zararmış, yazıyordu bir yerde kaç gün içmek gerektiği :)

Gecmis olsun canm agri kesici ic bisa agri cekme . bende oruc tutmayi dusunuorum artik. Ama aksam oldumu yemege saldirmaktan korkuyorum

Sağol canımm.. ilaçsız idare edeyim dedim ama bilsem içerdim :)) bugün iyiyim gibi, sadece sırtım komple yok sanırım

Kendini tutman lazımmm :)) ilk başlarda ben de öyleydim ama şimdi bakıyorum azıcık yesem bile doyuyorum, ne gerek var fazlasına :)) Yemekten önce mutlaka su iç, saldırmanın karşısını alır biraz

Kaptanima sorayimm bisiler bana secenek sunsun akil versin

Sayin Yawrukush kaptanim ; ben oruc tutmak istiyorum uzun vakit. Su tuketilmediginden, ter atarsam susuyabilecegimden , bu sebepten öturu spor yapamaicagimdam dolayi kilo vermeme nasil etki eder ? Ee bide gun icinde yemedigin icin metebolizmada durucak ? Bu bana nasil etki eder ?kg olarak geri donermi ? Ama gunluk egzersizi yaparim mutlaka ? Spor yuruyus yapamam ? Bunu bir yorumlar misin ? Rica ve arz olunur : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…