Gece maydanoz ictim kizlar bakalim ne ise yaricak tadi hala bende tiskindim biraz :/
Sanirim enderi arkadaslarina yapip onu daha cok kullanmak icin olabilir canm hersey olabilirçok haklısın , bi bitmedi böyleleri, herhalde bu saatten sonra da görüşmeyiz artık
onlar kaybetti , dile getirmek gibi olmasın ama ender arabasının anahtarından o arkadaşına da yaptırdı çocuklar biraz rahatsız onları hastaneye götürmek için enderin arabasını kullanırlardı , iyilikten maraz mı doğdu ne
İstedigim yerimi tutayim farketmez iiiyykkk cok kotu yesil cay bile daha iyi onun yaninda zaten bendede bi ise yaramadi :) maydanoz :)Burnunu tut 1 nefeste iç canım.. Sonra da burnunu bırakma bir süre, elinin altında ne varsa 1 parça ondan ye :) limon, elma gibi şeyler diyorum ağızdan maydanozun tadını alıyor :))
Şimdi yazarken farkettim de maydanoz içmek için ne eziyet çekiyormuşum
Gecmis olsun canm agri kesici ic bisa agri cekme . bende oruc tutmayi dusunuorum artik. Ama aksam oldumu yemege saldirmaktan korkuyorumHayırlı günler :)
Ağrılar mahvetti beni akşam kendimden geçercesine uyumuşum. :/
Menüm
Sahurda
2 salatalık
1 fincan bitki çayı
İftar
1 kase çorba
3 parça tavuk
salatalık
Su 1lt
3 fincan çay
Spor pek birşey yapamadım ama 50 mekik, 20 squat..
İstedigim yerimi tutayim farketmez iiiyykkk cok kotu yesil cay bile daha iyi onun yaninda zaten bendede bi ise yaramadi :) maydanoz :)
Sanmaki herkes bayilarak iciyor yesil cayi . hele ben ayila bayila iciyorumyeşil cayında tadını pek şedemiyorumda. onuda alıcam bugün inşallah.
Kalsin :)Bence düzenli içmek gerek.. Yani bana öyle etkisi oluyordu.. Çok fazla içmek de zararmış, yazıyordu bir yerde kaç gün içmek gerektiği :)
ya normalde çok severim bitki çaylarınıSanmaki herkes bayilarak iciyor yesil cayi . hele ben ayila bayila iciyorumbööö
Gecmis olsun canm agri kesici ic bisa agri cekme . bende oruc tutmayi dusunuorum artik. Ama aksam oldumu yemege saldirmaktan korkuyorum
Bi fakli bi bitki :)ya normalde çok severim bitki çaylarını
bunu şedemedim
Kaptanima sorayimm bisiler bana secenek sunsun akil versinSağol canımm.. ilaçsız idare edeyim dedim ama bilsem içerdim :)) bugün iyiyim gibi, sadece sırtım komple yok sanırım
Kendini tutman lazımmm :)) ilk başlarda ben de öyleydim ama şimdi bakıyorum azıcık yesem bile doyuyorum, ne gerek var fazlasına :)) Yemekten önce mutlaka su iç, saldırmanın karşısını alır biraz
Bide duzenli icicem amaaannn daha neler :)Faydası var ama canımmmm
Bide duzenli icicem amaaannn daha neler :)
Vallahi cok tiskimdim maydonozdanda temelli tiskinmek istemem taBu sefer kesin bayılırsınnnnn
Ohhhoglani haftaya sunney muayeneye goturucem ustumde buyuk bi yuk. onumuzdeki ayda sunnet randevusu verir ooohhhh oglusum irkek olucak sukur sunnet beni cok geriyordu yaptiralimda bitirelim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?