Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydınnnnnn

18/04/2016 Menüm

Sabah
1 küçük dilim beyaz peynir.
1-2 Zeytin
1tane kaynamış yumurta
Domates,Salatalık,yeşillik

ara ögün
Bir avuç beyaz leblebi
1Kupa nescafe

öglen
1tane kaynamış yumurta
Domates,Salatalık,Biber,Yeşillik
Ekmek yok. Evde unutmuşum. Malum çalışıyorum
Çubuk krakerle yedim hatta

Ara ögün
Bir avuç leblebi

Akşam
3-4 Kaşık haşlanmış yumurta piyazı
1tatlı kaşıgı süzme yogurt
1tatlı kaşıgı lor
1tane sigara böregi
1,5 dilim çavdar ekmeği

Aktivite: Yarım saat yürüyüş

Gün içinde 3-4 Litre su içtim.
Bitki çayı içemiyordum gün içinde.Çünkü bitmişti.
Dün igrostan forma kiraz saplı aldım. İççem bol bol

Ahh canımın
Birisi kahvaltı hazırlama o bile yeter
Hatta bir kahve yapsa şimdi kalksammmm
Kızı tekrar uyuttüm
Büyüğü gönderdim
Spor yapıyim dedim
Basım döndu
Yattım öyle boş bos

Ben o cimcimeyi yerimm benim Oğlum da gelip aramıza yatma dediğim için gece odasından yastık ve yorganını yatak odamıza getirmiş halıya yatmış örtmüş üstünü bi uyandım gece diğerini emzirmeye şok oldum

Ben onu yaratana kurban olurum, ne güzel cocuklariniz var öyle ♥ Rabbim isteyen herkese bu duygulari tattirsin insallah

Ben onu yaratana kurban olurum, ne güzel cocuklariniz var öyle ♥ Rabbim isteyen herkese bu duygulari tattirsin insallah

Amin canım ben hep derim Allah evlt hasreti çektirmesin ama anne baba olabilecek çiftlere evlat nasip etsin inşallah bizler doğru annelik yapıp hayırlı evlatlar yetiştirebiliyoruzdur. Oğlumu yatakodasında banyo kapısının altında yayatken görünce içim titredi ordan esinti oluyor hemen eşimi başka bir odaya gönderip kuzularımı yatağıma aldım

Amin insallah, cok dogru diyorsun canim. Evlatlariniz vatana millete ailesine cok hayirli olsunlar insallah ♥
Ana yüregi dayanmiyor, kuzularin icin cok mutlu bir gece olmustur buna eminim :)

canım seni bu kadar üzecek noldu daha iyi olmana sevindiim :/

Teşekkür ederim tatlım , hiç işte dengesiz insanların dengesiz lafları canımı sıktı , insanlar konuşurken sırf daha nasıl can sıkarım diye düşünerek mi kelimelerini seçiyorlar anlamadım ki

Gecmis olsun önemli bisey yoktur umarim

yok canım sağol çok şükür bügün daha iyim toparlandım

günaydın kızçeler

Canım hoşgeldin banu ben de , sağlıklı nice nice kilo vermeler dilerim

Ballı Su Kilolarınızı Eritir!
(SITE HATA VERDIGI ICIN YAZININ TAMAMINI EKLEYEMEDIM)

http://yazarkafe.hurriyet.com.tr/Detail/745723/balli-su-kilolarinizi-eritir

Bir bardak ılık suyun faydasını veya cildiniz için balın ne kadar yararlı olduğunu duymuş olabilirsiniz. Peki, ballı suyun bir arada ne kadar etkili olduğunu biliyor musunuz? 1. Çoğunuz balın faydalarına ve güzellikte kullanımına alışkınsınızdır. Bal çok sağlıklı bir besindir, içerdiği maddeler hastalıklara karşı savaşmanızı, sağlığınızı daha iyi hale getirmenizi sağlar. Suyla karıştırıldığında ve düzenli tüketildiğinde etkileri daha güçlü bir hale geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…