Mutlulugun daim olsun gülümgünaydınn canımmebru varya sanki şu an yeni hamilelik haberi almış gibiyim ya
Degismis, bir yakisikli olmus :)Harbi çok hoş gözüküyor
AMİİNN gülüm cümlemizin daim olsun inşallahMutlulugun daim olsun gülüm
Degismis, bir yakisikli olmus :)
Canim ben oruc tutucam dogal olarakta yemiceksin butun gun bisi o nasil olsa peki :,?ahahahah
pilates bandı edin bi tane onunla egzersizler yap hızla toparlıyor. başlamadan önce de ölçüsünü al kollarının her ay ölçümü tekrarla istediğin gibi olur 4 aya canım
ben sana dolgulu silikonlu çamaşırlardan alırım tontişimm
canım yemek yemeyerek kilo verilmez maalesef, vücut alarm verir ve hemen depolamaya geçer.. Menülerimizi sağlıklı beslenme şeklinde düzenliyoruz canım sen de öyle yap. Bir de hayır demeyi öğrenmezsen eğer hep nefsinle mücadele halinde olursun ki bu da seni zora sokar ve bıktırır. kesinlikle beynine yememen gerektiği sinyalini göndermelisin. Bol eksiler güzelim
Olabilir kaptanimda suan internetim az esimden girebilirsem kacak indiririm jillian mi yazicam youtubeyeafiyet olsun guzelim:)
canim seni jilian gibi bir programa baslatalim mi vucudunu sasirtalim..
artik arada karbonhidrat da tuketiyorsun, aklima sporunu degistirmek geliyor.
o zaman bugun derece gelir senden kaptanim:)
sagol canim benim:)
gunaydin..
Demetim haberlere biraz goz gezdirdim de kocaman jipler sulara gomuldu, insanlar downtownda arabalarindan cikip yuzuyordu dusun artik canim.
hayir sali gunude tum gun devam edecek gorunuyor, amber alert verildi.
ama isin kotusu yarin doktor randevum var maaile yollara dusecegiz, Allaha emanet..
eheheh baya anlamayacaklar neyin noktasini koydugunu millet:)
gunaydin canimm :)
gunaydin ablam, bugun tarti gulumsedi mi bize:)
amin inşallah çok sağol canımmGunaydin canlar, bol eksili bir sali olsun
asya_01 gozun aydin bir tanem:)
@Yawrukush gecmis olsun canim. Duzeldi mi hava sartlari?
bnnu gecmis olsun canim. Rabbim kalbine ferahlik versin.
Hakan Aysev 10 ayda 60 kilo
Kilo insani ne kadar degistiriyor, adamin icinden bir adam cikmis resmen... Yeni haliyle de gayet hos olmus :)
Ayyy ben cayi sekersiz icemiorum cayi biraktim cok oldu :)Herkese mutlu, saglikli, neseli, kacamaksiz, bol egzersizli bir sali gunu diliyorum canlar.
Gununuz aydin olsun
Haydin caya .
Eki Görüntüle 1816748
Midesini kestirdi canim bu adamamin inşallah çok sağol canımm
vaoovvvvadam resmen yeniden doğmuş gibi e maşallah :)
Arkadaşlar aktif katılamıyorum oğlum bu sabah 3 tane aşı oldu çok mızmız kucak uyumuyor misafirlerim var iki gündür ayrıca canım çıktı spor bile onlar gidince zorla 100 yarım mekik çekmeye çalıştım canım acıdı.2 ay önce sezeryan oldum tam iyileşmedi sanırım. Şuandada bebeğim uyusada iki dakka gözümü kapatsam diye bekliyorum. Hasta olan tüm arkadaşlara yakınları hasta olanlara acil şifalar diliyorum. Öpüyorum iyi geceler
@Yawrukush kaptancigim ben egzersizlerimi aksatmiorum ama kg veremiorum napicamne deneyim yediklerimede dkkat ediyorum biraz once maydanozumuda ictim icim kalkti iyyyykkkk cok kotuydu midem bulandi yaw farkedermi acep kgda . napcagimi sasrdim 73te takildim yaw benartik 60li rakamlari gormek istiorummmmmm
Günaydınnnnnn
18/04/2016 Menüm
Sabah
1 küçük dilim beyaz peynir.
1-2 Zeytin
1tane kaynamış yumurta
Domates,Salatalık,yeşillik
ara ögün
Bir avuç beyaz leblebi
1Kupa nescafe
öglen
1tane kaynamış yumurta
Domates,Salatalık,Biber,Yeşillik
Ekmek yok. Evde unutmuşum. Malum çalışıyorum
Çubuk krakerle yedim hatta
Ara ögün
Bir avuç leblebi
Akşam
3-4 Kaşık haşlanmış yumurta piyazı
1tatlı kaşıgı süzme yogurt
1tatlı kaşıgı lor
1tane sigara böregi
1,5 dilim çavdar ekmeği
Aktivite: Yarım saat yürüyüş
Gün içinde 3-4 Litre su içtim.
Bitki çayı içemiyordum gün içinde.Çünkü bitmişti.
Dün igrostan forma kiraz saplı aldım. İççem bol bol
Hakan Aysev 10 ayda 60 kilo
Kilo insani ne kadar degistiriyor, adamin icinden bir adam cikmis resmen... Yeni haliyle de gayet hos olmus :)
Form cayi yerine yesil cay ic tatlim seviosun bellikiGünaydınnnnnn
18/04/2016 Menüm
Sabah
1 küçük dilim beyaz peynir.
1-2 Zeytin
1tane kaynamış yumurta
Domates,Salatalık,yeşillik
ara ögün
Bir avuç beyaz leblebi
1Kupa nescafe
öglen
1tane kaynamış yumurta
Domates,Salatalık,Biber,Yeşillik
Ekmek yok. Evde unutmuşum. Malum çalışıyorum
Çubuk krakerle yedim hatta
Ara ögün
Bir avuç leblebi
Akşam
3-4 Kaşık haşlanmış yumurta piyazı
1tatlı kaşıgı süzme yogurt
1tatlı kaşıgı lor
1tane sigara böregi
1,5 dilim çavdar ekmeği
Aktivite: Yarım saat yürüyüş
Gün içinde 3-4 Litre su içtim.
Bitki çayı içemiyordum gün içinde.Çünkü bitmişti.
Dün igrostan forma kiraz saplı aldım. İççem bol bol
Aynen yaa ben de siyah çay içmiyorum bu. Yüzden..Ayyy ben cayi sekersiz icemiorum cayi biraktim cok oldu :)
hadi canım e kötü olmuş ama buMidesini kestirdi canim bu adam
Yumurta iyidir iyidir ye gitsin enerjidir :)İçim dışım yumurta olmuş dün
Öyle denk geldi maalesef
Ayyyy kiyamam yaa yeremi yatmis sen ona gene yuz verme canim buyuk cocugun yatak odasinda isi yok alistr odasina tatlimBen o cimcimeyi yerimm benim Oğlum da gelip aramıza yatma dediğim için gece odasından yastık ve yorganını yatak odamıza getirmiş halıya yatmış örtmüş üstünü bi uyandım gece diğerini emzirmeye şok oldum
Bencede saglikli degil canmhadi canım e kötü olmuş ama bu
Hakanin icinden banu ciktivaoovvvvadam resmen yeniden doğmuş gibi e maşallah :) bir banuyu eritmiş resmen 60 kg :)
Evrim gecirmis bencedeAaaaaailk bakışta tanımadım resmen inanamıyorum adam dönüşüme uğramış
Napyo insanlari ne diolar canmTeşekkür ederim tatlım , hiç işte dengesiz insanların dengesiz lafları canımı sıktı , insanlar konuşurken sırf daha nasıl can sıkarım diye düşünerek mi kelimelerini seçiyorlar anlamadım ki
yok canım sağol çok şükür bügün daha iyim toparlandım
günaydın kızçeler
ahahaha kociş duymasın oyar beniHakanin icinden banu cikti
Evrim gecirmis bencede
hadi canım e kötü olmuş ama bu
Tövbe kiz kötü anlamda demedimahahaha kociş duymasın oyar beni
Ewet canm ben tatli severum cayi :)Aynen yaa ben de siyah çay içmiyorum bu. Yüzden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?