Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim ben oruc tutucam dogal olarakta yemiceksin butun gun bisi o nasil olsa peki :,?

Olabilir kaptanimda suan internetim az esimden girebilirsem kacak indiririm jillian mi yazicam youtubeye

Gunaydin canlar, bol eksili bir sali olsun

asya_01 gozun aydin bir tanem:)

@Yawrukush gecmis olsun canim. Duzeldi mi hava sartlari?

bnnu gecmis olsun canim. Rabbim kalbine ferahlik versin.
amin inşallah çok sağol canımm

Hakan Aysev 10 ayda 60 kilo

Kilo insani ne kadar degistiriyor, adamin icinden bir adam cikmis resmen... Yeni haliyle de gayet hos olmus :)

vaoovvvv adam resmen yeniden doğmuş gibi e maşallah :) bir banuyu eritmiş resmen 60 kg :)

Günaydın herkese nasılsınız bu sabah.. Ben yine + çıktım cınım ne güzel değil mi

Dikkat et canım 2 ay sezeryan için çok kısa bir süre bence mekik için biraz daha bekle. Tabi doktorun daha iyi bilir ama bence 6ayı devir derim..

Can'ım kas kitleni arttıracak birşeyler yap bence kaptanımın dediği gibi jillian ya da body project olabilir..

Aha bi yumurta canavarı daha edsofi

Hakan Aysev 10 ayda 60 kilo

Kilo insani ne kadar degistiriyor, adamin icinden bir adam cikmis resmen... Yeni haliyle de gayet hos olmus :)

Aaaaaa ilk bakışta tanımadım resmen inanamıyorum adam dönüşüme uğramış

Form cayi yerine yesil cay ic tatlim seviosun belliki

Ayyyy kiyamam yaa yeremi yatmis sen ona gene yuz verme canim buyuk cocugun yatak odasinda isi yok alistr odasina tatlim

Napyo insanlari ne diolar canm

hadi canım e kötü olmuş ama bu

Cerrahi bir operasyon canım sonuçta 60 kilo vermiş adamcağız ben 30 kilo vercem diye hayıflanıp duruyorum kolay değil.. Ayrıca beslenme alışkanlıklarını düzenler ve düzenli spor yaparsa geri gelmez kilolar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…