tamam kaptanım ben diyetime devam edicem bırakmayacam tabi
amin canım sağolasın
canim odul sayalim olur bu hafta cok dikkat ettin biliyorum:)Yawrukush kuzum ben bugün makarna yedim ama yarım tabak belki 5 yemek kaşığı kadar:)Yemekten sonra tartıya çıktım.Tok olduğum halde geçen haftayla aynı geldim.Bu haftaki ödül öğünümü kullanmamıştımOnun yerine geçer mi?Bi de düğündeyken çok dikkat ettim yememe içmeme.Çok oynamaktan,aralarda koşuşturmadan baya bi kalori yakmışım:)))
Demetim benim randevu iptal sel felaketi nedeniyle, dr ofisi kapali..
Ebrus yarin gidecek doktora, sen nasilsin?
hemde nasıl mutlu olacam tüm herşeyim zayıflamama ve iş sahibi olmama bağlı :)Derslerine de azimle devam et canim. Sikildiginda/devam etmek istemediginde is sahibi oldugunda nasil mutlu olacagini hatirlat kendine lutfen. Su donemi verimli gecirmek senin elinde gulum
bir cay ic kuzum ,sonra kalk egzersiz yap kendine gelirsin:)
tamam canim, takimdan kopmak yok:)
Şükür iyi olun kuzum:) Afiyet olsun:) Bende spor yaptım biraz:)Şimdi yeşil çayımı aldım bi yandan yudumluyırum bi yandan da ders çalışıyorum kuzum:)canim henuz ana listeye dahil degilsin izne ayirabiliriz guzelim.
sinavin gecince tekrar donersin kuzum aramiza:)
iyiyim kuzum oglanla kahvalti ediyoruz.
sen neler yapiyorsun?
kopmak istemiyorum sizden ama büyük ihtimal girmeyecem nete artık beni unutmayın olur mu=)bir cay ic kuzum ,sonra kalk egzersiz yap kendine gelirsin:)
tamam canim, takimdan kopmak yok:)
Makarna kacmis biraz kuzum:)şimdilik son menüm
sabah
eşimle birlikte yedim 6 yumurta kırmıştım yarım omlet
10 zeytin
1 dilim ekmek
2 minik salatalık
öğlen
1 kase yoğurt
1 avuç antep fıstığı
akşam
öğlen yemek yemediğim için bu kadar yedim11 kaşık makarna
1 buçuk bardak ayran
ara
1 armut
spor
tüm gün çok halsizdim yapamadım fazlasını
Asyaca
60 günün egzersizi
150 jj cezam
hayirlisi Demetim , ben kiz cocuklarina hastayim ama saglikli olsunda cinsiyeti muhim degilHamdolsum canim. Senin kiz da simdiden yaramazliklara baslamis. Yesinler
Tamam bitanem:)canim odul sayalim olur bu hafta cok dikkat ettin biliyorum:)
ama yinede bir ricam olacak bundan sonra odulleri cuma ve cumartesi yap kuzum ki yeni haftaya kilo verimimiz zorlasmasin:)
afiyet olsun...
evet kaptanım öğlen yemek yemeyince akşama kaçırdım yineMakarna kacmis biraz kuzum:)
hayirlisi Demetim , ben kiz cocuklarina hastayim ama saglikli olsunda cinsiyeti muhim degil
Esimin bir sozu var kiza kadar devam
Kuzum gitme:) Ben burdayım.hic ses vermiyorsunuz, tukkani kapatip gidecegim :)
Allah gonlune gore versin canim, emeklerin zayi olmasin:)hemde nasıl mutlu olacam tüm herşeyim zayıflamama ve iş sahibi olmama bağlı :)
istedigin cay olsun gulum:)Çay bekliyorum Özgemmm :) içip kalkıcammm :)))
ohh seninde keyifler yerinde canim?Şükür iyi olun kuzum:) Afiyet olsun:) Bende spor yaptım biraz:)Şimdi yeşil çayımı aldım bi yandan yudumluyırum bi yandan da ders çalışıyorum kuzum:)
tamam canim, bekliyoruz donusunu:)kopmak istemiyorum sizden ama büyük ihtimal girmeyecem nete artık beni unutmayın olur mu=)
Makarna kacmis biraz kuzum:)
hayirlisi Demetim , ben kiz cocuklarina hastayim ama saglikli olsunda cinsiyeti muhim degil
Aminnn canımm sağolasınAllah gonlune gore versin canim, emeklerin zayi olmasin:)
tamam canim, bekliyoruz donusunu:)
zaten ozlersin bizi:)
alemsin canimHehehehe benim esim de ayni cumleyi kurmustu. Ben de ona ikinci esiyle saadetler dilemistim
o zaman son ceza gelir kuzum:)evet kaptanım öğlen yemek yemeyince akşama kaçırdım yine
kapadim tukkani :))Kuzum gitme:) Ben burdayım.
bizde ozleyecegiz canim, ama 1 ay su gibi gecer..Aminnn canımm sağolasın
Evet özleyecem biliyorum :/ ama kısa süreli 1 aycık sadece=)
Evet kuzum keyfim yerinde şükür:)Analiz diye bi dersim var onu çalıştım.ohh seninde keyifler yerinde canim?
hangi ders, okul gunlerini ozluyorum siz sinavlara calistikca:))
Ayyy bati bu kiz olsunda pacayi kurtarMakarna kacmis biraz kuzum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?