Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yawrukush kuzum ben bugün makarna yedim ama yarım tabak belki 5 yemek kaşığı kadar:)Yemekten sonra tartıya çıktım.Tok olduğum halde geçen haftayla aynı geldim.Bu haftaki ödül öğünümü kullanmamıştımOnun yerine geçer mi?Bi de düğündeyken çok dikkat ettim yememe içmeme.Çok oynamaktan,aralarda koşuşturmadan baya bi kalori yakmışım:)))

tamam kaptanım ben diyetime devam edicem bırakmayacam tabi

amin canım sağolasın

Derslerine de azimle devam et canim. Sikildiginda/devam etmek istemediginde is sahibi oldugunda nasil mutlu olacagini hatirlat kendine lutfen. Su donemi verimli gecirmek senin elinde gulum

şimdilik son menüm
sabah
eşimle birlikte yedim 6 yumurta kırmıştım yarım omlet
10 zeytin
1 dilim ekmek
2 minik salatalık
öğlen
1 kase yoğurt
1 avuç antep fıstığı
akşam
öğlen yemek yemediğim için bu kadar yedim 11 kaşık makarna
1 buçuk bardak ayran
ara
1 armut
spor
tüm gün çok halsizdim yapamadım fazlasını
Asyaca
60 günün egzersizi
150 jj cezam

canim odul sayalim olur bu hafta cok dikkat ettin biliyorum:)
ama yinede bir ricam olacak bundan sonra odulleri cuma ve cumartesi yap kuzum ki yeni haftaya kilo verimimiz zorlasmasin:)
afiyet olsun...

Derslerine de azimle devam et canim. Sikildiginda/devam etmek istemediginde is sahibi oldugunda nasil mutlu olacagini hatirlat kendine lutfen. Su donemi verimli gecirmek senin elinde gulum
hemde nasıl mutlu olacam tüm herşeyim zayıflamama ve iş sahibi olmama bağlı :)

canim henuz ana listeye dahil degilsin izne ayirabiliriz guzelim.
sinavin gecince tekrar donersin kuzum aramiza:)

iyiyim kuzum oglanla kahvalti ediyoruz.
sen neler yapiyorsun?
Şükür iyi olun kuzum:) Afiyet olsun:) Bende spor yaptım biraz:)Şimdi yeşil çayımı aldım bi yandan yudumluyırum bi yandan da ders çalışıyorum kuzum:)

Makarna kacmis biraz kuzum:)

Hamdolsum canim. Senin kiz da simdiden yaramazliklara baslamis. Yesinler
hayirlisi Demetim , ben kiz cocuklarina hastayim ama saglikli olsunda cinsiyeti muhim degil
Esimin bir sozu var kiza kadar devam

hemde nasıl mutlu olacam tüm herşeyim zayıflamama ve iş sahibi olmama bağlı :)
Allah gonlune gore versin canim, emeklerin zayi olmasin:)

Çay bekliyorum Özgemmm :) içip kalkıcammm :)))
istedigin cay olsun gulum:)

Şükür iyi olun kuzum:) Afiyet olsun:) Bende spor yaptım biraz:)Şimdi yeşil çayımı aldım bi yandan yudumluyırum bi yandan da ders çalışıyorum kuzum:)
ohh seninde keyifler yerinde canim?
hangi ders, okul gunlerini ozluyorum siz sinavlara calistikca:))

kopmak istemiyorum sizden ama büyük ihtimal girmeyecem nete artık beni unutmayın olur mu=)
tamam canim, bekliyoruz donusunu:)
zaten ozlersin bizi:)

Makarna kacmis biraz kuzum:)

hayirlisi Demetim , ben kiz cocuklarina hastayim ama saglikli olsunda cinsiyeti muhim degil
Esimin bir sozu var kiza kadar devam

Hehehehe benim esim de ayni cumleyi kurmustu. Ben de ona ikinci esiyle saadetler dilemistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…