Tabii buldun kolay hareketi kol kaslarin olcek obur taraflarin sarkcek hihhh.Bak yaa ben ne yaptımmmmmmmgünlerdir liste görmüyorum benn sen ne diyorsunnn
cok iyi yapmissinKizlar esimle kavga ettim ya habire bana sana bu hafta internet yok internet yok yapmicam dio en sonunda benim tepem atti ya yapmassan yapma dedim cok ta tiiin n dedm her ay ayni muhabbeti yapiosun dedim sana muhtacim falanmi zannediosun şu pijamamla bile sana kafa tutarim dedim.
Sanki dedim sokaktaki adama yapiosun asablarimi bozuo ya . olurda kaptanim persembeden sonra giremem beni izine ayirirmisin atilmak istemiorum diskalifiye olmiimmmsmdiden solim de Yawrukush
Kizlar esimle kavga ettim ya habire bana sana bu hafta internet yok internet yok yapmicam dio en sonunda benim tepem atti ya yapmassan yapma dedim cok ta tiiin n dedm her ay ayni muhabbeti yapiosun dedim sana muhtacim falanmi zannediosun şu pijamamla bile sana kafa tutarim dedim.
Sanki dedim sokaktaki adama yapiosun asablarimi bozuo ya . olurda kaptanim persembeden sonra giremem beni izine ayirirmisin atilmak istemiorum diskalifiye olmiimmmsmdiden solim de Yawrukush
Tabii buldun kolay hareketi kol kaslarin olcek obur taraflarin sarkcek hihhh.
ben kacdim eger ben kacmazsam sahur kacar hadi hepinize iyi geceler
Alttan al nereye kadar sekerim iyice cikti tepeme indirmesinide bilirim sustu yatti asagaCanım yaa kavga etmeyip alttan alsaydın keşkee, malum üstüne gittikce daha da inada biniyor iş :/
Hahahayyyyyy goruselimmmm sekerimmmSeni var yaaaa ısıra ısıra morartırımmmDur bakalım yarının egzersizineee, görürsün sennnnn
Alttan al nereye kadar sekerim iyice cikti tepeme indirmesinide bilirim sustu yatti asaga
Herkes bi cuma muhbbtidir gidio biz persembe tartilmiyormuydukkknormal diyorsaniz oyledir ))) cumaya kadar eksi gorurum insaAllah ))
Hahahayyyyyy goruselimmmm sekerimmm
kafa ggitdi sende galiba )))Herkes bi cuma muhbbtidir gidio biz persembe tartilmiyormuydukkk
Herkes bi cuma muhbbtidir gidio biz persembe tartilmiyormuydukkk
Kiz sen taktigi anlamadin her ay beynimi yiyo ben simdi guzel gider yapayimda daha sonra cenesini acmasin paketin gunu geldimi şak diye yapsinSeni internetsiz, bizi sensin bırakmasın da ne yaparsa yapsınn eniştee
bende oyle yapiyim o zaman akillica )))Ne olduuu sanaaaa ne perşembesiiiiiiiii
Gerçi ben perşembeye geçtim, o da oruçtan iftar öncesi tartılıyorum, çok fazla artı oluyor çünküü
Hahahah dogru yaaa cuma yarismasi demiNe olduuu sanaaaa ne perşembesiiiiiiiii
Gerçi ben perşembeye geçtim, o da oruçtan... iftar öncesi tartılıyorum, sabah çok fazla artı oluyor çünküü
Kiz sen taktigi anlamadin her ay beynimi yiyo ben simdi guzel gider yapayimda daha sonra cenesini acmasin paketin gunu geldimi şak diye yapsin
bende oyle yapiyim o zaman akillica )))
Hahahah dogru yaaa cuma yarismasi demiben persembeye odaklandim . one cektim son gun ya aklimda ole kalmis ya ben nein kafasini yasiom bilmiyorum
Oğlan 17 aylik teyzesi. Krese veriyorum 2 saatliğine . Oyun evi gibi kullanıyor zaten . Arada yemek yiyor orda. Valla yetisemiyorum. Yetiş bacım diye Seda Sayan i çağıracam artık :)))))Canim oglan kac yasinda senin ? Aktivite evinemi gidio 2 saat oyun ewi yani ? Krese vermiomusun . bazi cocuklar cok akillili oluyor ve surekli aktif oyun oynamak istiyor ogrenmek istiyor normal canm anne nereye kadar yetebilir allah askina hanhi birine yetiselim
Cagirirsin da gelmem mi Özgem. Kuzum Allah sana daha da güç versin hamilesin bir de.harikasin bir tanem:)
amin canim ,sagolasin..
amin canim , insallah iyilesir, Rabbim tum hastalara sifa versin...
tamam canim benim, saglik bu sizler iyi olun.
takim hep burada opuyorum, iyi geceler..
iyi geceler canim:)
insallah canim, amin...
Allahbir daha yasatmasin, saglikli omur versin canim..
cok gecmis olsun canim, iyilesene kadar spordan muafsin dert etme kendine.
iyi geceler, dinlen guzelim..
Sibelimde katilmis yarismaya:)
gecmis olsun canim, misafirlerinizlede keyifli vakitler.
Sezeryani daha yeni olmussun mekik ile zorlama kendini canim.
aciyi hissettigin an egzersizi birak..
iyi geceler...
amin canim, insallah iyilesir gelinimiz..
Ervan Miranla, Akin ayni karakterde cocuklar, Allah yardimcimiz olsun gulum...
rica ederim kuzum:)
canim listeleri hazirladiktan sonra gordum senin sporunu.
aslinda adimda derecen var ama saat 11i gectigi icin diger arkadaslara haksizlik olmasin kaptanim:)
afiyet olsun Edam edsofim:)
Ben de sizleri özledim deryam sen nasılsın? ??canım erken kalktığım haftalar da hep daha fazla kg verdim. çünkü erken kalkınca metobolizma çok güzel çalışıyor. denemelisin :)
canım çok geçmiş olsun. Dikkat edin kendinize mevlam esirgesinn. ayy işe gidemicek kadar yağmur nasıl dehşet vericidir yahu
özgüven şekerimm
saolasın canımm
ya benim bi türlü uyuşmadı , panik atağım birde. defalarca ameliyat olduğum için ameliyathane çok geriyor beni. senin yavru küçük ya lokal yapmazlar zaten. ama çok rahat ettim sonra buse çok
inşallah canım inşallahh
canım bir an önce iyileş gel artık. bol bol sıvı tükett
özledik valla hoşgeldinn canımm
eline sağlık özgecim
emeğine sağlık canım
ayy bunu da yapıyoruz pilateste, göründüğü gibi kolay olsa keşke :)
Hayirlisi olsun. İnşallah ağrısız geçer.Ohhhoglani haftaya sunney muayeneye goturucem ustumde buyuk bi yuk. onumuzdeki ayda sunnet randevusu verir ooohhhh oglusum irkek olucak sukur sunnet beni cok geriyordu yaptiralimda bitirelim :))
Allah gönlüne göre versin kuzum.Canlarim hepinize merhabalar, nasilsiniz?
Gune mide bulantisiyla uyandim:)
Ki ilk hamileleigimde 1 gun dahi bulantim olmamisti.
Annem, ananem sulalemizdeki hatunlar hic bulanti nedir bilmemisler..
Hemen yataktan kalktigim gibi zeytin ekmek yedimde biraz rahatladim, ama hala az az var bulanti..
Acaba oglumda hic olmadigina gore bebis belkim kiz olabiluuu degil mi:)
Neyse cok eglenceli, bol uykusuz bir gece gecirdik:)
Alintilarimi yazip geleyim:)
Geçmiş olsun mavisim.Ben yatıyorum kızlar yoksa öksürmekten burun silmekten ölcemiyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?