Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

cok iyi yapmissin

Canım yaa kavga etmeyip alttan alsaydın keşkee, malum üstüne gittikce daha da inada biniyor iş :/

Ne olduuu sanaaaa ne perşembesiiiiiiiii
Gerçi ben perşembeye geçtim, o da oruçtan... iftar öncesi tartılıyorum, sabah çok fazla artı oluyor çünküü
Hahahah dogru yaaa cuma yarismasi demi ben persembeye odaklandim . one cektim son gun ya aklimda ole kalmis ya ben nein kafasini yasiom bilmiyorum

bende oyle yapiyim o zaman akillica )))

Öyle yap tabiii :)) sabah sen de artı çıkmıyor musunnn ?? akşama kadar iniyor o, hatta daha fazla gidiyor bazen :))

Hahahah dogru yaaa cuma yarismasi demi ben persembeye odaklandim . one cektim son gun ya aklimda ole kalmis ya ben nein kafasini yasiom bilmiyorum

Kafası güzel arkadaşımmmmm gece vakti coştum yine senin yüzünden, gülüyorum uykum kaçıyorrr

Oğlan 17 aylik teyzesi. Krese veriyorum 2 saatliğine . Oyun evi gibi kullanıyor zaten . Arada yemek yiyor orda. Valla yetisemiyorum. Yetiş bacım diye Seda Sayan i çağıracam artık :)))))
Cagirirsin da gelmem mi Özgem. Kuzum Allah sana daha da güç versin hamilesin bir de.
Ben de sizleri özledim deryam sen nasılsın? ??
Ohhh oglani haftaya sunney muayeneye goturucem ustumde buyuk bi yuk. onumuzdeki ayda sunnet randevusu verir ooohhhh oglusum irkek olucak sukur sunnet beni cok geriyordu yaptiralimda bitirelim :))
Hayirlisi olsun. İnşallah ağrısız geçer.
Allah gönlüne göre versin kuzum.
Ben yatıyorum kızlar yoksa öksürmekten burun silmekten ölcem iyi geceler
Geçmiş olsun mavisim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…