Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dün sabitti, bugün tartılmadım :)) zaten 1 haftada artı da artıı gördüm yeter, bari sabit kalsın... Zaten regle birşey kalmadı toparlanırım inşaAllah :)
ya benim kilom ilk gun +700 ikinci gun + 500 ucuncu gun +400 bugunse + 300 sence git gide azalirmi ??:)

evet normalde disari alisverise,misafirlige gezmeye falan cikmazsam ev kadiniyim :)))
Hee sordum susuomusu. Ewdeyken diye gem sporda yapion ya ondan sordum xanm
Dün sabitti, bugün tartılmadım :)) zaten 1 haftada artı da artıı gördüm yeter, bari sabit kalsın... Zaten regle birşey kalmadı toparlanırım inşaAllah :)
Kac kilon var listeye gtmek icin canm

Ayyy sabitmiii ben zaten sabitim oructa tutunca hepten sabitlencek demekki ooyyhhh

Bende öyle oldu maalesef, 1 hafta arttı, şimdi de sabit gidiyor :/ Kardeşimde hem oruç hem diyette, benden daha çok özen göstermesine rağmen o da sabit gidiyor oruç tutalı :/ Oruç olduğu halde kilo vermeyi başaran annemm varr bir tekk kıskanıyorum valla kadınıı elimde değill ama o da ilk başlarda sabit kaldı şimdi iniyor tekrar kilosu

oruc tutali kacamak yapmadim suyuma yesil cayima ozen gosteriyorum gun icerisinde iftardan sonra sporumu yapiyorum ama +300 geliyorum aslinda gitgide artilar azaldi 3 gundur sanki bir uzerimde agirlik vardi ama bugun iyiyim sanki bugunden zayifliyor gibi hiss ediyorum neden acaba motivasyonum dusuyor birseyler soylermisin ???
Yawrukush

Selam ben yine yataktan bağlanıyorum uyumadan listeye bakayım dedim ama henüz hazır değil sanırım :) @CheGuevera yok bugün telefonu Mu bozulmuş noolmuş?

Ben yatıyorum kızlar yoksa öksürmekten burun silmekten ölcem iyi geceler

Geçmiş olsun Can'ım iyi geceler.

yok ne mezunu oruc yuzunden kilom sabit yaa

Spora da yüklenince kilo sabitleniyor canım.. 1-2 haftaya düşer kilon üzülme..

Aleyküm selammm :))
Sahi Derya nerdeee ??? @CheGuevera

Bugün tartılmadım canım moralim bozuluyo
Görüşme öyle insnlarla canım salla gitsin.
Gidecek canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…