Ayyy sabitmiiiAhaa demek sorun bende değilmişş, orucla sabit kilo normal yaniii :)
evet canim :) sendede sabitmi yoksa arti varmi bende bir az varda:)))
ya benim kilom ilk gun +700 ikinci gun + 500 ucuncu gun +400 bugunse + 300 sence git gide azalirmi ??:)Dün sabitti, bugün tartılmadım :)) zaten 1 haftada artı da artıı gördüm yeter, bari sabit kalsın... Zaten regle birşey kalmadı toparlanırım inşaAllah :)
Allah yardımcın olsunn..
Çok şükür canım iyiyim :)
Hee sordum susuomusu. Ewdeyken diye gem sporda yapion ya ondan sordum xanmevet normalde disari alisverise,misafirlige gezmeye falan cikmazsam ev kadiniyim :)))
Kac kilon var listeye gtmek icin canmDün sabitti, bugün tartılmadım :)) zaten 1 haftada artı da artıı gördüm yeter, bari sabit kalsın... Zaten regle birşey kalmadı toparlanırım inşaAllah :)
Ayyy sabitmiiiben zaten sabitim oructa tutunca hepten sabitlencek demekki ooyyhhh
amin canim hepimizin yardimcisi olsun.
seninki nasil peki ? kac gun kaldi
sen hep xanm yaziyon ne demek istiyon acaba hep bir merak icindeyim :))))Hee sordum susuomusu. Ewdeyken diye gem sporda yapion ya ondan sordum xanm
Kac kilon var listeye gtmek icin canm
Hee sordum susuomusu. Ewdeyken diye gem sporda yapion ya ondan sordum xanm
Kac kilon var listeye gtmek icin canm
Geldim canlar hemen listeleri hazirlayacagim:)
sen hep xanm yaziyon ne demek istiyon acaba hep bir merak icindeyim :))))
Ben yatıyorum kızlar yoksa öksürmekten burun silmekten ölcemiyi geceler
yok ne mezunu oruc yuzunden kilom sabit yaa
Selam ben yine yataktan bağlanıyorum uyumadan listeye bakayım dedim ama henüz hazır değil sanırım :) @CheGuevera yok bugün telefonu Mu bozulmuş noolmuş?
Geçmiş olsun Can'ım iyi geceler.
Spora da yüklenince kilo sabitleniyor canım.. 1-2 haftaya düşer kilon üzülme..
Bugün tartılmadım canım moralim bozuluyoafiyet olsun guzelim:)
canim seni jilian gibi bir programa baslatalim mi vucudunu sasirtalim..
artik arada karbonhidrat da tuketiyorsun, aklima sporunu degistirmek geliyor.
o zaman bugun derece gelir senden kaptanim:)
sagol canim benim:)
gunaydin..
Demetim haberlere biraz goz gezdirdim de kocaman jipler sulara gomuldu, insanlar downtownda arabalarindan cikip yuzuyordu dusun artik canim.
hayir sali gunude tum gun devam edecek gorunuyor, amber alert verildi.
ama isin kotusu yarin doktor randevum var maaile yollara dusecegiz, Allaha emanet..
eheheh baya anlamayacaklar neyin noktasini koydugunu millet:)
gunaydin canimm :)
gunaydin ablam, bugun tarti gulumsedi mi bize:)
Görüşme öyle insnlarla canım salla gitsin.Canım nişanlımın yakın arkadaşı var evli o da , bir kaç kere aradı ender (nişanlım ) da bi bakiim sıkıntısı mı var bir yerlerde 1 2 saat falan oturalım mı dedi olur peki dedim , onlar çocuklarıyla beraber bi pastanedelermiş biz de yanlarına gittik sohbet vs derken kadın bana diyor ki fena tuttuğunu koparan birisin biz endere kmi gösterdiysek yok dedi görüşmek istemedi evlilikten korkuyordu falan öyle bir anlattı ki sanki ben enderi zorladım , şok oldum endere döndüm sen böyle mi anlattın dedim , (gerçek hiç de böyle değil biz çok ara verdik ender bana her seferinde telafi edicem artık güven bana dedi de yeniden başladık ....)
kadın bu sefer yok dedi benim eşim söyledi dedi , ben yine bozuldum (enderle arkadaşı aynı işyerinden) ben iş yerinde böyle mi düşünülüyor diye iyice üzüldüm .....
Kadının amacını sonradan anladım , ben yokken bu kadın en yakın arkadaşıyla enderi bir araya getirmeye çalışmış ender de istememiş , vay efendim sen benim arkadaşımı almadın banuyla nişanlandın diye kıskanmış olacak ki o gün baya bi üstüme geldi
Gidecek canım inşallahMasallah:) Rabbim gonlunuze gore versin canim:)
@E-brulim yarin guzel haberlerini bekliyoruz:) Prenses geliyorsa ilk ben soylemistim
@Saadetim33 yenilenmedi mi net paketin?:)
@haeshin nerelerdesin canisi:)
Dahlia_ Allah kabul etsin gulum. Enistemiz nasil, izne falan gelmiyor mu yakin vadede?
edsofi sen de oruc tutacakmissin. Allah kabul etsin canim:)
gogo2405 gonderdin mi artiyi ablacigim?:)
@CheGuevera biran once tel al kuzum. Yoklugun cok hissediliyor:)
@melinda23 4 aya incecik olursun canisi. Istedigin kiyafeti secersin:)
Amin canımm...
Çok şükür iyi o da :) birşey değil ya 256 gün sadece
Geldim canlar hemen listeleri hazirlayacagim:)
birsey kalmamis canim aa Allahim hayirlisiyla kavusmanizi nasip etsin
bende geldimmm kii :)
SALI GUNU ADIM YARISMAMIZIN KATILANLARI
tiffany20 7000 adim
O Ollalla 17.000 adim
@sevimlicadi0 13.000 adim
zey zey 10.403 adim
happy_moon 17.400 adim
edsofi 10.000 adim
gogo2405 12.650 adim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?