Ben ve @AKovsergünaydın millet menümü yazayım hooop geçmişe gdiyorum tabi 2 saatten önce bıtmez gecmıs masaallahh bol cene bakcam en cok kim konusmus @CheGuevera miedsofi mi ?
sabah
tost
çay
ara yok
öğlen
2 catal makarna
yogurtlu sebze yemegı
salata
aksam mantarlı sosisli sote
salata
azcıkta bebe bıskuvılı sut mama yaptm eheheh
Demekki her kadında annelik duygusu olmuyor, olan yavrulara oluyor, derin yaralar açılıyor minicik yüreklerinde.Rabbim koruyup kollasın, herkesin bir imtihanı var bu dünyada, Bazen işe gelirken miniğim uyanmış oluyor anne işe gitme diyo o bile içimi sızlatmaya yeterken görmeden nasıl durur bir anne anlamıyorum, anlamakta istemiyorum.Keşke hiç bir çocuk üzülmese, ağlamasa en çok onlara yakışıyor gülmek ve şımarmak.Yavrum benim kiyamam ona ana kuzusu daha o da. anasinifinda bir ogrenci var annesi babasi ayrilmis baba ve amcalar anneyi hic gostermek istemiyor cocuga anne de cok istekli degil almaya ama oyle bi kuzumuz varcocuk dun okula aglayarak gelmis b3n giderken gördüm amcasi almaya gelmis hala agliyordu. Annesini ozlemis. Ondan aksama kadar aglamis. Hic susmamis. Kizlar yuregim parcalandi. O kadar uzuldum o kadar anlatamam. Amca bagiriyor bir yandan sus diye. Anne zaten kırk yilda bir aliyor cocugunu ve ilgilenmiyor genelde. Ya nasil olur nasil dayanilir. Ben anlayamıyorum. Bir anne cocugunu yasal hakki olan surede bile neden almaz. Ki ogretmenimiz surekli anneyi getirtmeye calisiyor okula gel gor cocugunu diye hakki var cunku yasal olarak da. Bilmiyorum ya iki eli kanda olsa gelir o yavruyu aglatmaz insan. Biz onceleri kadinin belki baska bi cekincesi vardir diyorduk ama yokmus sadece ilgisizlikmis
Aynen yaaaCanim sendr iyice salya sumuk oldun yawgecmis sun tatlim herkes ayni
oooyyyy ebruşş ya bende sadece simit yada tost yiyebiliyorum başka türlü imkansız yaniiSen bana bunu demistin ablacim, o sözlerin kulagimda hala ama ben bulantidan ötürü her gün simit tarzi seyler yedim o da bana 5 kilo olarak geri döndü
Asyam bulantilarin gecene kadar bu sekilde idare edeceksin, bulantilarin gecmeye baslayincada kendini toparlayacaksin kuzum. Simdiki simitler sonra sebzeye dönüsecek :)oooyyyy ebruşş ya bende sadece simit yada tost yiyebiliyorum başka türlü imkansız yaniiyoksa açlıktan istifra ediyorum
Valla canm o duygu olmadimi olmuo iste. Bir gr bile yok . yarini dusunmeden yasiyor herkes konusuo konusuo anlatio kizim aklini basina al dio yok yok . tamam tamam diyo geciyor . cokta umrumda . herkes ektigini bicicek bictigindede ne cikacak cok iyi bilior ve bilerek yapiyor . umrumda olmaz tatlim . gene dua ediyoruz insallah . allah herkese nefis vermis ama akilda vermis kendimizi yonlendirmek bizim elimizde . biz canimiz nereye isterse oraya cekiyoruz bu yani . hatanin hata oldugunu bile bile yapanlar bide beni nasil olsa kurtaran olur diye bakanlara benm kapim kapali . hayatta gozumde olmaz sekerim . allah carsisina pazar versinCanım, Allah görümcen denen o "anne" kelimesini bile yanına koymadığım kişiliği islah etsini, merhamet versin. Ahirette bunun hesabı sorulacak. Allahın ona kendi dna sından verdiği meleklere emanetlerine nasıl sahip çıkmadığını soracak. Kendi gün gelir yaşlanır, etrafında ona bakacak ne bir evlat ne bir eş kaldığında belkii kafasını duvarlara vurur. Allah ıslah etsin ne diyelim. Onun dışında evladından ayrı kalmayı düşünecek anne bende tanımıyorum aç gezerim sokakları siler süpürürüm vermem kimseye. hep güzel düşünelim ki güzel olsun ağızdan çıkan cümlelerede dikkat edelim dua olmasın Allah korusun.
mecburen öyle oluyor gülüm hayırlısıyla atlatalım şu zamanlarıAsyam bulantilarin gecene kadar bu sekilde idare edeceksin, bulantilarin gecmeye baslayincada kendini toparlayacaksin kuzum. Simdiki simitler sonra sebzeye dönüsecek :)
Amin insallah, Allah herkese hayirlisiyla nasip etsin.mecburen öyle oluyor gülüm hayırlısıyla atlatalım şu zamanları
At kiz o sigarayi elinden :)))Bulantilarim azaldi ablacim insallah bundan sonra daha dikkatli olacagim
Afiyet olsun canim
aminn rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasınAmin insallah, Allah herkese hayirlisiyla nasip etsin.
Ortadan ikiye böler atarim hemdeAt kiz o sigarayi elinden :)))
Gida alerjim vardi balik disinda herseye lisedeydim o zaman. O gecti uzak durdum. Ama bahar ve toz alerjim ve taki alerjim baki kaldi nahos bir seda olarak gokyuzumde:))Canım ne alerjisi? Besin dışı mı? Benim kızımda da besin alerjisi var 1 yaşına gelecek hala yumurta ve Yüksek lif İranlı hiçbirşey veremiyorum çok korkunç dokunuyor.. Tabi inek ürünleri falan da sakıncalı sadece keçi peyniri yiyebiliyor. Nerede yaşıyorsun? Biz de iyi bir doktor arıyoruz istanbulda.
Yavrum onlarda öyle bir mod yok kuzum.. Çok beklenti içine girme.. Bir de aile kalabalıklaştıkça devreler yanıyor
Evet canım sanırım watsup fırçasının sebebi de oyduneyse bileyim de dikkat edeyim o Zaman :) sadece acil durumlar için, anlaşıldı tamam
Tatlim sen yemegi kacamagi gec bi silkelen bak cocuklarin varmis ne guzel sahil kasabasi diyorsun miss gibi bir cok kisi o sahil hayatinin ozlemini duyuyor. Hayatimizin sagligimizin kiymetini bilmemis gerekiyor birakma kendini lutfen. Hepimiz donem donem zor anlar yasiyoruz bizimle paylasabilirsin burada hepimiz sana destek oluruz. Kaptanimizi dun biz de uzduk biraz ben dahil bazilarimizin kacamaklari oldu umarim affeder simdiden sonra artik sıkı diyetlerimizi yapalim affettirelim kendimizi. Nerede yasiyorsun merak ettim mahsuru yoksa sorabilir miyim@Yawrukush kaptanım ben çok kötü bir öğrenciyim..dün çok feci bir kaçamak yaptım..evet pişmanım..şimdi aklım başıma geldi..atmak istersen at beni gruptan ama herkes son bir şansı hakeder değil mi
kaptanım sıkıntıdan dün çok yedim..çalışmam gereken bir dgs ve sürekli peşinden koştuğum dünyalar tatlısı 2 evladım var..birini yapsam diğeri kalıyor..küçük çocuğum hiç nefes aldırmıyor bana..zaten mecburi hizmetteyiz..kimsem yok burda..sıkıntıdan patlıyoruz..yaşadığımız yer küçük bir sahil kasabası ama yürüyüşten başka yapılacak hiçbir sosyal faaliyet yok..2 yıl oldu buraya geleli..o kadar köreldimki..neler yazmak isterdim ama faydası yok..herşey herkes aynı..3 ay önce annem vefat etti..zaten o gün bugündür tat alamaz oldum hayattan..belki depresyon belirtileri bunlar..nerden nasıl başlayacağım bilmiyorum..içim sıkılıyor
Canim dinlen tabi ihtiyacin varsa rapor verir dr almaktan cekinmeSağol buse ablacımm boğazım ağrıyor burnum akıyor gözlerim akıyomayısın sonunda yine rapor alacam kuzum yaa zaten sıkıntı bizim bu rapor işleri inşallah dinlencem kuzum ama ne zaman bilmiyorum
Yok kiz 3 yasindalar ne okulu :))) bim acildiginda okulda oluyorum ben işte ya evin orda var bi suru de burada yok.Amann sekerim sezon olmasin cokta lazim yani ben ne kendim ne esim sezon yeni urun giymemisizdir bi tarafimiz mi eksildi :) oglanda giymeyi versin :) Lc digerlerine gor daha uygun ama kaliteli oldugunu dusunuorum montunu falan ordan almistik ama bilmiorum deneyrlim bakalim barcinda bahali be tatlim duydugum kadariyla . seninkiler ikizmi ayyyy yerum onlari :) 2 cocuk zor . sen calision mu . ben bim konusunda sansliyim :) karsimda :) â101 de yan tarafimda :) kipa 2 sokak onde :) migros 5 sokak asagida :) pehlivanoglu 1 cadde sonrabime 625 parca logo gelecekmis gordunmu tabi seninkiler okula gidio logo yasini gecmistr :)
Ikinize de gelmis gecmis olsun ablacimSelam kızlar ben dönebildim nihayet. Oğlum iyileşti çok şükür. Ama bana da rotavirus bulaştı. Ateş kusma bende de oldu. Iyiyim şu anda.
Herkes de iyidir inşallah
Valla canm o duygu olmadimi olmuo iste. Bir gr bile yok . yarini dusunmeden yasiyor herkes konusuo konusuo anlatio kizim aklini basina al dio yok yok . tamam tamam diyo geciyor . cokta umrumda . herkes ektigini bicicek bictigindede ne cikacak cok iyi bilior ve bilerek yapiyor . umrumda olmaz tatlim . gene dua ediyoruz insallah . allah herkese nefis vermis ama akilda vermis kendimizi yonlendirmek bizim elimizde . biz canimiz nereye isterse oraya cekiyoruz bu yani . hatanin hata oldugunu bile bile yapanlar bide beni nasil olsa kurtaran olur diye bakanlara benm kapim kapali . hayatta gozumde olmaz sekerim . allah carsisina pazar versin
Ikinize de gelmis gecmis olsun ablacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?