Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben ve @AKovser @CheGuevera teli dusmus ayyy benm esimde mamayi cok sever iiyyykkk

Demekki her kadında annelik duygusu olmuyor, olan yavrulara oluyor, derin yaralar açılıyor minicik yüreklerinde.Rabbim koruyup kollasın, herkesin bir imtihanı var bu dünyada, Bazen işe gelirken miniğim uyanmış oluyor anne işe gitme diyo o bile içimi sızlatmaya yeterken görmeden nasıl durur bir anne anlamıyorum, anlamakta istemiyorum.Keşke hiç bir çocuk üzülmese, ağlamasa en çok onlara yakışıyor gülmek ve şımarmak.

Sen bana bunu demistin ablacim, o sözlerin kulagimda hala ama ben bulantidan ötürü her gün simit tarzi seyler yedim o da bana 5 kilo olarak geri döndü
oooyyyy ebruşş ya bende sadece simit yada tost yiyebiliyorum başka türlü imkansız yaniiyoksa açlıktan istifra ediyorum

oooyyyy ebruşş ya bende sadece simit yada tost yiyebiliyorum başka türlü imkansız yaniiyoksa açlıktan istifra ediyorum
Asyam bulantilarin gecene kadar bu sekilde idare edeceksin, bulantilarin gecmeye baslayincada kendini toparlayacaksin kuzum. Simdiki simitler sonra sebzeye dönüsecek :)

Valla canm o duygu olmadimi olmuo iste. Bir gr bile yok . yarini dusunmeden yasiyor herkes konusuo konusuo anlatio kizim aklini basina al dio yok yok . tamam tamam diyo geciyor . cokta umrumda . herkes ektigini bicicek bictigindede ne cikacak cok iyi bilior ve bilerek yapiyor . umrumda olmaz tatlim . gene dua ediyoruz insallah . allah herkese nefis vermis ama akilda vermis kendimizi yonlendirmek bizim elimizde . biz canimiz nereye isterse oraya cekiyoruz bu yani . hatanin hata oldugunu bile bile yapanlar bide beni nasil olsa kurtaran olur diye bakanlara benm kapim kapali . hayatta gozumde olmaz sekerim . allah carsisina pazar versin

Asyam bulantilarin gecene kadar bu sekilde idare edeceksin, bulantilarin gecmeye baslayincada kendini toparlayacaksin kuzum. Simdiki simitler sonra sebzeye dönüsecek :)
mecburen öyle oluyor gülüm hayırlısıyla atlatalım şu zamanları

Gida alerjim vardi balik disinda herseye lisedeydim o zaman. O gecti uzak durdum. Ama bahar ve toz alerjim ve taki alerjim baki kaldi nahos bir seda olarak gokyuzumde:))

Tatlim sen yemegi kacamagi gec bi silkelen bak cocuklarin varmis ne guzel sahil kasabasi diyorsun miss gibi bir cok kisi o sahil hayatinin ozlemini duyuyor. Hayatimizin sagligimizin kiymetini bilmemis gerekiyor birakma kendini lutfen. Hepimiz donem donem zor anlar yasiyoruz bizimle paylasabilirsin burada hepimiz sana destek oluruz. Kaptanimizi dun biz de uzduk biraz ben dahil bazilarimizin kacamaklari oldu umarim affeder simdiden sonra artik sıkı diyetlerimizi yapalim affettirelim kendimizi. Nerede yasiyorsun merak ettim mahsuru yoksa sorabilir miyim

Sağol buse ablacımm boğazım ağrıyor burnum akıyor gözlerim akıyo mayısın sonunda yine rapor alacam kuzum yaa zaten sıkıntı bizim bu rapor işleri inşallah dinlencem kuzum ama ne zaman bilmiyorum
Canim dinlen tabi ihtiyacin varsa rapor verir dr almaktan cekinme

Yok kiz 3 yasindalar ne okulu :))) bim acildiginda okulda oluyorum ben işte ya evin orda var bi suru de burada yok.

Tabiki vakti zamanında umursamaz davrananlar gün gelir kapında durduğunda açan olmaz. Sana çok katılıyorum, Allah akıl vermiş kullan yani o kadar da eminim etrafında doğru yönlendirmeye çalışan bir sürü eş dost akraba vardır ama o genç yaşına kanıp nefsi nefsii diye gezerse yarın başına gelecekleri de kucaklaması farz olur. Yinede hatanın neresinden döner se kardır diyelim umarım islah olur da bebelerine sahip çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…