- 13 Nisan 2016
- 1.533
- 8.190
- 73
- 39
Kiz ben zaten burdaydim :)))Hoş geldin, çok çok geçmiş olsun
"Yağlara baybay, Kaslara hayhay :)" adinda bir topik acilmis, nasilda cuk diye oturtmuslar ismini :))
Kiz ben zaten burdaydim :)))
Cok tatlisin:)) hatlar karıştı kafa gitti :)
Canlar, perşembe günü spor yapılıyor mu ? cuma tartı olacak ya hani perşembe spor yapıyor musunuz ?
Gecmis olsun aa yetiskinlere bulastigini duymamistim gelmis gecmis olsun artikSelam kızlar ben dönebildim nihayet. Oğlum iyileşti çok şükür. Ama bana da rotavirus bulaştı. Ateş kusma bende de oldu. Iyiyim şu anda.
Herkes de iyidir inşallah
Benim tek bos gunum oldugu icin ben yapiyorum ama genel olarak yapilmiyor canim ertesi gun şişlik olmasin diyeCanlar, perşembe günü spor yapılıyor mu ? cuma tartı olacak ya hani perşembe spor yapıyor musunuz ?
Yok canim yaGenellikle güneşli ama benim ruhum sonbaharı yaşıyor gibi ,geçici bi durum reglinde etkisi olabilir tabi:)) Aman minik iyi olsunda az daha sabır, sizin orda sistem nasıl renkli ultrasyonlamı bakıyorlar
2 taneydi canım senin değil mi , daha yaşın genç az büyüsünler sonra neden olmasın :)
Gunaydinnn...
Ben kahvaltiya geciyorum, sonra spora ordan cikinca da hunharca yuruyus yapacagim bugun. Arkadaslar bugun egzersizlere ve lutfen yuruyus veya leslie ye agirlik verelim. Yarini daha hafif geciricez bugun asilalim canlarimm.
Canlar, perşembe günü spor yapılıyor mu ? cuma tartı olacak ya hani perşembe spor yapıyor musunuz ?
Benim de canim maydanoz suyu istiyo ama bulamadim maydanoz okulda yesilcay yaptim 2. OluyorBenim bugun dinlenme gunum
Okulda epey uyuz bir desim var 4 saat suruyor birde
Spor yapmayip kendimi morive ediyorum
Asyaca
Bugun yapip yarinmi yapmiyim
Yarin guzel bi yuruyus maydonoz suyu dusunuyordum
Aman seni kacirmayim :))) naberKizzz ben burdayimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?