Iyiyimm tatlimmmAman seni kacirmayim :))) naber
Kendi kendime konusayim bari
Iyiyimm tatlimmm
Odev hhazirlicamda motive olmayi bekliyorum uhehuuu
Diger gruplari okuyordum bir yandan
Heryere yetismeye calisan merakli ruhum sagolsun
Bugun bnm dinlenme gunum beybiiiBugün enerjin süper maşallah :) hadi kalk spor yap :)
Bugun bnm dinlenme gunum beybiii
Ben de bazen merak edip okuyorum sonra okudugumu anlarlarsa diye korkup cikiyorum nedense:)))Kız ben daha buraya yetişemiyorum. :))
Gucun var miii kaptaniiim bu buseyi adam edebilmeyeeee. Sabriin kaldiysaaaa hala bana desteeeek olmayaaaa...
Soyle caniiimm sevgiliiiim baskul bize oyun oynuyor olabilir miii... siskin gibiii bir halim vaaaaar bira odem yapmiiis olabilir miiii???
Yawrukush bianeeee
Yaparsan arti cikabilirsin canim genelde kaptanlarimiz onermiyorHadi ya ne güzelll canım sana da sorayım tartıdan önceki gün spor yapılmıyor mu? sen cevapla bari
Ben de bazen merak edip okuyorum sonra okudugumu anlarlarsa diye korkup cikiyorum nedense:)))
Normalde persembe dinlenme gunu yapilmiyor beybimmmHadi ya ne güzelll canım sana da sorayım tartıdan önceki gün spor yapılmıyor mu? sen cevapla bari
Bir yanda evlatlarina sahip cikmayanlar, diger yanda evlatlari ugruna canini bile düsünmeyenler...
Samsun'da ishal teşhisiyle hastaneye kaldırılan 15 aylık bebeği severken hastanenin 2'nci katının penceresinden düşüren baba, çocuğunun peşinden atladı.
Eki Görüntüle 1817360
Özlem Deniz, 15 aylık kızı Yağmur Deniz'i rahatsızlanınca Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne götürdü. Doktorlar tarafından muayene edilen ve ishal teşhisi konulan bebek, hastanenin 2'nci katındaki Süt Çocuk Servisi'ne yatırıldı.
Çocuğunun hastaneye yatırıldığını öğrenen baba Ünal Deniz, kızının yanına geldi. Daha sonra baba, çocuğunu kucağına alıp severken cam kenarına yaklaştı ve çocuğunu 2'nci kattaki pencereden beton zemine düşürdü. Çocuğunun düştüğünü gören baba da panikle bebeğin peşinden aşağıya atladı.
Ağır yaralanan bebek, hastane personelince yapılan ilk müdahalenin ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Durumu ciddi olan 15 aylık bebek, daha sonra Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.
Baba ise olaydan yara almadan kurtuldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaynak: http://www.ntv.com.tr/turkiye/kucag...ndi-de-ardindan-atladi,9lQLaKtRH0KGkxjmMi5sOQ
Ay kurtulur insallah ya nasil dusurmus ama olur mu oyle sey . YazikBir yanda evlatlarina sahip cikmayanlar, diger yanda evlatlari ugruna canini bile düsünmeyenler...
Samsun'da ishal teşhisiyle hastaneye kaldırılan 15 aylık bebeği severken hastanenin 2'nci katının penceresinden düşüren baba, çocuğunun peşinden atladı.
Eki Görüntüle 1817360
Özlem Deniz, 15 aylık kızı Yağmur Deniz'i rahatsızlanınca Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne götürdü. Doktorlar tarafından muayene edilen ve ishal teşhisi konulan bebek, hastanenin 2'nci katındaki Süt Çocuk Servisi'ne yatırıldı.
Çocuğunun hastaneye yatırıldığını öğrenen baba Ünal Deniz, kızının yanına geldi. Daha sonra baba, çocuğunu kucağına alıp severken cam kenarına yaklaştı ve çocuğunu 2'nci kattaki pencereden beton zemine düşürdü. Çocuğunun düştüğünü gören baba da panikle bebeğin peşinden aşağıya atladı.
Ağır yaralanan bebek, hastane personelince yapılan ilk müdahalenin ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Durumu ciddi olan 15 aylık bebek, daha sonra Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.
Baba ise olaydan yara almadan kurtuldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaynak: http://www.ntv.com.tr/turkiye/kucag...ndi-de-ardindan-atladi,9lQLaKtRH0KGkxjmMi5sOQ
Normalde persembe dinlenme gunu yapilmiyor beybimmm
Maydonoz ve yesilcay icip hafif egzersizlerle geciriyoruz
Heee coookkkkk:)) ya o taraftaki gruplar nasıllar eğlenceli mi
Yaaa sorma ben gulemiyorum g3rgin bir sekilde kaptanin uyanmasini bekliyorumÇok tatlısın ya güldüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?