Ayyy kiyamam yaa sana ben, sulugum onda kalmisti gittim ki terasa yunleri dokmus tek basina icinde debeleniyo sora iki elden bitirdik. Zor is valla :)teksasta 8-9 ay yaz oluyor canim.
ama bu vakitlerde genelde hep sel ve kasirgasi meshur.
bekleriz canim komsu gel bana, en guzel hediye o olur:)
kaptanim nasilsin:)
arkadasin yunu dedin de kucukken ananem tum komsu teyzelerle yun gunleri yaparlardi banada oyun cikardii.
taa ne zamalara gittim yahu
sut, yogurt , protein ,sebze, meyve herseyi yiyorum kuzum, hic merak etme:)
az yemissin aksam guzelim, ac kalma...
oooo sukur kavusturana guzelim, nasilsin:)
amin canim, can kaybida var ,Allah korusun
aksamda iyi fena degil afiyet olsun:)
sagol kuzum optum yerine:)
yarin dinlen guzelim sen epey agir spor yaptin tum, hafta:)
evet ablam hedefe bu kadar yaklasmisken, yaza bu kadar az kalmisken, o guzel elbiseye tekrar giresen fena mi:)
katilim formumuzu doldur da seni taniyalim canim, tekrar hosgeldin:)
ohhh ohh suyundan da:)
amazonlarim benim, yilmaz savascilarim:)
oy kiyamam verseler ye cocuga mama, yazik yahu:)
Umarim yanlış alıntı yapmadım kaptanim sen misinteksasta 8-9 ay yaz oluyor canim.
ama bu vakitlerde genelde hep sel ve kasirgasi meshur.
bekleriz canim komsu gel bana, en guzel hediye o olur:)
kaptanim nasilsin:)
arkadasin yunu dedin de kucukken ananem tum komsu teyzelerle yun gunleri yaparlardi banada oyun cikardii.
taa ne zamalara gittim yahu
sut, yogurt , protein ,sebze, meyve herseyi yiyorum kuzum, hic merak etme:)
az yemissin aksam guzelim, ac kalma...
oooo sukur kavusturana guzelim, nasilsin:)
amin canim, can kaybida var ,Allah korusun
aksamda iyi fena degil afiyet olsun:)
sagol kuzum optum yerine:)
yarin dinlen guzelim sen epey agir spor yaptin tum, hafta:)
evet ablam hedefe bu kadar yaklasmisken, yaza bu kadar az kalmisken, o guzel elbiseye tekrar giresen fena mi:)
katilim formumuzu doldur da seni taniyalim canim, tekrar hosgeldin:)
ohhh ohh suyundan da:)
amazonlarim benim, yilmaz savascilarim:)
oy kiyamam verseler ye cocuga mama, yazik yahu:)
Egzersizlerim yetiyor pilates bırakacağım desene ona yarın korktuğu başına gelsinAyyy kiyamam yaa sana ben, sulugum onda kalmisti gittim ki terasa yunleri dokmus tek basina icinde debeleniyo sora iki elden bitirdik. Zor is valla :)
Kaptanim bir de ben mesela bugun cok spor yaptim kas yipranmasi filan olur mu ?
Bugun pilates hocasina dedim ki ip atliorm, yuruyus programi yapiorm evde die bahsettim hemen felaket tellalligina basladi. Iste kaslarin yipranir sakatlanirsin ilerde fizik tedavilere gidersin filan filan. Bende gunde 30 bin adim atip 1000 ip atlamiyorum ama sonucta. Yok dimi asli astari
3kisi ilk 3 e girdiCARSAMBA GUNU EGZERSIZ YARISMASI KATILANLARI
happy_moon 1300 adet
tiffany20 300 adet
O Ollalla 1000 adet
Nasıl?3kisi ilk 3 e girditebrikler
canim simdiye kadar olani soruyorsan heralde 25.000 adimdi yanlis hatirlamiyorsam:)Yawrukush Canım, adımda max. adet nedir ?
hosgeldin guzellik ,calisabildin mi bugun?Selam millet =)
afyet olsun cekirgem:)Menü
Kahvaltı 1 tane tereyaginda yumurrta
Domates yeşil biber iki dilim.ekmek
Öğlen koca bir tabak salata Zeytinyağlı limonlu iki dilim.ekmek
Aksam haşlanmış tavuk ve dünden kalan kabak yemeğinden bir kase
3 litreden fazla su
Türk Kahvesi vardı unuttum
İki kupa yeşil çay
tamam ama ac kalma ablam:)Allah korusun canım
İki gün az yiyim canım inşallah yarında az yerim.
canim asiri spor yapar, kaslarini calistirirsan ve yeterince protein vs almaz, birde ustune dinlenmezsen yeterince, saglik sorunun olabilir.Ayyy kiyamam yaa sana ben, sulugum onda kalmisti gittim ki terasa yunleri dokmus tek basina icinde debeleniyo sora iki elden bitirdik. Zor is valla :)
Kaptanim bir de ben mesela bugun cok spor yaptim kas yipranmasi filan olur mu ?
Bugun pilates hocasina dedim ki ip atliorm, yuruyus programi yapiorm evde die bahsettim hemen felaket tellalligina basladi. Iste kaslarin yipranir sakatlanirsin ilerde fizik tedavilere gidersin filan filan. Bende gunde 30 bin adim atip 1000 ip atlamiyorum ama sonucta. Yok dimi asli astari
evet kuzum, gozlerimiz yollarda kaldi:)Umarim yanlış alıntı yapmadım kaptanim sen misin
Sen isen beni sormusun iyiyim
Bugün okulda bir boş zamanim.oldu okulun yanında park var orada 3 mil.leslie yaptım
Hergün ayni saatte yapacahım Allah izin verirse tabi sen nasılsın yakışıklı kuzu nasıl
https://www.izlesene.com/video/jillian-michaels-30-day-shred-level-1/7259997#Kaptancigiimmm video bekliom adam uyanmadanYawrukush
aşırı yapmıyorum ama zaten dimi ?canim simdiye kadar olani soruyorsan heralde 25.000 adimdi yanlis hatirlamiyorsam:)
hosgeldin guzellik ,calisabildin mi bugun?
afyet olsun cekirgem:)
ozlettin yahu:)
tamam ama ac kalma ablam:)
canim asiri spor yapar, kaslarini calistirirsan ve yeterince protein vs almaz, birde ustune dinlenmezsen yeterince, saglik sorunun olabilir.
ama yeterince dinleniyorsan, duzgunde besleniyorsan eger antreman sirasinda sakatlanma yasamazsan problemin olmaz.
fakat yinede su an hissetmedigin (agri vs) hasarlar olusursa ileriki yaslarda sIkInti yapabilir.
canim pilates yapiyorsun, onun haricinde de yuruyus yap yeter, asiri spora gerek yok...
evet kuzum, gozlerimiz yollarda kaldi:)
ohh ne guzel olmus.
telefon ne zamana hallolacak, tamirde mi?
iyi geceler canim:)Canlar, ben uykuya kaçıyorum. Minnak oğlum zaten gece boyunca uyanacak. Sporumu bu günde elimden geldiğince tamamladım. Ama yarın dinlenmeyi planlıyorum. Şu doğum iznimde, evde olduğum süre içerisinde sizlerle dolu dolu, gayet faydalı bir süreç geçireceğim için mutluyum. Umarım herkes en kısa sürede mezun olur. Selamlar, iyi uykular. Yarın görüşmek üzereee
yok canim 3 gun pilates onun haricinde de yuruyus yapiyorsun genelde.aşırı yapmıyorum ama zaten dimi ?
İnşallah cumaya gelecekcanim simdiye kadar olani soruyorsan heralde 25.000 adimdi yanlis hatirlamiyorsam:)
hosgeldin guzellik ,calisabildin mi bugun?
afyet olsun cekirgem:)
ozlettin yahu:)
tamam ama ac kalma ablam:)
canim asiri spor yapar, kaslarini calistirirsan ve yeterince protein vs almaz, birde ustune dinlenmezsen yeterince, saglik sorunun olabilir.
ama yeterince dinleniyorsan, duzgunde besleniyorsan eger antreman sirasinda sakatlanma yasamazsan problemin olmaz.
fakat yinede su an hissetmedigin (agri vs) hasarlar olusursa ileriki yaslarda sIkInti yapabilir.
canim pilates yapiyorsun, onun haricinde de yuruyus yap yeter, asiri spora gerek yok...
evet kuzum, gozlerimiz yollarda kaldi:)
ohh ne guzel olmus.
telefon ne zamana hallolacak, tamirde mi?
Kaptancigim ben bunu nerden indircemhttps://www.izlesene.com/video/jillian-michaels-30-day-shred-level-1/7259997#
canim birde bunu dene bakalim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?