Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ayyy kiyamam yaa sana ben, sulugum onda kalmisti gittim ki terasa yunleri dokmus tek basina icinde debeleniyo sora iki elden bitirdik. Zor is valla :)
Kaptanim bir de ben mesela bugun cok spor yaptim kas yipranmasi filan olur mu ?
Bugun pilates hocasina dedim ki ip atliorm, yuruyus programi yapiorm evde die bahsettim hemen felaket tellalligina basladi. Iste kaslarin yipranir sakatlanirsin ilerde fizik tedavilere gidersin filan filan. Bende gunde 30 bin adim atip 1000 ip atlamiyorum ama sonucta. Yok dimi asli astari

Umarim yanlış alıntı yapmadım kaptanim sen misin
Sen isen beni sormusun iyiyim
Bugün okulda bir boş zamanim.oldu okulun yanında park var orada 3 mil.leslie yaptım
Hergün ayni saatte yapacahım Allah izin verirse tabi sen nasılsın yakışıklı kuzu nasıl

Egzersizlerim yetiyor pilates bırakacağım desene ona yarın korktuğu başına gelsin

Yawrukush Canım, adımda max. adet nedir ?
canim simdiye kadar olani soruyorsan heralde 25.000 adimdi yanlis hatirlamiyorsam:)

hosgeldin guzellik ,calisabildin mi bugun?

afyet olsun cekirgem:)
ozlettin yahu:)

Allah korusun canım

İki gün az yiyim canım inşallah yarında az yerim.
tamam ama ac kalma ablam:)

canim asiri spor yapar, kaslarini calistirirsan ve yeterince protein vs almaz, birde ustune dinlenmezsen yeterince, saglik sorunun olabilir.
ama yeterince dinleniyorsan, duzgunde besleniyorsan eger antreman sirasinda sakatlanma yasamazsan problemin olmaz.
fakat yinede su an hissetmedigin (agri vs) hasarlar olusursa ileriki yaslarda sIkInti yapabilir.
canim pilates yapiyorsun, onun haricinde de yuruyus yap yeter, asiri spora gerek yok...

evet kuzum, gozlerimiz yollarda kaldi:)
ohh ne guzel olmus.
telefon ne zamana hallolacak, tamirde mi?

Canlar, ben uykuya kaçıyorum. Minnak oğlum zaten gece boyunca uyanacak. Sporumu bu günde elimden geldiğince tamamladım. Ama yarın dinlenmeyi planlıyorum. Şu doğum iznimde, evde olduğum süre içerisinde sizlerle dolu dolu, gayet faydalı bir süreç geçireceğim için mutluyum. Umarım herkes en kısa sürede mezun olur. Selamlar, iyi uykular. Yarın görüşmek üzereee

aşırı yapmıyorum ama zaten dimi ?

iyi geceler canim:)

aşırı yapmıyorum ama zaten dimi ?
yok canim 3 gun pilates onun haricinde de yuruyus yapiyorsun genelde.
bunlarda bir sorun yok kuzum.

İnşallah cumaya gelecek
Kaptanim
Ben yatıyorum hepinizi öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…