İyi geceler tatlı rüyalar kaçtım ben de :)ben kaciyorum uykum var uyucamm
Ne bilim tatlim seni patron koltugunda gorunceis kadini edasiyla pekte yakismis :)
Kiz hergun yerim yaaa . bugunku menume baksana tavuk corbasi tavuk yemegiAhahahaha hala Canin çekti bi süre istemezsin diye düşündüm ama
Allah kabul etsin.Bilmeden icince oruc bozulmuyor korkma :)İweettt :) ahhhh ben ne yaptim bilionnmuuuuuuuuuuu iftara 2 saat kala su ictim allahimmmmmm nasil yaptim bole bisiyi cok uzuldum bilmeden ictimmmmm kafami duvarlara vurasim geldi cok sinirlendim yaa
ne yalan soyleyim ozledim abla seni ))))23240 adımAsyaca
Cok kizdim kendime nefsime ya aglayacaktim az daha esim sakinlestrdi kabul oluyor sacmalama dedi . gene yemedim bisi tabi saatimi bekledimAllah kabul etsin.Bilmeden icince oruc bozulmuyor korkma :)
Vallahi e bi ozlemisinki uykun kacti deryayi goruncene yalan soyleyim ozledim abla seni ))))
Allah kabul etsin.Bilmeden icince oruc bozulmuyor korkma :)
Cok kizdim kendime nefsime ya aglayacaktim az daha esim sakinlestrdi kabul oluyor sacmalama dedi . gene yemedim bisi tabi saatimi bekledim
Vallahi e bi ozlemisinki uykun kacti deryayi gorunce
ehehe evet en zayif noktandan vurdum kiz:)Bak en zayf yerimden vuruosun beni hemde ciftlikten sıcak sıcak?ben kim yurt dısı kim. Ben surdan 2saatlik tatil beldesine gidemiorum ee olebi tehlike varsa neden ole biyerde oturuorsun canim
cok cok guzel:)SPOR
19.000 adım
1.300 günün egzersizi
50 mekik
cok guzel kuzum:)Bugünkü menüm
sabah
1 kk peynir
domates biber
2 dilim ekmek
şekersiz çay
6 adet zeytin
1 haşlanmış yumurta
Ara
6 adet badem
2 adet kuru kayısı
Öğle
patlıcan yemeği
yoğurt
salata
1 dilim ekmek
Ara
süt
Akşam
müsli
Su 2.5 litre
2 fincan yeşil çay
6900 adım
bugünkü egzersiz 300Yawrukush
200 zıplama
50 mekik
eheehe takim korkusu olusmus, cok guzel:)Bi tansiyon düşüklüğü var anlayamadim gitti iyim çok şükür sağol tatlım :)
Canım arada tansiyonum düşüyor öyle yatıp kalıyorum :))
Canım mrb iyim çok şükür mektubunu okudum her harfinde o kadar haklısın ki , geçen gün rüyamda tatlılar borekler yiyorum ama doya doya , sonra da diyorum ki ya ben kk daki kızlara ne hesap vericem oynarlar beni :)) , bi korkuyorum , bilinç altı işte Heh :))
canim indirmesen de favorilere eklesen...Kaptanim indiremiorum yawww
afiyet olsun canim:)Bugünkü menüme ek yine her zamanki gibi bol salata , 2 bardak yeşil çay, 1 bardak karışık bitki çayı ,1 lt su , açıkçası bu hafta spor yapamadim rahatsızlığımdan dolayı, cumaya korkuyorum diye zorladım kendimi :)) ,
Öğle yemeği yanlış olmuş tavuk şiş değil ızgara köfte olacakYawrukush ben listeye ne zaman giriyorum acaba
Eki Görüntüle 1817730 Eki Görüntüle 1817731 Eki Görüntüle 1817732
Allah kabul etsin canim:)Bugun oructum kizlar
gece sucuk yumurta yedum 1 dilim tbe
İftarda 1kase tavuklu patates 4 catal bakarna 1 kase terbiyeli tavuk corbasu 1 dilim tbe
Su daha yeni yeni iciyorum baklim geceye kadar surecek
Spor 10bin adim
Bugun egzerazi yapamadim beceremedim cok zor geldi .
Gecede leslie 2 mile mi yapicam sonra dus alsam ohh mis
Annemler suan alanyada ahh bende nasil istiyordum gitmek:)
amin ebrum hayirlisiyla insallahhh
Alanyayi cok seven biri olarak orayi suan cok özledim
istanbulada bekleriz bi gün
ihmal etme tatlim
gerci su havalrda insani mahvediyor ama iyi beslenmek sart
canim telefondan giriyorsan mobil degil masaustu pozisyondan istedigin videoyu ac http adresinde www. bolumunden sonra ss koy enter de karsina gelecek ekrandan istedigin formatta video olarak indirebilirsin
baska yerden bulup paylasmaya calisayim..Kaptanim saveformda cikmiyor eaki video galba napiciiiimmm imdaaatttt@Yawrukush
Allah kabul etsin canim:)Sahur - 2 yumurta 2 dilim kepek ekmek
Iftar domates corba+ salata + yogurt + haslama tavuk budu
Ilaveten
14600 adim
1000 gunun egzersizi
500 squat
2 bardak yesil cay
2.5 litre su
1 bardak maydonoz suyu
Yawrukush
az yemissin ablam:)Menümü yazayım saati farketmemişim 23 olmuş bile.
Sabah 2 dilim tbe peynir zeytin domates salatalık maydanoz
Sade kahve
Öğlen 1 kase çorba 1 kadınbudu köfte salata 1 dilim tam buğday ekmeği
10 lu çay çeyrek simit domates salatalık
Akşam 1 bardak kefir bir avuç çilek 1 avuç erik
Su 3 lt
Spor 4000 adım 200 jj günün sporu yok yapamadımYawrukush kaptanım
dah yeni hazirliyorum hic sorun degil:)ozur dilerim bir az gec yazdimYawrukush
iyi geceler:)ben kaciyorum uykum var uyucamm
canim Allah seni odullendirmis, bilmeden icmissin bozulmaz, Allah kabul etsin..İweettt :) ahhhh ben ne yaptim bilionnmuuuuuuuuuuu iftara 2 saat kala su ictim allahimmmmmm nasil yaptim bole bisiyi cok uzuldum bilmeden ictimmmmm kafami duvarlara vurasim geldi cok sinirlendim yaa
harika sampiyonum:)23240 adımAsyaca
gordum canim merak etme:)Yawrukush cnm sporumu yazmıştım ama etiketlemeyi unutmuşum gördün mü
19.000 adım
1.300 günün egZersizi
50 mekik
Ayyyy olemidir canm ya insallah . hic acıkmadim susamamistim da ama bosluguma geldi. Saol tatlim guzel yorumun icin . insallah rbbim katindada oyledir :)edsofi Allah sevdiği kullarına orucu unuttururmuş... kesinlikle senin nefsinle alakalı birdurum deil. Allahın küçük bir ikramı. Çünkü sen nefis dediğin an bilinçli yaptığın bir şey. Unutmak Allahtan... Ne güzel ferahlatmış işte seni. Allah kabul etsin
SELAM MİLLET =)
Allah korusun canımcanim okyanusa 10 dk mesafedeyiz, yani Allah korusun tsunami olsa evler, sular altinda kaliyor, firtina olsa evlerin catilari vs ucuyor..
hic kis olmuyor kuzum burada her daim kisa kolluyla geziliyor.
en soguk oldugu zamanda bile bir hafif uzun kollu yetiyor:)
gelsene Edam, sana ciftlikten yumurta aliriz mis gibi:)
İki gün az yiyim canım inşallah yarında az yerim.ehehe evet en zayif noktandan vurdum kiz:)
cok cok guzel:)
cok guzel kuzum:)
eheehe takim korkusu olusmus, cok guzel:)
yeme yeme pis kaka onlar:)
canim indirmesen de favorilere eklesen...
afiyet olsun canim:)
Allah kabul etsin canim:)
Annemler suan alanyada ahh bende nasil istiyordum gitmek:)
Istanbulada esimle gelmistik, yine geliriz insallah gorusuruz canim:)
baska yerden bulup paylasmaya calisayim..
Allah kabul etsin canim:)
az yemissin ablam:)
dah yeni hazirliyorum hic sorun degil:)
iyi geceler:)
canim Allah seni odullendirmis, bilmeden icmissin bozulmaz, Allah kabul etsin..
harika sampiyonum:)
gordum canim merak etme:)
Ayyyy olemidir canm ya insallah . hic acıkmadim susamamistim da ama bosluguma geldi. Saol tatlim guzel yorumun icin . insallah rbbim katindada oyledir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?